Çok şükür.. ohh. Ha gayret, bütün iyi dileklerimiz seninle. Çok sevindim!Kizlar bana yazan dua eden herkesten Allah razı olsun bugün annemler ne olur olmaz herhangi bir durumda evde müdahale edemeyiz deyip devlet hastanesi acılıne getirdiler burda durumu anlattigimda bakan ebe parmak ucu kadar açılma var sadece dedi yaptigi amniyon testinde ise negatif suan oyle bişey yok testte diyerek bana söyle bir açıklama yaptı 4 odacik olur 1 patlarsa diğerlerine zarar vermez dedi. Dr da suan bana göre hicbirsey yok hersey yolunda gorunuyor açılma varsa erken doğum riski vardır yat dinlen dedi ve hastaneye yattım bugunluk bakalım durum ne olacak nTS de ağrı da çıkmadı bebek te iyi hareketli suan Teyze leri bize dua etmeyi bırakmayın lütfen hepinizi çok sevdik biz dualariniz ile rabbim yardım eder inş ediyor da olabilir
amin insallah :)
soyadimiz 3 harfli, isimleri biraz uzun olsun 3 harfli olmasin diyorum :)))
3 harfli deyince de toooobe toobe :))))
İlk defa oldu Esra'cim, tesekkurler cevap icin, accayip korktum. Tek degilsem vajinaya bu kadar yakin tekme yiyen sorun yokCanim gec oldu ama korkulacak bir sey yoktur bence. Artik yalanci dogum kasilmalari falan da olabilir. Belki oyle bir seydir. Benim de vajinamda oluyor agri surekli. Hatta bazen sayiyorum periyodik olarak gelecek mi acaba agri diye. Oyle belli araliklarla gelmedigi zsurece korkulacak bir sey yok.
Kizlar magnezyum icen var mi?
Evvel gece sol bacak kasıma kramp girdi cok acidi ama..ovdum ovdum dagilmadi. Hala aciyor.
Dun gece de sag bacagima girdi. Yuruyemiyorum aciyor. El ve ayakta uyusmam yok. Tek bu kas oldu boyle.
Cok aciyor ama girince.bide durduk yerde. Uykudan uyandiriyor
Magnezyum mu olctursem?
Tesekkurler tatlim. Gece bayaa korktum da iyiyim simdi. Panik olmak cok kotu valla. Sakinlesemeyince mantikli dusunemiyor insan. Bi de pimpirik ben :/ gece gece gidiyoduk acileGünaydın kızlar...nmine canım bebekler sürekli pozisyon değiştiriyor. Benimkinin ayakalarda aşağıda olunca süreklimvajinama vuruyor gibi sıkıntı yapma
İlk defa oldu Esra'cim, tesekkurler cevap icin, accayip korktum. Tek degilsem vajinaya bu kadar yakin tekme yiyen sorun yokbi de sadece hareketlerini asagida hissetseydim bu kadar korkmazdim da agri olunca bi panik yaptim. Randevularin hepsi doluydu bugune. En yakin sali gunu bostu. Artik sakin sakin ok sali gelirim dedim. En olmadi icim rahat etmezse acile giderim.
Caninm magnezyum ve de calsiyum olcuyorlar bildigim kadariyla. Olctur mutlaka. Kramplar fenabi de sonuc cikana kadar gunde bi tane naden suyu cok faydali. Midene dokunursa icine limon at, asidi cikana kadar beklet bence.
Tesekkurler tatlim. Gece bayaa korktum da iyiyim simdi. Panik olmak cok kotu valla. Sakinlesemeyince mantikli dusunemiyor insan. Bi de pimpirik ben :/ gece gece gidiyoduk acile
canım benim de gece uyurken gerildiğimde diz kapaklarımın arkasındaki kaslara kramp giriyor çok ağrıyor uykudan uyandırıyor yarım saat geçmesini bekliyorum bu kontrolde soracam doktoraKizlar magnezyum icen var mi?
Evvel gece sol bacak kasıma kramp girdi cok acidi ama..ovdum ovdum dagilmadi. Hala aciyor.
Dun gece de sag bacagima girdi. Yuruyemiyorum aciyor. El ve ayakta uyusmam yok. Tek bu kas oldu boyle.
Magnezyum mu olctursem?
