İlk bebeğim erkekti çok güzeldi , evlendikten 4 ay sonra hamile kaldım hem zenginle evlendi hem oğlan iyi kapak attı etti diye laflar duydum , düğünün birinde sürekli bebekliğimden beri benle kızını rakip gören kadınla denk geldim karşım da ağladı etti bi kaç kişiye nasıl evlendi öyle biriyle bi de oğlu olucakmış benim kızım daha iyiydi falan demiş , sonuçta rabbim imtihan etti ben bebeğime kavuşamadım, oh iyi ki öldü dediler yine sustum , hamile kızı sürekli beni etiketliyor hamile fotoğrafların da sonra yanlışlıkla oldu diyor , annemi aradı annesi Mevlüt için çağırmış napıyorsun nasılsın Hala senin kızda Yok mu bişey ilk soruları bunlar ben hamile olduğumu kimseye demeyeceğim anne deme sakın dedim ama bu görgüsüzlükleri beni yıldırdı , doktor kız olabilir dedi eltim hemen onun artık oğlu olmaz o şansı gitti bu bakalım ne olcak diye yorum yaptı hemde bende duydum kız erkek benim için de artık farketmiyor ilk başlarda eşyaları kalmasın o üzüntü içim de olmasın diyordum ama kız dediğinden beri şöyle süslerim böyle yaparım ederim kendimce mutlu oluyorum , kendi annem de oğlan o oğlan diyip iyice basıyor , kayınpeder zaten diğer eltileri daha üstün gördüğünden sabah 7 de eve baskına geldi annemde kalıyoruz dedik utanmayıp oraya geldiler sabah erken kalkınca da kötü oluyorum biliyor kusuyorum böyle hamile mi olur bilmem ne , resmen balkona attım kendimi ağlıyorum saatlerdir öyle doldum