Her erkegin hassasligi ve tepkisi farkli oluyor direkt kendine yorup alınganlık etme. Benim esimde tam aksine her gun he desem hergun o derece cozuttu. Bunlarin orta yolu olani yok sanirim
normal canım bence ne kadar bilgili olsalarda bebege bişey olacak diye korkuyorlar çünkü olursa belkı onlar yüzünden olmasa bile vicdan azabını düşünüyorlar bende çirkinleştiğimi hissediyorum cumartesı acıllık oldugumdan berı hıc kendıme bakamamıştım bugun gıyındım suslendım öyle işe geldım herkes çok begendı dr um hamılelık bır hastalık degıldr demıstı o yuzden salmayın kendınızı derım vucudunuzun hakımıyetını zorda olsa ele gecırın
sarra13 bizim kadar eslerimizin de psikolojileri degisiyor canim. Begenmemek degil bence normal bu davranisi:) sinirlenip uzme kendini. Onlari da anlamak lazim
Canım konuştuk,aslında daha da çekici geliyor böyle ama korkuyorum bir şey olursa hissediyorum sanki diye tırsıyormuş.
dgulkts canım hamileyim diye hiç salmadım kendimi,yemem kilom ölçülü,giyimim makyajım bakımım hep yerinde iş gereği de.Ben kendimi beğenmemezliğe vurdum sanırım. Hala aynı yüzüm gözüm.
Az önce konuştum sakin sakin.Noldu birden diye.
Sorun olmadığını fiziksel açıdan çekici gelmiyorsun diye bir şey yok sarılınca bile aklıma geliyor ama ya zarar verirsem diye korkuyorum. Hissediyorum sanki dedi.
Duygusal oldum iyice bebeği düşününce hayal kurdukça duygulanıyorum. Her önüme gelene baba olucam diye söylüyorum dedi. Sana karşı daha da şefkatli oldum farkındasın zaten,istek umrumda olmuyor ki daha çok sizi koruyayım mutlu olalım diye düşünür oldum,bu kadar duygusallaştığımı bilmiyordum başka bir şey düşünmüyorum emin ol hatta sana çok yakıştı hamilelik iki üç tane daha yapalım diye düşünür oldum dedi beyimiz.
Tesekkur ederim canim. Aldim bende.Bende de var canim. Bu aylarda daha fazla olmaya basliyor. Doktorum magnezyum ve kalsiyum takviyesi verdi. Magnezyum bebek icin cok onemli. Sende doktoruna danisip alabilirsin. Faydasini cok goruyorum.
Sifa olmus ne guzel..CanimGecmis olsun canim. Ben kullaniyorum magnezyum. Inanilmaz derecede azaltti kramplarimi. Her gecr iki uc defa aglayarak uyaniyordum.
senin ki geleceğe yatırım yapıyor.bebişler doğduktan sonra öyle her istediği Zaman olamayacak yaHer erkegin hassasligi ve tepkisi farkli oluyor direkt kendine yorup alınganlık etme. Benim esimde tam aksine her gun he desem hergun o derece cozuttu. Bunlarin orta yolu olani yok sanirim
Sifa olmus ne guzel..Canim
her gun gunde 1 defa kullaniyorsun degil mi?
senin ki geleceğe yatırım yapıyor.bebişler doğduktan sonra öyle her istediği Zaman olamayacak ya
senin ki geleceğe yatırım yapıyor.bebişler doğduktan sonra öyle her istediği Zaman olamayacak ya
Bu arada kasilmalar icin magnezyum destegi disinda gunde 1 muz yiyin hatunlar. Hem bebisin kilosunu destekliyor hemde bacak ve bilhassa rahimdeki kasilmalari engelliyor. Bilhassa bebisi benimki gibi tekmelerini asagiya dogru calisan varsa ihmal etmesin :)
Sen al zaten biz bir taneye yetmeye calisiyoruz sende iki tane var :)baştan beri yatarken osteocare aliyorum, hiç kasilma kramp yasamadim..
kalsiyum magnezyum destegi sart.
Sen al zaten biz bir taneye yetmeye calisiyoruz sende iki tane var :)
:)))
ben istemiyorum, 23 haftadir hicbisey yok :)
baslarda bulanti kusmadan zaten yanaşamadi garibim, lohusaligin bittigi gun kolla kendini diyor bana :)))
çok acıyor halime, ne hale geldin, mahvoldun, keske yapmasaydik, diyo, kiyamiyor bana,
kendi halledio, kendin pisir kendin ye ihihihih
sarra13
herkesin hayali senin gibi bir eş :)
ben aman bisey istemese diye bakiyorum, sen nie beni istemiyor diyorsun :))
seni begenmemesi soz konusu degil bence de duygusallastigi icin boyle davraniyodur..
için rahat olsun..
Markası ne canım senin magnezyumunGecmis olsun canim. Ben kullaniyorum magnezyum. Inanilmaz derecede azaltti kramplarimi. Her gecr iki uc defa aglayarak uyaniyordum.
Benim demir disinda sıkıntı yok depolar dolu inek alip beslesek daha ucuza gelirdi sütü yoğurdu ayrani. Senin 2 tane bebisle depolarinin somurulmesi gayet normal :) ben hayatta kendime igne yapamam sanirim :):))
bi kramp yasamadim zaten, her turlu canima okudular :))
demirim bitmis mahvoldum, cok direndim ama aksam dayanamadim kendime demir igne yaptim..
kalici morluk yapiyor ya o kalcada, o yuzden cok ugrastim yapmiym diye..
ben ignelerimi kendim yapiyorum popodan :))
b12 lerimi de bitirmisler, sömürdüler beni, vakum gibi cekiyorlar ne var ne yoksa, tabletle yetisemiyorum, enjeksiyonla takviyeye basladim artik :))
Ben de kullanmayı düşünüyorum magnezyum ve kalsiyum desteğini de senin ismini yazdığın ilaçta hem kalsiyum hem magnezyum mu var gidip alsam eczaneden geceleri kramptan yatamıyorum canımbaştan beri yatarken osteocare aliyorum, hiç kasilma kramp yasamadim..
kalsiyum magnezyum destegi sart.
Tesekkur ederim canim.Evet canim 1 defa kullaniyorum. Hatta doktorum eger kabiz gibi bir durum soz konusu olursa sabah aksam 1 er tane ic dedi. Ona da iyi geliyormus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?