2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Her erkegin hassasligi ve tepkisi farkli oluyor direkt kendine yorup alınganlık etme. Benim esimde tam aksine her gun he desem hergun o derece cozuttu. Bunlarin orta yolu olani yok sanirim

Canım konuştuk,aslında daha da çekici geliyor böyle ama korkuyorum bir şey olursa hissediyorum sanki diye tırsıyormuş.

sarra13 bizim kadar eslerimizin de psikolojileri degisiyor canim. Begenmemek degil bence normal bu davranisi:) sinirlenip uzme kendini. Onlari da anlamak lazim

dgulkts canım hamileyim diye hiç salmadım kendimi,yemem kilom ölçülü,giyimim makyajım bakımım hep yerinde iş gereği de.Ben kendimi beğenmemezliğe vurdum sanırım. Hala aynı yüzüm gözüm.

Az önce konuştum sakin sakin.Noldu birden diye.
Sorun olmadığını fiziksel açıdan çekici gelmiyorsun diye bir şey yok sarılınca bile aklıma geliyor ama ya zarar verirsem diye korkuyorum. Hissediyorum sanki dedi.

Duygusal oldum iyice bebeği düşününce hayal kurdukça duygulanıyorum. Her önüme gelene baba olucam diye söylüyorum dedi. Sana karşı daha da şefkatli oldum farkındasın zaten,istek umrumda olmuyor ki daha çok sizi koruyayım mutlu olalım diye düşünür oldum,bu kadar duygusallaştığımı bilmiyordum başka bir şey düşünmüyorum emin ol hatta sana çok yakıştı hamilelik iki üç tane daha yapalım diye düşünür oldum dedi beyimiz.

cnm birlikteliği bırak çoğumuzun eşi yatarken bile eline koluna dikkat ediyo onlar bizim gibi değil ufak bi hareketten bile etkilnip bişiy olcak sanıyolar doktor izin verse bile yanaşmıyolar

Her erkegin hassasligi ve tepkisi farkli oluyor direkt kendine yorup alınganlık etme. Benim esimde tam aksine her gun he desem hergun o derece cozuttu. Bunlarin orta yolu olani yok sanirim
senin ki geleceğe yatırım yapıyor.bebişler doğduktan sonra öyle her istediği Zaman olamayacak ya

senin ki geleceğe yatırım yapıyor.bebişler doğduktan sonra öyle her istediği Zaman olamayacak ya
sarra13 eşi ile ayni seyi soyluyor hamilelik yakismis daha cazibeli olunuyormus onu kesfetmis ama tek fark bizimkinin korkusu yok bende aksine korksun uzak dursun diye bekliyorum. Diyorum ya yapi meselesi bazı erkekler daha hassas oluyorlar. Yumurtlama zamani bu kadar haşır neşir degildik yeminle

Bu arada kasilmalar icin magnezyum destegi disinda gunde 1 muz yiyin hatunlar. Hem bebisin kilosunu destekliyor hemde bacak ve bilhassa rahimdeki kasilmalari engelliyor. Bilhassa bebisi benimki gibi tekmelerini asagiya dogru calisan varsa ihmal etmesin :)

:)))
ben istemiyorum, 23 haftadir hicbisey yok :)
baslarda bulanti kusmadan zaten yanaşamadi garibim, lohusaligin bittigi gun kolla kendini diyor bana :)))
çok acıyor halime, ne hale geldin, mahvoldun, keske yapmasaydik, diyo, kiyamiyor bana,
kendi halledio, kendin pisir kendin ye ihihihih

sarra13
herkesin hayali senin gibi bir eş :)
ben aman bisey istemese diye bakiyorum, sen nie beni istemiyor diyorsun :))
seni begenmemesi soz konusu degil bence de duygusallastigi icin boyle davraniyodur..
için rahat olsun..

baştan beri yatarken osteocare aliyorum, hiç kasilma kramp yasamadim..
kalsiyum magnezyum destegi sart.

Sen al zaten biz bir taneye yetmeye calisiyoruz sende iki tane var :)

:))
bi kramp yasamadim zaten, her turlu canima okudular :))
demirim bitmis mahvoldum, cok direndim ama aksam dayanamadim kendime demir igne yaptim..
kalici morluk yapiyor ya o kalcada, o yuzden cok ugrastim yapmiym diye..
ben ignelerimi kendim yapiyorum popodan :))
b12 lerimi de bitirmisler, sömürdüler beni, vakum gibi cekiyorlar ne var ne yoksa, tabletle yetisemiyorum, enjeksiyonla takviyeye basladim artik :))

Bizimkini sorguya çektim iyice hamilelik göbeğimin çıkması daha da cezbedici geliyormuş ama kocam duygusala bağlamış içinden,çocuktan çekiniyor gülsem.mi ağlasam mı bilemedim,adam benden daha duygusal oldu

kızlar garip bi soru olcak ama hangi tuvaleti kullanıyosunuz klozet enfeksyon yapıo diye korkuyorum doktor önerisi olan varmı yada bilgisi

Benim demir disinda sıkıntı yok depolar dolu inek alip beslesek daha ucuza gelirdi sütü yoğurdu ayrani. Senin 2 tane bebisle depolarinin somurulmesi gayet normal :) ben hayatta kendime igne yapamam sanirim :)

baştan beri yatarken osteocare aliyorum, hiç kasilma kramp yasamadim..
kalsiyum magnezyum destegi sart.
Ben de kullanmayı düşünüyorum magnezyum ve kalsiyum desteğini de senin ismini yazdığın ilaçta hem kalsiyum hem magnezyum mu var gidip alsam eczaneden geceleri kramptan yatamıyorum canım

ikimiz de korkuyoruz biz melinaa. İlk basta 2 ay kanama devam ettigi surede ve plasenta yukari cikana kadar zaten yasakti. Sonra bi kac kere denedik de ben daha cok rahat edemedim. Esim de cocuga bisey olursa bunun icin olmasin, vicdan yaparim diyor, o oyle dedikce zaten istek mistek kalmadi hic.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…