- 26 Ağustos 2008
- 1.742
- 1.576
- 333
Kedilerin de çok tatlı vallahi 6 kişilik geniş bir aile olacaksınız ne güzelsorma inanamiyorsun, sabah uyandim bi baktim yataklar yanimda.. anaaa dogru ya hamileyim dedim :)))
bunlarin icine yaticaklar fln bi tuhaf oldum :)
gerci suan kedilerim yatiyor :)
Bi kedi gördüm sankiii ay çok tatlı ya oğlum da çok seviyor ve ısrar ediyor birman kedisi diye doğurunca alalım diye söz verdim...yataklar da güzel güle güle kullanın canımyan odayi cocuk odasi yaptim canim zaten, yaşina dogru kendi yataklarina geciririm..
daha eksiklerimiz cok gerci ama onu da paylasiym :)
yatak odama daha uzun sureli kullanilcak bisey alamadim, iki tane olunca sigmicakti..
idare etsinler artik :)
Valla benim boy 168 bende pilates topu olmaktan korkuyorum :))
İşte ben daha 26 yım kistlerim vardı nasılsa olmaz şimdiden deneyelim dedim Allah mucize gönderdi oldu valla beklemiyordum hiç :) keyfimiz bozulmasın ay keyfimize keyif katsınlar :) galiba doğana kadar bu düşünceler gelip gelip gitçek bana
merhaba ben bugün detaylı ultrasona girdim bodrumda yaşıyorum canım acıbadem hastanesinde yaptırdım 562 tl idi. Biraz pahalı ama meleğime değerdiKızlar Merhaba Nasılsıniz detaylı ultrason yaptıran arkadaşlar nerelere yaptırdınız fiyatlar ve Dr önerileri neler benim Dr başka bir Dr yönlendirdi Prof recep has fiyat bana biraz pahali geldi .istanbul avrupa yakasında giden varmı hangi Dr önerirsiniz
Bi kedi gördüm sankiii ay çok tatlı ya oğlum da çok seviyor ve ısrar ediyor birman kedisi diye doğurunca alalım diye söz verdim...yataklar da güzel güle güle kullanın canım
Slm kizlar guzel haberler vermek isterdim ama malesef bebegin kesesindw yortilma varmis ve de rahim acilmaya baslamis 24 haftalik olursa eger yasama imkani olur belki dediler yat dinlen diye eve gonderdiler bebegin suyunda da azalma baslamis haftalik enfeksiyon ve suyun bakilmasi gerekiyor herhangi bir sikinti olursa da aliriz dediler dualarinizi esirgemeyin
Slm kizlar guzel haberler vermek isterdim ama malesef bebegin kesesindw yortilma varmis ve de rahim acilmaya baslamis 24 haftalik olursa eger yasama imkani olur belki dediler yat dinlen diye eve gonderdiler bebegin suyunda da azalma baslamis haftalik enfeksiyon ve suyun bakilmasi gerekiyor herhangi bir sikinti olursa da aliriz dediler dualarinizi esirgemeyin
Eki Görüntüle 1887817
tesekkur ederim insallah :)
onlar bal bal :))
evet dogumdan sonra al bence de canim, cocuklarin hayvanla buyumesi cok guzel bisey bence..
hem abi olacak, kiskanclik fln :))
kediyle oyalanir ona da iyi gelir..
Tipe bak yaEki Görüntüle 1887817
tesekkur ederim insallah :)
onlar bal bal :))
evet dogumdan sonra al bence de canim, cocuklarin hayvanla buyumesi cok guzel bisey bence..
hem abi olacak, kiskanclik fln :))
kediyle oyalanir ona da iyi gelir..
Moralini bozma,yat dinlen,annen falan yakındaysa ve gelebilecek durumdaysa gelsin yanına.İnternetten araştırma yapma lütfen insanın iyice morali bozuluyor orda.Sana keyif verecek müzik falan dinle ve bol bol dua et.Hakkında hayırlısı nasılsa öyle olsun.İnşallah daha güzel haberler verirsin bir dahakine.Slm kizlar guzel haberler vermek isterdim ama malesef bebegin kesesindw yortilma varmis ve de rahim acilmaya baslamis 24 haftalik olursa eger yasama imkani olur belki dediler yat dinlen diye eve gonderdiler bebegin suyunda da azalma baslamis haftalik enfeksiyon ve suyun bakilmasi gerekiyor herhangi bir sikinti olursa da aliriz dediler dualarinizi esirgemeyin
Bugün hastanede ölçüldüm aç karına 62 :)Günaydın yavrular
casamaa geçmiş olsun canım
Beklenen gün geldi catti!
Bugün yiyip içtiklerimizi gozden geçirme günü!
Bugün bebeklerimize mi kendimize mi yedik muhasebe yapma günü!
