2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
canım benim de gece uyurken gerildiğimde diz kapaklarımın arkasındaki kaslara kramp giriyor çok ağrıyor uykudan uyandırıyor yarım saat geçmesini bekliyorum bu kontrolde soracam doktora
Yorgunluk fazla ayakta kalma da yapiyormus canim.ayaginin altina yastik koy oyle yat dedi. Sende haber verirsin doktora gittiginde

Evet benimde ayni sekilde.. gece oldu cok acidi ovdum dagilmadi..simdi yururken aksiyorum yuruyemiyorum pek. Sanki orasi gerilmis cekiyorlar. Fazla ayakta kalma merdiven cikma vs de yaparmis canim. Magnezyum degilse bile kan dolasimiyla alakaliymis. Gece dinlenirken aciga cikarmis gunun yorgunlugu. Uyurken ayaginin altina yastik koyup yatmayi dene dedi.

Icime su serptin yemin ederim. Allaha sukurler olsun. Insallah atlatacaksin. Hep beraber tombik resimler paylasicaz burada.

Can'ım sen üzülme benim eşimde öyle tamamen bırakmış değiliz ama baya seyrelttik.hatta doğuma kadar yapmasak mı diyor.biraz korkuyorlar sanırım.hepsi aynı

Allah yardımcımız olsun benimde sütüm muzum magneztyumum eksık olmaz ama dr normal dedi vucut kendını normal doğuma hazırlıyormus bılmıyorkı bu kız sezeryan olmak zorunda neyse gecmış olsun sana tekrardam ben malesef calısıyorum olaganustu halden dolayı drlar bu durumda dahı rapor vermıyorlar ben ayaklarımı yuksege uzatarak yattım bıraz rahatladım

Bende de var canim. Bu aylarda daha fazla olmaya basliyor. Doktorum magnezyum ve kalsiyum takviyesi verdi. Magnezyum bebek icin cok onemli. Sende doktoruna danisip alabilirsin. Faydasini cok goruyorum.

Can'ım sen üzülme benim eşimde öyle tamamen bırakmış değiliz ama baya seyrelttik.hatta doğuma kadar yapmasak mı diyor.biraz korkuyorlar sanırım.hepsi aynı

Valla dayanamadım aslım hayırdır diye carladım.
Çekici mi gelmiyorum dedim.Ben korkmayacağımı düşünüyordum ama korkuyorum zarar vermekten şefkat doldum iyice, hissetmek korkutuyor dedi.Canını acıtırım bişey olur korkusu basmış.Yoksa benim için çok güzelsin hatta sanki tekrar aşık oldum gibi hissediyorum dedi. Rahatladım

yok canım agrısada gııdıp cektırmem zaten ucunda ölüm yok ya dicem ama dün çok fenaydı hıc o rıske atmam bebegımı ne yapalım cekıcez

kramplar mg eksıklıgınden dıyorlar sade maden suyu içmeye çalıs bebkler bızım depolarımız bosaltıyor gecmıl olsun

Gecmis olsun canim. Ben kullaniyorum magnezyum. Inanilmaz derecede azaltti kramplarimi. Her gecr iki uc defa aglayarak uyaniyordum.

Bebeğin idrar yollarında genişlik var, gebelikte ve sonrasında takip ettirmelisin dedi. Bugün sonuçları doktoruma göstericem bakalım o ne diyecek.
sana radyolog mu bakmıştı canım benım radyolog da yanı seyı doyledım raouru kendı dr uma verınce bıde ben bakayım dedı kendı dr um bısey görmedı ama

Her erkegin hassasligi ve tepkisi farkli oluyor direkt kendine yorup alınganlık etme. Benim esimde tam aksine her gun he desem hergun o derece cozuttu. Bunlarin orta yolu olani yok sanirim

normal canım bence ne kadar bilgili olsalarda bebege bişey olacak diye korkuyorlar çünkü olursa belkı onlar yüzünden olmasa bile vicdan azabını düşünüyorlar bende çirkinleştiğimi hissediyorum cumartesı acıllık oldugumdan berı hıc kendıme bakamamıştım bugun gıyındım suslendım öyle işe geldım herkes çok begendı dr um hamılelık bır hastalık degıldr demıstı o yuzden salmayın kendınızı derım vucudunuzun hakımıyetını zorda olsa ele gecırın

Hanımlar markafonide güzel şeyler var bir bakın isterseniz özellikle bebeğim büyürken butiği çok hoşuma gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…