Kızlar eşimle gezelim dedik kendimizi kaybettik alışveriş yaparken. Oğluşumuza birşeyler aldık :)Eki Görüntüle 1883708 Eki Görüntüle 1883709 Eki Görüntüle 1883710 Eki Görüntüle 1883711 Eki Görüntüle 1883712 Eki Görüntüle 1883713 Eki Görüntüle 1883714 Eki Görüntüle 1883715 Eki Görüntüle 1883716 Eki Görüntüle 1883717 Eki Görüntüle 1883718
köylü gibi dogurmak neymis kiz :)))
hihihi
ne özentilik yaaa.. sanki dunyanin parasini verince daha bi guzel doguruluyo, ayni rahim ayni bebek.. boncuk mu takiyolarmis :))
acaba ikiz dogum daha mi pahali ki?
hic de sormadim haa..
orda da mi öpücekler beni acaba :)))
maalesef aynı durumdayım. demir ilacını 2-3 haftadır içmiyodum zaten en son gittiğimde değiştirdi ilacımı.kızlar acayip derecede hazımsızlık yaşıyorum ne yapcam yaaa...fazla birşey de yemedim ama sanki dünyayı yemişim gibi
geçenlerde birinden duydum, iş yerindeki birkaç kişi konuşuyormuş "ay ne o öyle köylü gibi doğurmak mı kaldı" diyen tipler varmış gerçekten. bunlar olduğu sürece bu fiyatlar maalesef ki çok normal. İstanbulda aldığım fiyatlara inannamıyorum, Hele ki en ünlülerinden biri 16000 sadece normal doğum dedi. Sanırım altın kaplama vericekler çocuğu.
Güle güle giysin oğluşun İnşalllah saglıkla huzurlaKızlar eşimle gezelim dedik kendimizi kaybettik alışveriş yaparken. Oğluşumuza birşeyler aldık :)Eki Görüntüle 1883708 Eki Görüntüle 1883709 Eki Görüntüle 1883710 Eki Görüntüle 1883711 Eki Görüntüle 1883712 Eki Görüntüle 1883713 Eki Görüntüle 1883714 Eki Görüntüle 1883715 Eki Görüntüle 1883716 Eki Görüntüle 1883717 Eki Görüntüle 1883718
Helall sana kız katılıyorum sonuna kadar =)Şimdi minoş'um aslında o ultra lüks hastanelerde "doğal doğum" yapmak için kendini paralayanların özünde "köylü doğumu" yaptığını bilmemesi çok acı. Sorsan babysling'i de Hollywood ünlülerinin bebelerinde görmüştür ama bütün tarımla uğraşan Afrika ve Asya halkları bebelerini çalışırken yüzlerce yıldır peştamal ile kendilerine sardıkları için oradan türemiştir. 16000 ve daha fazlasını verip üzerine o aşağıladığı köylünün modernize edilmiş versiyonu oluyor ancak. Yazık zihniyet valla. Kurban olsunlar o köylüye.
Ben şeyi merak ediyorum en çok bu fiyatlar böyleyken mesela asgari ücretlinin çocuğu nasıl dünyaya geliyor. Devlet hastanesinde gırtlağına kadar vizitede bunalmış doktorun kaprisini anası çekerek dünyaya gelince o çocuğun annesi de "taşra doğumu" falan mı yapmış oluyor acaba o insanlara göre? Ben insan olarak anne olma zamanımdaki isteklerim yüzünden kendimden utanıyorum, eziliyorum çoğu zaman şahsen bu sebeplerden ötürü.
Bende de oluyordu canım patlayacak gibi oluyorum baZen sabah kalktığımda ılık su içip meyve yiyorum iyi geliyor zaten hareketsiz değilsindir sen çocuklardan dolayı heraldekızlar acayip derecede hazımsızlık yaşıyorum ne yapcam yaaa...fazla birşey de yemedim ama sanki dünyayı yemişim gibi
Bilemedim ki ya rahatsız etmez heralde minnacık bi şeydir kapşonları da ama sen gene de bundan sonrakileri kapşonsuz al :)kızlar bebişime bi hırka aldımda kapşonlu hastane çıkış çantama koymak için aldım..ve aldıklarımda genelde kapşon var acaba aldıklarımın kopşonlu olması kullanışlı mı olur yoksa bebeği yatarken rahatsız mı eder..
Katılıyorum. "A grubunun" da bi sınırı var, acayip acayip şeylere mecbur bırakıyorlar. Ben de fotocu falan peşinde değilim aslında, sağlıkla doğsun da şu minnoş... Süsü müsü dert değil tabii ki. Hele kuaför falan komple gereksiz geliyor bana.
Kadıköy şifa kafayı kuaförle fotoğrafçıyla bozmak yerine işini yapsın. Ne bebek karıştırmadıkları kaldı ne anneyi öldürmedikleri. Gazetelere çıktılar hep. Önceden oraya gidiyordum ben de, basit bi regl gecikmesine dış gebelik dedikleri için artık gitmiyorum.
köylü gibi dogurmak neymis kiz :)))
hihihi
ne özentilik yaaa.. sanki dunyanin parasini verince daha bi guzel doguruluyo, ayni rahim ayni bebek.. boncuk mu takiyolarmis :))
hic de sormadim haa..
Kızlar eşimle gezelim dedik kendimizi kaybettik alışveriş yaparken. Oğluşumuza birşeyler aldık :)Eki Görüntüle 1883708 Eki Görüntüle 1883709 Eki Görüntüle 1883710 Eki Görüntüle 1883711 Eki Görüntüle 1883712 Eki Görüntüle 1883713 Eki Görüntüle 1883714 Eki Görüntüle 1883715 Eki Görüntüle 1883716 Eki Görüntüle 1883717 Eki Görüntüle 1883718
Benim de adını duyunca tüylerim diken diken oluyor! Eskiden herkes kendi fotoğrafçısını getiriyordu, bi ailenin fotoğrafçısı farketti bebeklerin karıştığını. Büyük olay çıktı tabii ki. Ondan beri dışarıdan fotoğrafçıya izin vermiyorlar.e yuh artık okuduklarımla şok oldum.bu kadar şeye rağmen Nasıl hala devam edebiliyorlar hastane işine şahsen şaşıyorum.bundan sonra kapısından geçmem ay
"Doğal doğum" diyosun karizması çizilmiyor :))))) "köylü" değilmiş gibi oluyor :)) ben de imkanım el verirse, deroş da ben de iyiysek köylü doğumu istiyorumSen köylü doğumu yapamazsın. Seni kesip biçecekler. Sen sus otur yerine.
Öpecekler tabiî. Öpmek hattâ fazlaca iyimser bir tabir olur. Sen çocuk çıkarıcan, onlar sana iteleyecek.
Ben kızım olsaydı Defne yada derin koyacaktımEski isim istemiyorum. Ama son moda da olmasın. Çünkü çok var, biliyosun. Defne ece melis vb, güzel ama moda isimler.
Zor iş : ) nilüfer seviyom biraz. Mercan ı kocam seviyo.. tuna, cemre güzel.. bilemedim..
"Doğal doğum" diyosun karizması çizilmiyor :))))) "köylü" değilmiş gibi oluyor :)) ben de imkanım el verirse, deroş da ben de iyiysek köylü doğumu istiyorum
Evet kuzum ikiz doğumlar iki karı fiyatına yakın oluyorköylü gibi dogurmak neymis kiz :)))
hihihi
hic de sormadim haa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?