Bugün ak ve karayi ayırma günü!
Tahmin ettiğiniz gibi kilo güncelleme günü :))))
23.haftayi geride bırakip 24e girdiğimde bugün +6 kilo ile 75.4 rakamını yazmaya utaniyorum ama yapicam bisey yok maalesef! Bu kan hapina başladığımdan beri +3 oldum bir buçuk ayda!
Yiyip içtiğim aynı ama önüne gecemiyorum,aliyorum kilolari. Porsiyon küçültme yoluna gittim bakalım ise yaricak mi?
Hayalim olan 80'i gecmeyeyim durumu gün geçtikçe hayal bile olamıyor!! Cevremdeki doğurmuş herkes beş ayda aldığının iki katı alırsın ucuncu trimesterde dediler. Ki bu da +10 demek 85i gideceğim demek!!!
Haydi bakalım kaldırın koca gobekleri ve bi tartı bulun.
@deniz_murat @Dennismasal @blgsdr @hihami @nuru4207 @BRBBnmine @SweetNovember30 @Anneoldumben @Sunrise82 @Esra @sewallll @moonspell_ @zeynepSav @white_chocolate_mocha @ismimmelek @melina19900 @nesbay @Gojiberries @MinikPapatyacik @masmaviyim @minnakiz @swl_swl @gyasmin @Elifgms @nazli_nazenin @Destina 01 @cordeliac @CeYz @candy1907 xkardelenx @mavili33 @ecrinny @ninocin asli2434 @meraklo @eyetkiner @daffodilays @Selfida @aysesudoga @mavikose @akasya11 @Sare13 @mrs_aysel lacrimosa @minnie_mel @fantasktik-fabi @_sinemis_ @tgp @merybstnc nur_84 @meyrax @naz8 @sevyeter I ikizcan2016 @Hepgurbet @eftalyaaaa @ayisigi320 @moryastik @chemist04 @ankara_ankara @haseki @Asumanpansuman @calimero17 @Nextstar derinn83 @busraninewi @Facelessman @oezge @237725 @countryrose @teachercnn vera2017 @Kostebekpasta @Setenay_90 @rabbit35 B Beyaz Kamelya @Denas14__ @zehrakif @zep20 E e9055 @HollyMood @Marasguli @Sabirsiz61 @KokunHuzur @LaMadre delaLuna @mercaneke @glysldnl
I ikizcan2016 canım beşiklerinde bebişlerin odası da çok güzel, sağlıkla mutlulukla kullansınlar inş
Bu arada tavsiye ettiğin earth mama angel baby nin göğüs ucu kremiyle Bebek pişik kreminden sipariş ettim, kargoya vermişler yarın elimde olur. Göğüs ucu kremine ne zaman başlamam gerekiyor, ailemizin eczacısına bi danışıyım dedim :)
oleeeyyy benden bi tane daha varEki Görüntüle 1887711 Eki Görüntüle 1887714 Eki Görüntüle 1887716 23+3 tüm yediklerim bebeğe gidiyor sanırım
Al benden de o kadar. Benim esim zaten cok da istemiyordu. Ona da soyleyemiyorum tam paniklemesin diye. Korkuyorum sureki, normalde esim de gec geliyo eve, yemek yapma aliskanligim yok. Cok fena bi uyku var. Cit sesine uyananlardan degilim. Aralarda panik atak gibi geliyor, geciyor dusuncelerim. Dogana kadar devam sanirim boyle.canim bu dusunceler cok normal,
ara ara yokluyor insanı..
kendini kotu hissetme, bak dun bizim mobilyalar geldi, esim bi bozuldu fln,
ben hazir degilim galiba dedi :) ki dusun hormonlari degisen benim..
bildigin panik olduk, niye yaptik ki fln diye konusmaya basladik..
çok istedigimiz halde,
4.tüp denemesinde oldugu halde boyle olduk :)
sonra gecti tabi ama dicem o ki bu duygulari herkes yasiyor..
yaşım 33 degil 25 olsaydi yapmazdim ama orasi ayri :)
pek anaç biri degilim, hiç olmadim, bencilim, hayatim bitecek keyfim bozulacak gibi geliyor :)
Ah ne diyorsun çözülmedi mi o olay daha. Gümrük geri gönderir ama göndericiden birde dönüş kargo parası isterler. Gönderici sorun çıkartmaz da malı iade alır sana da paranı geri gönderir inşamin canim insallah :)
benim earth mamalar gumrukte takilmis, vermiyorlar, guya aldigim yere geri yollicaklarmis..
firma da kabul ederse para iadesi yapicakmis..
gitti bizim 500 tl lik kremler
burdan nerden aldin canim, hangi siteden?
ben de tekrar alicam
1 ay once baslasan yeter,
benim tahmini dogum aralik 20,
kasim 15ten sonra baslicam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?