- Konu Sahibi Citolesgen
- #12.661
merhaba,ben grubu yeni gördüm.11 haftalık hamileyim,nisan 27 doğum olacak inş,12 ya da 13.haftada kontrole gidip ikili test yaptırıcam tabii cinsiyetini öğrenmek için de sabırsızlanıyorum...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Buz koy agriyan yere canim aninda hafifletecektir. Bi hastalik yoksa bas agrisi ordaki damarlarin genislemesinden kaynaklaniyormus damarlari büzüştürmek en etkili yontemlerden biri. Benim migrenim var basima buz sarip yattigimi bilirim ama gerçekten cok ise yariyor umarim seninkini de geçirirKizlar ya dunden beri inanilmaz bas agrim var mahvoldum ne yaptiysam gecmiyor yataktan kalkamiyorum o derece kotuyum. Ne onerirsiniz nasil azalir bu agri?
Ben de iki gün önce yaşadım aynını eşim masaj yaptı biraz rahatlattı ,patates rendeleyip koymak ya da viksle ovmak da öneriler arasındaydı ama yapmadım :) uyumak iyi geldiKizlar ya dunden beri inanilmaz bas agrim var mahvoldum ne yaptiysam gecmiyor yataktan kalkamiyorum o derece kotuyum. Ne onerirsiniz nasil azalir bu agri?
en heyacanlı kısmı sanıırm cinsiyetini öğrenmek olacak,allah gönlümüze göre versin :)Ay kızlar maşallah herkes cinsiyetleri öğrenmiş yaa ,benim de yarın randevum var inşallah biz de öğreniriz
Maşallah bebeğine Can'ım benim ,ben de aynı düşüncelerle ikili test yaptırmadım ama sen çok güzel ifade etmişsin ne güzel...Allah Kerim bizden de selamlarKızlar merhaba
Bizim bugün 1. Terimester evremiz bitti elhamdülillahSabah da muayenemiz vardı. Bir ay boyunca bihaber olunca tedirginlikle birlikte büyük bir merak içinde oluyor insan, bilirsiniz
Muayene sonucunda doktorumuz güzel şeyler söyledi, şükürler olsun görünen kadarıyla bir sıkıntısı yok bebişimizin, hatta keyfi fazlaca yerindeydi, usg de görünür görünmez doktorumuz "Sizin bebiş amuda kalkmış, kıpır kıpır maşallah, pek bir hareketli annesi" dedi, ekrana baktım cidden öyle resmen kafa aşağıda ayaklar yukarıda dans ediyor bizim minnoş
Bi de nasıl büyümüş öyle, elleri kolları bacakları yüzü her şeyi görünüyor maşâAllah
Ekrana sarılmamak için kendimi zor tuttum
Gözler zaten dolu dolu...
Çok hareketli olduğundan mütevellit bebişin cinsiyetiyle ilgili hiçbir şey söyleyemedi doktorumuz, bir ay sonra gelirseniz ve bebiş de lutfederse görürüz şnşâAllah dedi. Bir ay daha beklemedeyiz bakalım hayırlısıyla geçer çabucak günler inşâAllah
Bu arada, biz 2li tarama testini yaptırmadık. Nedenine gelince; düşüncelerimi şu şekilde paylaşayım; Bu bebek benim içimde büyüyor ama onu oraya koyan, yoktan var eden ben değilim. Bir pıhtıdan ona hayat veren Rabbim o canın sahibi. Onu yoktan var eden muhakkak korur da kollar da.. Şayet korkulan şey vuku bulacaksa zaten önüne geçemez kimse, kaldı ki gebeliği sonlandırmak gibi bir ihtimali bile düşünmüyoruz. Hâl böyleyken, bu testi yaptırıp da negatif bir durum çıkması durumunda hamileliğimin geri kalanını endişe ve üzüntüyle geçirmek istemiyorum. Bu süreçte bana en iyi gelecek olan çokça dua etmek ve çevremdekilerden dua istemek... Bolca Allah'a sığınmak.. Ve güzel günler hayal etmek
Bir söz vardır "Olan olmuştur, olacak olan da olmuştur." Şayet bir imtihansa iki cihân bir araya gelse buna engel olamaz. O zaman da Rabbimizdendir diyerek kabulleneceğiz ve yine hamd edeceğiz. Duamız odur ki Rabbimiz korktuklarımızdan korur ve hıfzeder çünkü o emanetleri koruyan ve en güvenilir olan Allah'tır.
