Tabi kiii :))) 76geldim tatilden simdi 74e dusebildim nihayet haftaya 73 e dustugum gun sorucam size :)))))Tabi sen de tatilde aldın kiloları, bu ara vericen sonra listeyi güncelliycen değil miiii
Yo hicbisey demedi. Ne sunu yap ne bunu yapma dedi. Biraz asagida ve önde dedi sadece. Serviksi kapatmıyor guzel dedi. Ben de sormadım bisey valla.Peki plesenta biraz aşağıda olduğu için dikkat etmen gereken bişeyler var mıymış? Hareketlerini kısıtlaman gerekecek mi? Normal doğuma hazırlık için rahatça spor yapabilecek misin?
hmm anladım canım hayırlısı olsun inşallah istediğiniz gibi olur ama iyi olmuş iptal olması :)Canım tayinleri açtılar sonra kapatıp iptal ettiler bizim.
Sonra tekrar açıp bazı arkadaşlarını yolladılar ama biz şimdilik Ankaradayız.
Bayramsonrası ikinci tayinler var.Tekrar açıcaklar onda da yollamazlar umarım diye dua ediyoruz.Ne yaptıkları belli değil.Diken üstünde bekliyoruz.
bugza geri nasıl kilo veriyorsunuz anlamıyorum. Ben sıfır karbonhidrat alarak yaşıyorum resmen. Yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum. Bebeğe faydası olmayacak, kilo yapacak şeyleri yememeye gayret gösteriyorum. Yine de her ay 1 kilo alıyorum. Hedefim +4 kiloyla 24. haftayı görmekti ama olmadı. Şimdiden +5 'teyimTabi kiii :))) 76geldim tatilden simdi 74e dusebildim nihayet haftaya 73 e dustugum gun sorucam size :)))))
canım bi özel sağlık sigortası yapılırsa indirim oluyor mu diye bi sorsana. Arada bazı hastaneler doğumu karşılamayan bi sigorta yaptığında da sadece doğum için indirim yapabiliyorlar. Hadi fotoğrafçıyı anlarım, doğuma giriyorlar da doktorun huyunu suyunu bilip, onları engellemeyecek şekilde foto çekiyolardır vs bişe diyemicem, ama şu organizasyon şirketlerini hiç anlamıyorum. Ne demek zorunlu arkadaş yawf. Böyle iş mi olur. Belki kendim hazırlıcam, belki şirketim var benim.
Geri kilo vereni bende anlamıyorum valla açıkla bize B bugza 22 haftamı +500 le bugün itibariyle bitiriyorum ama biraz saçma beslensen 4-5 kilo gelecek gibi.bugza geri nasıl kilo veriyorsunuz anlamıyorum. Ben sıfır karbonhidrat alarak yaşıyorum resmen. Yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum. Bebeğe faydası olmayacak, kilo yapacak şeyleri yememeye gayret gösteriyorum. Yine de her ay 1 kilo alıyorum. Hedefim +4 kiloyla 24. haftayı görmekti ama olmadı. Şimdiden +5 'teyim
Ben özel kliniğe gittiğimde doktor şu hastanede doğum yaptırıyorum fiyat alırsınız nereyi isterseniz dedi.
5 bin tl dediği hastane,2 bin de ben alırım dedi. Doğum en az 7 bine gelecek diye vazgeçtim.Direkt hastaneden doktora gidiyorum şuan.Muayene vs çok aşırı fiyatlar çıkıyor.
cordeliac normal yani öyle demeleri. Bende bir içimden yuh be demiştim
Çok yemiyorum. İnsülin çıkmasın diye tatlıya da abanmıyorum. Ekşiciyim daha çok. : )Kiloda ayniyiz seninle. 80 i gecmeyeyim diyorum. Sence 80i gecmeden digurabilir miyiz?
Kızlar bugün sağlık ocağına gittim. Sağlık ocağıyla yedi sülalemi arayıp abuk subuk sorular sormaları ve kayıt islerindeki saçmalıklarından ötürü problemlerim vardı. Takiplerimi doktorum yaptığı için gitmiyordum zaten. Son günlerde zır zır arıyorlar diye gittim.
Arkadaş adamlar bildiğin hâlde gebeliğini niye bildirmedin diye hesap soruyorlar ya. Mecbur muyum? Dedim. Sizin takiplerinizi biz yapmak zorundayız. Yasal bir mecburiyetim, hükmü var mı peki? Yok, sadece teftişlerde sistemde gebe gözüktüğünüz halde izlem yapmadığımız için bize uyarı geliyor dedi. İlk izlemlere gitmediğim için tutanak tutuldu.
