- 9 Şubat 2012
- 471
- 468
- 103
teşekkürler canım bakayım bi :)Kaankubraduran memnun kaldım,fıyatı dıger yerlere göre uygun canım
Ben Florance Nightingale'de doğuracağım sanırım. Gerçi gidip konuşmadım daha ama :)) illa bizim süsümüz derlerse çıldırırım yalnız! Süslerimi koymak için sepet bile aldım manyak gibi dolaşıp. O kadar yoruldum ki sepet alıcam diye vallahi parçalarım başlarında o sepetiMedical Park, Erzurum Şifa'yı da aradım onlar da çok farklı değil. Fiyat vermediler ama içerik kopya gibi. Zaten onların belirlediği organizasyon şirketinden sen istediklerini seçiyormuşsun, onlar fiyat çıkartıyormuş. Dr'um fizana desen gelirim kafasında olduğundan, bölgedeki en iyi sayılabilecek hastanelerle görüşüyorum tek tek. Onun anlaşmalı olduğu hastaneyi de ben beğenmiyorum açıkçası.
Sizler de doğumdan önce bu mevzuyu araştırın bence. Şimdiki hastanelerin çoğu kuaföründen, fotoğrafçısına kadar paketler halinde araştırdığım kadarıyla. Ne güzel ticaret. Yenidoğan yoğun bakımımız yok ama o mucizevi anı ölümsüzleştirecek fotoğrafçımız ve sizi güzelleştirecek kuaförümüz var! Insanların ilgisini bu yöne çekip hayati şeyleri beyinlerinde bloke ediyorlar resmen.
Bi'de ben şimdiden doğum hediyesi planları yapıyorum sinsi sinsi. Bu gidişle adama doğum hediyesi diye doğum ücreti kazığı sokmak istemiyorum açıkçası.
Ben Florance Nightingale'de doğuracağım sanırım. Gerçi gidip konuşmadım daha ama :)) illa bizim süsümüz derlerse çıldırırım yalnız! Süslerimi koymak için sepet bile aldım manyak gibi dolaşıp. O kadar yoruldum ki sepet alıcam diye vallahi parçalarım başlarında o sepeti
Yüzde doksan Mustafa Kerem :)Bebişlerin isimleri hazır mı ya hepinizin? Neler koydunuz? Ben daha bişe beğenemedim..
Hayırlı olsun :) ne derler, adıyla yaşasın:)Yüzde doksan Mustafa Kerem :)
Ben Florance Nightingale'de doğuracağım sanırım. Gerçi gidip konuşmadım daha ama :)) illa bizim süsümüz derlerse çıldırırım yalnız! Süslerimi koymak için sepet bile aldım manyak gibi dolaşıp. O kadar yoruldum ki sepet alıcam diye vallahi parçalarım başlarında o sepeti
bize de fikir olsun diye paylaşsanız mı acaba :) ben de istiyordum çok hazırlamak da bakalım, çok cici şeyler buldum da konsepte karar veremedim.Ben Florance Nightingale'de doğuracağım sanırım. Gerçi gidip konuşmadım daha ama :)) illa bizim süsümüz derlerse çıldırırım yalnız! Süslerimi koymak için sepet bile aldım manyak gibi dolaşıp. O kadar yoruldum ki sepet alıcam diye vallahi parçalarım başlarında o sepeti
Iste burada oyle bir sans yok maalesef. Izmir'de olsam yine oradaki doktorumla anlasmali oldugu yerde yapardim. Su an risk durumlarindan oraya gidebilecegim bile mechul.
Bence hasta hizmetlerini arayip bi' bilgi al. Mesela Kadikoy Sifa'nin da kuafor, fotografci hizmeti kendi bunyesindenmis ama susleme konusunu bilmiyorum. Sgk durumunu da. Hos ben sus falan da dusunmuyorum. Yenidogan ve hasta yogun bakimi olan tam tesekkullu bir yer yeterli bana. Sadece bu insanlar bu fiyatlarla nasil dogum yapabiliyor ona hayret ediyorum.
Herkesin imkani bir degilken isi boyle ticarethane mantigina cevirmelerine gicik oluyorum. Islerine gelince de A grubu hastalara hizmet veriyoruz'la sivisiyorlar.
Kan pıhtılaşması normal doguma engel degil benim kuzenim normal yaptı doktoru da hiç sorun olmaz demiştibende bu gıttıgımde sorucam bakım ne dıcek.normal olsun ıstıyorum ama korkmuyoda degılım yanı
Ben de Gaziantep medical parka gidiyorum kendim yaptırıyorum oda süslerini belirledim bile ay ama sormamıştım ilk işim bunu sormak olacak yoksa süslerin evimin kapısını süsler ancakMedical Park, Erzurum Şifa'yı da aradım onlar da çok farklı değil. Fiyat vermediler ama içerik kopya gibi. Zaten onların belirlediği organizasyon şirketinden sen istediklerini seçiyormuşsun, onlar fiyat çıkartıyormuş. Dr'um fizana desen gelirim kafasında olduğundan, bölgedeki en iyi sayılabilecek hastanelerle görüşüyorum tek tek. Onun anlaşmalı olduğu hastaneyi de ben beğenmiyorum açıkçası.
