2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
şimdi bi arkadasımla görüştüm ikiz bebek doğurmuştu lierac kullandım hiç işe yaramadı badem yağı ve kakao yağı kullandım hiç çatlamadım dedi nekadar doğru bilmiyorum kızlar kafam karıştı
ben sabahları lierac sürüyorum akşamları da bebe yağı vücudumda zaten çatlar var umarım artmaz

İlk bebeğim erkekti çok güzeldi , evlendikten 4 ay sonra hamile kaldım hem zenginle evlendi hem oğlan iyi kapak attı etti diye laflar duydum , düğünün birinde sürekli bebekliğimden beri benle kızını rakip gören kadınla denk geldim karşım da ağladı etti bi kaç kişiye nasıl evlendi öyle biriyle bi de oğlu olucakmış benim kızım daha iyiydi falan demiş , sonuçta rabbim imtihan etti ben bebeğime kavuşamadım, oh iyi ki öldü dediler yine sustum , hamile kızı sürekli beni etiketliyor hamile fotoğrafların da sonra yanlışlıkla oldu diyor , annemi aradı annesi Mevlüt için çağırmış napıyorsun nasılsın Hala senin kızda Yok mu bişey ilk soruları bunlar ben hamile olduğumu kimseye demeyeceğim anne deme sakın dedim ama bu görgüsüzlükleri beni yıldırdı , doktor kız olabilir dedi eltim hemen onun artık oğlu olmaz o şansı gitti bu bakalım ne olcak diye yorum yaptı hemde bende duydum kız erkek benim için de artık farketmiyor ilk başlarda eşyaları kalmasın o üzüntü içim de olmasın diyordum ama kız dediğinden beri şöyle süslerim böyle yaparım ederim kendimce mutlu oluyorum , kendi annem de oğlan o oğlan diyip iyice basıyor , kayınpeder zaten diğer eltileri daha üstün gördüğünden sabah 7 de eve baskına geldi annemde kalıyoruz dedik utanmayıp oraya geldiler sabah erken kalkınca da kötü oluyorum biliyor kusuyorum böyle hamile mi olur bilmem ne , resmen balkona attım kendimi ağlıyorum saatlerdir öyle doldum

kıyamam ya :( umursama dicem ama şuan hissettiklerini ölçemem bile :( maalesef büyüklerimizde böyle anlayışsızlık olabiliyor. ALLAH yardımcın olsun ..

Canım gobegin çıktımı ben daha surmeye başlamadm pek cıkmadı daha doğrusu yemek yemiş gibi cıkıyo akşama doğru gerilmedide heralde catlamam şu aşamada diye surmedim bekliyorum iki kutu biooille başlıcam bekliyo stogum =)

Yok canim daha cikmadi sayilir esjiye gore cok az fark var burdaki resimlere bakiyorumda yarisi kadar anca :) aksam 5 aylik gibi oluyor o da gaz galiba. Bende 2 hafta sonra baslayayim diye dusundum cok da geciktirmemek lazim bende de 1 tane vardi bio oil onu surmeye basladim 2 gundur gunde 1 kere suruyorum

Aynen canım benim vardı ama daha da şiddetlendi kusmalarımda korkmuyor Değilim açıkcası

Bende son zamanlarda yoktu iste 10 gun once basladi arada siddetli olmaya:( hala kendime gelemedim uzaniyorum hic bisey yiyemedim sadece cubuk kraker yedim

2 hafta oldu galiba canim. Yarin randevum var
Benimde Cumartesi randevum sen benden önce gideceksin bakalım ne dicek hayırlı haberlerle dön dönüşte de beni etiketle yazında görebileyim Dr dediklerini bide Dr burun kemiğine ense kalınlığına falan Baktır bakalım görebilecek mi ben cumartesiyi iple çekiyorum Endişeli bekleyiş

İlk bebeğim erkekti çok güzeldi , evlendikten 4 ay sonra hamile kaldım hem zenginle evlendi hem oğlan iyi kapak attı etti diye laflar duydum , düğünün birinde sürekli bebekliğimden beri benle kızını rakip gören kadınla denk geldim karşım da ağladı etti bi kaç kişiye nasıl evlendi öyle biriyle bi de oğlu olucakmış benim kızım daha iyiydi falan demiş , sonuçta rabbim imtihan etti ben bebeğime kavuşamadım, oh iyi ki öldü dediler yine sustum , hamile kızı sürekli beni etiketliyor hamile fotoğrafların da sonra yanlışlıkla oldu diyor , annemi aradı annesi Mevlüt için çağırmış napıyorsun nasılsın Hala senin kızda Yok mu bişey ilk soruları bunlar ben hamile olduğumu kimseye demeyeceğim anne deme sakın dedim ama bu görgüsüzlükleri beni yıldırdı , doktor kız olabilir dedi eltim hemen onun artık oğlu olmaz o şansı gitti bu bakalım ne olcak diye yorum yaptı hemde bende duydum kız erkek benim için de artık farketmiyor ilk başlarda eşyaları kalmasın o üzüntü içim de olmasın diyordum ama kız dediğinden beri şöyle süslerim böyle yaparım ederim kendimce mutlu oluyorum , kendi annem de oğlan o oğlan diyip iyice basıyor , kayınpeder zaten diğer eltileri daha üstün gördüğünden sabah 7 de eve baskına geldi annemde kalıyoruz dedik utanmayıp oraya geldiler sabah erken kalkınca da kötü oluyorum biliyor kusuyorum böyle hamile mi olur bilmem ne , resmen balkona attım kendimi ağlıyorum saatlerdir öyle doldum
Canım Allah yardımcın olsun ya kıyamam ne kötü niyetli insanlar var :KK43: o benim kızım daha iyi diyen kadının damadına söylemek lazım bunları bak kayınvaliden başka damat hayalleri kuruyo hala diye, okurken bile sinirlendim. Eltine takılmamaya çalış, genelde böyle erkek annesiyim diye kasılanlar sonra kız çocukları olanlara özenerek bakıyorlar. Rabbim hayırlısını nasip etsin, sen zaten ayırt etmiyosun, kızın olsa da ne güzel hayat boyu arkadaş, yoldaş olacak sana. Böyle ayrım yapıp, hamileleri üzenler gün geliyor o beğenmedikleri cinsiyetteki çocuklara muhtaç oluyorlar günün sonunda, ilahi adalet işte. Sen kendini düşünmeye çalış, imkanın varsa çık yürü, uzaklaş biraz rahatlarsın belki

