2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

Bugün sanki göbek altında hissediyorum gibi

Yaparsın tabii ki ya, kimler neler yapıyor! Sakın vazgeçme üniversiteden ve kendinle gurur duy :)
Çok sağol canım ya AOL okuyunca matematik yok denecek kadar yani oyüzden korkum yoksa diğer derslerim hep 85 90 la geçiyordum .bakalım eşimde ısrarcı okuyabildigin kadar oku yaparsın diyor hayırlısı

5 kg aldım : ( Zaten kilolu başladım diye öle diyo demek ki. doktorumun da hedefi 80 galiba :))) Çok idealist gördüm onu..

Kiloluysan 7-11 arası okumuştum bir yerde.
Doktorda o yüzden engellemeye çalışıyor olabilir :)

Vermiyorum aslında. Olan ne bilio musun canim. Normalde evde kocamin kontrolu altinda insan gibi yiyorum. Normal porsiyonlarda ve dengeli. Karbonhidrat ve tatli yok kesinlikle. Sonra gecen cumartesi ve pazar gunu yaptigimiz kacamakta ben de kacirdim ve temek duzenimden ciktim biraz. Bu da siskinlik getirdi aslinda. Kiloya dinusmeden insan gibi yemeye geri donunce kontrol altina girdim tekrar.
21+2 bugun
69.4》》》 74.2
4.8 kilo aldim (yarim kiloya yakin bebek.gerisi ben :) )

24. haftayi da bu sekilde gecersem artik bundan sonra mecburen alacağımız icin yapicak bisey yok

Benımde karın ağrım ve halsızlıgım tekrarladı

Nefes darligi zaten kilo oldugu icin bikac kat cikinca oluodu zaten simdi de oluo. 80i gecmemek hayal mi oldu yaaa??? 85 demeyelim kiz bilincaltimiz buna alisir bak dikkat!!!

Şimdi kontrolden çıktım. 75 kg ölçtü, ayakkabılı. Çok dedi ne çoku yaaa... çok sinirim bozuldu, bi makarna haşlıyim dur hehehe bebiş iyimiş 430 gr olmuş.. çok şükür... B bugza
Maşallah bebise :) 75 in neresi cok yaa :))
Gayet de ideal bir kilo bence. Kactin 75 oldun şekerim sen?

Sağol canim iyiyim dunden beri sumuklu diilim

ben ben ben dedim hahaha bi sürü şey aldın dimi bende aldım
Offf önce aldım aldım sonra kendıme gelınce bıraz eksılttım ama bıle yettı,baksana kımseye bışey bırakmamışız aslında o astronot Mont ta Aklım da kaldı

Hayalınden vazgeçme canım benım arkadasım dogum sonrası ıkı yıllık aöf yi 4 yıllığa tamamlayıp ıkıncı okula bıle kayıt yaptırdı,seneye rahat rahat başlarsın derslere

bende bu gıttıgımde sorucam bakım ne dıcek.normal olsun ıstıyorum ama korkmuyoda degılım yanı

Kızlar çorbanın içine koyacağım yumurta sıkıntı olurmu?kararsız kaldım

Kızlar bir ara amigurumi uyku arkadaşı konuşulmuştu. Onu Instagramda kime yaptırdınız? Adı geçmiş miydi bulamadım. Yaptıranlar tavsiye eder misiniz, güzel olmuş mu?

Medical Park, Erzurum Şifa'yı da aradım onlar da çok farklı değil. Fiyat vermediler ama içerik kopya gibi. Zaten onların belirlediği organizasyon şirketinden sen istediklerini seçiyormuşsun, onlar fiyat çıkartıyormuş. Dr'um fizana desen gelirim kafasında olduğundan, bölgedeki en iyi sayılabilecek hastanelerle görüşüyorum tek tek. Onun anlaşmalı olduğu hastaneyi de ben beğenmiyorum açıkçası.

Sizler de doğumdan önce bu mevzuyu araştırın bence. Şimdiki hastanelerin çoğu kuaföründen, fotoğrafçısına kadar paketler halinde araştırdığım kadarıyla. Ne güzel ticaret. Yenidoğan yoğun bakımımız yok ama o mucizevi anı ölümsüzleştirecek fotoğrafçımız ve sizi güzelleştirecek kuaförümüz var! Insanların ilgisini bu yöne çekip hayati şeyleri beyinlerinde bloke ediyorlar resmen.

Bi'de ben şimdiden doğum hediyesi planları yapıyorum sinsi sinsi. Bu gidişle adama doğum hediyesi diye doğum ücreti kazığı sokmak istemiyorum açıkçası.

Kızlar bir ara amigurumi uyku arkadaşı konuşulmuştu. Onu Instagramda kime yaptırdınız? Adı geçmiş miydi bulamadım. Yaptıranlar tavsiye eder misiniz, güzel olmuş mu?
Kaankubraduran memnun kaldım,fıyatı dıger yerlere göre uygun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…