2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

  • Kız

    OY: 129 41,7%
  • Erkek

    OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

    OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

    OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

    OY: 2 0,6%

  • Ankete Katılan
    309
Birkaç saat kayboldum ne çok yazmışsınız yaa. Temizlikçi abla geldi evi kaldırdık, indirdik. Bebek poposu gibi yumuşatıcı kokuyor su an her yer.

Kızlar konu dışı olacak ama ben geçen ütüyü patlatmıştım ya hani. Kocayı yolladım bugün ütü almaya, ütü masası alıp gelmiş akıllım. Ütü masasını geri yolladım, bu sefer karpuz falan alır gelir diye vazgeçtim.

Şimdi ben profesyonel elektronik alet bozucu koca düşmanı olarak sizden ütü markası tavsiyesi istiyorum. 1 sene dayansa yeter. Philips, tefal falan var aklımda. Jilet gibi yapıyor dediğiniz bir model var mı? Bugün sipariş ediciym. Bayram gelmeden ütüler bitsin. Bi' oda dolusu ütüm var yapılacak. Fenalardayım.
 
Benimki tefal memnunum modelini bilemiycem şimdi işteyim. ama buhar kazanlı olanlar iyi diyorlar. Gel gör ki ben gibi tembel o kadar büyük kazanı taşımak yerine amaaaan kırışık diyerim üzerimde düzelir derim. ama eğer sen kullanırım dersen herkes çok memnun
 

Tefalin 5.0 bar yada usttunu tavsiye ederim suanda evde degilim resim cekemedim jilet gibi yapiyor
 

Tefal buhar kazanlı diyorum,ben memnunum şuan 2 yıldır kullanıyorum canım
 
Canım be ig de usamarkabebe ve babystrends den söyledim simdi biraz bekle bayram sonrası kargolanacak ondan sonra güvenilir yada değil diyebilirim ilk kez alıyorum çünkü
Tamam.ben de takipteyim onlari memnun.kalanlar vardi burada da ben de alacağım insallah bayram sonrasi buara her gun bir kargo geliyo azicik.durayim =)
 
Tefal FV4670 Ultragliss 2300 W Buharlı Ütü benimkisi 3,5 yıldır kullanıyorum henüz tık demedi. Ama benimkinin üstüne kim bilir neler çıkmıştır son modelleri daha iyi olabilir canim. Tefal olsun da çamurdan olsun :)
 
Tefalin kazanlı ütüsünü kullanıyorum çok memnunum
 
C candy1907 , M MinikPapatyacik , sarra13 kızlar hepiniz kazanlıdan yana anlayacağım. Benim çöpe bastığım Delonghi de buhar kazanlı 5 bardı seninki gibi candy'cim. Güzel ütülüyordu ama kazan sıcakken su koyamıyordum. Çoraba kadar da ütüleniyor bizim evde. Kazanlı kullananlar sizinkilerde sıcakken su ilavesi yapılıyorsa eve geçince modellerine bakıverin benim için ya. Birkaç parçayı da kablolu ütü rahatlığında ütüleyeyim diyorum. Üç gündür kuru temizlemeciyle akraba çıkacağım neredeyse.
 
Philips Kazanlı ütüsünü kullamıyorım Can'ım dağ gibi ütü bi saatte bitiyor çok da güzel açıyor
 
Philips GC9545/02 SilentCare 2400 W Buhar Kazanlı Ütü
Canım benimki bu. Sıcakken hazneyi ekleyip su ekleyebiliyorsun. Buharı çok güçlü 3.5 senedir kullanıyorum hiç performans azalması yok. Kireç kolay temizleniyor kime tavsiye ettiysem memnun kaldı. Birde bi süre bekleyince kendi kendini kapatıyor ki kızım ilk doğduğunda bu özellik çok hayat kurtarmıştı :) cordeliac
 

Not ettim bunu haznesi çok genişmiş. Sıcakken su eklenmesi birincil özellikti benim için. Kumaş tipini algılayan sensörü de varmış. Bayağı iyi ya. Birkaç sene bozmam herhalde bunu. Tefal önden gidince şimdi kafam çorba oldu. Akşam hepsini karşılaştırıyım ona göre alırım. Bayağı hoşuma gitti.
 
Midem o kadar yukarda duruyor ki zaten napsın sıgmıyor
 
cordeliac eskittigim ütü tefal 3.5 bardi. 7 senedir kullanıyordum. Şimdi yine tefal 5.5 bar aldım kazana su ekleyebiliyorsun.1 kazan 4 kişinin 1 haftalık utusunu bitiriyor.kazani genis,eklemeye bile gerek kalmiyor.modeli ne olursa olsun tefal al bence
 
Benim tsh geçen hafta yaptırdım 0.750 çıktı daha öncelerinde yine hamilelikde bir sefer 0.859 bir sefer de 1.48 çıkmıştı.endrokronolojiye gitmedim kendi doktoruma gösterdim iyi bir sorun yok dedi ama sen endrokronolojiye gidiyor musun?
Ben çeşidinizde bilmiyorum aslında hamile kalmadan dört beş ay önce tüp bebek tedavisinde tesadüf çıktı.ultrasonda nodüller çıktı.gideyim dedim ihmal ettim.t3 en son 3.00 t4 de 0.960 çıktı.senin t3 t4 nasıl
 
Ben de doktoruma danışayım da öyle alayım ilaç ama dediğin doğru olabilir ben yemek yedikten sonra yatmaya bayılıyorum :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…