Korkma. Zaten korku yayginlastigi icin sezaryen yaygin ya. Hem doktorun da isine gelio saatlerce dogum beklemektwnse randevulu kes bic ohh. Hem de anne de ben ugrasamam siz aliverin diye pasifize ediyo kendini. Halbuki doğurmak annenin isi. Doktor sorun meydana gelirse müdahale etmek icin orda. Doktor hastalik tedavi eden kisidir. Digum hastalij diil ki. Acil ve hayati durum okursa hemen karissinlar. 38 yasindayim dogal ve keskesiz dogurucam duye hayal kuruyorum. Plan yapiyirum. Egitimlere katılıyorum. Ama son anda bir sorun görürse doktorum bana sormadan müdahale eder. Konuştuk bunlari daha önce. Siz de konuşun.Akşam normal doğumu evrelere ayırıp yazmış doktorun birini okudum da,aşama aşama yazmış nasıl ne zaman ıkınman gerektiğini,tekrar ederken doğuracağım diye korktum,kaptırmışım kendimi![]()
Doktorunuz dogal diguma sıcak nu bakio yoksa bi bahane bulup kesme taraftari mi. Bi de doktor olarak da istekli anne görürlerse daha rahat hissederler bence. Yoksa normal dogal dogur diye israr etse ve bi sorunla karsilasilsa annebabalar ertesi gun mahkemeye verio doktoru. Onlar da riske girmeden kendim kese bicerim sorun cikmaz diyo hakli olarak.
42. haftaya kadar beklicek benim doktorum hala gelmezse oğlan suni sanci vericek hala da gelmem derse ya da oncesinde/sirasinda sorun görürse sezaryen yapicak.