2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Buğza Can'ım benim eşimin Burcu oğlak.şu yazılanların aynısını yıllardır kaynanam eşimin çocukluğuna dair anlatıp durur.okuyunca çok şaşırdım.bnce şanslıyız sorumluluğunu bilen çocuklarımız olacak

Bende de oluyordu canım patlayacak gibi oluyorum baZen sabah kalktığımda ılık su içip meyve yiyorum iyi geliyor zaten hareketsiz değilsindir sen çocuklardan dolayı heralde
ne hareketsizi kız iki çocukla ne tembelliği 1 aydır varislerim 1 km öteden görülür valla

Hepimizde durum aynıyıllarca çocuk için Uğraş,daha çocuk dogmadan hormonlardan kocayı kaçır

Aynen aynen bende sadece bi kapı süsü taksınlar yeter.sanki ne yapıyoruz yüz yıllardır bütün kadınların yaptığını yapıyoruz.Allahın bize vermiş olduğu bu kutsal görevi yerine getiriyoruz fazla da abartmamak lazım diye düşünüyorum

Bı Oğlak olarak kelımesı kelımesıne doğru,inatçı olacaklar ama şanslıyız :)))

İyiymiş bir ara oraları bende keşfedeyim. Gayette güzel görünüyorlar güle güle giysin minnoş.

Selam kızlar , dün ayrıntılı usg vardı 20. Hafta içinde gittim Bebek'te herşey normal sorun yok, lakin plesenta aşağıda biraz derdi doktor ,ama endişelenme ilerleyen haftalarda rahim büyüdükçe yukarı çıkar dedi aksi halde sezaryen olacakmışım, kendi drma da 2 hafta sonra gideceğim , moralim bozuldu biraz ilk normal oldu benim buda normal olsun diye ümidim, bir yandan nette araştırdım presented aşağıda yani önde ise erken düve düşük doğum ağırlığı riski varmış , iyice moralimi bozdum

Eğer doktorun yukarı çıkacaktır dediyse çıkar canım merak etme. Benim ilk ayrıntılı usg 12.haftamda yapıldı ve plesantam alt segmente uzanan cinslerdendi. Yani rahim ağzını kapatmıyor ama rahim ağzına yakın duruyor. Bende senin okuduklarını okuyup korkmuştum. Doktorum bizi zorlayacak bi plesanta değil bu yukarı çıkıcak mutlaka demişti. Nitekim 20.hafta çok şükür yukarı çıktı. Genelde 28.haftaya kadar çıkışları devam ediyor. Şimdiye kadar plesantan yüzünden hiç kanaman falan olmadıysa hele içini ferah tut. Erken doğum düşük falan yapan plesantalar genelde rahim ağzını tamamen kapatan ileri derecedeki plesanta prenavia durumları. İnş seninki de çıkar canım.

hiç moralini bozma benim arkadaşım da plesenta aşağıda bir hamilelik geçirdi hemde en başından beri hiçte sorun yaşamadı.normalde geçtiğimiz perşembe sezeryana alınacaktı salı gününden suyu gelince sezeryana alındı gayet sağlıklı bir şekilde bebeğini doğurdu.sen internete bakma orada en küçük ihtimaller dahi yazılıyor

bazen cok uyuz oluyorum ya, hormonlardan mi yoksa gercekten uyuz mu bilemiyorum artik :))
bana dogustan oyleymis gibi geliyor :)
anasi bacisi ayri, kendi ayri..
katil edicekler beni
Ben de hamilelikten beri öyle bir uyuzum ki annesine babasına bacısına hepsine ayrı ayrı kinleniyorum Allah tan kocama şimdilik bir şey demiyorum hep huyuma gidiyor belki ondan yoksa onu da

korkutma kendini öyle canım telaş etme sakın bişeycik olmaz doktor zaten olumlu konuşmuz herşey temiz çıkmış ne güzel işte sabırla bekle

Ben de hamilelikten beri öyle bir uyuzum ki annesine babasına bacısına hepsine ayrı ayrı kinleniyorum Allah tan kocama şimdilik bir şey demiyorum hep huyuma gidiyor belki ondan yoksa onu da

bizimki once beni delirtip sonra huyuma gidiyor..
insallah hamileliktendir de gecer dogumdan sonra :) yoksa halimiz nanay :))

Benim kanamam oldu ambulans geldi şimdi hastanede doktor bekliyorum ağlamaktam öldüm. Nolur dua edin bebeğime bir şey olmasın

Herşey iyi hoş görünüyor ama benim ki kovada olabilir takvime göre 24ocak ama nasip günü gününe doğacak değil ya dimi.. oğlak olsa daha iyi sanki kovadan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…