- 3 Ağustos 2015
- 3.310
- 4.914
- 83
- 46
Mislisse ellerine emeğine sağlık canımArkadaşlar merhaba tablomuz herzamanki gibi 1.sayfadadır
Bu haftanın;
Birincisi – 1.5 ile @Pamik arkadaşımız
İkincisi -1.2 kg ile Y yagmur7968 arkadaşımız
Üçüncüsü -1.0 kg ile T tuana31 arkadaşımızolup onları canı gönülden tebrik eder başarılarının devamını dileriz.
Bu hafta artı gören arkadaşlarımızın da morallerini bozmamasını rica eder,her günün yeni bir başlangıç olduğunu ve dünün dünde kaldığını,bugün pes edenin yarın yine dert yanmaya başlayacağını bu yüzden PES ETME kelimesinin bizim lügatımızda olmadığını bir kez daha hatırlatmak isterim….:)
İstediğimizi yersek istediğimizi giyemeyiz sözünden hareketle ;
Herkese sağlıklı ,mutlu, huzurlu, booool hareketli az kalorili bir hafta dilerim.
Mislisse ellerine emeğine sağlık canımArkadaşlar merhaba tablomuz herzamanki gibi 1.sayfadadır
Bu haftanın;
Birincisi – 1.5 ile @Pamik arkadaşımız
İkincisi -1.2 kg ile Y yagmur7968 arkadaşımız
Üçüncüsü -1.0 kg ile T tuana31 arkadaşımızolup onları canı gönülden tebrik eder başarılarının devamını dileriz.
Bu hafta artı gören arkadaşlarımızın da morallerini bozmamasını rica eder,her günün yeni bir başlangıç olduğunu ve dünün dünde kaldığını,bugün pes edenin yarın yine dert yanmaya başlayacağını bu yüzden PES ETME kelimesinin bizim lügatımızda olmadığını bir kez daha hatırlatmak isterim….:)
İstediğimizi yersek istediğimizi giyemeyiz sözünden hareketle ;
Herkese sağlıklı ,mutlu, huzurlu, booool hareketli az kalorili bir hafta dilerim.
Harikasın canım hem menü hem sporMenümü yazayım hemen
Sabah 6.50 1 bardak ceviz su kürü
Kahvaltı 7.20
1 has yum.1 kk bey peynir.1 havuç.1 yer elması.1 kk eski kaşar.10 zeytin.1 dilim portakal
Öğle 12.20
1 kase toyga çorb.6 çiçek haş.karbabahar.1 kase zencefil tarçın ve zerdaçallı yoğurt
Akşam 18.30 da yerim
1 kase toyga çorb.1 tabak karnabahar yemeği.bol yeşillik
1 avuç çiğ fındık.1 keçiboynuzu. Açık çay
Okulda 1 goji berry çayı 1 yeşil çay içildi
Su 2lt
Spor 1sa10dk leslie 5 mil yapıldı canlar
Sagolasin zümrem başka türlü veremiyorum inş devamlı olurCanım menü süper spor da dudak uçuklatır cinsten olmuşafiyetler ve booool eksi olsun zümreciğim
Sağol canım 60.3 oldum .Vayyy süper canım tebrik ederimkaç oldun şimdi
Evet harika bir duygu canım ama beni düşündüren bir şey var ne kadar yağdan veriyorum buralarda da bilmiyorum tartılacak yer inşallah kastan vermemMükemmelsin canım yatartıda günbe gün azalmayı görmek harika bir duygu değil mi? Ne mutlu sana
Canım menün harika ama şu cikeleta lari az azaltsan süper olur :)Kızlar iyi akşamlar menumu vereyim
Sabah 10: kıymalı yumurta , yarım kk peynir, yarım kk kaşar, 3zeyytin, 1tatli kaşığı pekmez tahin karışımı,bir fincan süt.
ARA yeşil çay,bir avuç leblebi
Saat 16 :yarım kıyma li kır pidesi
18: Türk kahvesi, 3kare fındıklı sütlü çikolata
Yeşil çay
Az önce bir çatal kek
Su bir litre ye yakın
Spor mekik , bacak egzersizleri
Canım diyetisyen devlet hast var sırf bunun için gidebilirsinEvet harika bir duygu canım ama beni düşündüren bir şey var ne kadar yağdan veriyorum buralarda da bilmiyorum tartılacak yer inşallah kastan vermem
800 gr canım 65.9 oldumtevafuk55 sen nekadar vermiştin belkide gördüm unuttum bugünlerde çok unutkanim.
