Daha hafif bir menü olmuş canım spor ise maşallah diyeyimBugünkü menüm
Sabah 6.30 1 brdk ceviz-su kürü
Kahvaltı 8.00
1,5 has yu .2 kk bey peyn.20 zeytin.1 havuç.1 yer elması.1 dilim yerli muz ve portakal.dereotu.açık çay
Öğle 14.45
1 kase yoğurt.
2 kaşık yumurtalı menemen (yazdan yaptğm kons domates ile).1 avuç çiğ badem.1 keçiboynuzu
Akşam 19.40
1 kupa tarçınlı sıcak süt
Spor 1 sa 10 dk leslie 5 mil.20 dk karın ve bacak egz.
Ayrıca ev temizliği
Su 2.5lt.1 fincan yeşil çay
Kesinlikle haklısın canım. yabancı ülkede bir adam hamburgeri cebinde unutmuştu ve o hamburger e yıllarca bir şey olmamıştı. bende o zamandan bu zamana çok soğudum zaten benim tarzım değilHanımlar youtube da gıda a.ş. diye bir belgesel izledim.çok etkilendim.yeni kararlar aldım.artık markette satılan tavukları yemeyeceğim.bide mevsiminde olmayan sebze ve meyveleri çıkardım hayatımdn.örn bu mevsimde domates yersek tamamen kimyasal kanserojen mad.yemiş oluyoruz.o domates değil tarım ilacı....o yüzden kahvaltıda dom.sal.yerine havuç turp yer elması fln yiyorum.kabak patlıcan almıyorum manavdan.sizde izleyin bence.hamburger ile ilgili de çoook çarpıcı şeyler var.asla artık hamb.yemem
Telâfi edicem canım bu akşam bizimkiler yine çerezler bisküvi lr götürdüler çayın yanında ben bir tane dahi yemedim telafi için.biraz mekik çektim basen hareketleri filan inşallah faydası olmuşturCanım menün çok iyi.2 öğün yapmışsın.faydasını görürsün kesin..afiyet olsunnn
Full karbonhidrattcanım yapma bak 59u görmüştün..
Sütlaçlar da yenmiş 2 kase.ama bunun da çözümü var ben evde sütlaç puding fln yaparsam 2 kase yapıyorum.1i oğlana 1i eşime.bana kalmıyor yemiyorum.sende bu yöntemi dene.inan evde olunca insan tutamıyor kendini.yeşil çayla telafi et canımm
Bende izlicem canım sağol verdiğin bilgi içinHanımlar youtube da gıda a.ş. diye bir belgesel izledim.çok etkilendim.yeni kararlar aldım.artık markette satılan tavukları yemeyeceğim.bide mevsiminde olmayan sebze ve meyveleri çıkardım hayatımdn.örn bu mevsimde domates yersek tamamen kimyasal kanserojen mad.yemiş oluyoruz.o domates değil tarım ilacı....o yüzden kahvaltıda dom.sal.yerine havuç turp yer elması fln yiyorum.kabak patlıcan almıyorum manavdan.sizde izleyin bence.hamburger ile ilgili de çoook çarpıcı şeyler var.asla artık hamb.yemem
Abur cuburlara karşı durmak bile bir başarı tatlım.faydası olmaz olur mu..kesin göreceksin faydasını.hadi gayretTelâfi edicem canım bu akşam bizimkiler yine çerezler bisküvi lr götürdüler çayın yanında ben bir tane dahi yemedim telafi için.biraz mekik çektim basen hareketleri filan inşallah faydası olmuştur
Özellikle etlerle ilgili çarpıcı bilgiler var.mutlaka izle canımBende izlicem canım sağol verdiğin bilgi için
canim cok gecmis olsun kotu olmus ama yeterki cana bisey olmasin dimi bundan gecmis olsun diyelim...Bende dun seni soracaktim mesajini gordum ama cvp yazamadim ;(Slm kizlar iki gundur giremedim cunkuuuu iki gun once sabaha karsi 5 gibi oglum cisim geldi dedi kalktim wc ye gotururken ayak basmamla felaket basladi .evi su basti biz kisin misafir odasini kullaniyoruz cocuklarla hep birlikte ordayiz.yatak odasinin yanindaki ebeveyn banyosunun borusu patlamis gece tazzikten yatak odasi cocuk odasi ara hol mutfak salonun yarisi ve misafir odasinin halisi anlicaginiz esimle ben yikildik resmen evelsi gun 5 ten gece 12 ydi hâlâ ugrasiyorduk.kv de geldi saolsun onunda hışı cikti.bide cocuk odasini kullanmiyoruz diye hurclar vardi hepimizin yazlik kislik giymedigi ne varsa cocuklarin kendi esyalari hepsi islandi Allahtan temiz su yoksa evi komple at cope olurdu.dun aksama kadar makinede camasir yikandi .oldum resmen her yerim agriyor.bide cocuklar oyun zannediyor bizde suyla oynayalimmi diyorlar..tabii biz babayla siyiriyoruz..ve iste kizlar boyle suan ev normale dondu ..halilari postaladim yikamaciya camasirlar yikandi simdi toplayip ayiricam hepsini ...@kecigibi cnm cok gecmis olsun kendine iyi bak ..ben bi kendime geliyim ara sira girerim ..gorusmek uzere..
