2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Recep has'a gittik biz, acayip memnun kaldık. Sorularımıza cevap verdi, konuştu. Çok derli toplu bir rapor yazdı. Tavsiye ederim.

canim bu dusunceler cok normal,
ara ara yokluyor insanı..
kendini kotu hissetme, bak dun bizim mobilyalar geldi, esim bi bozuldu fln,
ben hazir degilim galiba dedi :) ki dusun hormonlari degisen benim..
bildigin panik olduk, niye yaptik ki fln diye konusmaya basladik..
çok istedigimiz halde,
4.tüp denemesinde oldugu halde boyle olduk :)
sonra gecti tabi ama dicem o ki bu duygulari herkes yasiyor..
yaşım 33 degil 25 olsaydi yapmazdim ama orasi ayri :)
pek anaç biri degilim, hiç olmadim, bencilim, hayatim bitecek keyfim bozulacak gibi geliyor :)

Demir hapı bende ekstra bi kilo ya da iştah yapmadı, bünye olayıdır belki coşmayabilirsin :)) ama umarım bulantı vs yapmaz.

bulantidan icemedim zaten canim, kan verdim demirim bitmis, doktor mecburuz kullanmaya dedi.. igne istemedim morluk oluyo kalici..
ferplex ictim gece ve sabah.. suan inanilmaz mide agrim ve bulantim var..
napicam bilmiyorum, bulantim yeni geciyodu

amin insallah canim :)
insan bi tuhaf oluyor, nasi yani ciddi ciddi bebegim mi olcak diyosun :))
tek olsa neyse de iki yataga birden bakinca bi panik atak oldum nasi bakicam, nasi yetisicem :)

aralika kadar bitirir heralde :)

Ay sus sus. Doğumdan sonra düşünürsün o kısımları. Panik atakla bebeleri de çılgına bağlama içeride.

Ben bugün birkaç 4moms yorumu daha okudum. Sevmeyen bebekleri alıştırmak bir ay falan sürebiliyormuş. Bildiğin alıştırma süreci var yani. Iyice tırstım. Sen yine tek al onu önceden. Denemeyle ötekine de alırsın.

Dualarımız seninle...

4moms i dogumdan sonra aliym diyorum ama, bilemedim..
belki cok inanilmaz extra ultra uslu olurlar gerek kalmaz diye bi umut var icimde :)))

kızlar çok stresliyim ufacık şeyde hemen sinir stres oluyorum..bebeğimde etkileniyordur ama elimde değil..deli dana gibi geziniyorum şuan evde..çalıştığım yerde norm fazlası öğretmenim..ve resen atama yapılcakmış..ankarada çok uzak ilçeler var ve benim hizmet puanım düşük eğer uzak ilçelerde açık varsa ilk gideceklerden biri de benim..önceki yıllarda resen atama diye birşey yoktu..şimdi beni zorla istemediğim bir yere verirlerse naparım bu karnı burunda halim ve sonrasında doğacak bebeğimle..o kadar yolu nasıl gidip gelirim..Allahım ben ve benim durumdakilerin yardımcısı olsun..çok canım sıkkın

bulantidan icemedim zaten canim, kan verdim demirim bitmis, doktor mecburuz kullanmaya dedi.. igne istemedim morluk oluyo kalici..
ferplex ictim gece ve sabah.. suan inanilmaz mide agrim ve bulantim var..
napicam bilmiyorum, bulantim yeni geciyodu
Alışırsın belki ya :/ ya da doktor başka marka verir?

Çok güzeller güle güle kullanın inşallah. Bende bu tip besikleri çok seviyorum ama biraz daha uzun kullanabileceğimiz bir beşik almayı düşünüyoruz.

yan odayi cocuk odasi yaptim canim zaten, yaşina dogru kendi yataklarina geciririm..
daha eksiklerimiz cok gerci ama onu da paylasiym :)
yatak odama daha uzun sureli kullanilcak bisey alamadim, iki tane olunca sigmicakti..
idare etsinler artik :)

Eklentiler

• image.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 98
yan odayi cocuk odasi yaptim canim zaten, yaşina dogru kendi yataklarina geciririm..
daha eksiklerimiz cok gerci ama onu da paylasiym :)
yatak odama daha uzun sureli kullanilcak bisey alamadim, iki tane olunca sigmicakti..
idare etsinler artik :)
Bende odasını erken ayırmak istiyorum ayrıca oda yapacağım ama ayrıca oraya beşik almayacağım yatak alacağım odasına. Bu yatak odasına alacağım beşiği odasına geçiririm bebeği ayırınca diye düşünüyorum ama tabi bunlar düşünce bebek doğunca bakalım nasıl olacak o bizim planımıza uyacak mı nasip...

4moms i dogumdan sonra aliym diyorum ama, bilemedim..
belki cok inanilmaz extra ultra uslu olurlar gerek kalmaz diye bi umut var icimde :)))

Hayaller ve gerçekler fotoğrafı alırım o zaman gelince bi' dal. Bi' de ekstra ultra yalnız. Siparişle mi yaptırdın annem. :))

İşte ben daha 26 yım kistlerim vardı nasılsa olmaz şimdiden deneyelim dedim Allah mucize gönderdi oldu valla beklemiyordum hiç :) keyfimiz bozulmasın ay keyfimize keyif katsınlar :) galiba doğana kadar bu düşünceler gelip gelip gitçek bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…