2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Sağlıklı dengeli spor dolu harika menü canım benimde haftaya kaldı sporum

Canımmm birkaç cısssss dışında menün güzel.hastasın da zaten.sen ne yersen sıkıntı değil canım.bende bu hafta veremeyecek gibiyim.sporu bırakmadım ama getirisini haftaya görürüm herhalde.ama sadece yarın 2 öğün yapmayı düşünüyorum.çünkü eşim şehir dışında olacak.o evdeyken 3 öğün yiyorum mutlaka. belki faydasını görürüm bakalım inşallah

Kızlar eşimin halası vefat etti memlekete gidiyoruz tam adapte oluyorum bişeyler çıkıyo ne çıkarsa çıksın ara vermek yok kendim için böyle olmalı sağlığım için

Ben iki öğün un faydasını daha çok gördüm canım 3 öğün bende duraklamaya neden oluyor.. valla çocuklar olmasa yemek yapacak halim yok ama bu akşam oğlum çorba içti çok mutlu oldum :)

çok sağol canım.Allah şifasını versin insallah kisa surede iyilesir.

Kızlar eşimin halası vefat etti memlekete gidiyoruz tam adapte oluyorum bişeyler çıkıyo ne çıkarsa çıksın ara vermek yok kendim için böyle olmalı sağlığım için
Başın sağolsun canım.Allah rahmet eylesin..sen hiç bpzmadan devam et canım.kesinlikle hedefine ulaşacaksın

Ben iki öğün un faydasını daha çok gördüm canım 3 öğün bende duraklamaya neden oluyor.. valla çocuklar olmasa yemek yapacak halim yok ama bu akşam oğlum çorba içti çok mutlu oldum :)
Bakalım canım bnde haftasonu uygun olunca yapmaya çalışacağım 2 öğünü.minik paşaya afiyet olsun.ohh mis gibi anne çorbası içmiş.şifa olsun canım

kızlar menüm
saat12:30 1.5 pogaca .yesil cay.
saat16:00 umreden gelen arkadaslara gittim biraz hamur isi yedim5te hurma.
yesil cay
2 tatli kasigi sütlaç
aksam yemegide 2kasik bulgur pilavı.2kasikta tavuklu bezelye .bir kac kaşık yoğurt olur inşallah.
su yarım litre ama bire tamamlarim.
spor yapmaya calisicamm
kizlar bugün 59 u gordumm cook şükür

N naz5403 cenazeniz varmış alintilardan gördüm başınız sağolsun canım.. tabiki böyle durumlar hepimiz için ama biz önceliği kendimize verip sağlığımızı düşünmeliyiz sana güveniyorum canım

Tebrikler canım
bende 59 olsam nasıl mutlu olurum Oyy:) maşallah canım ama bak yine söylüyorum su az canım en az 2 litre hele ki cısss yaptığımız günlerde bunu sadece su tolere edebilir

Başın sağolsun canım.Allah rahmet eylesin..sen hiç bpzmadan devam et canım.kesinlikle hedefine ulaşacaksın

Sağolun kızlar geldim eltimi gördüm bir kez daha kendime kızdım ve pişman oldum aynı yaşıtız ama o incecik ben ise bi şişkoooo

Canım menün biraz ağır.hamur işi poğaça sütlaç bulgur pil.fln amaaa yine kararında tutmuşsun porsiyonlari.o yüzden idare eder ve akşamda dengeli maşallah canım 59u görmek harika olsa gerek inşallah bnde görürüm bir gün...

Sağolun kızlar geldim eltimi gördüm bir kez daha kendime kızdım ve pişman oldum aynı yaşıtız ama o incecik ben ise bi şişkoooo
Canım bence bu durum seni kamçılamalı.bak aynı yaşta fıstık gibi incecik hatunlar var.neden bizde öyle olmayalım kii? Tek yöntem şu boğazımızı tutup hareket etmek..bazen zor olsa da..yapmalıyız yapabiliriz

Canım ya bu hafta pek veremedim sanırım.şiş hissediyorum. Ama yine de sporu aksatmamaya çalışıyorum.bir nevi diğer haftaya yatırım
emeginin karsiligini er yada gec alirsin sen allahin izniyle masallah sana azmine ve iradene hayranim senin

basiniz sagolsun canim sana guveniyorum canim yaparsin sen pes etmiycez

masallah pasana anne corbasi ne iyi gelmistir carcabuk iyilesir ins.Bu arada iki ogun derken iki ana ogun 3 ara ogun seklinde mi oluyor bu dedigin ?

masallah canim sana cok iyisin bi biz inemedik yaa off off hayirlsii ile inseydik bi 70 e sonrasi gelecekte ;(

nazcim bu ders olsun bize bak ben on gunluk program hazirladim kendime sana bahsetmistim burda bir ay gozume buyumesin diye 10 ar gun 10 ar gun dikkkat edecgim en az 7 gunu yuruyus yapacagim allah izin verirse sende katil bizden sporsuz gitmez bu melet yaglar daha dogrusu kimseden bak az kaldi su 7 li rakamlari gorseydik bi gerisi gelicek insallah araya hep biseyler giriyor iste ama birz da bizde var galiba bahane bulmamak lazim dimi bak bugun hasta halimle leslie yaptim valla yedikce insan daha mutsuz oliyo cunku ben oyle oluyorum sahsim adima cok pisman cok mutsuz oluyorum ama dikkat edince spor yapinca bi mutlu oluyorum sorma gitsin bi biz eziyet ediyoz kendimize burda bak herkes nasil veriyor tikir tikir bizim ne eksigimiz var kiz aksine fazlalagimiz var

evet kesinlikle canim

Aynen canım b3n öyle yapıyorum iki ana üç ara :)

acikcasi benim oyle 36 -38 beden kiyafetim yok suanda da 42 -44 giyiyorum hatta bi kac kiyafetimi daralttirdim en kucuk beden 42 var onunda icine giriyorum yani aslinda kucuk beden alsam mi:$

bence çok beğendiğin bir pantolonun veya elbisenin küçük bedenini al. ben aldım çok motive ediyor inan. her gün bakıp duruyorum :)))

Kesinlikle canım kesinlikle evime gider gitmez spora başlıyorum canım söz olmayacak bu böyle

Hemde ne kamçılama oldu canım bende zayıf olucam bende şu halimden nefret ediyorum hedef 63 olana kadar devam tam 22 kilo Kızımın kilosu kadar yaaa şaka gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…