Buğza Can'ım benim eşimin Burcu oğlak.şu yazılanların aynısını yıllardır kaynanam eşimin çocukluğuna dair anlatıp durur.okuyunca çok şaşırdım.bnce şanslıyız sorumluluğunu bilen çocuklarımız olacakOğlak burcu bebek
En sevdiği cümle: "ben artık büyüdüm."
İyi yönleri: güvenilir, zeki, disiplinli, hırslı
Olumsuz yönleri: kurallara aşırı bağlı, bazen tutucu, eleştirel, aşırı dikkatli, sinirli
Oğlak burcu bebeği sizi daha en ufak dönemlerinde sergilediği olgun davranışlarıyla şaşkınlık içinde bırakır.Size zeki gözleriyle ciddi ciddi baktığında bir anda kimin anne ya da baba ve kimin çocuk olduğuna şaşırabilirsiniz. En kısa zamanda çocukça konuşmaların yerini bir erişkinle karşılaştırılabilecek olgunlukta konuşma cümleleri alacaktır. Oğlak burcu çocukları hemen büyümek isterler. Sorumluluk duyguları iyi gelişmiştir ve disiplinlidirler. Yaşıtlarına göre olayların üzerine daha olgunluk ve ciddiyetle giderler. Çok hızlı ve kolay öğrenirler ve akıllarına giren birşey bir daha kolay kolay çıkmaz. Okulda en çok ödül alan çocuklar oğlak burcundan olanlardır. Oğlak burcu çocuğu sadece yaşı küçük olduğu için bazı şeyleri bilemediğini kabul etmek istemez ve böyle bir cümle onu öfkelendirir.
Diğer burçlara göre biraz daha çekingendir ve dikkatlerin kendi üzerinde toplanmasından hoşlanmaz. Topluluk içinde bu yüzden "tutukluk" yapabilir. Oğlak burcu çocukları çok sadıktırlar ve kurdukları arkadaşlıkları yıllarboyu sürdürebilirler. Birine güvenmezlerse de dostlukları çok kısa sürer.
ne hareketsizi kız iki çocukla ne tembelliği 1 aydır varislerim 1 km öteden görülür vallaBende de oluyordu canım patlayacak gibi oluyorum baZen sabah kalktığımda ılık su içip meyve yiyorum iyi geliyor zaten hareketsiz değilsindir sen çocuklardan dolayı heralde
Hepimizde durum aynıya taaa kıştan konusmustuk babamlar dayilar fln kurbani giresunda keseriz diye..
ben saticaktim kaşa gitcektim, rabbim izin vermedi bulantim gecmedi :))
mayistan beri yatiyorum evde, cok sikildim, kocaya sariyom kavga edioz durmadan, belki bi denize gireriz azcik stresimi atarim dedim..
yoksa bu gidisle kocasiz kalcam 2 cocukla :))
kedileri annemlerle yollicaktim arabayla, koca kiyamadi, 9 saat stres olurlar bizimle gelsinler dedi.. baya komedi olcak ama :)))
Aynen aynen bende sadece bi kapı süsü taksınlar yeter.sanki ne yapıyoruz yüz yıllardır bütün kadınların yaptığını yapıyoruz.Allahın bize vermiş olduğu bu kutsal görevi yerine getiriyoruz fazla da abartmamak lazım diye düşünüyorumben hastane odamı süslemicem süs püs istemiyorum hastanedende rica ediciim eğer yapmak isterlerse. gelenede sadece çikolata ikram edilecek. aklımda bir hediye var ama onlarıda 40ı okununca evde dağıtmayı planlıyorum
gercekten mi??
iki kat ne demek yaa
hazir acmisken bi tane daha cikaricak, ne var sanki :)
doguma kadar para kalmazsa birini rehin birakir sonra gider aliriz olmadi napalim :))
Bı Oğlak olarak kelımesı kelımesıne doğru,inatçı olacaklar ama şanslıyız :)))Oğlak burcu bebek
Olumsuz yönleri: kurallara aşırı bağlı, bazen tutucu, eleştirel, aşırı dikkatli, sinirli
Oğlak burcu bebeği sizi daha en ufak dönemlerinde sergilediği olgun davranışlarıyla şaşkınlık içinde bırakır.Size zeki gözleriyle ciddi ciddi baktığında bir anda kimin anne ya da baba ve kimin çocuk olduğuna şaşırabilirsiniz. En kısa zamanda çocukça konuşmaların yerini bir erişkinle karşılaştırılabilecek olgunlukta konuşma cümleleri alacaktır. Oğlak burcu çocukları hemen büyümek isterler. Sorumluluk duyguları iyi gelişmiştir ve disiplinlidirler. Yaşıtlarına göre olayların üzerine daha olgunluk ve ciddiyetle giderler. Çok hızlı ve kolay öğrenirler ve akıllarına giren birşey bir daha kolay kolay çıkmaz. Okulda en çok ödül alan çocuklar oğlak burcundan olanlardır. Oğlak burcu çocuğu sadece yaşı küçük olduğu için bazı şeyleri bilemediğini kabul etmek istemez ve böyle bir cümle onu öfkelendirir.
Diğer burçlara göre biraz daha çekingendir ve dikkatlerin kendi üzerinde toplanmasından hoşlanmaz. Topluluk içinde bu yüzden "tutukluk" yapabilir. Oğlak burcu çocukları çok sadıktırlar ve kurdukları arkadaşlıkları yıllarboyu sürdürebilirler. Birine güvenmezlerse de dostlukları çok kısa sürer.
