2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Canım bende hatmi çiçeğini duydum hem çocuklara hem bize.. bir bardak sıcak suya 3 4 tane atıp demliyoruz sonrada içine balla tatlandirilabilir

Selam kızlar..
Hastayım ama sanırım 1 aydır hasta olduğumdan iyile alıştım hasta hasta yaşamaya dün spora gittim. spordayken çok iyidim. 1.30 saat sonunda yorulmaya başladım. çok zorlamadan bıraktım. kollarım artı ağırlık falan kaldıramıyordu. allahtan 1 saat kardiyomu çok yaptım. 500 kalori yaktım 1 saate.
menü: sabah; lor peynirli omlet (2 yumurtalı), kk beyaz peynir, maydanoz, 3-4 s.zeytin, süt 1 dilim çavdar ekmeği
ara: 1 mandalina, 1 salatalık, 10 yer fıstığı
öğlen: 2 çorba kaşığı kavurma (tamamen yağsız), 80 gr kadar haşlama tavuk göğüsü, 130 gr kadar brokoli&kabak haşlama
ara: yeşil elma 10 adet yet fıstığı
akşam: mukadderat canlarrr :)

bence çok beğendiğin bir pantolonun veya elbisenin küçük bedenini al. ben aldım çok motive ediyor inan. her gün bakıp duruyorum :)))
aslinda haklisin oyle yapmak lazim

Kesinlikle canım kesinlikle evime gider gitmez spora başlıyorum canım söz olmayacak bu böyle
takipteyiz seni bak bunca insanin bize olan guvenini bosa cikarmayalim tamam mi sen de ben de

Hanımlaaar günaydın! Haftasonumuz bol neşeli bol eksili geçsin inş..
Oğluşu uyuttm.şimdi giydim eşofmanları leslie 5 mil yapacağımmm.
oh masallah canim bise soracagim sen hep leslienin ayni videosunu mu yapiyosun sıkılmıyosmusn yani?

Canım bende hatmi çiçeğini duydum hem çocuklara hem bize.. bir bardak sıcak suya 3 4 tane atıp demliyoruz sonrada içine balla tatlandirilabilir
tesekkur ederim cnm bunlari deniyorum simdilik umarim ise yararlar gece yatamadim yine ;(

insan herseye alisiyo valla iyi yapmissiin kendini zorlama yinede tamm mi ?

Kizlar dunku menum biraz dengesiz oldu ama yinede paylasacagim

Sabah 11
2 yumurtali peynirli sebzeli omlet
Zeytin ,2 tb ekmek,1 tk recel,cay

Ara 15 1 kucuk kase sutlac

Aksam 18 1 pors sucuklu yumurta ,peynir 2 tb ekmek 2-3 tk tahin pekmez cay 1 kucuk pogca

Su.1.5 lt
Spor 45 dk leslie 3 fast mil

Sadece akşam ki poğaça fazla g3ldi canım onun dışında çok güzel afiyet olsun.

Canım 4 aydır 1 2 3 diye gittim..4 mil birkaç gün yaptım.sömestr tatilinden beri aynı 5 mil videosunu yapıyorum.bir videoyu uzun süre yapıyorum.sıkılmıyorum.ama bir videoya başladığımda 2 hafta ciddi anlamda yoruyor baya da eksi görüyorum ama 3.haftadan sonra alışıyor vücudum herhalde ter atmam fln azalıyor.haftaya da aynı 5mil videosunu yapıp değiştirmem lazım.vücudum şaşırsın diye

Menün iyi canım.sadece sabah ekmeği 1e düşürsen daha iyi olur canım artık.2 dilim fazla.hatta omletin içine biraz un eklesen hiç ekmek ihtiyacı da duymazsın..sporun harika..devam canım böyle

Spor çok iyi gerçekten..menü de yine on numara afiyet olsun...

Sadece akşam ki poğaça fazla g3ldi canım onun dışında çok güzel afiyet olsun.
bencede fazlaydi tesekkur ederim

yanlis anlamadiysam 1.ay 1 mil 2.ay 2 mil 3.ay 3 mil diye yaptin surekli yapinca cok iyi sıkılasma sagladigi bi gercek 5 kg versen bile sıkılasma sayesinde 10 kg verilmis gibi oluyor dimi ? Darisi basimiza insllah

Menün iyi canım.sadece sabah ekmeği 1e düşürsen daha iyi olur canım artık.2 dilim fazla.hatta omletin içine biraz un eklesen hiç ekmek ihtiyacı da duymazsın..sporun harika..devam canım böyle
onerini dinliycem ama gece uzun sureli acliktan sonra malesef yiyorum canim ya ;( ama aksam yememye calisacagim olur mu ?

Ayyy inşallah canım! Şu regl beni çok geriletti.bu sabah tartıldım.şok oldum.minicik bir eksi var sadece hevesim kırılıyor ama pes etmemem lazım hedefe son 7 kilo...
canim sakin kiirlmasin hevesin muhakkak eksi gorursun merak etme vucudu biraz sasirtsan nasil olur sporunu degistirsen mesela ?

