Yorgunluk fazla ayakta kalma da yapiyormus canim.ayaginin altina yastik koy oyle yat dedi. Sende haber verirsin doktora gittigindecanım benim de gece uyurken gerildiğimde diz kapaklarımın arkasındaki kaslara kramp giriyor çok ağrıyor uykudan uyandırıyor yarım saat geçmesini bekliyorum bu kontrolde soracam doktora
Evet benimde ayni sekilde.. gece oldu cok acidi ovdum dagilmadi..simdi yururken aksiyorum yuruyemiyorum pek. Sanki orasi gerilmis cekiyorlar. Fazla ayakta kalma merdiven cikma vs de yaparmis canim. Magnezyum degilse bile kan dolasimiyla alakaliymis. Gece dinlenirken aciga cikarmis gunun yorgunlugu. Uyurken ayaginin altina yastik koyup yatmayi dene dedi.Aynısı bende de oldu bu gece. Uykudan uyandırdı. Kasılma geçti ama sağ bacak hala çok ağrıyor. Topallıyorum resmen. Hamilelikte olabilen bişeymiş. Ben tekrar olursa ve sıklaşırsa doktora gitmeyi düşünüyorum ama şu an için magnezyum içeren besinleri daha fazla tüketsek faydası olur belki.
Kizlar bana yazan dua eden herkesten Allah razı olsun bugün annemler ne olur olmaz herhangi bir durumda evde müdahale edemeyiz deyip devlet hastanesi acılıne getirdiler burda durumu anlattigimda bakan ebe parmak ucu kadar açılma var sadece dedi yaptigi amniyon testinde ise negatif suan oyle bişey yok testte diyerek bana söyle bir açıklama yaptı 4 odacik olur 1 patlarsa diğerlerine zarar vermez dedi. Dr da suan bana göre hicbirsey yok hersey yolunda gorunuyor açılma varsa erken doğum riski vardır yat dinlen dedi ve hastaneye yattım bugunluk bakalım durum ne olacak nTS de ağrı da çıkmadı bebek te iyi hareketli suan Teyze leri bize dua etmeyi bırakmayın lütfen hepinizi çok sevdik biz dualariniz ile rabbim yardım eder inş ediyor da olabilir
Can'ım sen üzülme benim eşimde öyle tamamen bırakmış değiliz ama baya seyrelttik.hatta doğuma kadar yapmasak mı diyor.biraz korkuyorlar sanırım.hepsi aynıKızlar günaydın.
Özel bir şey olacak ama sormak istiyorum.
Bizim eşimle cinsel birlikteliğimiz iyiydi
Hamilelikte de düzenli devam ettik
Ama şu bayram dönemi derken bir de benim göbek büyüyünce,adamın daha çok aman oğlum demeleri başladı. Tek yaptığımız şey bebeğin tekmelerini saymak,göbeğimi öpüp canım oğlum diye sevmek.
Çocuğunu sevsin tabi ama adam cinsellikten kaçar oldu.
Akşam ağzından aldım lafı napayım bebek var dedidaha çok şefkat doluyum dedi.Sinirlerim gerildi iyice duygusal olarak iyi değildim zaten çirkinleşiyor hissediyorum kendimi. Böyle deyince beni beğenmiyor mu der oldum.
Daha bundan bir ay önce korksakta dikkat ederek yapabilirz derdi,şimdi adam korkar mı oldu,beni mi beğenmez oldu anlamadım ben mi farklı algılıyorum
Allah yardımcımız olsun benimde sütüm muzum magneztyumum eksık olmaz ama dr normal dedi vucut kendını normal doğuma hazırlıyormus bılmıyorkı bu kız sezeryan olmak zorunda neyse gecmış olsun sana tekrardam ben malesef calısıyorum olaganustu halden dolayı drlar bu durumda dahı rapor vermıyorlar ben ayaklarımı yuksege uzatarak yattım bıraz rahatladımCanım her gün bi muz bi sade soda içiyorum mutlaka.ve suda eriyem magnezyum günde bi tane.az da olsa hafifletti bunlar.eskiye göre daha iyi ama geçmiyo maalesef hep çekicem bu ağrıları.normalde son ayda başlayan pelvik ağrılar bende çok erken başlamış çözümü de yok çok dr.lara gittim ama maalesef.işe de gitmiyrm hep dinleniyorum artık.Allah yardımcımız olsun.