İyiymiş bir ara oraları bende keşfedeyim. Gayette güzel görünüyorlar güle güle giysin minnoş.Canım samanpazarında çıkrıkçılar çarşısıymış gittiğimiz yer.tam belediye arkası.
Baya çok bebek mağazası vardı.
İpek bebeye girdik biz.Baya indirim yaptılar o kadar şey aldık 150 lira ödedik.kumaşları da çok güzel
Eğer doktorun yukarı çıkacaktır dediyse çıkar canım merak etme. Benim ilk ayrıntılı usg 12.haftamda yapıldı ve plesantam alt segmente uzanan cinslerdendi. Yani rahim ağzını kapatmıyor ama rahim ağzına yakın duruyor. Bende senin okuduklarını okuyup korkmuştum. Doktorum bizi zorlayacak bi plesanta değil bu yukarı çıkıcak mutlaka demişti. Nitekim 20.hafta çok şükür yukarı çıktı. Genelde 28.haftaya kadar çıkışları devam ediyor. Şimdiye kadar plesantan yüzünden hiç kanaman falan olmadıysa hele içini ferah tut. Erken doğum düşük falan yapan plesantalar genelde rahim ağzını tamamen kapatan ileri derecedeki plesanta prenavia durumları. İnş seninki de çıkar canım.Selam kızlar , dün ayrıntılı usg vardı 20. Hafta içinde gittim Bebek'te herşey normal sorun yok, lakin plesenta aşağıda biraz derdi doktor ,ama endişelenme ilerleyen haftalarda rahim büyüdükçe yukarı çıkar dedi aksi halde sezaryen olacakmışım, kendi drma da 2 hafta sonra gideceğim , moralim bozuldu biraz ilk normal oldu benim buda normal olsun diye ümidim, bir yandan nette araştırdım presented aşağıda yani önde ise erken düve düşük doğum ağırlığı riski varmış , iyice moralimi bozdum
hiç moralini bozma benim arkadaşım da plesenta aşağıda bir hamilelik geçirdi hemde en başından beri hiçte sorun yaşamadı.normalde geçtiğimiz perşembe sezeryana alınacaktı salı gününden suyu gelince sezeryana alındı gayet sağlıklı bir şekilde bebeğini doğurdu.sen internete bakma orada en küçük ihtimaller dahi yazılıyorSelam kızlar , dün ayrıntılı usg vardı 20. Hafta içinde gittim Bebek'te herşey normal sorun yok, lakin plesenta aşağıda biraz derdi doktor ,ama endişelenme ilerleyen haftalarda rahim büyüdükçe yukarı çıkar dedi aksi halde sezaryen olacakmışım, kendi drma da 2 hafta sonra gideceğim , moralim bozuldu biraz ilk normal oldu benim buda normal olsun diye ümidim, bir yandan nette araştırdım presented aşağıda yani önde ise erken düve düşük doğum ağırlığı riski varmış , iyice moralimi bozdum
Hepimizde durum aynıyıllarca çocuk için Uğraş,daha çocuk dogmadan hormonlardan kocayı kaçır
Ayy Allah yardımcın olsun valla ben hep iki üç çocukluları düşünüyorum bu aralar o kadar üşengecim ki bi tane daha olsa napardım acaba diyorumne hareketsizi kız iki çocukla ne tembelliği 1 aydır varislerim 1 km öteden görülür valla
Ben de hamilelikten beri öyle bir uyuzum ki annesine babasına bacısına hepsine ayrı ayrı kinleniyorum Allah tan kocama şimdilik bir şey demiyorum hep huyuma gidiyor belki ondan yoksa onu dabazen cok uyuz oluyorum ya, hormonlardan mi yoksa gercekten uyuz mu bilemiyorum artik :))
bana dogustan oyleymis gibi geliyor :)
anasi bacisi ayri, kendi ayri..
katil edicekler beni
bende 6 ocak doğumlu oğlak Burcu olarak burcumu seviyorum eşimde yengec en az benim kadar inatçı olabiliyor yeri gelince :)))Bı Oğlak olarak kelımesı kelımesıne doğru,inatçı olacaklar ama şanslıyız :)))
korkutma kendini öyle canım telaş etme sakın bişeycik olmaz doktor zaten olumlu konuşmuz herşey temiz çıkmış ne güzel işte sabırla bekleSelam kızlar , dün ayrıntılı usg vardı 20. Hafta içinde gittim Bebek'te herşey normal sorun yok, lakin plesenta aşağıda biraz derdi doktor ,ama endişelenme ilerleyen haftalarda rahim büyüdükçe yukarı çıkar dedi aksi halde sezaryen olacakmışım, kendi drma da 2 hafta sonra gideceğim , moralim bozuldu biraz ilk normal oldu benim buda normal olsun diye ümidim, bir yandan nette araştırdım presented aşağıda yani önde ise erken düve düşük doğum ağırlığı riski varmış , iyice moralimi bozdum
Ben de hamilelikten beri öyle bir uyuzum ki annesine babasına bacısına hepsine ayrı ayrı kinleniyorum Allah tan kocama şimdilik bir şey demiyorum hep huyuma gidiyor belki ondan yoksa onu da
Herşey iyi hoş görünüyor ama benim ki kovada olabilir takvime göre 24ocak ama nasip günü gününe doğacak değil ya dimi.. oğlak olsa daha iyi sanki kovadan.Oğlak burcu bebek
Cnm sakin ol lütfen insallah birseu yoktur bize de haber verBenim kanamam oldu ambulans geldi şimdi hastanede doktor bekliyorum ağlamaktam öldüm. Nolur dua edin bebeğime bir şey olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?