2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
E ecrinny canım bende 3 tane 3 lü takım siparişi verdim ikisi kapüşonlu. Şöyle düşündüm zaten yenidoğan Bebek ilk 3 ay şapka takıyor kafası üşümesin diye E bide zaten kışın doğcak. O yüzden kapşonu geçir kafasına oh tek parçada rahatlık. Çıkmaz da kafasından

Ben de Gaziantep medical parka gidiyorum kendim yaptırıyorum oda süslerini belirledim bile ay ama sormamıştım ilk işim bunu sormak olacak yoksa süslerin evimin kapısını süsler ancak
ben hastane odamı süslemicem süs püs istemiyorum hastanedende rica ediciim eğer yapmak isterlerse. gelenede sadece çikolata ikram edilecek. aklımda bir hediye var ama onlarıda 40ı okununca evde dağıtmayı planlıyorum

Hangi hastane o kuzum ya öyle şaşırdım? Evet burada biraz ittirmece usulü. Mecbursun ya.

Sen köylü doğumu yapamazsın. Seni kesip biçecekler. Sen sus otur yerine.

Öpecekler tabiî. Öpmek hattâ fazlaca iyimser bir tabir olur. Sen çocuk çıkarıcan, onlar sana iteleyecek.

vi ay pi olmadan doguramam ki ben..
klasim sarsilir :))
resmen stres oldum suan, haftaya gidip netlestiriym su isi, hastaneyle pazarlik yapiym..
neyle karsilasicami biliym de, alisverisi kesiym bari..
cifter cifter baykus battaniye,4 moms, stokke derken hastanede rehin kalicam yoksa :)))

gercekten mi??
iki kat ne demek yaa
hazir acmisken bi tane daha cikaricak, ne var sanki :)
doguma kadar para kalmazsa birini rehin birakir sonra gider aliriz olmadi napalim :))
Çok yanlış yönlendirmeyim sen yine de sor muhakkak ama eşimin kuzeni ikiz doğurdu 6-7 ay önce tek Doğum 4000 ikiz doğum 6000 E doğurdu diye duydum

Çok yanlış yönlendirmeyim sen yine de sor muhakkak ama eşimin kuzeni ikiz doğurdu 6-7 ay önce tek Doğum 4000 ikiz doğum 6000 E doğurdu diye duydum

anladim canim, çok saol, gidip konuscam hastaneyle..
sgk anlasmalari yok, bakalim artik ne dicekler :)
ankara liv hospital.. ben hep ozeline gittim ama doktorum suan orda calisiyor, belki anlasmali fln ya, uygun fiyat alirim diye bi umut var icimde hala :))

Yavrum rehin kalamazsın zaten. Sen şu an muayeneye girmeden ücret almayan, ücret almadan kan tahlili provizyonu veren bi' özel hastane gördün mü? Onu da peşin peşin alırlar.

Dün gece rüyamda Tiny Love ana kucağı almışım. Ben bunu istemiyordum ki bunu niye aldım ben diye ağlıyordum. Eşim de sen aldın şimdi niye ağlıyorsun diye kızıyordu. Kredi kartıyla eşimden gizli gizli internetten 4moms alırken uyandım.

Güle güle giysin oğluşun İnşalllah saglıkla huzurla

Teşekkür ederim canım inşallah

sarra13 canım çok güzel şeyler almışşsın bayıldımm =)))

Babası seçti valla kuzum yoksa ben kendimi gezdirmeye çıkmıştım ) teşekkür ederim daha güzelleri sizin olsun.

Ba yıl dımmmm.Çok guzeller, Rabbim sağlıklı sıhhatli giymesini nasip eyler inşaAllah canım benim ❤❤

İnşallah canım,teşekkür ederiz :)

evet canım bende öyle düşündüm..bide baktığım coğu modelde kapşon olunca rahatsız etmiyorki yapıyorlar heralde dedim..kışın rahat rahat giydiririz inşallah..

Kızlar gece rüyamda bir bebek gördüm,böyle tombiş,bembeyaz,yeşil gözlü ve hafif kıvır kıvır saçları olan bir oğlan

Erken doğdu yavrum diyordum

Çocuğun direkt gözlerine bakıyorum bana mı benzemiş babasına mı diye işte aynı ben renkli renkli yavrum diye coştum rüyamda epey

Her şey

Cinsiyetinden önce de rüyamda görüp bakım pipisi var diyordum,erkek çıktı,rüyamda gördüğüm bebeyi de doğurursam aynısını erdim dicem artık 

Şaka bir yana çok duygulandım ben nasıl altını alıcam telaşına girdim bi de

hihihi :))
demek milletin dogal dogum, evde dogum, kuvette dogum diye entel dantel takilmasinin nedeni para vermemekmis, ben de destekliyorum artik, evde dogurcam :)))
10bine dogum mu olur, 8 tane 4moms alirim ben o paraya :) hayrina dagitirim sevaba girerim hem :)

bu aksam giresuna gidiyorum, once gaza gelip antalyaya bilet aldim, sonra bulanti bi vurdu, yemedi tabi..
pasa pasa degistirdim biletimi annemin yanina :))
yayla çorbasi, makarna, ekmek devam....
kedilerimi de ucurcam bu aksam, birakamadim kimseye, ben de gitmicektim ama cok bunaldim..
havaalaninda karni tombik, elinde 2 kedi, kuyruk sokumundan hafif topal, deli bi kari gorurseniz o benim :)))

Kız sırf seni görmeye geleceğim havaalanina ilahi ya güldürdün beni..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…