2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Ne güzel ben ceseret edemiyorum bebekle tatil
Canım biz annemler kız kardeşim ve kayinvalidemler ile hersey dahil bi otele gidicez. Biz de bebiş olunca böyle istedik. Zaten herkes tatile gidiyordu ayrı ayrı. Şimdi aynı otele rezervasyon yaptıricaz. İki anne bi kız kardeş bebişi bana bırakmazlar rahat ederim diye düşünüyorum.

Kızlar siz bebeklerinizi beşiklerinde mi yatırıyorsunuz? Benim bebeğim 55 günlük ve gerçi hala annemdeyiz eşimin işlerinden dolayı birazda ama bayramdan sonra evimize geçeceğiz, ben eşimi beşikte yatırmayı düşünüyorum :KK45: oğlum da reflü var ve aniden kusabiliyor çok yedirgin oluyorum ya görmezsem diye:110: reflü sorunu olan var mıydı aranızda ?
Geceleri hep beşiğinde uyuyor cnm gündüz de pusette uyutuyorum. İş yaparken taşıması kolay oluyor diye.

Kızlar bu göbek canımı sıkıyor düz karın istiyorum. Sezeryan doğum yapıp düz karına sahip olanları görünce mutlu oluyorum ama daha erken olduğundan belki eritmekte zorlanicam gibi geliyor. Şu an 60 kg yum. Kg fazlam değil ama göbeğim kaldı ışte hamilelikten önce bu kg beni zayıf gösterirken şimdi kiyafetlerim dar geliyor niye öyle oldu ki :işsiz::KK61:

Ozgur_ruh Ozgur_ruh ben başından beri hep beşikte uyuttum reflu yastigini beşigin içine köy öyle yatır ben bir ara öyle yapmıştım faydasi olmuştu çok da rahat uyuyorlar. Beşiğe alistir yoksa pisman olursun canim

Canım niz rotayı 2 ay aşilarindan 2 gün sonra yaptrdk 175 tl idi aşı. 2. Doz u dr umuz 3. Ayda yaparz dedi
Rota 2. Ay aşılarıyla aynı gün yapılmalı yapılmadıysa en az 4 hafta sonrasında yapılmalı. Sizinkinş neden öyle yaptılar. Bize bunu hem sağlık ocağındaki doktor ve hemşiremiz hem de hastanedeki çocuk doktorumuz söyledi.

Ozgur_ruh Ozgur_ruh ben başından beri hep beşikte uyuttum reflu yastigini beşigin içine köy öyle yatır ben bir ara öyle yapmıştım faydasi olmuştu çok da rahat uyuyorlar. Beşiğe alistir yoksa pisman olursun canim

Hmm öyle de yapabilirim de tedirgin oluyorum ama aşmam lazım artık yoksa zorlanacağım belli. Teşekkür ederim canım :)

Senin yine kilon iyiymiş bende 15 kilo fazla var :110:
Bir de emzirmek kilo verdirir diyorlardı ama hala tık yok. Çatlaklar da cabası:işsiz:

Canım niz rotayı 2 ay aşilarindan 2 gün sonra yaptrdk 175 tl idi aşı. 2. Doz u dr umuz 3. Ayda yaparz dedi
Rota 2. Ay aşılarıyla aynı gün yapılmalı yapılmadıysa en az 4 hafta sonrasında yapılmalı. Sizinkinş neden öyle yaptılar. Bize bunu hem sağlık ocağındaki doktor ve hemşiremiz hem de hastanedeki çocuk doktorumuz söyledi.
bende aynı şeyi söyleyecektim bize bir ay sonrasına gün verdi hatta ikinci dozu yaptırmayacaksan hiç birincisini yapma dedi

Bende yatakyanı alacağım sanırım reflüden kurtulana kadar. Teşekkür ederim canım :)
Bizim beşikte anne yanı hem de tekerlekli çok memnun kaldım geceleri enzirirken çok rahat oluyor. Emzirceğim zaman elimle çekip yaklaştıriyrm uyutunca yatırıp yerine ittiriyorum halıyı da kaldırdım ÇOK pratik oldu.

Bizim beşikte anne yanı hem de tekerlekli çok memnun kaldım geceleri enzirirken çok rahat oluyor. Emzirceğim zaman elimle çekip yaklaştıriyrm uyutunca yatırıp yerine ittiriyorum halıyı da kaldırdım ÇOK pratik oldu.
Aynen öyle ağimli olması çok iyi biİm kız kusuyo gece arada emzirinc içim rahat kullanım acısındanda öyle ama en fazla 6-7 ayına kadar kullanabilirsin

Kızlar siz bebeklerinizi beşiklerinde mi yatırıyorsunuz? Benim bebeğim 55 günlük ve gerçi hala annemdeyiz eşimin işlerinden dolayı birazda ama bayramdan sonra evimize geçeceğiz, ben eşimi beşikte yatırmayı düşünüyorum :KK45: oğlum da reflü var ve aniden kusabiliyor çok yedirgin oluyorum ya görmezsem diye:110: reflü sorunu olan var mıydı aranızda ?
Ben canım. İlaç kullanıyorum gaviscon çok azaldı

