Benimki sol tarafa kurulmuş iyice,kıpırdansa da tekmelerini hep aynı yerlerden hissettiriyor.
Bir geçen kontrolde sağ tarafımda aşırı ağrı vardı kaburgalarım kırılır gibi,doktor dedi seninki popoyu sıkıştırmış iyice,kıpırdamıyor diye. Sonra bir zıplamayla eski konumunu aldı.illa aynı yerde duracak
Çok sağol canım ya AOL okuyunca matematik yok denecek kadar yani oyüzden korkum yoksa diğer derslerim hep 85 90 la geçiyordum .bakalım eşimde ısrarcı okuyabildigin kadar oku yaparsın diyor hayırlısı
bugza geri nasıl kilo veriyorsunuz anlamıyorum. Ben sıfır karbonhidrat alarak yaşıyorum resmen. Yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum. Bebeğe faydası olmayacak, kilo yapacak şeyleri yememeye gayret gösteriyorum. Yine de her ay 1 kilo alıyorum. Hedefim +4 kiloyla 24. haftayı görmekti ama olmadı. Şimdiden +5 'teyim
Vermiyorum aslında. Olan ne bilio musun canim. Normalde evde kocamin kontrolu altinda insan gibi yiyorum. Normal porsiyonlarda ve dengeli. Karbonhidrat ve tatli yok kesinlikle. Sonra gecen cumartesi ve pazar gunu yaptigimiz kacamakta ben de kacirdim ve temek duzenimden ciktim biraz. Bu da siskinlik getirdi aslinda. Kiloya dinusmeden insan gibi yemeye geri donunce kontrol altina girdim tekrar.
21+2 bugun
69.4》》》 74.2
4.8 kilo aldim (yarim kiloya yakin bebek.gerisi ben :) )
24. haftayi da bu sekilde gecersem artik bundan sonra mecburen alacağımız icin yapicak bisey yok
Geri kilo vereni bende anlamıyorum valla açıkla bize Bbugza
22 haftamı +500 le bugün itibariyle bitiriyorum ama biraz saçma beslensen 4-5 kilo gelecek gibi.
Vallahi kuzum bir şey diyemiyorum çünkü bu zıkkım enfeksiyonu tekrar mı ediyor nedir. Dün ben de ishal oldum yeniden. Yemek falan hak getire zaten kaç gündür. Kahvaltıyla geceyi ediyorum. Normalde 2-3 günde geçmesi lazımmış.
Kuru karbonhidrat ağırlıklı besinler tüket ki en azından suyu vücudunda tutsun. Bebek zaten beslenir de sıvı kaybı onun için de tehlikeli. Kussan bile iç o suyu sadece.
Çok yemiyorum. İnsülin çıkmasın diye tatlıya da abanmıyorum. Ekşiciyim daha çok. : )
80 i geçmemek hayal gbi.. benim hedef 85i geçmeyelim, topa dönmeyelim. Zaten şimdiden nefes alamıyom nefes darlığı sende de var mı? İki basamak çıkınca nefes nefese..
Nefes darligi zaten kilo oldugu icin bikac kat cikinca oluodu zaten simdi de oluo. 80i gecmemek hayal mi oldu yaaa??? 85 demeyelim kiz bilincaltimiz buna alisir bak dikkat!!!
