2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
valla nasil rahat ediyosan oyle yika bence canim hic sikma canini. Gercekten bir iskence hatta keske almasaymisim diyorum hep. Kvler hep bela basimiza heralde sen birde birlikte yasiyordun allah sana sabir versin gercekten

yok hakkini odeyemem bile kv min her zaman yaninda oldu hic kizindan ayirmadi kv yapmasi gereken kaynanaligi annem evlendikten sonr yapti desem yeri :/ ama iste cocuk benim cocuk ostedigim gibi yilamak istiyoeum . benim kayinpeder sikinti kari gibi heseye karisiyo bu havada cocugu battaniywyw sar diyo usumesin diye dusun

nisanyagmurumm nisanyagmurumm canım aşidan sonra bikaç saat keyfimiz yerindeydi ama sonra çok ağladı kolu ağrıdı heralde, Calpol verdim şimdi biraz uyudu bakalım. Aslında ben aşıdan hemen sonra vericektim hemşireye sordum verme gerek yok dedi. Ama keşke verseydim bebişim çok ağladı mızmizlandı.
Bizde bugün asi olduk aşıdan sonra uyudu iyidi akşama doğru çok kötü agladi Allah tan eşim evdeydi nöbetleşe kucagimzda gezdirdik ağlamaktan yoruldu ilacta etkisini gösterdi uyuyor şimdi çok şükür .büyüyünce anlatacim bunları hemşire bikti zaten benden her aşida hüngür hüngür ağlıyorum beni teselli etmekten bikti kadincagiz ama ne yapayım dayanamıyorum aglamasina

Su annesüttün faydalarini azaltiyormus canim bende rezene cayi falan veriyordum bunu okudukdan sonra vermeyi birakdim sadice disarda olursak hava cok sicaksa emzirme firsatim yoksa veriyorum biraz :)
Bnde meyvelerın tadına baktırıodum ama bgn emziren anne instegramda bişe paylaşmş bi duraksadım;)

Gece hiç uyanmayan varmı sen sorunca merak ettim dün ilk defa 5 saat uyumuş benim oğlan uyandim saate baktım 5 saat olmuş uyuyali aklım çikayazdi açlıktan bayıldı zannettim.ödüm koptu .

Benimki sürekli 5 saat uyuyor kalkip emiyor yine 3-4 saat uyuyor :) tabi bazi günler 4 saat sonrada 2 saatde bir kalkiyor korkma normal artik büyüdüler :)

Bizde bugün asi olduk aşıdan sonra uyudu iyidi akşama doğru çok kötü agladi Allah tan eşim evdeydi nöbetleşe kucagimzda gezdirdik ağlamaktan yoruldu ilacta etkisini gösterdi uyuyor şimdi çok şükür .büyüyünce anlatacim bunları hemşire bikti zaten benden her aşida hüngür hüngür ağlıyorum beni teselli etmekten bikti kadincagiz ama ne yapayım dayanamıyorum aglamasina
Vurulurken çok az ağladı benimki de, bikaç saat sonra gözunden yaş gele gele ağlaynca benimde içim parçalandı. Hiç kucağımdan indirmedim. Şu an keyfi yerinde az önce tekrar Calpol verdim emziiyorum gece de rahat uyur heralde.

Gece hiç uyanmayan varmı sen sorunca merak ettim dün ilk defa 5 saat uyumuş benim oğlan uyandim saate baktım 5 saat olmuş uyuyali aklım çikayazdi açlıktan bayıldı zannettim.ödüm koptu .
Canım benim ki dun gece çığır açtı tam 8 saat uyudu. 11 den 7 ye kadar. Bende korktum bir yandan hoşuma gitti. Ama.bugün diyetisyene gittim. Geceleri emir 2 yada 3 saatte bir dedi. En kaliteli süt gece üretilir dedi bende bu gece başladım. 4-5 aya kadar böyle artık.

Şimdiden geçmiş olsun oğluşuna. Ağrısız sızısız ateşsiz atlatsın inşallah..
Bizim de 2 aylık asimiz vardı ama şehir dışında olduğumuz için bayramdan sonra yapılacak anneler lütfen deneyimleri paylaşın ilk ay adımız sorunsuz geçmişti çok şükür.

Bir de alakasız olacak ama bu dönemde misafir kabul ediyor musunuz iftara?

Iyi geceler kızlar yarın da bizim aşimiz var dua edin lütfen. Oğlum fazla olumsuz etkilenmesin. Hepinizden ayetel kursi okumanizi rica ediyorum. Opuldunuz... :dua::KK200:
bizimse yarın Allah yardımcın olsun ateşsiz atlatırsın inşallah

Bizim de 2 aylık asimiz vardı ama şehir dışında olduğumuz için bayramdan sonra yapılacak anneler lütfen deneyimleri paylaşın ilk ay adımız sorunsuz geçmişti çok şükür.

Bir de alakasız olacak ama bu dönemde misafir kabul ediyor musunuz iftara?
ben ancak eşime hazırlıyorum bu sene biz gidiyoruz daha çok iftara

Kızlar internetten kızıma alışveriş yapmak istiyorum. Yazlık birşeyler almak istiyorum. Dün eşimle dükkanları gezdik anca birkaç parça birşey alabildik. Önerebileceğiniz siteler var mı kapıda ödemeli olacak yalnız..

Kızlar internetten kızıma alışveriş yapmak istiyorum. Yazlık birşeyler almak istiyorum. Dün eşimle dükkanları gezdik anca birkaç parça birşey alabildik. Önerebileceğiniz siteler var mı kapıda ödemeli olacak yalnız..
Canım e Bebek var Carters felan var sadece çoçuk satıyor ama markafoni ve trendyola bak canım onların kapıda ödemesi var mı orda baya çoçuk markası var

Back
X