İkinci izlemler için de ben takibimin yapılmasını istemiyorum diye dilekçe verdim. Tetanoz aşısı olmak istemiyorum diye ayrıca tutanak verdim, çıktım.
Decavit ne kadar bilmiyorum ama sağlık ocakları bedava dağıtıyormuş bu arada. Kullananlar oradan temin edebilir.
Sağlık ocağına bende hiç gitmedim,zorla mı?
Alla alla.Gerginim zaten beni aramasınlar mümkünse kavga etmeye yer arıyorum zaten hepsi bi değişik
Kızlar bayagidir giremiyordum herkes iyimi inşallah iyidir bebislerde annelerde. Sevinimmi uzulimmi bilemedim Ben evlendikten sonra açık liseyi eşimin sayesinde okudum bitirdim.ygs girdim bu sene ve dün ek yerlesmeyle bankacilik ve Sigortacılık uzaktan egitim bölümüne yerlesmisim fakat 6 eylül baksaydim belki kayıt yaptirirdim bugün son gün ve erzincan a gidip kayıt yaptırmak sartmis çok üzüldüm fakat hep aof tercih yapmistim 7. Tercih uzaktan eğitim yapmışım belki sonlara yapsaydim bu bölümü başka aof gelirdi yaaa ozaman .akşam yola cikardim kayıt için fakat sanki uzaktan eğitim in zorlukları var gibi oyüzden fazla uzulmeyecem inşallah seneye ygs yine girerim ve inşallah bu defa önlisans aof yerlesirim .benim için imkansiz bişiy di universite okumak .çünki annem bana 7 aylık hamileyken babamı kaybetmisiz .en büyük abim 10 yaşında ozaman ve hiç birimiz düzgün eğitim alamadık maddi acidan .Acaba seneye okul puanım düşermi kayıt yapmadım diye ...tekrar gireyim mi yoksa üniversite dersleri çok zorlarmi beni ,vazmigeceyim üniversite sevdasından .birazda bu korkudan kayıt yapmanin üstüne dusmedim sizce deneyimi bi kez daha yapabilirmiyim ki seneye de
Can'ım neden bi serum taktırmıyorsun sanada yazık amaKızlar ishalim ve midem bulanıyor iştahım sıfır. En fazla günde bir öğün yiyorum. Çok kötü yaptı bu salgın beni.
Ama çocuğum depomdan beslenir dimi en fazla ben halsiz düşerim? Korkuyorum bebeğim için.
Yemeye zorlasam da çıkarıyorum.
cordeliac sen bilir kuzum sende olmuşsun kaç güne geçer bu ya toparlayamadım ben aç aç dolaşıyorum yemek görmek bile istemiyorum.
Arhanım aç sefil değildir dimi
Kız zaten salgından adım atacak yer yoktu. Nasıl temas etmeyeyim diye ne yapacağımı şaşırdım. Üzerine bir de hesap soruyorlar. Zorlaymış ama onlar teftişte uyarı yemesin diye. İzmir'de olsam seve seve giderim, tsm'lerin hemen hepsinin usg cihazı var. Son derece kalifiye takip ediyorlar. Burada bi' doppler kalp atışı, kilo, tansiyon için mi gideceğiz? Kan ölçüm değerlerini bilmiyor daha. Soru soruyorum orta yollu cevaplar. E ne gerek var.
Yaptırdığım tahlillerin, takiplerin hepsini gösterdim. Daha da gelmem dedim tutanakları verdim çıktım.
Git en fazla tutanak ver. Mağdur olmasın zaarlar.
Can'ım neden bi serum taktırmıyorsun sanada yazık ama
Ya bizim burda ki sağlık ocağı berbat.
Kan vermek için bile sabah 9 dan önce gitmek gerek 1 saatte alıp yolluyorlarmış.
Zaten 8 buçuktan önce doktor görmedim ben orda kapalı oluyor hep,e bir iki kere tam 9 da gittim şimdi gitti kanlar diye postaladılar beni.
Nasıl bir saat kan alıyorlar anlamadım.
Bir gün sonra sonuçlar geliyor.
Cumaları almıyorlar.
En son kan grubum acaba cidden kimliğimde yazan mı diye gittim adam almadı saat geçti diye.
Yuh dedim alt tarafı bir iğne batırcan parmağa,tüple kan çekecekti herhalde benden.
Her gidişimde doktorlar farklıydı. Ne bilim gayet Büyükşehirde en dandik sağlıkocağı ünvanı verilecek yer.
Mağdur edesim var cidden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?