Gunaydin zümremHanımlaaar günaydın! Haftasonumuz bol neşeli bol eksili geçsin inş..
Oğluşu uyuttm.şimdi giydim eşofmanları leslie 5 mil yapacağımmm.
Canım bende hatmi çiçeğini duydum hem çocuklara hem bize.. bir bardak sıcak suya 3 4 tane atıp demliyoruz sonrada içine balla tatlandirilabilirOksuruk icin bi cay buldum onu icecegim canim daha dogrusu bi kac cesidi var hepsini deniycem az once yaptim bi tane karabiber cayiymis onu ictim sonra elmali ihlamurlu karafilli zencefilli limonlu balli bi cay tarifi var onu yaptim źonu icicem aksama da siyah turplu zencefilli bi surup karisimi var onu hem ben hem kizima iciricem icim diisma cikti resmen oksure oksure bu nasil bisedir ya ;( ne bulursam deniycem valla
aslinda haklisin oyle yapmak lazimbence çok beğendiğin bir pantolonun veya elbisenin küçük bedenini al. ben aldım çok motive ediyor inan. her gün bakıp duruyorum :)))
takipteyiz seni bak bunca insanin bize olan guvenini bosa cikarmayalim tamam mi sen de ben deKesinlikle canım kesinlikle evime gider gitmez spora başlıyorum canım söz olmayacak bu böyle
oh masallah canim bise soracagim sen hep leslienin ayni videosunu mu yapiyosun sıkılmıyosmusn yani?Hanımlaaar günaydın! Haftasonumuz bol neşeli bol eksili geçsin inş..
Oğluşu uyuttm.şimdi giydim eşofmanları leslie 5 mil yapacağımmm.
tesekkur ederim cnm bunlari deniyorum simdilik umarim ise yararlar gece yatamadim yine ;(Canım bende hatmi çiçeğini duydum hem çocuklara hem bize.. bir bardak sıcak suya 3 4 tane atıp demliyoruz sonrada içine balla tatlandirilabilir
insan herseye alisiyo valla iyi yapmissiin kendini zorlama yinede tamm mi ?Selam kızlar..
Hastayım ama sanırım 1 aydır hasta olduğumdan iyile alıştım hasta hasta yaşamayadün spora gittim. spordayken çok iyidim. 1.30 saat sonunda yorulmaya başladım. çok zorlamadan bıraktım. kollarım artı ağırlık falan kaldıramıyordu. allahtan 1 saat kardiyomu çok yaptım. 500 kalori yaktım 1 saate.
menü: sabah; lor peynirli omlet (2 yumurtalı), kk beyaz peynir, maydanoz, 3-4 s.zeytin, süt 1 dilim çavdar ekmeği
ara: 1 mandalina, 1 salatalık, 10 yer fıstığı
öğlen: 2 çorba kaşığı kavurma (tamamen yağsız), 80 gr kadar haşlama tavuk göğüsü, 130 gr kadar brokoli&kabak haşlama
ara: yeşil elma 10 adet yet fıstığı
akşam: mukadderat canlarrr :)
Sadece akşam ki poğaça fazla g3ldi canım onun dışında çok güzelKizlar dunku menum biraz dengesiz oldu ama yinede paylasacagim
Sabah 11
2 yumurtali peynirli sebzeli omlet
Zeytin ,2 tb ekmek,1 tk recel,cay
Ara 15 1 kucuk kase sutlac
Aksam 18 1 pors sucuklu yumurta ,peynir 2 tb ekmek 2-3 tk tahin pekmez cay 1 kucuk pogca
Su.1.5 lt
Spor 45 dk leslie 3 fast mil
Canım 4 aydır 1 2 3 diye gittim..4 mil birkaç gün yaptım.sömestr tatilinden beri aynı 5 mil videosunu yapıyorum.bir videoyu uzun süre yapıyorum.sıkılmıyorum.ama bir videoya başladığımda 2 hafta ciddi anlamda yoruyor baya da eksi görüyorum ama 3.haftadan sonra alışıyor vücudum herhalde ter atmam fln azalıyor.haftaya da aynı 5mil videosunu yapıp değiştirmem lazım.vücudum şaşırsın diyeaslinda haklisin oyle yapmak lazim
takipteyiz seni bak bunca insanin bize olan guvenini bosa cikarmayalim tamam mi sen de ben de
oh masallah canim bise soracagim sen hep leslienin ayni videosunu mu yapiyosun sıkılmıyosmusn yani?
tesekkur ederim cnm bunlari deniyorum simdilik umarim ise yararlar gece yatamadim yine ;(
insan herseye alisiyo valla iyi yapmissiin kendini zorlama yinede tamm mi ?