Benm de beyazlarım var. Bayram için boyuyacaktkm ama 3 ayı duyunca şimdi içim tuhaf oldu:KK43:organik boyayla boyarız bence ya:KK43:
Ben organik ile boyadım. İnternetten buldum. 45 tl verdim. 1 hafta sonra beyazlarım aktı sinir oldum. Kuaföre güvenmedim organik boyamaz diye. Bayramı bende istiyordum ama vazgeçtim. 3 ay dolsun en azından

Kızlar Antalya ya tatile gidenler nereye gidiyorsunuz ben antalyaliyim oglusumla tatile Antalya ya gidiyoruz ben denize sokamam kendim bile girebilirmiyim bilmiyorum inşallah güzel geçer tatillerimiz.
Biz side canım yazlık var. Ağustos 15 dedik ama eşim daha erken gidelim demeye başladı bile. Sen nereye ne zaman

2 3 gündür kızımın huysuzlukları geri döndü. Ne uyuyor ne duruyor uyutup yatırıyorum 2 dk sonra ağlayarak uyanıyor. Dün gece 11 de koydu eşim kanguruya çıktık dışarı. Belki temiz hava iyi gelir diye düşündük. Kapıdan adım attık uyudu :)) Gezdik 1 saat kadar. Millette bakıp ayy ne küçük diyip durdu. Hakikaten kanguru içinde kayboluyor yavrum :)) Eve geldik açtı gözleri fal taşı gibi zor uyuttum :işsiz: Ayak tabanlarım ağrıyor artık yorgunluktan..

Kızlar diyet listemi açıklıyorum. Bugün ilk günümdu. Fena değildi.

08.00
ılık 1 bardak su. Kuru incir. Tekrar ılık 1 bardak su.

08.30-09.00
Kahvaltı
2 tane haşlanmış yumurta. Üzerine Kimyon ve limon.
6 yeşil zeytin. 2 siyah zeytin.
Bol dere otu ve bol domates salatalık.
2 dilim ekmek. İsirgan otu çayı.

11.00
Rezene çayı
3 hurma
2 ceviz.

13.30
2 kepçe çorba. (Hiç yag olmayacak)
3 köfte/ biftek / balık (ızgarada yada fırında)
Bol yeşillikli salata (1 tatli kaşığı zeytinyagi)
1 dilim ekmek

16.30
1 bardak süt
3 yemek kaşığı yulaf ezmesi
3 tane hurma (minik minik dogranacak)
Tarçın
(İstenirse kakao da atılabilir)
Bunlar ocakta pisecek macun kivaminı alacak.

İsirgan otu çayı

19.00
Etli sebze yemeği (1 kg sebzeyi 200 gr)
Yogurt corek otu ve Kimyon karışımı
(Corek otunu evde ogutecegiz)
1 dilim ekmek

Balık yağı hapı
Rezene çayı

21.30-22.00
1 porsiyon meyve
1 bardak kefir
6 çiğ badem

Yogurt evde mayalanmis ve kaymaksız olacak.
Ekmekler buğday çavdar vs dönüşümlü tüketilebilir
Çorbalara salça baharat serbest
Tuz serbest
Kefir hazır olabilir
Ve ayrıca probiyotik verdi kefire katacagim ben.

İşte böyle kızlar. Bakalım 20 gün sonra kontrol. 4 kilo hedefimiz.

Deneyen olursa yazın mutlaka

Kızlar diyet listemi açıklıyorum. Bugün ilk günümdu. Fena değildi.

08.00
ılık 1 bardak su. Kuru incir. Tekrar ılık 1 bardak su.

08.30-09.00
Kahvaltı
2 tane haşlanmış yumurta. Üzerine Kimyon ve limon.
6 yeşil zeytin. 2 siyah zeytin.
Bol dere otu ve bol domates salatalık.
2 dilim ekmek. İsirgan otu çayı.

11.00
Rezene çayı
3 hurma
2 ceviz.

13.30
2 kepçe çorba. (Hiç yag olmayacak)
3 köfte/ biftek / balık (ızgarada yada fırında)
Bol yeşillikli salata (1 tatli kaşığı zeytinyagi)
1 dilim ekmek

16.30
1 bardak süt
3 yemek kaşığı yulaf ezmesi
3 tane hurma (minik minik dogranacak)
Tarçın
(İstenirse kakao da atılabilir)
Bunlar ocakta pisecek macun kivaminı alacak.

İsirgan otu çayı

19.00
Etli sebze yemeği (1 kg sebzeyi 200 gr)
Yogurt corek otu ve Kimyon karışımı
(Corek otunu evde ogutecegiz)
1 dilim ekmek

Balık yağı hapı
Rezene çayı

21.30-22.00
1 porsiyon meyve
1 bardak kefir
6 çiğ badem

Yogurt evde mayalanmis ve kaymaksız olacak.
Ekmekler buğday çavdar vs dönüşümlü tüketilebilir
Çorbalara salça baharat serbest
Tuz serbest
Kefir hazır olabilir
Ve ayrıca probiyotik verdi kefire katacagim ben.

İşte böyle kızlar. Bakalım 20 gün sonra kontrol. 4 kilo hedefimiz.

Deneyen olursa yazın mutlaka
Çok güzel menü içeriği gerçekten süt artırıcı hadi bakalım yolun açık olsun
Ben günde ancak iki öğün yiyebiliryorum oda kzıım izin verirse sabah o uyuyacaktı ben çay koyacam sıcak caya hasret kaldım valla

Back
X