2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

Yasadiklarin, dusunduklerin cok normal canim. Sonucta hayatini degistirecek bir karar verdin. Dunyaya bir insan getiriyorsun. Cok buyuk bir sorumluluk. Ama bizim tek ve en degerli varligimiz olacak. Dogduktan sonra kucağına aldigin zaman onun icin yakip yikacaksin ortaligi. Nekadar dogru bir karar verdigini ozaman anlayacaksin:)

Eki Görüntüle 1887725

baykuşlu battaniyesiz cocuk doguramam :)))
bu arada yataklarimiz geldi, sıra bizim zillilerde :))
Iyi gunlerde kullansinlar cnm
Ben izmirde satici firma ile konustum bana paketlenmemis kurulmus halde geldigini soyledi ürünlerin ben kargo olculerini merak etmistisen nerden aldin cnm paketlimiydi kurulmusmuydu

sürekli değişen hormonlardan gayet normal bu yaşadıkların su anda hormonlarımızın o kadar çok etkisindeyiz kş ben eşime bana önemli kararlar verdirecek sorular sorma diyorum kilo ve vücuttaki değişikliklere gelince bi bebkler sağlıkla doğsun kilodur bu alınır verilir hiç dert etmeyin

canım inşallah korktuğun seyler başına gelmez bol dua et rabbim bebeğini sana bağışlasın dr un dediklerini yap yat dinlen

Çok tşkr ederim canım gelip geçici düşünceler zaten biliyorum bunları yazdığım içn bile üzülüyorum aslında ama çok gel git yaşıyorum bu aralar eminim ki doğduğunda dediğin gibi yapacağım :)

Iyi gunlerde kullansinlar cnm
Ben izmirde satici firma ile konustum bana paketlenmemis kurulmus halde geldigini soyledi ürünlerin ben kargo olculerini merak etmistisen nerden aldin cnm paketlimiydi kurulmusmuydu

Ankarada sitelerde imal edilip geldi canim, hazir kurulu geldi, yatagi yorgani yastigi..
havali posete sarmislar hazirlayip..
isimleri yaziyo yorganda, deniz ve ada :)
isimler degismeden siparis vermistim, simdi onlari kullanamicaz :)
bekledigimden buyuk oldu ama, magazada daha kucuk duruyordu..

Evet eşler çok önemli bu dönemde onu kesinlikle anladım en ufak suratsızlık görsem daha beter oluyorum kafama takıyorum. Kilo için fln öyle düşnüyorum ama arada bi gelip giden duyguları bastıramıyorum hormonlarım inş kendine gelir yakın zamanda tşkr ederim cnm

Çok normal şeyler.. bunalım aşaması olmasa da, benzer duygular bende de var. Kendime tavsiyem, hobiler, kitap, yürüyüş vs ile oyalanıp, kendimi dinlememek oldu. Sen de düşünmeye başladığın zaman, silkin ve seçtiğin ve sevdiğin uğraşcıklarla ilgilen. Geçicek biliyosun, inşallah hepimizinki mutlu sonlarla biticek :) mrs_aysel

ayy çok tatlılar sağlıkla gelsinler Allah kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah canım ya insan böyle resimler görünce daha bir hevesleniyor vallahi

sorma inanamiyorsun, sabah uyandim bi baktim yataklar yanimda.. anaaa dogru ya hamileyim dedim :)))
bunlarin icine yaticaklar fln bi tuhaf oldum :)
gerci suan kedilerim yatiyor :)

Dikiş olmayacak mı o zaman canım farklı doktora da göründün mü belki tedavisi içn farklı bi yol izlenir. Rabbim bebeğini sana bağışlasın aslında az kalmış 24e inşaalh saglıkla geçer belki hatta 24ü bile geçer daha da büyür Allah dilerse olmayacak bi şey yok sonuçta. Dualarımız seninle

amin insallah canim :)
insan bi tuhaf oluyor, nasi yani ciddi ciddi bebegim mi olcak diyosun :))
tek olsa neyse de iki yataga birden bakinca bi panik atak oldum nasi bakicam, nasi yetisicem :)

aralika kadar bitirir heralde :)

Allah yardımcınız olsun inşallah bebeğinizi size bagıslasin Rabbim. Dinlenin hiç kalkmayın yerinizden.

çok üzüldüm canim, cok gecmis olsun..
24e bisey kalmadi, 24u de gecer insallah..

ne kadar moral olur bilmiyorum ama benim kalfamin eşi 24 haftalik dogum yapti, yatma imkani da olmadi birden yirtilmis kese..
600 gram dogdu kızı, şuan 2 yaşında..

senin imtihaninda bu da varmis, Allaha sigin, insallah bugunler gececek.. onun kese birden yirtildigi icin akciger gelistirici igne fln da yapamamislardi..
sabır...

Benim gibi birileri varmış en azından :) doğru söylüyorsun kitap aldım kendime daha başlamadım ama dediğin gibi oyalamam lazım kendimi inşallah çabuk geçer

Demir hapı bende ekstra bi kilo ya da iştah yapmadı, bünye olayıdır belki coşmayabilirsin :)) ama umarım bulantı vs yapmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…