- 30 Mart 2016
- 1.049
- 1.105
- 133
Bayanlar aranızda benim gibi bunalan sıkılan var mı acaba ya psikolojim bozuldu sanki benimvücudumdaki çatlakları görünce yada büyüyen ve şekli değişen mememe bakıp ağlıyorum sonra da onları düşünüp üzüldüğüm için gene üzülüp ağlıyorum önemli olan yavrun diyorum kendi kendime kızıyorum garipleştim iyice kendimi anlayamıyorum o kadar istedim ben bu bebeği ama böyle olunca da hazır değilmişim heralde diyorum. İlk 4 aya kadar kanama olup yattım sonra normale döndü her şey derken bunalım takılmaya başladım doktor randevum var ama içimde bi heyecansızlık fln Allah sonumu hayretsin
Iyi gunlerde kullansinlar cnmEki Görüntüle 1887725
baykuşlu battaniyesiz cocuk doguramam :)))
bu arada yataklarimiz geldi, sıra bizim zillilerde :))
sürekli değişen hormonlardan gayet normal bu yaşadıkların su anda hormonlarımızın o kadar çok etkisindeyiz kş ben eşime bana önemli kararlar verdirecek sorular sorma diyorum kilo ve vücuttaki değişikliklere gelince bi bebkler sağlıkla doğsun kilodur bu alınır verilir hiç dert etmeyinBayanlar aranızda benim gibi bunalan sıkılan var mı acaba ya psikolojim bozuldu sanki benimvücudumdaki çatlakları görünce yada büyüyen ve şekli değişen mememe bakıp ağlıyorum sonra da onları düşünüp üzüldüğüm için gene üzülüp ağlıyorum önemli olan yavrun diyorum kendi kendime kızıyorum garipleştim iyice kendimi anlayamıyorum o kadar istedim ben bu bebeği ama böyle olunca da hazır değilmişim heralde diyorum. İlk 4 aya kadar kanama olup yattım sonra normale döndü her şey derken bunalım takılmaya başladım doktor randevum var ama içimde bi heyecansızlık fln Allah sonumu hayretsin
canım inşallah korktuğun seyler başına gelmez bol dua et rabbim bebeğini sana bağışlasın dr un dediklerini yap yat dinlenSlm kizlar guzel haberler vermek isterdim ama malesef bebegin kesesindw yortilma varmis ve de rahim acilmaya baslamis 24 haftalik olursa eger yasama imkani olur belki dediler yat dinlen diye eve gonderdiler bebegin suyunda da azalma baslamis haftalik enfeksiyon ve suyun bakilmasi gerekiyor herhangi bir sikinti olursa da aliriz dediler dualarinizi esirgemeyin
Çok tşkr ederim canım gelip geçici düşünceler zaten biliyorum bunları yazdığım içn bile üzülüyorum aslında ama çok gel git yaşıyorum bu aralar eminim ki doğduğunda dediğin gibi yapacağım :)Yasadiklarin, dusunduklerin cok normal canim. Sonucta hayatini degistirecek bir karar verdin. Dunyaya bir insan getiriyorsun. Cok buyuk bir sorumluluk. Ama bizim tek ve en degerli varligimiz olacak. Dogduktan sonra kucağına aldigin zaman onun icin yakip yikacaksin ortaligi. Nekadar dogru bir karar verdigini ozaman anlayacaksin:)
Iyi gunlerde kullansinlar cnm
Ben izmirde satici firma ile konustum bana paketlenmemis kurulmus halde geldigini soyledi ürünlerin ben kargo olculerini merak etmistisen nerden aldin cnm paketlimiydi kurulmusmuydu
Evet eşler çok önemli bu dönemde onu kesinlikle anladım en ufak suratsızlık görsem daha beter oluyorum kafama takıyorum. Kilo için fln öyle düşnüyorum ama arada bi gelip giden duyguları bastıramıyorum hormonlarım inş kendine gelir yakın zamanda tşkr ederim cnmsürekli değişen hormonlardan gayet normal bu yaşadıkların su anda hormonlarımızın o kadar çok etkisindeyiz kş ben eşime bana önemli kararlar verdirecek sorular sorma diyorum kilo ve vücuttaki değişikliklere gelince bi bebkler sağlıkla doğsun kilodur bu alınır verilir hiç dert etmeyin
