Evet doktoroum normal olursa zaten dogum servisinde olucak dedi -ki dogum bolumu onun alani, istedigini yapabilir orda. Kocam O zaman doguma da giricek, imkan elverdigi olcude müdahale etmesine musade eder doktorum.
En son gittigimde odada dogurmak istiyorum dedim tabi dedi. Cok sevindim. Los isikta, sakinlestirici muzigimi acmisim, lavanta konularını yaymisim etrafa, pikates topum da yanimda, istersem comelirim istersem el diz yerde emekler gibi dururum, arada ebe gelir acilmayi olcer, en son 10 cm bulunca Aslicim gelir. Bi nefes bi nefes daha...ohhh balik gibi kaysin ciksun oglum insallah
Dogal dogum kitaplari okuyun kilzar cok motuve edici. Insallah hersey yolunda gider de ilacsiz kesiksiz müdahalesiz jendi icgudulerimle kendi kendine doğurabilirim. O anda da sadece kocam olsun yanimda baska bisey istemem.
sezaryen olursa ameliyathanede olucak. O zaman sadece saglik personeli girebiliyor. CBU hastanesinde. Ameliyathane herkesin kullandigi bir bolum ve kendi kurallari var.
Oraya müdahele edemez doktorum.
Bayilna kötü etkilenme falan bizim bildigimiz terimler diil canim. Yaslandigimizda altimizi temizlicez daha kari koca. Tiksinmek etkilenmek nasil seyler bilemiyorum ben. Kocam da bilmez. Inşallah oglan da bilmez böyle seyleri.