2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Şimdi kontrolden çıktım. 75 kg ölçtü, ayakkabılı. Çok dedi ne çoku yaaa... çok sinirim bozuldu, bi makarna haşlıyim dur hehehe bebiş iyimiş 430 gr olmuş.. çok şükür... B bugza

Gebelik başından beri kaç kilo aldın ki?niye çok dedi

Sağlık ocağına bende hiç gitmedim,zorla mı?

Alla alla.Gerginim zaten beni aramasınlar mümkünse kavga etmeye yer arıyorum zaten hepsi bi değişik
M melinaaaaa cordeliac sağlık ocağındakilerle fazla gerilmeyin kızlar doğumdan sonra bebişlerinizin aşıları filan şok muhattap olacağız sevgili hemşire ve doktorumuzla

tabi ki oku Can'ım ben işletme mezunuyum ama şimdi de aöf den sosyoloji okuyorum.üstelik hiç yardım edenim yok ne annem ne kaynanam kendim başarmaya çalışıyorum.zor oluyor mu evet zor oluyor ama sadece evde oturup çocuk büyütmek bana göre değil.çalışmaya başlayamadım çocuklardan dolayı bende okumaya devam ediyorum

korkma onlar tek başına birşey ifade etmez git doktoruna ama endişe etme hemen gebelik zehirlenmesinin en büyük belirtisi yüksek tansiyon ve ödem. internet boğaz enfeksiyonundan bile insanları mezara koyuyor.

Selam kızlar nasılsınız bakalım. sarra13 kadın doğuma gitsene canım gittiğin hastanede akşamları nöbetçi kadın doğumcu bulunmuyor mu? Bi serum al vücudun çökecek aç şekilde...
S sevyeter canım oku tabi ben öğretmenim 10 yıllık özelde çalıştım hep devlet nasip olmadı, bu yıl tekrar okul öncesini kazandım okuyacağım...
B bugza çok geçmiş olsun canım

kızlar bende açıköğretim işletmeye kaydoldum. ikinci üni okuyayım ilerde lazım olur dedim ama final sınavları 14-15 ocak benim doğum 18 ocak görünüyor. 3 ihtimal var ya erken doğar bir kaç günlük lohusa halimle sınava girerim. ya sınavda doğururum. yada doğuma 3 gün kala sınava girerim

Sınavda doğursan belki herkesi geçirirler

Yo hicbisey demedi. Ne sunu yap ne bunu yapma dedi. Biraz asagida ve önde dedi sadece. Serviksi kapatmıyor guzel dedi. Ben de sormadım bisey valla.
Normal yürüyüşü yapıyorum ben hala
Anladım, benim doktor hamile yogasına bile ağır hareketler yaparsın bişey olur bence kendini yorma dedi. Ama benim bir de pıhtılaşma sorunum var. Kanama olursa riskli olur dedi. Sezeryan olacağım da kesin o sebeple demiş olabilir. Sadece kendini cok yormadan yüzebilir ya da yürüyebilirsin dedi.

neden kesın sezeryan canım.pıhtılasmadan dolayımı bendede varda normal dogum ıstıyorum ama daha konusmadım doktorumla

Allah Allah ben bu zamana kadar hiç gitmedim sağlık ocağına. Kimse de beni arayıp sormadı. İlla bildirmek mi lazımmış?

Allah Allah ben bu zamana kadar hiç gitmedim sağlık ocağına. Kimse de beni arayıp sormadı. İlla bildirmek mi lazımmış?

Bende gitmedim henüz beni de aramadılar doğurunca arayacaklar herhalde

neden kesın sezeryan canım.pıhtılasmadan dolayımı bendede varda normal dogum ıstıyorum ama daha konusmadım doktorumla
Tam olarak bilemiyorum. Plasenta önde diye mi pıhtılaşma var diye mi öyle dedi çok bilmiyorum. Ama yıllardır aynı doktora gidiyorum. Daha önceki kayıplarımı da biliyor. Zor elde ettiğimiz bir bebek riske atmak istemem dedi. Yine de normal doğum isterim dersen seve seve yaptırırım dedi. Ama riskli gördüğünü belirttiği için ben de illa normal olsun diye zorlamayı düşünmüyorum. Anne bebek dostu sezeryan şartlarına mümkün olduğunca uymaya çalışarak sezeyan olurum sanırım.

Ay kızlar artık oğlum gerçek tekme atıyor
Pıtır pıtır hissediyordum ama çok güçlü vuruyor şuan baya belli annesi yer onu duygulandım
Ne güzel bir his değil mi melina. Ben de bu sabaha karşı ilk defa onun kıpırtısıyla uyandım. Uykumdan uyanacak kadar şiddetli hiç hissetmemiştim.

Yok artık! Hangi hastaneymiş o ya? Ben süsleri kendim hazırlıyorum mesela, organizasyon firmasına yaptıracak olsam da firmayı kendim seçmek isterim. Ne demek mecbur bırakmak...
Arkadaşım başhekime gidip "Ben kendi fotoğrafçımı istiyorum!" diye (çemkirerek) kabul ettirmişti. Sgk konusuna yapılacak bir şey yoktur büyük ihtimalle ama geri kalanını bir miktar çemkirmeyle halledebilirsin diye düşünüyorum :)

Yaparsın tabii ki ya, kimler neler yapıyor! Sakın vazgeçme üniversiteden ve kendinle gurur duy :)

Benimkinin nerdr hareket ettiği belli değil ya galiba baya geziyor içerde

Benimki sol tarafa kurulmuş iyice,kıpırdansa da tekmelerini hep aynı yerlerden hissettiriyor.

Bir geçen kontrolde sağ tarafımda aşırı ağrı vardı kaburgalarım kırılır gibi,doktor dedi seninki popoyu sıkıştırmış iyice,kıpırdamıyor diye. Sonra bir zıplamayla eski konumunu aldı.illa aynı yerde duracak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…