2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Daha hafif bir menü olmuş canım spor ise maşallah diyeyim afiyet olsun canım.
Kesinlikle haklısın canım. yabancı ülkede bir adam hamburgeri cebinde unutmuştu ve o hamburger e yıllarca bir şey olmamıştı. bende o zamandan bu zamana çok soğudum zaten benim tarzım değil tarzım ıspanaklı anne gozlemesi

Telâfi edicem canım bu akşam bizimkiler yine çerezler bisküvi lr götürdüler çayın yanında ben bir tane dahi yemedim telafi için.biraz mekik çektim basen hareketleri filan inşallah faydası olmuştur

Bende izlicem canım sağol verdiğin bilgi için

Telâfi edicem canım bu akşam bizimkiler yine çerezler bisküvi lr götürdüler çayın yanında ben bir tane dahi yemedim telafi için.biraz mekik çektim basen hareketleri filan inşallah faydası olmuştur
Abur cuburlara karşı durmak bile bir başarı tatlım.faydası olmaz olur mu..kesin göreceksin faydasını.hadi gayret

canim cok gecmis olsun kotu olmus ama yeterki cana bisey olmasin dimi bundan gecmis olsun diyelim...Bende dun seni soracaktim mesajini gordum ama cvp yazamadim ;(

canim bak 59 a dusmusken yapma gozunu seveyim tmm meton iyi masallah ama yinede dikkkat et al ver al ver yapma bak aenin kgna dusmek isteyn kac kisi var burda bundan sonra sutlactir misirdir yasak sana taam mi ;(

izliycem cnm tavsiyen icn teskkurler

gunaydin canm gez oglusunla bakalim bizde rahatsiziz sonunda kizima da gecti o da oksuruyor ;( ben bi karisim yapmistim o cok iyi geldi sanki bana kokusu cok kotu kabul ediyorum ama suruptan daha iyi geldi kizimda iciyorum once ben sonra o

Günaydın mutlu huzurlu pazarlar canlarım
Benim hastalık dudagimdan burnumdan yara olarak patladı. Çok çirkinim şu an cokkk
Fit ama çirkin
oy oy oy gecmis olsun bakalim gecer ins.en yakin zamnda bisey surucekmsin?

Buarada gecikmeli dunku menumu paylasayim
Sabah 11 : 2 yumurtali domatesli sebzeli peynirli omlet ,zeytin,2 dlm tb ekmek ,1tk recel,cay

Ara 1 elma

Aksam 18 2 adet ispanakli gozleme ve cay

Saat 20 1/2 adet muz ve 1 kivi
Su 1.5 lt
Spor yok rahatsizim hala oksuruk azaldi cok sukur bunda bas agrisi ve burun akintisi var o yuzden yapamdim ama yapmayi cok istedim ;(

Sağol canım. Vectavir var uçuk kremi onu surerim

Menüm
Sabah ılık limonlu şu
Kahv 11.30 iki tane has yum
4 zeytin Kk peynir
1 küp helva 4 çatal patates kız.
1 dilim ekmek 1 çay k fındık ezmesi
Ara Türk kahvesi 2 k kayısı 2 dilim bitter
Ara 1 elma yarım portakal 4 fındık 1 ceviz

Aksam 17.30: 1 kepçe çorba
3 kaşık pilav 3 firinda köfte
Salata
Bitki çayları
Türk kahvesi
2.5 litre su

Afiyet olsun canım.klasik bir tevafuk menüsü dengeli oluşu, bitki çayı,meyvesi ve türk kahvesiyle

Menü gelsinnn
Sabah 6.45 1 brdk ceviz-su kürü

Kahvaltı 9.00
2 pankek (kaşarlı sütlü yumurtalı ve mercimek unu ile yaptım)1 havuç ve yer elması.2 kk koyun peyn.10 zeytin.1 dilim muz.açık çay

Öğle 14.10
1 pors karışık ızgara.salata.ayran

Akşam 19.45
1 kase ayçekirdeği kavrulmamış.1 kurabiye (çok canım çekti komşum yapmış eski ben olsam 5 tane yerdim..)
Su 2.4 lt
Bol bol çay içtim dışarda.
Spor'dan izinliyim
Yarın ola hayrolaa...

Harika sin canım yarın sabit çıksan bile bence çok iyi ama bu menü lerle eksi çıkacağına inanıyorum kuzum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…