2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
cibinlik çok gerekli bir şey mi kızlar? almadım , çok toz tutarmış gibi geliyor bilemedim saçmalıyor muyum ama almalı mıyım?

B bugza tartıldım hemen rapor veriyorum an itibariyle 74.5 kilo ile devam 22+1 haftadayız yarında ayrıntılı ultrasonumuz var inşallah.

cok guzelmis, gule gule kullan canim :)
ben de aldim normal triko, polar, penye battaniye..
ama bu baykuşluya ayrı bi taktım :)
hep cordinin yuzunden.. :)))
bi de şöyle pufidik battaniye de aldim

Ahaha. Yemin ediyorum baykuş hastası oldum çıktım ben. Çocuğun adını bobo koyacağız bu gidişle.
Her yer baykuş olsun.

Benim bebeğime kız cinsiyetle alakası varmı bilemedim ama bir kaç haftadir benimde karnımın alt kısmında bir baskı ağırlık şeklinde bir ağrı var iltihap mı var diye tahlilde yaptırdım ama temiz çıktı.

aynen bende de var, her gittiğimde tahlil istiyorum, bu ağrı normal olamaz diye, sol tarafta özellikle karnımın alt kısmında oluyor ağrı. Bizimki erkek ama, cinsiyetle alakalı değil sanırım. Hala tekmelerini pek hissedemiyorum. Çok düzenli değil. Arada çok kelebek kanatlanıyormuş hissi oluyo bi kaç gündür. Ondan önce hissediyordum ama anlamıyorum. Takılmayı bıraktım ama, Günde 1 kere de olsa tekmesii hissedeyim, iyi olduğunu bileyim ona bana yeter

Canım bir süredir bende aynen senin gibiyim çok hissetmiyorum. Arada bir aşağıya tekme atıyor tamam
Ben kızımda çok çok rahattım ya bu aylarda resmen hergün otobüsle 2 saat yol gidiyordum. Bunda sürekli ağrım var

aynen acilde bana da idrar tahlılı yapıldı temız çıktı kac gundur süründürdü beni

Eki Görüntüle 1887725

baykuşlu battaniyesiz cocuk doguramam :)))
bu arada yataklarimiz geldi, sıra bizim zillilerde :))

Ay yerim onların yataklarını ben nasıl ciciler yaaa. Sağlıkla mutlulukla büyüsünler içinde kuzucuklar.

Lili de Ankara'da zaten dogumhaneye falan yetiştirir herhalde battaniyeleri. Açılın çocukları buna saracağız.

benim ilk gebeliğim vücudumda olanlara inanamıyorum bazen siz yine tecrubelisiniz inşallah geçici bir süre olur bu ağrılar hem ev hem iş hem ağrılar çok zorluyor buna şükür tabi ALLAH başka dert vermesin

Amin canım
Tecrübeli olunca bence daha kötü öncesinde yaşamayınca kesin bi sıkıntı var diye düşünüyorsun.
Benim birde geçen yıl babam kansere yakalandı. 6 ay tedavi gördü o süreç çok kötüydü hep kaybedecem korkusu yaşadım ve aralıkta başıma geldi bqbamı kaybettim. Şu anda da hep kaybetme korkusu var bu yüzdende kötü oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…