- 28 Şubat 2014
- 797
- 480
- 123
Herşeyimiz yolunda çıktı Allahıma bin şükürHadi inşallah iyi geçeer.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herşeyimiz yolunda çıktı Allahıma bin şükürHadi inşallah iyi geçeer.![]()
Maaşallah cordi yüzünü net görebilmişsiniz. Darısı başımıza. Zenci dudaklı hakkatten :)
evet çiğ yumurta oluyor ama bende dayanamıycam yiyicem sanırımçiğ yumurta mı var içinde?bi kaç kere yedim ben, hiç bilmiyodum çiğ yumurta olduğunu içinde.
![]()
Can'ım ya sen eczacısın belki bilirsin bende ki cihaz ıme-dc diye bi marka bugün ölçmek istedim code 447 yazdı ölçüm yapmadı.ne yapmam gerekir
I ikizcan2016 , @ninocin yok kız pis besleniyorum artık. Fit evladım olsun deyu.
Son 20+1 falandı sata göre bugün 21+3 Derin'in söylediğinin üzerine iki gün arayla ölçüldü. 130-140 gram civarı almış. Boyu da pazartesi 28,5 bugün 29 cm olculdu. Bu tamamiyle kalp kapakçığımın gevşek olması nedeniyle kan akışının çok fazla olması ve plasenta previa yüzündenmiş. Zaten en yüksek ölçümü göbek çevresinde idi 23+6'ydı. Yemiş yemiş çıkartamamış mübarek. Nabız olayı beni zorlarsa sata göre 32+33 civarı doğurtabilirlermiş çocuğumu. :/ Önemli olan kilolu boylu falan olması değil haftasına göre iç organlarının gelişmiş olmasıymış. Yani kilolu sat'ından ileri bile olsa o çocuğun ciğeri/kalbi döllenme zamanına göre gelişiyor. Dr. tam yolu yariladilar artık 20 hafta civarı 24 cm olan çocuk en fazla ikiye katlar, 48-50 arası doğar ki normal olan bu ve son dönemde yer darlığından gelisimleri yavaşlıyor. Bazen de doğum öncesi anomalisi olarak kordonda 3 damar olması gerekirken biri olmayabiliyor bu da gelişimi yavaşlatıyor, farklı sıkıntılar çıkarıyor dedi. Bizim içinse asıl süreç 28'den sonra başlıyor. Geçen muayenede ihtimal olan ciğer geliştirici iğnelerin vurulması bu muayenede kesinleşti. Yani her iyiliğin bir sıkıntısı da çıkıyor. Ikizcan senin ikizlere göre yine süper kiloları. Maaşallah. Ki normal hamilelerin de kan basıncı arttığı için bebişlerin asıl kilo alma süreci bundan sonra başlıyor.
Çok şükür ki herşeyin bi çözümü var artık canım, iğneler iyi gelsin inş paşamıza boyu posu gibi ciğerleri de gelişsin güzel güzel.I ikizcan2016 , @ninocin yok kız pis besleniyorum artık. Fit evladım olsun deyu.
Son 20+1 falandı sata göre bugün 21+3 Derin'in söylediğinin üzerine iki gün arayla ölçüldü. 130-140 gram civarı almış. Boyu da pazartesi 28,5 bugün 29 cm olculdu. Bu tamamiyle kalp kapakçığımın gevşek olması nedeniyle kan akışının çok fazla olması ve plasenta previa yüzündenmiş. Zaten en yüksek ölçümü göbek çevresinde idi 23+6'ydı. Yemiş yemiş çıkartamamış mübarek. Nabız olayı beni zorlarsa sata göre 32+33 civarı doğurtabilirlermiş çocuğumu. :/ Önemli olan kilolu boylu falan olması değil haftasına göre iç organlarının gelişmiş olmasıymış. Yani kilolu sat'ından ileri bile olsa o çocuğun ciğeri/kalbi döllenme zamanına göre gelişiyor. Dr. tam yolu yariladilar artık 20 hafta civarı 24 cm olan çocuk en fazla ikiye katlar, 48-50 arası doğar ki normal olan bu ve son dönemde yer darlığından gelisimleri yavaşlıyor. Bazen de doğum öncesi anomalisi olarak kordonda 3 damar olması gerekirken biri olmayabiliyor bu da gelişimi yavaşlatıyor, farklı sıkıntılar çıkarıyor dedi. Bizim içinse asıl süreç 28'den sonra başlıyor. Geçen muayenede ihtimal olan ciğer geliştirici iğnelerin vurulması bu muayenede kesinleşti. Yani her iyiliğin bir sıkıntısı da çıkıyor. Ikizcan senin ikizlere göre yine süper kiloları. Maaşallah. Ki normal hamilelerin de kan basıncı arttığı için bebişlerin asıl kilo alma süreci bundan sonra başlıyor.
