2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Günaydın kızlar bebeklerinizin altını değiştirirken pamuk ve ılık su kullanmaya devam ediyormusunuz yoksa ıslak mendile geçiş yaptınız mı ben hala pamuk ılık su kullanıyorum acaba ıslak mendile geçiş yapsam mı diyorum

Bezi çişliyse ıslak mendil kullanıyorum uni baby sarı paket. Kaka yapmışsa pamuk ve sıcak suyla temizliyorum daha kolay ve hijyenik olduğunu düşünüyorum. Şimdilik böyle devam :)

Benmkide 3-4 gün önce başladı burnunu sürekli temizledim hatta bazen fizyolojik sıkmadan çektim burnunu. Ve ıhlamur içtim limonlu ve tarcınlı sabah akşam. Gündüzleri de saat başı emzirdim. Toparladı baya. Azcık burun tıkanıklığımız kaldı malesef inşallah o da hemen geçer geçmiş olsun
İnşallah dün ıkı kaşık ıhşamur bebeğede cesaret edip verdm ıı geldı cok şukur,bnde içiorm

Kızlar bu bir anne tavsiyesidir :) prima külot bez deneyin derim eşim alıp gelmiş altını bağlamak kolay altını alırken bakıyorum kuru oluyor emicilik şüper bir haftadır taşırma yapmadı

Bezi çişliyse ıslak mendil kullanıyorum uni baby sarı paket. Kaka yapmışsa pamuk ve sıcak suyla temizliyorum daha kolay ve hijyenik olduğunu düşünüyorum. Şimdilik böyle devam :)
Bende evde hep pamuk ve ılık su kullanıyorum bazen geceleri ıslak mendil kullanıyorum odadan çıkmaya üşenirsem

Günaydınlaaar bizde 4 ten sonra saat başı uyananlardanız :) şimdi bir de pipi kaşıntımız başladı sünnetten dolayı o tüzden kıpır kıpır oğluş. Başta ağrısı var sanıyordum sonradan aklıma kaşıntı olabileceği geldi.
Kilo vermeye başlayan var mu aranızda? Benim doğumdan sonra 10 kilo gitti daha da gitmiyor. Almıyorumda vermiyorumda kaldım böyle :)
Hayırlı olsun oğluşunun sünneti :) kilo vermeyi umutla bekliyorum bende göbişim var ve bu beni çok sinir ediyo :(

Benim de 7 kilo gitti 6 kilo kaldı şuan 57 kiloyum ama iyi böyle aksine o 6 kilo gitmesin istiyorum :KK48: Biraz etli butlu olmak hoşuma gitti :KK70:Göbek hala duruyor o kadar koşuşturmaca ve harekete rağmen. Bir de şu çatlaklar olmasa iyiydi :110:
Ay maşallah kilon bence harika göbiş inermi artık benim 3 ay oldu kaldı öyle sanki hepsi yağ mı anlamadım

Kızlar bu bir anne tavsiyesidir :) prima külot bez deneyin derim eşim alıp gelmiş altını bağlamak kolay altını alırken bakıyorum kuru oluyor emicilik şüper bir haftadır taşırma yapmadı

Numaralı mi onlarda ? Bugün tam da eşime bez almasını söyledim :/

Günaydın kızlar bebeklerinizin altını değiştirirken pamuk ve ılık su kullanmaya devam ediyormusunuz yoksa ıslak mendile geçiş yaptınız mı ben hala pamuk ılık su kullanıyorum acaba ıslak mendile geçiş yapsam mı diyorum
Ben bir süre daha kullanıcam.benim kız çok beyaz tenli.dün arkadaşa gitmiştik orda hep unibayb yeni doğanla silmeme rağmen kızarmış poposu.

Ben ıslak mendilleri yıkıyorum hafif ıslak bırakıp cam kavanoza koyuyorum bana daha pratik ve sağlıklı geliyor :)

Ben bir süre daha kullanıcam.benim kız çok beyaz tenli.dün arkadaşa gitmiştik orda hep unibayb yeni doğanla silmeme rağmen kızarmış poposu.
Bende bir kez yaşadım aynısını ondan pamuk ve suya devam ediyorum ama çevremde hep ıslak mendil kullan artık diyorlar

Benin doktorda 9 ayda şişen bir kaç ayda inmez demişti arkadaşımın 7.ayda tam inmişti hiç doğum yapmamış gibi harika bişi olmalı benimki benden önde gidiyo :KK70:

Eşim kızın ikizini içerde bıraktı doktor herhalde diye dalga geçiyor benimle :63: Kendi göbeğine bakmaz :KK70:

Back
X