- 1 Haziran 2016
- 2.952
- 2.273
- 48
- 35
Ben takip ettiklerimin hepsini yukluyorum. Ilgini cekenlere bakarsin, besikten, kiyafete mama sandalyesinden, dogum hediyeliklerine her turden var asagi yukari.
Birinci tavsiye ettim tabii ki @liliitown
Sonrasi
@soothie_emzik
@harmanli (istege gore zibin yapiyor. Hamile sweatleri de. )
@cartersbebek
@organicera
@denizliconcept (15 tlye kocaman %100 bambu muslin aldim. Nevresimleri de harika )
@milkandblack (siyah beyaz seviyorsan cok guzel nevresim ve battaniyeleri var. )
@kardesfikirler (her arabaya gore organizer, cantalar falan super seyler yapiyorlar)
@bebemodausa (babystrends ile usamarkabebe'yi en az yuzelli kere soylemisimdir ama bu hesabin sahibi Amerika'da yasiyor ve bizzat oradan gonderiyor. Baska hesaplarda Aliexpress'ten alinmis Carter's kiyafet fotograflarini, aliexpress'te de orijinalinden farksiz replikalari gorunce kaygilandim. Fiyatlari da iyi ustelik. )
@cutiefingers dogum hediyeliklerini kesinlikle buradan yaptiracagim, cok tatlilar. :)
@hamileannelerden en temiz ikinci eller burada.
@nenaandco cok guzel etnik tasarimli bebek cantalari yapiyorlar. Tr'ye gonderimleri var.
Geri kalan da fotograflarda.
Ha bi'de Asos maternity kolleksiyonuna bak websitelerinden. Elbise yapiyorlar ama koleksiyonlari cok genis. Fiyatlari azicik tuzlu ama cok guzeller. Tr'ye gonderimleri var. Mevsim donsun bir iki parca alacagim ben de. :)
Maşallah epey varmış