Menün iyi canım.sadece sabah ekmeği 1e düşürsen daha iyi olur canım artık.2 dilim fazla.hatta omletin içine biraz un eklesen hiç ekmek ihtiyacı da duymazsın..sporun harika..devam canım böyleKizlar dunku menum biraz dengesiz oldu ama yinede paylasacagim
Sabah 11
2 yumurtali peynirli sebzeli omlet
Zeytin ,2 tb ekmek,1 tk recel,cay
Ara 15 1 kucuk kase sutlac
Aksam 18 1 pors sucuklu yumurta ,peynir 2 tb ekmek 2-3 tk tahin pekmez cay 1 kucuk pogca
Su.1.5 lt
Spor 45 dk leslie 3 fast mil
Spor çok iyi gerçekten..menü de yine on numaraSelam kızlar..
Hastayım ama sanırım 1 aydır hasta olduğumdan iyile alıştım hasta hasta yaşamayadün spora gittim. spordayken çok iyidim. 1.30 saat sonunda yorulmaya başladım. çok zorlamadan bıraktım. kollarım artı ağırlık falan kaldıramıyordu. allahtan 1 saat kardiyomu çok yaptım. 500 kalori yaktım 1 saate.
menü: sabah; lor peynirli omlet (2 yumurtalı), kk beyaz peynir, maydanoz, 3-4 s.zeytin, süt 1 dilim çavdar ekmeği
ara: 1 mandalina, 1 salatalık, 10 yer fıstığı
öğlen: 2 çorba kaşığı kavurma (tamamen yağsız), 80 gr kadar haşlama tavuk göğüsü, 130 gr kadar brokoli&kabak haşlama
ara: yeşil elma 10 adet yet fıstığı
akşam: mukadderat canlarrr :)
Ayyy inşallah canım! Şu regl beni çok geriletti.bu sabah tartıldım.şok oldum.minicik bir eksi var sadeceGunaydin zümrembu hafta senden 65 li rakamları gelecek sanırım
bencede fazlaydiSadece akşam ki poğaça fazla g3ldi canım onun dışında çok güzelafiyet olsun.
yanlis anlamadiysam 1.ay 1 mil 2.ay 2 mil 3.ay 3 mil diye yaptin surekli yapinca cok iyi sıkılasma sagladigi bi gercek 5 kg versen bile sıkılasma sayesinde 10 kg verilmis gibi oluyor dimi ? Darisi basimiza insllahCanım 4 aydır 1 2 3 diye gittim..4 mil birkaç gün yaptım.sömestr tatilinden beri aynı 5 mil videosunu yapıyorum.bir videoyu uzun süre yapıyorum.sıkılmıyorum.ama bir videoya başladığımda 2 hafta ciddi anlamda yoruyor baya da eksi görüyorum ama 3.haftadan sonra alışıyor vücudum herhalde ter atmam fln azalıyor.haftaya da aynı 5mil videosunu yapıp değiştirmem lazım.vücudum şaşırsın diye
onerini dinliycem ama gece uzun sureli acliktan sonra malesef yiyorum canim ya ;( ama aksam yememye calisacagim olur mu ?Menün iyi canım.sadece sabah ekmeği 1e düşürsen daha iyi olur canım artık.2 dilim fazla.hatta omletin içine biraz un eklesen hiç ekmek ihtiyacı da duymazsın..sporun harika..devam canım böyle
canim sakin kiirlmasin hevesin muhakkak eksi gorursun merak etme vucudu biraz sasirtsan nasil olur sporunu degistirsen mesela ?Ayyy inşallah canım! Şu regl beni çok geriletti.bu sabah tartıldım.şok oldum.minicik bir eksi var sadecehevesim kırılıyor ama pes etmemem lazım hedefe son 7 kilo...