Can'ım ya sen eczacısın belki bilirsin bende ki cihaz ıme-dc diye bi marka bugün ölçmek istedim code 447 yazdı ölçüm yapmadı.ne yapmam gerekir
yaş pastanın içinde yumurta oluyor mu acaba bilginiz var mı kızlar..evet çiğ yumurta oluyor ama bende dayanamıycam yiyicem sanırım
canim benim bunlar isin sakasi, insallah hic bunlara gerek kalmaz, guzelce gelisir akcigerleri de.. vaktinde dogar top gibi insallah :))
sen relax ol, nabiz icin bisey kullandirmiyor mu, ne biliym nidilat alfamet vs..
yaş pastanın içinde yumurta oluyor mu acaba bilginiz var mı kızlar..
çok teşekkür ederim canım ayrıntılı bir şekilde cevap verdiğin içinn..Pandispanya hamurunda oluyor ama pişiyor o. Bazı türlerin kremasında da olabiliyor. Artık onlarda da çoğu kez kremayı sabitlemek için yumurta yerine yaprak jelatin kullanılıyor. Bu da iki tür bitkisel ve hayvansal. Pastaneden aldığın yaş pastanın ne dolgusunda, ne kremasında yok. Fazlaca şeker ve karbonhidrat var.
asli2434 bitkisel jelatin kullan sen de yavrum yumurta yerine. Zaten yapıştırıcı amaçlı kullanılıyor o çiğ yumurta.
hallettim sanırım kanı tam alamamışım çipin üstüne.çok teşekkür ederimime dc icin yeni bi kutu seker olcum cubugu alip o kutudan cikan yeni çipi makineye takicaksin canim, yeni cubuklarla olcmeye devam edebilirsin..
ben yapmayı bilmiyorum ki cordiiiiiiiiiPandispanya hamurunda oluyor ama pişiyor o. Bazı türlerin kremasında da olabiliyor. Artık onlarda da çoğu kez kremayı sabitlemek için yumurta yerine yaprak jelatin kullanılıyor. Bu da iki tür bitkisel ve hayvansal. Pastaneden aldığın yaş pastanın ne dolgusunda, ne kremasında yok. Fazlaca şeker ve karbonhidrat var.
asli2434 bitkisel jelatin kullan sen de yavrum yumurta yerine. Zaten yapıştırıcı amaçlı kullanılıyor o çiğ yumurta.
çok teşekkür ederim canım ayrıntılı bir şekilde cevap verdiğin içinn..
ben yapmayı bilmiyorum ki cordiiiiiiiii
Canım ciğer geliştirici iğneye ne için ihtiyaç duyulmuştu? Ben o kısmı kacırdım sanırım. İnşallah Cihan sağlıkla doğmayı başaracak. Ben inanıyorum :)Nidilat'a 28'den sonra dediler. Zaten sana daha önce sormuştum. Alfamet'i daha önce kullanmıştım ben. Erken doğumu da engelliyormuş nidilat zaten. Kendisi yok değil mi hâlen onun? Muadilleri var.
Canım ciğer geliştirici iğneye ne için ihtiyaç duyulmuştu? Ben o kısmı kacırdım sanırım. İnşallah Cihan sağlıkla doğmayı başaracak. Ben inanıyorum :)
Bana inanılmaz ağır geldi ama ben bir kıstas değilim belimde fıtık var. Böyle bi sorun yoksa rahat olabilir :)Kizlar merhaba. Ben bebek arabasi chicco urban a baktim da cazip geldi bana. Siz hic göz gezdirdiniz mi? Ne dersiniz chicco nasil bir marka ?
Kanaviçe yapıyorum baya rahatlattı beni. İki kırmızı bi sarı derken düşüncelerimi toparlayamıyorum iyi oluyor :)) herkese tavsiye ederim :)Burda kabuslar panık ataklar çok tam yerındesınartık oyalanarak vakti gecırmekten başka çare yok