2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Ben Florance Nightingale'de doğuracağım sanırım. Gerçi gidip konuşmadım daha ama :)) illa bizim süsümüz derlerse çıldırırım yalnız! Süslerimi koymak için sepet bile aldım manyak gibi dolaşıp. O kadar yoruldum ki sepet alıcam diye vallahi parçalarım başlarında o sepeti

Iste burada oyle bir sans yok maalesef. Izmir'de olsam yine oradaki doktorumla anlasmali oldugu yerde yapardim. Su an risk durumlarindan oraya gidebilecegim bile mechul.

Bence hasta hizmetlerini arayip bi' bilgi al. Mesela Kadikoy Sifa'nin da kuafor, fotografci hizmeti kendi bunyesindenmis ama susleme konusunu bilmiyorum. Sgk durumunu da. Hos ben sus falan da dusunmuyorum. Yenidogan ve hasta yogun bakimi olan tam tesekkullu bir yer yeterli bana. Sadece bu insanlar bu fiyatlarla nasil dogum yapabiliyor ona hayret ediyorum.
Herkesin imkani bir degilken isi boyle ticarethane mantigina cevirmelerine gicik oluyorum. Islerine gelince de A grubu hastalara hizmet veriyoruz'la sivisiyorlar.

bize de fikir olsun diye paylaşsanız mı acaba :) ben de istiyordum çok hazırlamak da bakalım, çok cici şeyler buldum da konsepte karar veremedim.

geçenlerde birinden duydum, iş yerindeki birkaç kişi konuşuyormuş "ay ne o öyle köylü gibi doğurmak mı kaldı" diyen tipler varmış gerçekten. bunlar olduğu sürece bu fiyatlar maalesef ki çok normal. İstanbulda aldığım fiyatlara inannamıyorum, Hele ki en ünlülerinden biri 16000 sadece normal doğum dedi. Sanırım altın kaplama vericekler çocuğu.

Ben de Gaziantep medical parka gidiyorum kendim yaptırıyorum oda süslerini belirledim bile ay ama sormamıştım ilk işim bunu sormak olacak yoksa süslerin evimin kapısını süsler ancak

Hayırlı olsun :) ne derler, adıyla yaşasın:)
Bana kız ismi öner o zaman..
Valla kız ismi bulalım ama sen Nasıl bi isim istersin modern mi eski isim mi. Mesela kızımın adı sude zehra. Zehra koyacaktım sadece babası illa modern isim de seç deyince sude Zehra oldu

Valla kız ismi bulalım ama sen Nasıl bi isim istersin modern mi eski isim mi. Mesela kızımın adı sude zehra. Zehra koyacaktım sadece babası illa modern isim de seç deyince sude Zehra oldu
Eski isim istemiyorum. Ama son moda da olmasın. Çünkü çok var, biliyosun. Defne ece melis vb, güzel ama moda isimler.
Zor iş : ) nilüfer seviyom biraz. Mercan ı kocam seviyo.. tuna, cemre güzel.. bilemedim..

köylü gibi dogurmak neymis kiz :)))
hihihi
ne özentilik yaaa.. sanki dunyanin parasini verince daha bi guzel doguruluyo, ayni rahim ayni bebek.. boncuk mu takiyolarmis :))
acaba ikiz dogum daha mi pahali ki?
hic de sormadim haa..
orda da mi öpücekler beni acaba :)))

Katılıyorum. "A grubunun" da bi sınırı var, acayip acayip şeylere mecbur bırakıyorlar. Ben de fotocu falan peşinde değilim aslında, sağlıkla doğsun da şu minnoş... Süsü müsü dert değil tabii ki. Hele kuaför falan komple gereksiz geliyor bana.

Kadıköy şifa kafayı kuaförle fotoğrafçıyla bozmak yerine işini yapsın. Ne bebek karıştırmadıkları kaldı ne anneyi öldürmedikleri. Gazetelere çıktılar hep. Önceden oraya gidiyordum ben de, basit bi regl gecikmesine dış gebelik dedikleri için artık gitmiyorum.

e yuh artık okuduklarımla şok oldum.bu kadar şeye rağmen Nasıl hala devam edebiliyorlar hastane işine şahsen şaşıyorum.bundan sonra kapısından geçmem ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…