canim bak 59 a dusmusken yapma gozunu seveyim tmm meton iyi masallah ama yinede dikkkat et al ver al ver yapma bak aenin kgna dusmek isteyn kac kisi var burda bundan sonra sutlactir misirdir yasak sana taam mi ;(kizlar iyi aksamlar berbat menüm
saat 12 bir kase sütlaç
2lokma ekmek bir kac zeytin .yarim kk.peynir.siyah çay.tahin pekmez bir çay kaşıgi.
saat 16 bes alti kasik bulgur pilavı.iki kaşık nohut yemegi.yarim bardak ayran.3 hurma.
saat 19bir tabak bulgur pilavi.bir kasik tavuklubezelye.
bir kase sütlaç daha(60a cikmisimdir yine)
yesil çay içerim
su 1 litre spor yapilacak
izliycem cnm tavsiyen icn teskkurlerHanımlar youtube da gıda a.ş. diye bir belgesel izledim.çok etkilendim.yeni kararlar aldım.artık markette satılan tavukları yemeyeceğim.bide mevsiminde olmayan sebze ve meyveleri çıkardım hayatımdn.örn bu mevsimde domates yersek tamamen kimyasal kanserojen mad.yemiş oluyoruz.o domates değil tarım ilacı....o yüzden kahvaltıda dom.sal.yerine havuç turp yer elması fln yiyorum.kabak patlıcan almıyorum manavdan.sizde izleyin bence.hamburger ile ilgili de çoook çarpıcı şeyler var.asla artık hamb.yemem
gunaydin canm gez oglusunla bakalim bizde rahatsiziz sonunda kizima da gecti o da oksuruyor ;( ben bi karisim yapmistim o cok iyi geldi sanki bana kokusu cok kotu kabul ediyorum ama suruptan daha iyi geldi kizimda iciyorum once ben sonra oHerkese günaydın bayanlaaaaar! Musmutlu az kalorili bir pazar olsun hepimize Bugün spordan izinliyim.Ama akşam bacak karın egz.yapacağım mutlaka..erkenden uyandık oğluşla.birazdan dışarı çıkacağız.ne zaman döneriz Allah bilir..
oy oy oy gecmis olsun bakalim gecer ins.en yakin zamnda bisey surucekmsin?Günaydın mutlu huzurlu pazarlar canlarım
Benim hastalık dudagimdan burnumdan yara olarak patladı. Çok çirkinim şu an cokkk
Fit ama çirkin
Sağol canım. Vectavir var uçuk kremi onu surerimcanim cok gecmis olsun kotu olmus ama yeterki cana bisey olmasin dimi bundan gecmis olsun diyelim...Bende dun seni soracaktim mesajini gordum ama cvp yazamadim ;(
canim bak 59 a dusmusken yapma gozunu seveyim tmm meton iyi masallah ama yinede dikkkat et al ver al ver yapma bak aenin kgna dusmek isteyn kac kisi var burda bundan sonra sutlactir misirdir yasak sana taam mi ;(
izliycem cnm tavsiyen icn teskkurler
gunaydin canm gez oglusunla bakalim bizde rahatsiziz sonunda kizima da gecti o da oksuruyor ;( ben bi karisim yapmistim o cok iyi geldi sanki bana kokusu cok kotu kabul ediyorum ama suruptan daha iyi geldi kizimda iciyorum once ben sonra o
oy oy oy gecmis olsun bakalim gecer ins.en yakin zamnda bisey surucekmsin?
Canım sen fit bir annesin çirkin olamazsın.her galin güzeldir eminimGünaydın mutlu huzurlu pazarlar canlarım
Benim hastalık dudagimdan burnumdan yara olarak patladı. Çok çirkinim şu an cokkk
Fit ama çirkin
Afiyet olsun canım.klasik bir tevafuk menüsüMenüm
Sabah ılık limonlu şu
Kahv 11.30 iki tane has yum
4 zeytin Kk peynir
1 küp helva 4 çatal patates kız.
1 dilim ekmek 1 çay k fındık ezmesi
Ara Türk kahvesi 2 k kayısı 2 dilim bitter
Ara 1 elma yarım portakal 4 fındık 1 ceviz
Aksam 17.30: 1 kepçe çorba
3 kaşık pilav 3 firinda köfte
Salata
Bitki çayları
Türk kahvesi
2.5 litre su
Harika sin canım yarın sabit çıksan bile bence çok iyi ama bu menü lerle eksi çıkacağına inanıyorum kuzum.Menü gelsinnn
Sabah 6.45 1 brdk ceviz-su kürü
Kahvaltı 9.00
2 pankek (kaşarlı sütlü yumurtalı ve mercimek unu ile yaptım)1 havuç ve yer elması.2 kk koyun peyn.10 zeytin.1 dilim muz.açık çay
Öğle 14.10
1 pors karışık ızgara.salata.ayran
Akşam 19.45
1 kase ayçekirdeği kavrulmamış.1 kurabiye (çok canım çekti komşum yapmış eski ben olsam 5 tane yerdim..)
Su 2.4 lt
Bol bol çay içtim dışarda.
Spor'dan izinliyim
Yarın ola hayrolaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?