2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Bahsettigin formulle mi ? Ben pek sevmiyorum turk kahvesini hele sabah ac krnina hic icemem ki ;(

Bu nedir arkadas ya elektrik bi gidiyo bi geliyo en az 10 kere kesilip geri geldi ya !! Sarteri indirdim en sonunda hah tam geldi diyorum herseyin fisini cikariyorum tekrar kesiliyi

Kizlar bugunku menum soyle

Sabah ogle bir yine 13 / 1 has yum/kk peynir /1 bard sut /2 adet en ince ve uzun grissini/yesillik /zeytin

Ara 16 /1 avuc leblebili uzum

Aksam 18.30 / 1 pors kuru fasulye /3 ymk kasigi princ pilavi /salata ve yogurt yerim

Saat 21 de saglikli bi ara ogun daha yaparsam kakaolu sut gibi tamamdir

Spor yapicam bugun sadece yuruyus gunum bugun soyleki artik 2 gune bir basen calismali yuruyus yapip kalan gunlerde sadece yuruyus yapmayi planliyorum

Su 2 lt biter insallah..

Aburcubursuz 2.gunum ve dikkat ederseniz kahvaltida seker namina bisey yemedim canim istemedi

Birde dun benim kereta yine sabah 5 te yatti acliktan oluyordum nerdeyse dayan dedim mislisse dayan sporun emegin bosa gitmesin... ;(

Iyi akşamlar
Menumu vereyim
ılık limonlu şu 2 k.kayısı
Sabah: 3 kaşık yulaf ezmesi,1 bardak süt
1 yemek kaşığı kuru üzüm

ara: yeşil çay,1 kurabiye,3 tane eti form

Öğle: 2 kepçe etli patates
3 kaşık p pilavı, 1 krep, yoğurt
ara:Türk Kahvesi 1 k incir

aksam: 1 kepçe çorba. Salata
1 avuç kab çek. Sade kahve

ara: Türk Kahvesi 2 ceviz soda
bitki çayları 2.5 litre su
Spor salonu bu aksam için iptal oldu
evde yapabilirsem yazarım

Nerdesiniz hatunlar yoksa kahvaltıda börek çörek mi yiyirsunuz ses verin bakayım ses cikmayinca kaçamak yapılıyor hissine kapılıyorum
Cnm ben yaklaşık 3 ay oldu onları unutalı gerçekten bunları kesince ciddi bir eksilme görülüyor tartıda
Insallah bunu burda hep birlikte basaracagimiza eminim
Bende ilk kez kendimi bu kadar hafif istiyorum.tek dileğim hep beraber hedefimize ulaşıp yazı fıstık gibi karşılamak; ) inşallahhhhh

Canım bence büyük bir kase yoğurt ve bir tane meyve yesen süper olur.üstüne de yeşil çay.sabaha bişiyciğinn kalmaz
Tatlı hamurişi yemeden de doyuluyor canım hem de daha sağlam şekilde.menün çok güzel.bnce pztsi o artıyı silmiş olursun.devam böyle..

Afiyet olsun cnm.sen özeleştirini yapmıştın zaten.yarın daha iyi olur menün az karbonluu

Menüm şöyle bugün
Sabah 7.30
1 yum 1 çeri 1 dilim köy peyniri 1 dilim eski kars kaşarı 1 salatalık 1 yeşil sivri biber 15zeytin az tuzlu
Öğle 12.45
2 kepçe havuç çorb.4 etli lahana sarma.1 kase ev yapımı şekersiz sütlü puding.haşlanmış 3 dal brokoli
Akşam 18.15
Puding hariç öğlenin aynısı.
Bugün 2 saat ev temizledim.spor yapacak halim kalmadı.okulda da haşat oldum.
2.5 lt su.3 bardak goji berry çayı.şimdi çiğ fındık bir avuç

insallah hep boyle vererek gider:)
ben 25 yasindayim. ev hanimiyim. 4 senelik evliyim. subatta 2 yasina girecek bi kizim var. ona dogumgununde 90 li kilolarda bi anne hediye etmek istiyorum:)
canım listeyi hazırlıyorum da seni de ekleyeyim sen de azimlisin hem bilgilerini yazar mısın tekrar aşağıdaki gibi?
güncel kg istersen yarın diyetisyene gidince yaz
evli/bekar/çoluk cocuk
ev hanımı7çalışan
26.01.17 hedeflediğin kg

Afiyat olsun canım sadece suyu 2.5 un altına düşme derim canım. Menun harika
Soğuk algınlığı canım.üst solunum yolları tıkalı.istifra ediyor.şurupta hiç içemiyor.zorlaniyoruz.
Ah bu yavrular hasta olmasa keşke çok geçmiş olsun canım..
Harika yine Menun canım afiyet olsun nöbetçi miydin okulda ya da klasik cuma telaşı mi :)

Iyi akşamlar gençler:)
Bugün ku menum şu şekilde ;
Sabah 10 :00
Bir bardak şekersiz çay
İki kepekli yumurtalı ekmek
Bir haşlama yumurta
3 catal ton balıgı
Yeşil zeytin

Ara yok

Akşam 18:00
Bir kücük tabak karnabahar kizartması
İki kaşik yoģurt

1 ,5 lt ictim bugun suyu.
(Bu sabah 72.4 tüm azar azarda olsa kilo vermis olmam beni gercekten cok mutlu ediyo .birde 6 lara ulaşsam gerisi kolay Allahım yaa enson ne zaman 60lardaydim bilmiyorum.uzun zamandır amelelik edip taşıyomuşm kiloları. Ama bilemedim yaa cok aşirı kilom yoktu ama sonucta senelerdir fazlam vardi .ve ben zayif olanlari saglıksiz saniyodum ne sacma dimi benim fiziģim böyle yapılıyım kemikliyim saniyodum. Ama kilo verdikce kemik gitmiyo valla yaģlar gidiyo demekki bende ince olabilirmişim:)bu yüzden artık ömür boyu fit bir bayan olmak emelim. eminim hedefime ulaşcam inşallah ilk baslarda diyodum ya birkac kilo verip de umumudu kaybedersem nefsime uyarsam sonra da motivasyonum düserde geri alirsam diye , birde kış vakti insanın iştahı açılyor sanki nasıl kilo vercem diyodum ama hicte iştahım açılmadı aksine midem küculdu sanki ne yesem ağzımda cogaliyo veriyorum iste sadece şu cuma cumartesi pazar biraz düzenimi bozuyo cünku eşim tatilde oluyo calişmiyo şimdi mesela yarin yine dısarda olcaz ve dısarda yemek yemek zorundayim . Hafta sonunu hafta ići telafi ederek dengelemeye calisiyorum . Neyse kusura bakmayin cok yazmışım

canım menu çok iyi aiyet olsun birde şu 26 ocak için hedef kg nu yazsan diyorum

(Benim güncel kilom 72.4)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…