Evet benimde ayni sekilde.. gece oldu cok acidi ovdum dagilmadi..simdi yururken aksiyorum yuruyemiyorum pek. Sanki orasi gerilmis cekiyorlar. Fazla ayakta kalma merdiven cikma vs de yaparmis canim. Magnezyum degilse bile kan dolasimiyla alakaliymis. Gece dinlenirken aciga cikarmis gunun yorgunlugu. Uyurken ayaginin altina yastik koyup yatmayi dene dedi.
Can'ım sen üzülme benim eşimde öyle tamamen bırakmış değiliz ama baya seyrelttik.hatta doğuma kadar yapmasak mı diyor.biraz korkuyorlar sanırım.hepsi aynı
yok canım agrısada gııdıp cektırmem zaten ucunda ölüm yok ya dicem ama dün çok fenaydı hıc o rıske atmam bebegımı ne yapalım cekıcezGecmis olsun tatlim, dis agrisi da fenadir. Aklima takildi. Soylemeden edemeyecegim sanirim. Doktorun rontgen icin kiyafet sart demis ama benim bildigim o kiyafeti hamile olma riski olanlara giydiriyorlar. Hamileleri kesinlikle iceri almiyorlar. Bence rontgen cektirmeyi baska doktorlar ile goruserek yaptir. :/
kramplar mg eksıklıgınden dıyorlar sade maden suyu içmeye çalıs bebkler bızım depolarımız bosaltıyor gecmıl olsunKizlar magnezyum icen var mi?
Evvel gece sol bacak kasıma kramp girdi cok acidi ama..ovdum ovdum dagilmadi. Hala aciyor.
Dun gece de sag bacagima girdi. Yuruyemiyorum aciyor. El ve ayakta uyusmam yok. Tek bu kas oldu boyle.
Cok aciyor ama girince.bide durduk yerde. Uykudan uyandiriyor
Magnezyum mu olctursem?
nasıl gecti ultrason? yazdın mı once bakamadım tüm sayfalara?
Kizlar magnezyum icen var mi?
Evvel gece sol bacak kasıma kramp girdi cok acidi ama..ovdum ovdum dagilmadi. Hala aciyor.
Dun gece de sag bacagima girdi. Yuruyemiyorum aciyor. El ve ayakta uyusmam yok. Tek bu kas oldu boyle.
Cok aciyor ama girince.bide durduk yerde. Uykudan uyandiriyor
Magnezyum mu olctursem?
sana radyolog mu bakmıştı canım benım radyolog da yanı seyı doyledım raouru kendı dr uma verınce bıde ben bakayım dedı kendı dr um bısey görmedı amaBebeğin idrar yollarında genişlik var, gebelikte ve sonrasında takip ettirmelisin dedi. Bugün sonuçları doktoruma göstericem bakalım o ne diyecek.
Her erkegin hassasligi ve tepkisi farkli oluyor direkt kendine yorup alınganlık etme. Benim esimde tam aksine her gun he desem hergun o derece cozuttu. Bunlarin orta yolu olani yok sanirimKızlar günaydın.
Ama şu bayram dönemi derken bir de benim göbek büyüyünce,adamın daha çok aman oğlum demeleri başladı. Tek yaptığımız şey bebeğin tekmelerini saymak,göbeğimi öpüp canım oğlum diye sevmek.
Akşam ağzından aldım lafı napayım bebek var dedidaha çok şefkat doluyum dedi.Sinirlerim gerildi iyice duygusal olarak iyi değildim zaten çirkinleşiyor hissediyorum kendimi. Böyle deyince beni beğenmiyor mu der oldum.
Daha bundan bir ay önce korksakta dikkat ederek yapabilirz derdi,şimdi adam korkar mı oldu,beni mi beğenmez oldu anlamadım ben mi farklı algılıyorum
normal canım bence ne kadar bilgili olsalarda bebege bişey olacak diye korkuyorlar çünkü olursa belkı onlar yüzünden olmasa bile vicdan azabını düşünüyorlar bende çirkinleştiğimi hissediyorum cumartesı acıllık oldugumdan berı hıc kendıme bakamamıştım bugun gıyındım suslendım öyle işe geldım herkes çok begendı dr um hamılelık bır hastalık degıldr demıstı o yuzden salmayın kendınızı derım vucudunuzun hakımıyetını zorda olsa ele gecırınKızlar günaydın.
sana radyolog mu bakmıştı canım benım radyolog da yanı seyı doyledım raouru kendı dr uma verınce bıde ben bakayım dedı kendı dr um bısey görmedı ama
inşallah canım içini ferah tut düzelmese bile dogumdan sonra müdalahe edilebilecek bişey dediEvet radyolog bakmıştı. Inşallah seninki gibi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?