2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Senın 1 ın aktında olduğuna göre bıraz hızlı calısıyo canımcım sana belkı çarpıntı terleme yapar ama hamılelıkte sıkıntı yaratan yüksek olması zaten,nodulunu ıhmal etme
Ben endokrıne sureklı gııdyorum çünkü hayat boyu ilaç kullanacağım ıcın hep takıp altındayım.t3 3.86 t4 16.57 çıkmış benım de
Ama senın t4 düşük emınmısın okadar olduğunda değer aralıgı 11-22 arası çünkü
Benım sıkıntım su 5-6 sene önce troıd bezı ıltıhaplanması yaşadım mıkrobık bışey
Sonucunda da orda hasar bıraktı
Yanı benım mıkrobık bışey olmasa Vücudumun yaptığı bışey olmadıgından daha farklı ama cıddı bı hasar bırakmış Dr lar amelıyatla tıroıd bezlerım alınmış gıbı küçücük kaldığını Söylüyorlar
Yanı nasıl bı mıkropsa yemış bezleri

Benim de Delonghi'ydi anam ütücüler hep bu markayı kullanıyor diye almış. Gerçekten soğumasını bekle, su ekle ısınmasını bekle kısmı işkenceydi onun ama ütü performansı güzeldi. Şimdi Philips aldık biz de. Hem ütü kısmı hafif, hem performansı daha güzeldi. Su olayına dikkat ederim, temizlerim normalde de her kullanımdan sonra. Satıcı ütü suyu, damacana içme suyu falan kullanmayın. Direkt musluk suyu kullanın dedi. Kesintisiz su ilavesi olayı da ayrı güzel zaten. :)

Valla pişman olmazsın Canım. Bu benimkinden sonra çıktı yoksa renginden dolayı bunu alabilirsim :)) aynı Ada'mın dediği gibi kaç saniye kumaşta beklettiğim oldu hiç yakmadı şimdiye kada. Hadi hayrını gör :)

Kızlar bişi sorucam ya ben yürüyüş yapamıyorum kızımla mümkün değil pek. Acaba diyorum sabahları Leslie 2 mile yapsam Nasıl olur ki

Kızzz cordy sakın sıpariş verdım deme sana bı ütü markası soylıycem yıllarca bana dua edıcen
De longhi Kazanlı stirella
Kazanlı ıstemem ıgh fılan deme bana gelen bayan böyle rahat Kazanlı gormedım dıyo
Ütü suresı yarıya ınıyo resmen

Can'ım biraz geç okuyup yazıyorum ama ben Philips in azur serisininkullanıyorum çok memnunum

Insallah gelir iyi gunlerde kullan

Benım modelde sıcakkende su konuluyo,normal ütü gıbı

Benım modelde sıcakkende su konuluyo,normal ütü gıbı

Yavrum benimki bi' altiydi kesintisiz olan değil. Delonghi'yi patlatinca Philips gözüme tatlı geldi. Denemiş de oldum hem.

Şimdi keşke ütü masasını geri göndermeseydim diyorum.
Eskisini de anam almıştı. O da bir acaip model. Bu klasik ütü masaları gibi değil. Bu anamın her şeyi acaip zaten.

Ya bende ütü Masası işte nolucak derdim
Tek Kişilik yatak kadar bı ütü masası almış oldum hakkaten onun iç malzemesı vs de kolaylastırıyo ütüyü
Onda da gazella yı tavsıye ederım
Ben de tefal var ama kazanlının yüksek buharına uyumlu degıl sözde Kazanlı ütü Masası
Öyle olunca altta buhar bırıkıp damlıyo
Ama annemde gazella süper otesı

Adam gelecegı görüp masaya gelmış begenmıyosun bıde

kızlar seminerler bile çok yordu beni hamilelik öncesi iznimi kullanmayıp sonraya aktarmayı düşünüyordum ama dayanamıcam sanırım..sizler ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Dayanabildigim kadar dayanicam. Öğlen gelince uyuyorum mutlaka yoksa kafam kalkmio. Bi de birkaç haftaya üçüncü trimestere giricez agirlasicaz.

O zaman bir aya almak gerek ki konumuz sinsin iyice

Benim de büyüktü iyice kocaman oldu karnım. Hele kan hapı içmeye başlayalı iyice sistim. 75 oldum. 21 bitio yarin+5.5

Maşallah ne kadar pozitif birisiniz. İlk çocuk mu? Şehir meslek Sat bat da yollarsaniz yarın eklerim listeye

5 km iyimis de zorlanmayasin. Ben cumadan beri yapamiyorum yeniden duzen tutturmak gerek. 21 haftalık oluyoruz +5.5 kilo ile. Kan hapı mahvetti beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…