Kış ortasında çok zor olmuş canım. Neyseki çoğunu halketmissiniz dikkat edin hastalanmayin canım.Slm kizlar iki gundur giremedim cunkuuuu iki gun once sabaha karsi 5 gibi oglum cisim geldi dedi kalktim wc ye gotururken ayak basmamla felaket basladi .evi su basti biz kisin misafir odasini kullaniyoruz cocuklarla hep birlikte ordayiz.yatak odasinin yanindaki ebeveyn banyosunun borusu patlamis gece tazzikten yatak odasi cocuk odasi ara hol mutfak salonun yarisi ve misafir odasinin halisi anlicaginiz esimle ben yikildik resmen evelsi gun 5 ten gece 12 ydi hâlâ ugrasiyorduk.kv de geldi saolsun onunda hışı cikti.bide cocuk odasini kullanmiyoruz diye hurclar vardi hepimizin yazlik kislik giymedigi ne varsa cocuklarin kendi esyalari hepsi islandi Allahtan temiz su yoksa evi komple at cope olurdu.dun aksama kadar makinede camasir yikandi .oldum resmen her yerim agriyor.bide cocuklar oyun zannediyor bizde suyla oynayalimmi diyorlar..tabii biz babayla siyiriyoruz..ve iste kizlar boyle suan ev normale dondu ..halilari postaladim yikamaciya camasirlar yikandi simdi toplayip ayiricam hepsini ...@kecigibi cnm cok gecmis olsun kendine iyi bak ..ben bi kendime geliyim ara sira girerim ..gorusmek uzere..
Çok zor bi durum yaşamışsın.Allah'tan temiz suymuş da..geçmiş olsun canım..Slm kizlar iki gundur giremedim cunkuuuu iki gun once sabaha karsi 5 gibi oglum cisim geldi dedi kalktim wc ye gotururken ayak basmamla felaket basladi .evi su basti biz kisin misafir odasini kullaniyoruz cocuklarla hep birlikte ordayiz.yatak odasinin yanindaki ebeveyn banyosunun borusu patlamis gece tazzikten yatak odasi cocuk odasi ara hol mutfak salonun yarisi ve misafir odasinin halisi anlicaginiz esimle ben yikildik resmen evelsi gun 5 ten gece 12 ydi hâlâ ugrasiyorduk.kv de geldi saolsun onunda hışı cikti.bide cocuk odasini kullanmiyoruz diye hurclar vardi hepimizin yazlik kislik giymedigi ne varsa cocuklarin kendi esyalari hepsi islandi Allahtan temiz su yoksa evi komple at cope olurdu.dun aksama kadar makinede camasir yikandi .oldum resmen her yerim agriyor.bide cocuklar oyun zannediyor bizde suyla oynayalimmi diyorlar..tabii biz babayla siyiriyoruz..ve iste kizlar boyle suan ev normale dondu ..halilari postaladim yikamaciya camasirlar yikandi simdi toplayip ayiricam hepsini ...@kecigibi cnm cok gecmis olsun kendine iyi bak ..ben bi kendime geliyim ara sira girerim ..gorusmek uzere..
Canım menün çok iyi.2 öğün yapmışsın.faydasını görürsün kesin..Menümü vereyim
Sabah ılık limonlu şu
Kahv 11.30: 2 has yum 4 zeytin
1 çay kaşığı labne
1 tatlı kaşığı bal
1.5 dilim ekmek
Ara: türk kahvesi 2 k kayısı 2 dilim bitter
Ara: 1 elma 1 bardak tarçınlı süt 2 ceviz 4 fındık
Akşam 18.00: 1 parça haş. Tavuk kalça
Kendi suyunda brokoli karnabahar havuç üzerine sarımsaklı yoğurt
Ara: 1 avuç fıstık ve çekirdek çay
Bitki çayları türk kahvesi
2.5 litre su
Full karbonhidrattkizlar iyi aksamlar berbat menüm
saat 12 bir kase sütlaç
2lokma ekmek bir kac zeytin .yarim kk.peynir.siyah çay.tahin pekmez bir çay kaşıgi.
saat 16 bes alti kasik bulgur pilavı.iki kaşık nohut yemegi.yarim bardak ayran.3 hurma.
saat 19bir tabak bulgur pilavi.bir kasik tavuklubezelye.
bir kase sütlaç daha(60a cikmisimdir yine)
yesil çay içerim
su 1 litre spor yapilacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?