Benimde Cumartesi randevum sen benden önce gideceksin bakalım ne dicek hayırlı haberlerle dön dönüşte de beni etiketle yazında görebileyim Dr dediklerini bide Dr burun kemiğine ense kalınlığına falan Baktır bakalım görebilecek mi ben cumartesiyi iple çekiyorum Endişeli bekleyiş

Bende cok endiseliyim korkuyorum insallah hayirli haberlerle doneriz. Cinsiyeti soylicem falan dedi ense kalinligina ve burun kemigine bakar mutlaka 12+4 oluyorum cunku

Eki Görüntüle 1893227
Kızlar minnacık bir göbiş çıktı :)) deli_mavi_59 deli_mavi_59 :))

Kız senin göbek sivrilmiş oğluşun mu olcak acaba :KK37: Benimki seninkinin üç dört katı :p Benim göbek göğüs altından itibaren şiş :KK70:Sanki bu göbek bana ait değil de oraya monte edilmiş gibi duruyor çok komik , boy da yok zaten yakında yuvarlanmazsam iyidir :KK70:

Allah yardımcın olsun canım. Ben bu insanların mantığını anlayamıyorum ya. Evlat evlattır kızı erkeği farkeder mi? Bir de hamile bir kadını üzmek nasıl bir vicdansızlıktır. Allah onların cezasını verir. Sen umursamamaya çalış dicem ama hormonlar sağolsun takmayacağımız şeyleri bile takıyoruz. Geçecek bu günler arkadaşım sabret.

@merve100 bizler anne olacağız çok şükür ki allah isteyip de kavuşamayan diğer herkese de nasip etsin sen üzülme öyleleri er geç hakettiğini buluyor

Allah razı olsun duşa falan girdim evden çok çıkamıyorum ben güneşin de azalmasını bekliyorum alerjim var güneşe , biraz daha serinlese havalar sürekli yürüyeceğim sanırım çekilmiyor çünkü hormonlar yine iyi dayanıyor normal insan bile dayanamaz bir süre sonra , ilk hamileliğimde de çok üzdüler beni şükür bunda yine uzun bir süre görüşmedim çoğu kişi ile imkanım olsa hiç görüşmek istemiyorum şöyle 8. Aydan sonra görüşeyim 1 ay yeter bile

Kız senin göbek sivrilmiş oğluşun mu olcak acaba :KK37: Benimki seninkinin üç dört katı :p Benim göbek göğüs altından itibaren şiş :KK70:Sanki bu göbek bana ait değil de oraya monte edilmiş gibi duruyor çok komik , boy da yok zaten yakında yuvarlanmazsam iyidir :KK70:

Senin kız mıydı canım ? Benimde öyle inşallah sağlıkla büyüyen bir minik kızım var sanırım

Canim er ya da gec her niyet kendi karsiligini bulur emin ol.sen evladina kendine eşine iyi bak.öyle haset insanlardan da arana koyabildigin en fazla ne kadarsa mesafeni koy.senin haberini onlara onlarin haberini sana getiren arada kim varsa da onlardan da uzak dur.Eger annen baglantiliysa ricada.bulun sana onalrin haberini ulastirmasin seninkini de onlara.inan insan ilerde paronayak oluyor bosver herkes yuvasini kurmus huzur mutluluk versin.nasipten öte yok kimse de kimsenin nasibini alamaz.o yüzden sen kendi psikolojini koru eşine mutluluguna sahip cik bol bol da oku oyle fitne insanlarin nazari deger.Allaha emanet ol canim.biraz yürüyüs iyi gelir sevdigin bi yere gidip birseyler de icebilirsin.

Kızlar merhaba aklımı kurcalayan bir sorum var yardımcı olurmusunuz?
İkili testinizi hangi haftada yaptırdınız?
İkili test ve bunun yanında ultrason ile ense kalınlığına fln bakılıyormuş bu ikisi için bir mi randevu alınıyor yoksa normal ultrason da öı bakılıyor ense kalınlığına kafam çok karışık zaman geçiyor ve ben çok kararsızım

Kızlar merhaba aklımı kurcalayan bir sorum var yardımcı olurmusunuz?
İkili testinizi hangi haftada yaptırdınız?
İkili test ve bunun yanında ultrason ile ense kalınlığına fln bakılıyormuş bu ikisi için bir mi randevu alınıyor yoksa normal ultrason da öı bakılıyor ense kalınlığına kafam çok karışık zaman geçiyor ve ben çok kararsızım

ikili test 11 ile 14. haftalar arasında yapılıyo yanlış bilmiyosam ama en uygun zaman 12. haftaymış.normal bi muayene gibi ultrasonla ölçüm yapılıyo. kan veriyosun sonuçlar bi hafta sonra çıkıyo canım

Back
X