2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

%60 daha mı yükselecekk bugün adliyede asansörler çalışmıyordu 3 kat çıktım nefes alamıyordum. %10 fazlasını bile düşünemezken sen ne diyosun cordicim ya benim son 3 haftaya kadar çalışmam hayal böyle giderse. Ne güzel kalan 5 haftayı doğum sonrasına atarım diyordum.
İyi kısmı gerçekten çok çok iyiymiş, onu düşünüp moral bulayım

Bu arada yeni gördüm senin oğlanı ve bayıldım burnuna dudağına azıcık büyüyünce ne sevilir o dudaklar, o minnak burun :) benim kız da elini enseye atmış yandan poz verdi eşim diyor işimiz var annesi gibi havalı olacak kızım da

Kızlar şeker yüklemesi sorulmuş da ben de yaptırdım. Her akşam en az 4-5 dilim şerbetli tatlı yiyen biri oalrak gideyim de günümü göreyim dedim ama hem açlık kan şekeri hem de yükleme sonrası ölçüm gaayet iyi çıktı. Sormadan duramadım tabi doktor bey ben deli gibi tatlı yiyorum sonuçlarda bi yanlışlık olmasın dedim O da tatlı yemekle ilgisi yok bunun, senin genetiğinle ilgili ama o kadar tatlı da yeme tabi, bir ayda 3 kilo almışsın bundan sonra daha da çok alınır dikkat et yediklerine dedi.
Yani demem o ki şeker ve şekerli şeyler yemeseniz de yaptırmamız gerekiyormuş. Ki benim doktorum birçok testi gereksiz bulup yaptırmayan biridir. O nedenle siz de iyice görüşün doktorunuzla, öyle karar verin

aynen bende hiç sallamadım güzelce girdim oh keşke yine imkan olsada gitsem

öylemiymiş dokuz ay taşı besle büyüt babaya çeksin. benim kulaklarım da minnacıktır. umarım göz rengi babaya çeker benim ufaklığın maviş maviş bakar annesine

Gözün aydın canım şekerinin çıkmamasına çok sevindim darısı bize inş. Benim de 2 hafta sonra şeker yüklemem olucak, aç mı geliyim dedim doktoruma aç ya da yok farketmez tokta gelebilirsin dedi. Burda kızlar hep aç karnımıza gitmemiz lazım demişti doktor da farketmez dedi kafam karıştı. Sen aç mı gittin tok mu?

ne güzel anlattın ya hemen gelesim geldi yanına :) seviyorum kışı yaa hele böyle karlı bir bölgede olunca daha güzel oluyor:)

Bana da aç gel demişti doktorum, o nedenle aç gittim. Önce bi kan aldılar, sonra işte şekerli su verdiler onu içtim 1 saat sonra da tekrar kan aldılar. Benimki bu şekilde yapıldı.
İnşallah kimsenin çıkmaz

Gözün Aydın canım,napalım böyle stres yapıyoruz hersey yolunda gıtsınde napalım,böyle bırbırımızı sakınleştırırız

Yaa işte esıme bı turlu anlatamadım aylardır,konu benım ağrıya dayanamam degıl zaten gıdınce ılaç mı verıyoki,iyi oldugunu bılıyım agrı çekmeye razıyım
Dr ıyı dıyınce agrı umrunda olmuyo kı ınsanın

merhabalar ben başka bir soru sorup fikrinizi almayı düşünüyorum. Erkek bebek bekleyen anneler sünnet için ilk zamanlarda yaptırmayı düşünen veya bu konuyu araştıran var mı ? bende kararsızım ama yeni doğan sünnetini doktorların tavsiye ettiğini okumuştum ne kadar doğru bilemiyorum ?

Merhaba ben yaptırmayı düşünüyorum şimdilik araştırdığım kadarıyla bebeklerde acı hissi de olmuyormuş hem de çok çabuk iyileşiyorlarmış kırkı çıkmadan da yaptırabilirim ama en iyisi en erken olanı diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…