Tebrik ederim canım . Devlet belirli kilonun üzerinde ki lere bakıyor diye biliyorumCanım menün harika ama şu cikeleta lari az azaltsan süper olur :)
Canım diyetisyen devlet hast var sırf bunun için gidebilirsin
800 gr canım 65.9 oldum
Yok canım ben öyle bilmiyorum ama önce dahiliye ye gidip genel tahlillerini istiyorsun sonra da diyetisyen randevusu ile gorusebiliyirsunTebrik ederim canım . Devlet belirli kilonun üzerinde ki lere bakıyor diye biliyorum
Menüde sporda her zamanki gibi çok iyi...Menümü yazayım hemen
Sabah 6.50 1 bardak ceviz su kürü
Kahvaltı 7.20
1 has yum.1 kk bey peynir.1 havuç.1 yer elması.1 kk eski kaşar.10 zeytin.1 dilim portakal
Öğle 12.20
1 kase toyga çorb.6 çiçek haş.karbabahar.1 kase zencefil tarçın ve zerdaçallı yoğurt
Akşam 18.30 da yerim
1 kase toyga çorb.1 tabak karnabahar yemeği.bol yeşillik
1 avuç çiğ fındık.1 keçiboynuzu. Açık çay
Okulda 1 goji berry çayı 1 yeşil çay içildi
Su 2lt
Spor 1sa10dk leslie 5 mil yapıldı canlar
Bu spor ve güzel menülerle pazartesi güzel eksi göreceksin canım.Menümü vereyim
Sabah ılık limonlu şu iki k kayısı
Kahvaltı 1 yum omlet 5 zeytin
1 dilim çavdar e üstüne labne
Ara 2 tane bayram çık
Nescafe 1 bardak süt
Öğle 14.30: 1 kepçe çorba
2 kepce kiymali bamya susuz
2 yk bulgur pilavı salata 1 kase yoğurt
Ara Türk kahvesi 1 hurma
Akşam 18.00: 2 köfte ve salata (öğlen çok doymuştum sırf yemek için yedim)
Ara: türk kahvesi soda
Bitki çayları 3 litre su
Spor 1 saat 15 dakika step artı yer hareketleri
Squat mekik jumping Jack
Zamanla mide küçülüyor heralde.ne güzel az yiyerekte doyuyorsun.börekte bi dilimle kalmanda çok iyiSlm kizlarrr kv geldi borek yapalim dedi suan yapiyoruz...ben sadece 1 tane yedim...baska yemicem...ve kesin spor yapicam tabii keretalar uyuyunca...
Sabah menum 1 dilim kizarmis ekmek
Has.yum.peynir zeytin dom.sal.
Ikindi uzeri ceyrek kiyma kebabi salata ayran
Aksamda 1 borek cay...cok su ictim..
Hem az yemişsin ,hemde erken bırakmışsin.çok iyi.afiyet olsun canım.Kızlar iyi akşamlar menumu vereyim
Sabah 10: kıymalı yumurta , yarım kk peynir, yarım kk kaşar, 3zeyytin, 1tatli kaşığı pekmez tahin karışımı,bir fincan süt.
ARA yeşil çay,bir avuç leblebi
Saat 16 :yarım kıyma li kır pidesi
18: Türk kahvesi, 3kare fındıklı sütlü çikolata
Yeşil çay
Az önce bir çatal kek
Su bir litre ye yakın
Spor mekik , bacak egzersizleri
Çok güzel canım. Afiyet olsun.beyaz çayı bende denemek istiyorum.sen hangisini içiyorsun?Iyi aksamalr kizlar menu verelim
Sabah 6 30 elma sirkeli ilik su 3 kayisi mate cayi
8 30 1 dilim ekmek 1 has yum 1 dilim peynir tere 5 zeytin bitki cayi
11 de 1 portakal yesilcay
1 30 da 1 tabak karnibahar 5 yemek ks yogurt
4 de 10 badem 1 kucuk kutu kefir 1 elma
7 de 8 kasik kurufasulye bol.salata 1 dilim ekmek
9 da yogurt tarcim zerdecal zencefil 2 hurma ile
Yatmadan beyaz cay
3 mil.leslie
30 mekik
Sporlari artik gunduz yapabiliyorum aksam kizimin dersleri var
Demleme iciyorum canim ben ama dr sallama icersen dogadan tercih et dediMenüde sporda her zamanki gibi çok iyi...
Afiyet olsun canım.
Bu spor ve güzel menülerle pazartesi güzel eksi göreceksin canım.
Zamanla mide küçülüyor heralde.ne güzel az yiyerekte doyuyorsun.börekte bi dilimle kalmanda çok iyi
Hem az yemişsin ,hemde erken bırakmışsin.çok iyi.afiyet olsun can
Çok güzel canım. Afiyet olsun.beyaz çayı bende denemek istiyorum.sen hangisini içiyorsun?
Naber canım nasıl gidiyor menü paylaşmıyorsun ben bugün den itibaren menü paylaşacağım yoksa gidişat kötü hadi artık sende toparlanalım 2ay kaldı biz hala çabalamıyoruzGunaydin sekerler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?