Çok normal şeyler.. bunalım aşaması olmasa da, benzer duygular bende de var. Kendime tavsiyem, hobiler, kitap, yürüyüş vs ile oyalanıp, kendimi dinlememek oldu. Sen de düşünmeye başladığın zaman, silkin ve seçtiğin ve sevdiğin uğraşcıklarla ilgilen. Geçicek biliyosun, inşallah hepimizinki mutlu sonlarla biticek :)Bayanlar aranızda benim gibi bunalan sıkılan var mı acaba ya psikolojim bozuldu sanki benimvücudumdaki çatlakları görünce yada büyüyen ve şekli değişen mememe bakıp ağlıyorum sonra da onları düşünüp üzüldüğüm için gene üzülüp ağlıyorum önemli olan yavrun diyorum kendi kendime kızıyorum garipleştim iyice kendimi anlayamıyorum o kadar istedim ben bu bebeği ama böyle olunca da hazır değilmişim heralde diyorum. İlk 4 aya kadar kanama olup yattım sonra normale döndü her şey derken bunalım takılmaya başladım doktor randevum var ama içimde bi heyecansızlık fln Allah sonumu hayretsin
ayy çok tatlılar sağlıkla gelsinler Allah kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah canım ya insan böyle resimler görünce daha bir hevesleniyor vallahi
Dikiş olmayacak mı o zaman canım farklı doktora da göründün mü belki tedavisi içn farklı bi yol izlenir. Rabbim bebeğini sana bağışlasın aslında az kalmış 24e inşaalh saglıkla geçer belki hatta 24ü bile geçer daha da büyür Allah dilerse olmayacak bi şey yok sonuçta. Dualarımız seninleSlm kizlar guzel haberler vermek isterdim ama malesef bebegin kesesindw yortilma varmis ve de rahim acilmaya baslamis 24 haftalik olursa eger yasama imkani olur belki dediler yat dinlen diye eve gonderdiler bebegin suyunda da azalma baslamis haftalik enfeksiyon ve suyun bakilmasi gerekiyor herhangi bir sikinti olursa da aliriz dediler dualarinizi esirgemeyin
Ay yerim onların yataklarını ben nasıl ciciler yaaa. Sağlıkla mutlulukla büyüsünler içinde kuzucuklar.
Lili de Ankara'da zaten dogumhaneye falan yetiştirir herhalde battaniyeleri. Açılın çocukları buna saracağız.
Cokk tatlilarr. Insallah icinde bebiklerle beraber de gorecegiz
Hadi ya :/ bi de benim boyum 1.78, godzilla gibi dolanırım ortalıkta çok alırsam :)))))70 le gidersen iyi son iki ay öyle kilo alınıyor ki eyvah eyvah. Bende 69 olmuşum
Allah yardımcınız olsun inşallah bebeğinizi size bagıslasin Rabbim. Dinlenin hiç kalkmayın yerinizden.Slm kizlar guzel haberler vermek isterdim ama malesef bebegin kesesindw yortilma varmis ve de rahim acilmaya baslamis 24 haftalik olursa eger yasama imkani olur belki dediler yat dinlen diye eve gonderdiler bebegin suyunda da azalma baslamis haftalik enfeksiyon ve suyun bakilmasi gerekiyor herhangi bir sikinti olursa da aliriz dediler dualarinizi esirgemeyin
Slm kizlar guzel haberler vermek isterdim ama malesef bebegin kesesindw yortilma varmis ve de rahim acilmaya baslamis 24 haftalik olursa eger yasama imkani olur belki dediler yat dinlen diye eve gonderdiler bebegin suyunda da azalma baslamis haftalik enfeksiyon ve suyun bakilmasi gerekiyor herhangi bir sikinti olursa da aliriz dediler dualarinizi esirgemeyin
Benim gibi birileri varmış en azından :) doğru söylüyorsun kitap aldım kendime daha başlamadım ama dediğin gibi oyalamam lazım kendimi inşallah çabuk geçerÇok normal şeyler.. bunalım aşaması olmasa da, benzer duygular bende de var. Kendime tavsiyem, hobiler, kitap, yürüyüş vs ile oyalanıp, kendimi dinlememek oldu. Sen de düşünmeye başladığın zaman, silkin ve seçtiğin ve sevdiğin uğraşcıklarla ilgilen. Geçicek biliyosun, inşallah hepimizinki mutlu sonlarla biticek :)mrs_aysel
Demir hapı bende ekstra bi kilo ya da iştah yapmadı, bünye olayıdır belki coşmayabilirsin :)) ama umarım bulantı vs yapmaz.bu konuda konusmak istemiyorum efenim..
konu kapandiginda haber edin geleyim :))))
ben kan hapina yeni basladim, daha da coşarak kilo alicam demekki..
ekmek çorba makarnayla, surekli bulanti kusma yatmayla gecen koca 23 hafta...
B bugza
23+2
58le basladim, suan 67 yani +9 kilodayim..
kizlarin biri 600, biri 570 gram..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?