2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
kızlar acayip derecede hazımsızlık yaşıyorum ne yapcam yaaa...fazla birşey de yemedim ama sanki dünyayı yemişim gibi

kızlar bebişime bi hırka aldımda kapşonlu hastane çıkış çantama koymak için aldım..ve aldıklarımda genelde kapşon var acaba aldıklarımın kopşonlu olması kullanışlı mı olur yoksa bebeği yatarken rahatsız mı eder..

kıyamam sana yaaa :) araştırmaya başla istersen şimdiden, canları saolsun tabiki, senin de böyle düşündüğünü biliyoerum ama tesselli olacaksa sana aslına totalde daha ucuz gelecek ikizlerin tüm masrafları bundan 2-3 yıl sonra ikinci çocuğa karar versek fiyatlar nası olcak kim bilir. biz ikinciye gene masraf derken sen kurtulmuş olucaksın tüm ıvır vızırdan :)

kızlar acayip derecede hazımsızlık yaşıyorum ne yapcam yaaa...fazla birşey de yemedim ama sanki dünyayı yemişim gibi
maalesef aynı durumdayım. demir ilacını 2-3 haftadır içmiyodum zaten en son gittiğimde değiştirdi ilacımı. midende rahatsızlık yoksa soda biraz rahatlatır canım.

bu arada bugün takibimi yaptırdıgım hastanede yine akraciğer değerlerine baktı doktorum. Yine yüksek çıktı maalesef. Bayramdan sonraya kadar ila.ların hepsini bıraktım. Tekrar kan testi yaptıracağım, eğer yine yüksek çıkarsa ya da azalma yoksa doğru dahiliyeye

Şimdi minoş'um aslında o ultra lüks hastanelerde "doğal doğum" yapmak için kendini paralayanların özünde "köylü doğumu" yaptığını bilmemesi çok acı. Sorsan babysling'i de Hollywood ünlülerinin bebelerinde görmüştür ama bütün tarımla uğraşan Afrika ve Asya halkları bebelerini çalışırken yüzlerce yıldır peştamal ile kendilerine sardıkları için oradan türemiştir. 16000 ve daha fazlasını verip üzerine o aşağıladığı köylünün modernize edilmiş versiyonu oluyor ancak. Yazık zihniyet valla. Kurban olsunlar o köylüye.

Ben şeyi merak ediyorum en çok bu fiyatlar böyleyken mesela asgari ücretlinin çocuğu nasıl dünyaya geliyor. Devlet hastanesinde gırtlağına kadar vizitede bunalmış doktorun kaprisini anası çekerek dünyaya gelince o çocuğun annesi de "taşra doğumu" falan mı yapmış oluyor acaba o insanlara göre? Ben insan olarak anne olma zamanımdaki isteklerim yüzünden kendimden utanıyorum, eziliyorum çoğu zaman şahsen bu sebeplerden ötürü.

Helall sana kız katılıyorum sonuna kadar =) söyleyemediklerimi söyledigin için ayrıca teşekkür ederim

Bende de oluyordu canım patlayacak gibi oluyorum baZen sabah kalktığımda ılık su içip meyve yiyorum iyi geliyor zaten hareketsiz değilsindir sen çocuklardan dolayı heralde

Bilemedim ki ya rahatsız etmez heralde minnacık bi şeydir kapşonları da ama sen gene de bundan sonrakileri kapşonsuz al :)

Ben bi' daha çocuk falan yapmayacağım bu gidişle. Psikolojik olarak ömrümün sekiz senesi gitti resmen. Doğurana kadar saçlarımda beyazlar çıkar bu gidişle.

Barut gibi gezdim bütün gün bu hastahane olayları yüzünden. Aslında A grubu değil A grubu standartları isteyen diğer ses gruplarının gözünü boyamak için tüm bunlar. Hani biz sizin için her şeyi ayağınıza getirdik mantığı. En son vip doğum odası diye otellerin kral dairesi gibi bir konsept görünce kapadım bu araştırma işini. Anneler hastane temalı odada olmadığı için kendini daha güvende hissedermiş. Koymuşlar odanın ortasına çift kişilik yatak içinde anne adayı sancı bekliyor konulu fotoğraf. Akıl, fikir diyebiliyorum sadece.

Kadıköy'le Izmir'deki hastaneler yere göğe sığdırılamaz bir de. Sözde grubun en iyi hastaneleri! Rahmetli babamı bel fıtığından acile götürmüştüm yıllar önce. Adam kitlenmiş, kıvranıyor. Şimdi sebebine girmeyeceğim. Ne hemşire ne de doktor hanım kendince gerekçe göstererek babamı muayene etmemişti. Saatlerce doktorun gelmesini beklemiştik babamı o halde çıkartamadığımız için doktor bey de ekstraya gelir gibi geldi. Bi bahşiş istemedikleri kaldı sağolsun. O zamandan beri pek sıcak yaklaşamıyorum ben de o hastaneler grubuna.

Sen köylü doğumu yapamazsın. Seni kesip biçecekler. Sen sus otur yerine.

Öpecekler tabiî. Öpmek hattâ fazlaca iyimser bir tabir olur. Sen çocuk çıkarıcan, onlar sana iteleyecek.

Ba yıl dımmmm.Çok guzeller, Rabbim sağlıklı sıhhatli giymesini nasip eyler inşaAllah canım benim ❤❤

Son düzenleme:
e yuh artık okuduklarımla şok oldum.bu kadar şeye rağmen Nasıl hala devam edebiliyorlar hastane işine şahsen şaşıyorum.bundan sonra kapısından geçmem ay
Benim de adını duyunca tüylerim diken diken oluyor! Eskiden herkes kendi fotoğrafçısını getiriyordu, bi ailenin fotoğrafçısı farketti bebeklerin karıştığını. Büyük olay çıktı tabii ki. Ondan beri dışarıdan fotoğrafçıya izin vermiyorlar.

Sen köylü doğumu yapamazsın. Seni kesip biçecekler. Sen sus otur yerine.

Öpecekler tabiî. Öpmek hattâ fazlaca iyimser bir tabir olur. Sen çocuk çıkarıcan, onlar sana iteleyecek.
"Doğal doğum" diyosun karizması çizilmiyor :))))) "köylü" değilmiş gibi oluyor :)) ben de imkanım el verirse, deroş da ben de iyiysek köylü doğumu istiyorum

"Doğal doğum" diyosun karizması çizilmiyor :))))) "köylü" değilmiş gibi oluyor :)) ben de imkanım el verirse, deroş da ben de iyiysek köylü doğumu istiyorum

nmine söyleyerek iyilik etti bize. Doğal doğuma alternatif isimler bulduk vesileyle.

Evet kuzum ikiz doğumlar iki karı fiyatına yakın oluyor

Günaydın kızlar herkese cordeliac cnm sen yine de dön izmire bence orda istediğin gibi bir hastane bulursun orda seçenekler kısıtlı diye her şeye zorluyolar belli ki yada gel benim yanıma benim doktor halleder bizim hastanenin yenidoğan yoğun bakım ünitesi de varmış normal doğum 1000 zorunlu sezeryan 1500 dışardan fotoğrafçı da geliyo oh mis :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…