2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
sarra13 Valla ben imreniyorum böyle eş durumlarına. Hiç canını sıkma.

Ben bizimkine diyorum, üredik tamam tabiatın bizden beklediğini yaptık artık yapmamıza gerek yok diye.

Bizim şu plasenta previa yüzünden sekteye uğramıştı. Tam o geçecek diye sevinirken bizimki böbrek sorunum çıktı ortaya hevesi boğazında kaldı. Cilveleşmelerle yetiniyor şimdilik. Normalde bu konuda biz de tavşan gibiydik sağlık problemlerine kadar ama hormonlardan mıdır nedir adam bana bebekten korkuyorum dese canıma minnet. Bakire Meryem gibi geçirebilirim hayatımın kalanını gibi geliyor şu an.

I ikizcan2016 'nın daha önce dediği gibi amip gibi çoğalalım modundayım şu ara.
Gebelikten sonra normale döner, korkma.

Kızlar trendyolda mothercare indirimde. Alan var mı acaba orijinal mi?
Yaklaşık 3 senedir Trendyoldan alışveriş yapıyorum, bilhassa piyasada fiyatı yüksek olan ürünleri buradan %85 indirimlere varan rakamlara kadar aldığımı bilirim. Bilindik markaların hele; kol saatidir, çantadır, ayakkabıdır kendime de eşime de hepsini burdan alırım. Ürünler aynı mağazasından alırken nasıl özel kutusudur toz torbasıdır falan veriliyorsa burada da o şekilde geliyor. Trendyol sadece aracı bir firmadır, bizler yine asıl markalardan alışveriş yapıyoruz canım gönül rahatlığıyla sipariş verebilirsin.

Benide ekler misiniz listede yokum.
23+0
kız Bebek
Öğretmen
İzmir
Son adet 15.04.2016
Tahmini doğum 20.01.2017
başlangıç kilo 66,5 şuan 68

Kızlar fikirlerinize ihtiyacım var. Bugün 50 gr şeker yüklemesi yaptırdım. Açlık 84 çıktı ama tokluk 154 maalesef Henüz doktorumla görüşmedim ama internette okuduğum kadarıyla 140 üzeri çıkarsa 100 gramlık bi şeker yüklemesi daha yapılıyormuş. Ben ilkini bile istemeyerek bebeğime karşı kendimi kötü hissederek yaptırdım, şimdi ikinci bi yükleme yaptırmak istemiyorum. Doktorum 100 daha yapalım derse ne yapıyım? Ölçüm cihazı alsam da evde sıkı takip etsem, diyetisyenle görüşüp bolca da yürüyüş yapsam yeterli olmaz mı ki?

yok decavit farkli, ona devam..
bu sadece kalsiyum magnezyum..
gunluk alinmasi gereken dozu 2 tablet

Cordi bir bende sorun var galiba,adam benden duygusala bağladı,çocuk hisseder moduna girdi. Yoksa dolanıyor arkasına hemen yine yapalım hamilelik ne güzel yakıştı diye niyeti bozdu ama korkuyor yanaşmaya,ben desen hormonlarım tavan hiç azalma yok

Geçmiş olsun canım,magnezyum geçirir büyük ihtimalle

Birçok erkekte oluyor o kuzum. Karnın büyüdükçe idrak ediyorlar içinde bir canlı yaşadığını haliyle çekinmesi olağan. Hamileliğin sağlıkla geçsin de hormonlar tavan olsun önemli değil zaten o durumda bir sakıncası da yok.

biliyorum neden takvim yapmadığımı soryosnz bu klupte bi arkadaşmla tanıştm bana arkadaştan öte oldu söz vermiştm o hamile olana kadar takvim yapmıcam diye çnki ikimizde özenirdik şu an dualarımda inş tez zamanda güzel haberlerini alırım

selam, ya ben kendi test sonucumda 160 olarak gördüm sınırı, emin misin? gerçi ben TRde yaşamıyorum ölçüm tekniği farkı gibi şeylerden dolayı fark olabilir mi bilemedim.

eğer senin vicdanını o kadar rahatsız edecekse söyle doktoruna bence. de ki tamam ben bunu yaptırdım kendimi hamile diyabeti gibi değerlendirip ona göre yaşamaya hazırım de. bence o zaman olur.

Ekte sonucumu gönderiyorum canım bi bakabilir misin? Sadece açlık kan şekeri için sınır belirtmiş sanki, 60.dakika için referans aralığı yok. Acaba benim laboratuvarın sınırı da 160 mıdır arayıp sorsam mı?

Benim endişem eğer değerim alarm modunda değilse ve 100 lük yükleme sonucu da çözümü diyet ve yürüyüş diyeceklerse boşu boşuna yükleme yaptırmak istemiyorum. İnsülin kullanımı hangi değerden sonra başlıyor onuda bilmiyorum. Çocuğuma zarar vermiyim derken daha da kötü birşey yapmakta istemiyorum

Eklentiler

• IMG_1814.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 47

klozette otururken ayaginin altina ufak bi tabure koy.. her derde deva :)
taburesiz yapamam ben hic..
kendimi bildim bileli tabureyle otururum :)
saglikli olani da oyleymis, esim geldi gecen bi video izlemis "ben seninle dalga geciyordum ama sen dogrusunu yapiyormussun" diyor :)))

selam ben çok anlamıyorum ama burada aralık yazmıyor, benim yaptırdığım da 60 ve 120 dakika için aralık yazıyor ve şöye
açlık kan şeker 70-110
60 dakika 160'a kadar
120 dakika 140'a kadar

dediğim gibi benim birşey söylemem doğru olmaz ama çok rahatsız oluyorsan bence konuş doktorunla. sonucun sınırdaysa sana diabetiklere uyuladıkları diyeti filan uygulasınlar.

Bende hafta basinda ayni videoyu izledim :) evde tabure yok camasir sepetim var o yukseklikte onu ters ceviriyorum esim gorse kesin benimlede dalga gecer :)

Ne güzel seninkinde her biri için referans aralığı vermiş. Şimdi laboratuvarı aradım, 60.dakika için sınırımız 140 dedi. Ama sizin durumunuzu yaşınıza, kilonuza falan bakarak doktorunuz değerlendirmeli sizin durumunuz için bu değer çokta yüksek olmayabilir dedi. Doktorum çıkmış hastaneden cebide meşgul bir daha arıycam bakalım ne diyecek. Cevap için çok teşekkür ederim canım.

inşallah doktorun bir şey yok der. şimdiden çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…