Slm kizlar iki gundur giremedim cunkuuuu iki gun once sabaha karsi 5 gibi oglum cisim geldi dedi kalktim wc ye gotururken ayak basmamla felaket basladi .evi su basti biz kisin misafir odasini kullaniyoruz cocuklarla hep birlikte ordayiz.yatak odasinin yanindaki ebeveyn banyosunun borusu patlamis gece tazzikten yatak odasi cocuk odasi ara hol mutfak salonun yarisi ve misafir odasinin halisi anlicaginiz esimle ben yikildik resmen evelsi gun 5 ten gece 12 ydi hâlâ ugrasiyorduk.kv de geldi saolsun onunda hışı cikti.bide cocuk odasini kullanmiyoruz diye hurclar vardi hepimizin yazlik kislik giymedigi ne varsa cocuklarin kendi esyalari hepsi islandi Allahtan temiz su yoksa evi komple at cope olurdu.dun aksama kadar makinede camasir yikandi .oldum resmen her yerim agriyor.bide cocuklar oyun zannediyor bizde suyla oynayalimmi diyorlar..tabii biz babayla siyiriyoruz..ve iste kizlar boyle suan ev normale dondu ..halilari postaladim yikamaciya camasirlar yikandi simdi toplayip ayiricam hepsini ...@kecigibi cnm cok gecmis olsun kendine iyi bak ..ben bi kendime geliyim ara sira girerim ..gorusmek uzere..

Slm kizlar iki gundur giremedim cunkuuuu iki gun once sabaha karsi 5 gibi oglum cisim geldi dedi kalktim wc ye gotururken ayak basmamla felaket basladi .evi su basti biz kisin misafir odasini kullaniyoruz cocuklarla hep birlikte ordayiz.yatak odasinin yanindaki ebeveyn banyosunun borusu patlamis gece tazzikten yatak odasi cocuk odasi ara hol mutfak salonun yarisi ve misafir odasinin halisi anlicaginiz esimle ben yikildik resmen evelsi gun 5 ten gece 12 ydi hâlâ ugrasiyorduk.kv de geldi saolsun onunda hışı cikti.bide cocuk odasini kullanmiyoruz diye hurclar vardi hepimizin yazlik kislik giymedigi ne varsa cocuklarin kendi esyalari hepsi islandi Allahtan temiz su yoksa evi komple at cope olurdu.dun aksama kadar makinede camasir yikandi .oldum resmen her yerim agriyor.bide cocuklar oyun zannediyor bizde suyla oynayalimmi diyorlar..tabii biz babayla siyiriyoruz..ve iste kizlar boyle suan ev normale dondu ..halilari postaladim yikamaciya camasirlar yikandi simdi toplayip ayiricam hepsini ...@kecigibi cnm cok gecmis olsun kendine iyi bak ..ben bi kendime geliyim ara sira girerim ..gorusmek uzere..

Menümü vereyim
Sabah ılık limonlu şu
Kahv 11.30: 2 has yum 4 zeytin
1 çay kaşığı labne
1 tatlı kaşığı bal
1.5 dilim ekmek
Ara: türk kahvesi 2 k kayısı 2 dilim bitter
Ara: 1 elma 1 bardak tarçınlı süt 2 ceviz 4 fındık

Akşam 18.00: 1 parça haş. Tavuk kalça
Kendi suyunda brokoli karnabahar havuç üzerine sarımsaklı yoğurt

Ara: 1 avuç fıstık ve çekirdek çay
Bitki çayları türk kahvesi
2.5 litre su

Kış ortasında çok zor olmuş canım. Neyseki çoğunu halketmissiniz dikkat edin hastalanmayin canım.

kizlar iyi aksamlar berbat menüm
saat 12 bir kase sütlaç
2lokma ekmek bir kac zeytin .yarim kk.peynir.siyah çay.tahin pekmez bir çay kaşıgi.
saat 16 bes alti kasik bulgur pilavı.iki kaşık nohut yemegi.yarim bardak ayran.3 hurma.
saat 19bir tabak bulgur pilavi.bir kasik tavuklubezelye.
bir kase sütlaç daha(60a cikmisimdir yine)
yesil çay içerim
su 1 litre spor yapilacak

Çok zor bi durum yaşamışsın.Allah'tan temiz suymuş da..geçmiş olsun canım..

Canım menün çok iyi.2 öğün yapmışsın.faydasını görürsün kesin.. afiyet olsunnn
Full karbonhidratt canım yapma bak 59u görmüştün..
Sütlaçlar da yenmiş 2 kase.ama bunun da çözümü var ben evde sütlaç puding fln yaparsam 2 kase yapıyorum.1i oğlana 1i eşime.bana kalmıyor yemiyorum.sende bu yöntemi dene.inan evde olunca insan tutamıyor kendini.yeşil çayla telafi et canımm

Bugünkü menüm
Sabah 6.30 1 brdk ceviz-su kürü

Kahvaltı 8.00
1,5 has yu .2 kk bey peyn.20 zeytin.1 havuç.1 yer elması.1 dilim yerli muz ve portakal.dereotu.açık çay

Öğle 14.45
1 kase yoğurt.
2 kaşık yumurtalı menemen (yazdan yaptğm kons domates ile).1 avuç çiğ badem.1 keçiboynuzu

Akşam 19.40
1 kupa tarçınlı sıcak süt

Spor 1 sa 10 dk leslie 5 mil.20 dk karın ve bacak egz.
Ayrıca ev temizliği
Su 2.5lt.1 fincan yeşil çay

Hanımlar youtube da gıda a.ş. diye bir belgesel izledim.çok etkilendim.yeni kararlar aldım.artık markette satılan tavukları yemeyeceğim.bide mevsiminde olmayan sebze ve meyveleri çıkardım hayatımdn.örn bu mevsimde domates yersek tamamen kimyasal kanserojen mad.yemiş oluyoruz.o domates değil tarım ilacı....o yüzden kahvaltıda dom.sal.yerine havuç turp yer elması fln yiyorum.kabak patlıcan almıyorum manavdan.sizde izleyin bence.hamburger ile ilgili de çoook çarpıcı şeyler var.asla artık hamb.yemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…