2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
yan odayi cocuk odasi yaptim canim zaten, yaşina dogru kendi yataklarina geciririm..
daha eksiklerimiz cok gerci ama onu da paylasiym :)
yatak odama daha uzun sureli kullanilcak bisey alamadim, iki tane olunca sigmicakti..
idare etsinler artik :)
Bi kedi gördüm sankiii ay çok tatlı ya oğlum da çok seviyor ve ısrar ediyor birman kedisi diye doğurunca alalım diye söz verdim...yataklar da güzel güle güle kullanın canım

26ysan çooook daha normal :)))
ben yaş geciyor diye mecbur denedim :)
hatta biz esimle hic cocuk istemiyorduk Allah biliyo..
kedi aldirdi esim zorla..
nasil sevgi nasil sevgi..
hayvani yiyorum resmen, ben ona anne oldum , o bana evlat :)))
dedim ki yaaa bir kedi bile boyle seviliyorsa, evlat nasildir acaba..
oyle kalkistik cocuk isine :)
dogunca gececegine eminim canim

merhaba ben bugün detaylı ultrasona girdim bodrumda yaşıyorum canım acıbadem hastanesinde yaptırdım 562 tl idi. Biraz pahalı ama meleğime değerdi

Bi kedi gördüm sankiii ay çok tatlı ya oğlum da çok seviyor ve ısrar ediyor birman kedisi diye doğurunca alalım diye söz verdim...yataklar da güzel güle güle kullanın canım

tesekkur ederim insallah :)
onlar bal bal :))
evet dogumdan sonra al bence de canim, cocuklarin hayvanla buyumesi cok guzel bisey bence..
hem abi olacak, kiskanclik fln :))
kediyle oyalanir ona da iyi gelir..

Dualarımız seninle Allah korktuğumuza uğratmasın hiçbirimizi. İnşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın

Canım dualarımız senin ve kuzunla inş.

Moralini bozma,yat dinlen,annen falan yakındaysa ve gelebilecek durumdaysa gelsin yanına.İnternetten araştırma yapma lütfen insanın iyice morali bozuluyor orda.Sana keyif verecek müzik falan dinle ve bol bol dua et.Hakkında hayırlısı nasılsa öyle olsun.İnşallah daha güzel haberler verirsin bir dahakine.

casamaa çook geçmiş olsun rabbim evladını size bağışlasın canım. Bende senin gibi yavrusuna zor kavuşanlardanım, bugünlere kadar da geldik çok şükür inş kucağımıza da almak nasip olucak moralini ve inancını yüksek tut. Hangi hastaneye gidiyorsun? Sanki durumun gereği hastanede gözetim altında olsan daha iyi mi olurdu? Erken doğum sözkonusu olursa hastanenin yenidoğan yoğun bakım ünitesi falan var değil mi?

I ikizcan2016 canım beşiklerinde bebişlerin odası da çok güzel, sağlıkla mutlulukla kullansınlar inş

Bu arada tavsiye ettiğin earth mama angel baby nin göğüs ucu kremiyle Bebek pişik kreminden sipariş ettim, kargoya vermişler yarın elimde olur. Göğüs ucu kremine ne zaman başlamam gerekiyor, ailemizin eczacısına bi danışıyım dedim :)

Bugün hastanede ölçüldüm aç karına 62 :)

amin canim insallah :)
benim earth mamalar gumrukte takilmis, vermiyorlar, guya aldigim yere geri yollicaklarmis..
firma da kabul ederse para iadesi yapicakmis..
gitti bizim 500 tl lik kremler

burdan nerden aldin canim, hangi siteden?
ben de tekrar alicam
1 ay once baslasan yeter,
benim tahmini dogum aralik 20,
kasim 15ten sonra baslicam..

çok geçmiş olsun canım ,
24. hafta da doğum başlayabiliyormuymuş ? , ilk defa duydum , hepimizin başına gelebilir erken doğum .
rabbim yardımcın olsun . kese yırtılmasının sebebi neymiş ?
bol bol dinlen bol bol sağlıklı gıdalar tüket bol yumurta , süt , tahin pekmez , kırmızı et tüket ki bebeğine kilo aldır ne kadar kilo alırsa o kadar az sıkıntı cıkar .
inşallah bebeğin 30 haftaya kadar dayanır.

Al benden de o kadar. Benim esim zaten cok da istemiyordu. Ona da soyleyemiyorum tam paniklemesin diye. Korkuyorum sureki, normalde esim de gec geliyo eve, yemek yapma aliskanligim yok. Cok fena bi uyku var. Cit sesine uyananlardan degilim. Aralarda panik atak gibi geliyor, geciyor dusuncelerim. Dogana kadar devam sanirim boyle.

Ah ne diyorsun çözülmedi mi o olay daha. Gümrük geri gönderir ama göndericiden birde dönüş kargo parası isterler. Gönderici sorun çıkartmaz da malı iade alır sana da paranı geri gönderir inş

Ben n11.com dan aldım canım, mağazacının adı da AileEczanesi en ucuz bunda var 88,00 TL her ikiside.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…