Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bende çok memnunum
Meyveyi dolaptan çıkarıp direk koyup veriyorum soğukken hem dişleride rahatlıyo. Hem mevye yiyo hem diş kaşıyo o bahaneyle benim ki özellikle elmada :)
Pek tutmayı beceremiyo seninkide mi öyle. 3 gün sonra tam 6 aylık olacak normal mi acaba
Vedat Ali Canoğlu patent sahibi. Bizde kendisine yaptırdık sünneti. İlk akşam 10 dakikalık ağlama krizine girdi ama birdaha olmadı. Hatta diş çıkarıyor dişe daha çok ağlıyo. Çünkü eller ağızda dudagını büzerek ağlıyo. Yani sünnet ile ilgili hiç sıkıntı çekmedik şükür. Yarında dikiş görevi gören aparat çıkarılıcK inşallah o zaman yine sakin geçirir yavrum.
neslim33
canım sen brokoli vermiştin kızına nasıl verdin? Sevdi mi kızın?
Ben buharda pişirdim, kızım uyansın çatalla ezip vericem, az da zeytinyağı eklicem. Böyle olur dimi?
neslim33
canım sen brokoli vermiştin kızına nasıl verdin? Sevdi mi kızın?
Ben buharda pişirdim, kızım uyansın çatalla ezip vericem, az da zeytinyağı eklicem. Böyle olur dimi?
Biraz biraz yemeye başladı kızım, hiç yoktan iyidir. Sevebileceği değişik tarifler denemeye çalışıyorum işte ne yapayım :) Ana yüreği yesinler istiyoruz :)
Biraz biraz yemeye başladı kızım, hiç yoktan iyidir. Sevebileceği değişik tarifler denemeye çalışıyorum işte ne yapayım :) Ana yüreği yesinler istiyoruz :)
Bize eğitici köpek hediye geldi anneanneyle dededen. Ama anlamıyor daha pek oralı olmuyor, kulağını kolunu bacağını ağzına sokup duruyor :) Biz oynattırıyoruz o zaman seslere güzel tepkiler veriyor :)