Sizler de doğumdan önce bu mevzuyu araştırın bence. Şimdiki hastanelerin çoğu kuaföründen, fotoğrafçısına kadar paketler halinde araştırdığım kadarıyla. Ne güzel ticaret. Yenidoğan yoğun bakımımız yok ama o mucizevi anı ölümsüzleştirecek fotoğrafçımız ve sizi güzelleştirecek kuaförümüz var! Insanların ilgisini bu yöne çekip hayati şeyleri beyinlerinde bloke ediyorlar resmen.
Bi'de ben şimdiden doğum hediyesi planları yapıyorum sinsi sinsi. Bu gidişle adama doğum hediyesi diye doğum ücreti kazığı sokmak istemiyorum açıkçası.
Valla kız ismi bulalım ama sen Nasıl bi isim istersin modern mi eski isim mi. Mesela kızımın adı sude zehra. Zehra koyacaktım sadece babası illa modern isim de seç deyince sude Zehra olduHayırlı olsun :) ne derler, adıyla yaşasın:)
Bana kız ismi öner o zaman..
Eski isim istemiyorum. Ama son moda da olmasın. Çünkü çok var, biliyosun. Defne ece melis vb, güzel ama moda isimler.Valla kız ismi bulalım ama sen Nasıl bi isim istersin modern mi eski isim mi. Mesela kızımın adı sude zehra. Zehra koyacaktım sadece babası illa modern isim de seç deyince sude Zehra oldu
geçenlerde birinden duydum, iş yerindeki birkaç kişi konuşuyormuş "ay ne o öyle köylü gibi doğurmak mı kaldı" diyen tipler varmış gerçekten. bunlar olduğu sürece bu fiyatlar maalesef ki çok normal. İstanbulda aldığım fiyatlara inannamıyorum, Hele ki en ünlülerinden biri 16000 sadece normal doğum dedi. Sanırım altın kaplama vericekler çocuğu.
Kızlar eşimle gezelim dedik kendimizi kaybettik alışveriş yaparken. Oğluşumuza birşeyler aldık :)Eki Görüntüle 1883708 Eki Görüntüle 1883709 Eki Görüntüle 1883710 Eki Görüntüle 1883711 Eki Görüntüle 1883712 Eki Görüntüle 1883713 Eki Görüntüle 1883714 Eki Görüntüle 1883715 Eki Görüntüle 1883716 Eki Görüntüle 1883717 Eki Görüntüle 1883718
Hepsi cok cici annesi yaa :) En guzel gunlerde saglicakla giysin insallah
Katılıyorum. "A grubunun" da bi sınırı var, acayip acayip şeylere mecbur bırakıyorlar. Ben de fotocu falan peşinde değilim aslında, sağlıkla doğsun da şu minnoş... Süsü müsü dert değil tabii ki. Hele kuaför falan komple gereksiz geliyor bana.Iste burada oyle bir sans yok maalesef. Izmir'de olsam yine oradaki doktorumla anlasmali oldugu yerde yapardim. Su an risk durumlarindan oraya gidebilecegim bile mechul.
Bence hasta hizmetlerini arayip bi' bilgi al. Mesela Kadikoy Sifa'nin da kuafor, fotografci hizmeti kendi bunyesindenmis ama susleme konusunu bilmiyorum. Sgk durumunu da. Hos ben sus falan da dusunmuyorum. Yenidogan ve hasta yogun bakimi olan tam tesekkullu bir yer yeterli bana. Sadece bu insanlar bu fiyatlarla nasil dogum yapabiliyor ona hayret ediyorum.
Herkesin imkani bir degilken isi boyle ticarethane mantigina cevirmelerine gicik oluyorum. Islerine gelince de A grubu hastalara hizmet veriyoruz'la sivisiyorlar.
e yuh artık okuduklarımla şok oldum.bu kadar şeye rağmen Nasıl hala devam edebiliyorlar hastane işine şahsen şaşıyorum.bundan sonra kapısından geçmem ayKatılıyorum. "A grubunun" da bi sınırı var, acayip acayip şeylere mecbur bırakıyorlar. Ben de fotocu falan peşinde değilim aslında, sağlıkla doğsun da şu minnoş... Süsü müsü dert değil tabii ki. Hele kuaför falan komple gereksiz geliyor bana.
Kadıköy şifa kafayı kuaförle fotoğrafçıyla bozmak yerine işini yapsın. Ne bebek karıştırmadıkları kaldı ne anneyi öldürmedikleri. Gazetelere çıktılar hep. Önceden oraya gidiyordum ben de, basit bi regl gecikmesine dış gebelik dedikleri için artık gitmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?