2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Ben de kullanmayı düşünüyorum magnezyum ve kalsiyum desteğini de senin ismini yazdığın ilaçta hem kalsiyum hem magnezyum mu var gidip alsam eczaneden geceleri kramptan yatamıyorum canım

evet ikisi de var canim, d vitamini ve çinko da var,
gunde 2 tablet aliyorsun, ayni anda, ister sabah ister aksam..
ben yatarken aliyordum bulantim oldugunda, oyle alistim oyle devam ediyorum..
cok sukur hic yasamadim kramp..
hemen al bence bugun..

kızlar garip bi soru olcak ama hangi tuvaleti kullanıyosunuz klozet enfeksyon yapıo diye korkuyorum doktor önerisi olan varmı yada bilgisi

evde mi?
:)) klozet nie enfeksiyon yapsin canim, duzenli temizlersen, bi de su bref ya da domestos toplardan atarsan sifon yerine..
alaturkaya ben oturamiyorum zaten..

Canım sizin başta böyle bir şey yaşamanız korkutur çok normal ben olsam bende istemezdim sanırım.
Açıkçası şimdide bir istek gelse de halim yok modundayım ama adam deyince ne demek yani beni istemiyor mu triplerine girdim birden,tabi böyle bir neden yüzünden çocuklarımıza bir şey olmasın,Allah korusun

Ben de kullanmayı düşünüyorum magnezyum ve kalsiyum desteğini de senin ismini yazdığın ilaçta hem kalsiyum hem magnezyum mu var gidip alsam eczaneden geceleri kramptan yatamıyorum canım

Ben magnezyum kullanmıyorum hiç kramp yaşamıyorum da şuan.Şuanlık mı acaba başlasam mı bende.? çok mu oluyor o kadar

kızlar garip bi soru olcak ama hangi tuvaleti kullanıyosunuz klozet enfeksyon yapıo diye korkuyorum doktor önerisi olan varmı yada bilgisi

Ben dışarıda tuvalete gitmekten korkuyorum sadece,orada da epey kenarlarını siliyorum öyle oturuyorum.
Ama alaturkaya falan gidemem belim çok çabuk ağrıyor eğilemiyorum hiç

evde mi?
:)) klozet nie enfeksiyon yapsin canim, duzenli temizlersen, bi de su bref ya da domestos toplardan atarsan sifon yerine..
alaturkaya ben oturamiyorum zaten..

cnm zaten her iki lavoboda sürekli temizleniyo o toplardan da var doktorlar genelde sağlıksız diyo diye cekiniyorum ama alaturka da bebiş sanki içimde sıkışyo gibi geliyo :)

Ben dışarıda tuvalete gitmekten korkuyorum sadece,orada da epey kenarlarını siliyorum öyle oturuyorum.
Ama alaturkaya falan gidemem belim çok çabuk ağrıyor eğilemiyorum hiç
ağrı falan olmuyoda bide tekmeler hep solda aşağıda bizim kızın çekiniyorm galiba bu haftadan itibaren klozete geçmme lazm

cnm zaten her iki lavoboda sürekli temizleniyo o toplardan da var doktorlar genelde sağlıksız diyo diye cekiniyorum ama alaturka da bebiş sanki içimde sıkışyo gibi geliyo :)

bayramda memlekete gittik 4-5 gun, orda klozet yoktu, aman allahim... :))
nefes alamadim ki egilince, oturup kalkmak da mesele, kalça diz kuyruk sokumu hepsi ağridi...
klozet candir :)

bnm msj gören olmadı galiba
Evimizde klozet var canim eger ev icin soruyorsan sonucta temizligini hijyenini ben sagliyorum neden enfeksiyon yapsin. Ama annemde alaturka var. Ona gittigimde mecbur onu kullaniyorum alakasiz ama sunu farkettim orada kabizlik derdim olmuyor sanirim oturus pozisyonuyla alakali :)

tabi kuzum çok okudum en sağlıklısı alaturka diyolar hem kabızlık hem doğum için bi nevi egzersiz olurmus ama ne bilim saçma sapan şeylere takıorum ben

tamam canım alıcam peki niye 2 tablet yani 1 tane alsam nasıl olur az mı gelir bir de bunu kullansam decavit kullanmam da gerekir mi normalde decavit kullanıyorum iki vitamin desteği fazla olmaz mı acaba decaviti kessem nasıl olur

Ben magnezyum kullanmıyorum hiç kramp yaşamıyorum da şuan.Şuanlık mı acaba başlasam mı bende.? çok mu oluyor o kadar
valla bende çok fazla kramp oluyor canım her gece oluyor hemen hemen kolay da geçmiyor çok acı çekiyorum kramp geçene kadar o yüzden doktora sormadan alacam magnezyum kalsiyum desteğini geçirir inşallah oğluma hamileyken de çok girerdi kramp

tabi kuzum çok okudum en sağlıklısı alaturka diyolar hem kabızlık hem doğum için bi nevi egzersiz olurmus ama ne bilim saçma sapan şeylere takıorum ben
Sıkışmasına kafa takiyorsan biz 4 kardesiz annem klozet yüzü gormemis hicbirimizin hamileliginde hepimizde vaktinde sorunsuz dogduk endise etme. Ama egilip kalkmasi elbette zor ayagi beli kopuyor insanin sen hangisinde rahatsan kullan enfeksiyondanda korkma bol su ic umumi tuvalet icin endise duy ama evinde rahat ol :)

cnam hep diyorum eskiden tuvalet bile yoktu kadıncağazlar nasıl yaptı amann yolunu gözledik cok korku hepsi işte Allah başka sıkıntı vermesin hiç birimize

cnam hep diyorum eskiden tuvalet bile yoktu kadıncağazlar nasıl yaptı amann yolunu gözledik cok korku hepsi işte Allah başka sıkıntı vermesin hiç birimize
Aminnnn biraz rahatla tadini cikartmaya bak hamileliğinin herseyi takma kafana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…