Bizden havadisler böyle muhterem anneler. Hepiniz dualarımdasınız. Rabbim sağ ve sâlim, sağlıklı ve hayırlı bir şekilde yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin inşâAllah.
Selâm ederim![]()
Âmin Can'ım inşallah hepimizin :) sen de hoşgeldin ikinci Bebek mi ?en heyacanlı kısmı sanıırm cinsiyetini öğrenmek olacak,allah gönlümüze göre versin :)
masajla azalıo canım eşine söyle yapsın :) bi de uyku iyi gelioKizlar ya dunden beri inanilmaz bas agrim var mahvoldum ne yaptiysam gecmiyor yataktan kalkamiyorum o derece kotuyum. Ne onerirsiniz nasil azalir bu agri?
Kizlar ya dunden beri inanilmaz bas agrim var mahvoldum ne yaptiysam gecmiyor yataktan kalkamiyorum o derece kotuyum. Ne onerirsiniz nasil azalir bu agri?
merhaba,ben grubu yeni gördüm.11 haftalık hamileyim,nisan 27 doğum olacak inş,12 ya da 13.haftada kontrole gidip ikili test yaptırıcam tabii cinsiyetini öğrenmek için de sabırsızlanıyorum...
ssddss gayet guzel sonuclariniz gozunuzaydin :)
Sağol canım rabbim hepimize sağlık versin bebiişlerimizde bize bagislasin
Kizlar ya dunden beri inanilmaz bas agrim var mahvoldum ne yaptiysam gecmiyor yataktan kalkamiyorum o derece kotuyum. Ne onerirsiniz nasil azalir bu agri?
Kan verdim test icin bakalim bugun aksam uzeri.allahim hayirla sonuclandirsin insallah bu test sonuclarimizi ve hamileliklerimizi...ayin 17 si gelur dedi sonuc.nasil gecer 10 gun bilmem icim rahat aslinda ama o yoksalar iste .....dualarinizda bizede yer verin insallah...
Sağol canım evet yaa bu sene erkek patlaması yaşanıcak galibaGözünaydın canım öğrenmişsin...
Sağlıkla kucağına al 2. Yavrunu da ..
Bu sene erkek senesi belli :)
Sağol canım hepimizin gozuken erkek bi kız var heralde delimavinin sanırım erkek nüfusunda bi patlama yaşanıcakhayırlı olsun canımne kadar çok erkek bebek oldu :)
Sağol canım hepimiz inşallahSağlıkla al kucağına canım :)
Kaderimiz aynı desene iki tane oğluş annesi olucaz..artık komşuların kızlarını severizHayırlı olsun canim.gozunaydin olsun.benimde sanirim 2. Pasam gelecek kesin olmamakla birlikte
Hayırlı olsun tebrik ederim canım baştan hissettiğin gibi demek ki canım. Sağ Salim kucaklarsın inşallah annesi. Boyu uzamış kilosu artmıştır şimdi.
Kizlar tek tek alintilayamadim hepinize cok tesekkur ederim. Bi arkadas kolonya ve karabiber demis bir arkadas da buz demis onlari deneyecegim. Esim dunden beri devamli masaj yapiyor yarim saat azaliyor yine basliyor care olmuyor. Dus aldim kac kere rahatlarim diye ama yok yok yok. Yataktan hic kalkamadim gozlerim sis. Bende migren var zaten o mu tuttu anlamadim. Migren botoxu yaptiriyordum yilda 3 4 kere rahatlatiyordu artik yaptiramiyorum hamilelikten o yuzden agrilarim geri gelmis olabilir. Insallah su agridan kurtulurum mahvoldum hastaneye gidip serum da taktirmak istemiyorum dayaniyorum.
Kizlar tek tek alintilayamadim hepinize cok tesekkur ederim. Bi arkadas kolonya ve karabiber demis bir arkadas da buz demis onlari deneyecegim. Esim dunden beri devamli masaj yapiyor yarim saat azaliyor yine basliyor care olmuyor. Dus aldim kac kere rahatlarim diye ama yok yok yok. Yataktan hic kalkamadim gozlerim sis. Bende migren var zaten o mu tuttu anlamadim. Migren botoxu yaptiriyordum yilda 3 4 kere rahatlatiyordu artik yaptiramiyorum hamilelikten o yuzden agrilarim geri gelmis olabilir. Insallah su agridan kurtulurum mahvoldum hastaneye gidip serum da taktirmak istemiyorum dayaniyorum.