Şimdi kontrolden çıktım. 75 kg ölçtü, ayakkabılı. Çok dedi ne çoku yaaa... çok sinirim bozuldu, bi makarna haşlıyim dur hehehe bebiş iyimiş 430 gr olmuş.. çok şükür... Bbugza
Selam kızlar nasılsınız bakalım. sarra13
kadın doğuma gitsene canım gittiğin hastanede akşamları nöbetçi kadın doğumcu bulunmuyor mu? Bi serum al vücudun çökecek aç şekilde... Ssevyeter
canım oku tabi ben öğretmenim 10 yıllık özelde çalıştım hep devlet nasip olmadı, bu yıl tekrar okul öncesini kazandım okuyacağım... Bbugza
çok geçmiş olsun canım
Offf önce aldım aldım sonra kendıme gelınce bıraz eksılttım ama bıle yettı,baksana kımseye bışey bırakmamışız aslında o astronot Mont ta Aklım da kaldı
Kızlar bayagidir giremiyordum herkes iyimi inşallah iyidir bebislerde annelerde. Sevinimmi uzulimmi bilemedim Ben evlendikten sonra açık liseyi eşimin sayesinde okudum bitirdim.ygs girdim bu sene ve dün ek yerlesmeyle bankacilik ve Sigortacılık uzaktan egitim bölümüne yerlesmisim fakat 6 eylül baksaydim belki kayıt yaptirirdim bugün son gün ve erzincan a gidip kayıt yaptırmak sartmis çok üzüldüm fakat hep aof tercih yapmistim 7. Tercih uzaktan eğitim yapmışım belki sonlara yapsaydim bu bölümü başka aof gelirdi yaaa ozaman .akşam yola cikardim kayıt için fakat sanki uzaktan eğitim in zorlukları var gibi oyüzden fazla uzulmeyecem inşallah seneye ygs yine girerim ve inşallah bu defa önlisans aof yerlesirim .benim için imkansiz bişiy di universite okumak .çünki annem bana 7 aylık hamileyken babamı kaybetmisiz .en büyük abim 10 yaşında ozaman ve hiç birimiz düzgün eğitim alamadık maddi acidan .Acaba seneye okul puanım düşermi kayıt yapmadım diye ...tekrar gireyim mi yoksa üniversite dersleri çok zorlarmi beni ,vazmigeceyim üniversite sevdasından .birazda bu korkudan kayıt yapmanin üstüne dusmedim sizce deneyimi bi kez daha yapabilirmiyim ki seneye de
Hayalınden vazgeçme canım benım arkadasım dogum sonrası ıkı yıllık aöf yi 4 yıllığa tamamlayıp ıkıncı okula bıle kayıt yaptırdı,seneye rahat rahat başlarsın derslere
Tam olarak bilemiyorum. Plasenta önde diye mi pıhtılaşma var diye mi öyle dedi çok bilmiyorum. Ama yıllardır aynı doktora gidiyorum. Daha önceki kayıplarımı da biliyor. Zor elde ettiğimiz bir bebek riske atmak istemem dedi. Yine de normal doğum isterim dersen seve seve yaptırırım dedi. Ama riskli gördüğünü belirttiği için ben de illa normal olsun diye zorlamayı düşünmüyorum. Anne bebek dostu sezeryan şartlarına mümkün olduğunca uymaya çalışarak sezeyan olurum sanırım.
Kızlar bir ara amigurumi uyku arkadaşı konuşulmuştu. Onu Instagramda kime yaptırdınız? Adı geçmiş miydi bulamadım. Yaptıranlar tavsiye eder misiniz, güzel olmuş mu?
Yok artık! Hangi hastaneymiş o ya? Ben süsleri kendim hazırlıyorum mesela, organizasyon firmasına yaptıracak olsam da firmayı kendim seçmek isterim. Ne demek mecbur bırakmak...
Arkadaşım başhekime gidip "Ben kendi fotoğrafçımı istiyorum!" diye (çemkirerek) kabul ettirmişti. Sgk konusuna yapılacak bir şey yoktur büyük ihtimalle ama geri kalanını bir miktar çemkirmeyle halledebilirsin diye düşünüyorum :)
Medical Park, Erzurum Şifa'yı da aradım onlar da çok farklı değil. Fiyat vermediler ama içerik kopya gibi. Zaten onların belirlediği organizasyon şirketinden sen istediklerini seçiyormuşsun, onlar fiyat çıkartıyormuş. Dr'um fizana desen gelirim kafasında olduğundan, bölgedeki en iyi sayılabilecek hastanelerle görüşüyorum tek tek. Onun anlaşmalı olduğu hastaneyi de ben beğenmiyorum açıkçası.
Sizler de doğumdan önce bu mevzuyu araştırın bence. Şimdiki hastanelerin çoğu kuaföründen, fotoğrafçısına kadar paketler halinde araştırdığım kadarıyla. Ne güzel ticaret. Yenidoğan yoğun bakımımız yok ama o mucizevi anı ölümsüzleştirecek fotoğrafçımız ve sizi güzelleştirecek kuaförümüz var! Insanların ilgisini bu yöne çekip hayati şeyleri beyinlerinde bloke ediyorlar resmen.
Bi'de ben şimdiden doğum hediyesi planları yapıyorum sinsi sinsi. Bu gidişle adama doğum hediyesi diye doğum ücreti kazığı sokmak istemiyorum açıkçası.
Kızlar bir ara amigurumi uyku arkadaşı konuşulmuştu. Onu Instagramda kime yaptırdınız? Adı geçmiş miydi bulamadım. Yaptıranlar tavsiye eder misiniz, güzel olmuş mu?