Çok sevindim canım. Asla umutsuzluğa kapılma. Olumsuz şeyler aklına geldiğinde kendini zorla ve başka seyler düşünmeye çalış. Allah isterse olur de. İnşallah sağlıkla bebeğine kavuşacaksın.Kizlar bana yazan dua eden herkesten Allah razı olsun bugün annemler ne olur olmaz herhangi bir durumda evde müdahale edemeyiz deyip devlet hastanesi acılıne getirdiler burda durumu anlattigimda bakan ebe parmak ucu kadar açılma var sadece dedi yaptigi amniyon testinde ise negatif suan oyle bişey yok testte diyerek bana söyle bir açıklama yaptı 4 odacik olur 1 patlarsa diğerlerine zarar vermez dedi. Dr da suan bana göre hicbirsey yok hersey yolunda gorunuyor açılma varsa erken doğum riski vardır yat dinlen dedi ve hastaneye yattım bugunluk bakalım durum ne olacak nTS de ağrı da çıkmadı bebek te iyi hareketli suan Teyze leri bize dua etmeyi bırakmayın lütfen hepinizi çok sevdik biz dualariniz ile rabbim yardım eder inş ediyor da olabilir
Program güzelmiş gerçekten.!Teşekkürler paylaşım içinAnkara'daki kızlar cumartesi günü e bebeğin ankara'da bir semineri var katılmak isteyen olursa diye paylaşayım dedim. Anadolu bulvarında hilton in garden de yapılacak bebekoloji semineri netten bakıp kayıt olarak katılabilirsiniz güzel olacağa benziyor.
@DennismasalBRBM Vasfiyeteyzeniz @Sunrise82 @nuru4207 @Esra white_chocolate_mocha sarra13 Oksimoron @MinikPapatyacik @ecrinny @aysesudoga @naz8 I ikizcan2016 @ankara_ankara @Setenay_90 @Marasguli
Umarım tüm Ankara'dakileri etiketlemeyi becermişimdir.
Canım sende de olan ağrı bende biraz şiddetlendi acaba sen ağrıyı azaltacak bişey bulabildin mi magnezyum içiyorum ama işe yaramıyor Drum Bayram tatilinde
Aynısı bende de oldu bu gece. Uykudan uyandırdı. Kasılma geçti ama sağ bacak hala çok ağrıyor. Topallıyorum resmen. Hamilelikte olabilen bişeymiş. Ben tekrar olursa ve sıklaşırsa doktora gitmeyi düşünüyorum ama şu an için magnezyum içeren besinleri daha fazla tüketsek faydası olur belki.Kizlar magnezyum icen var mi?
Magnezyum mu olctursem?
nasıl gecti ultrason? yazdın mı once bakamadım tüm sayfalara?
İyi demiş doktor di mi? Biz de bayram oncesi girdik detayşıya ne resim ne cd alabildik cok yogundu. Carsamba fetal eko cekilince gittim goruntu alayım diye yine yogundu. bellek bıraktım atıverin bi bos zamanda diıe bu seferde ıkı gundur ben gıdemedım almaya. Oglum nasıl ben gordum de babası cok merak edio.
Ozaman olmasın hakkaten İkiz kızlar hep hayalimdir benim imrendim ama maşallah demeden geçmedim. Tekrar sağlıkla kavuşmanızı diliyorum Can'ım oğlum sağlıkla doğsun sonra Çifter Çifter kızlar darısı başıma
Ankara'daki kızlar cumartesi günü e bebeğin ankara'da bir semineri var katılmak isteyen olursa diye paylaşayım dedim. Anadolu bulvarında hilton in garden de yapılacak bebekoloji semineri netten bakıp kayıt olarak katılabilirsiniz güzel olacağa benziyor.
@DennismasalBRBM Vasfiyeteyzeniz @Sunrise82 @nuru4207 @Esra white_chocolate_mocha sarra13 Oksimoron @MinikPapatyacik @ecrinny @aysesudoga @naz8 I ikizcan2016 @ankara_ankara @Setenay_90 @Marasguli
Umarım tüm Ankara'dakileri etiketlemeyi becermişimdir.
Tesekkurler canim. Bende aldim magnorm olcmek icin hastaneye gitmek gerekiyormus saglik ocagi bakmiyormus.Ben magnezyum kullamıyorım Can'ım kas Ağrı'larım yüzünden. Ölçme gereği duymadan Verdi sanırım o kadar ağır bi ilaç olmadığından
Maden suyuda aldik canim. Oyleymis evet tesekkur ederim. Hastaneye gittigimde olcturucem simdilik içiyorum fazlasinin zarari yokmus.İlk defa oldu Esra'cim, tesekkurler cevap icin, accayip korktum. Tek degilsem vajinaya bu kadar yakin tekme yiyen sorun yokbi de sadece hareketlerini asagida hissetseydim bu kadar korkmazdim da agri olunca bi panik yaptim. Randevularin hepsi doluydu bugune. En yakin sali gunu bostu. Artik sakin sakin ok sali gelirim dedim. En olmadi icim rahat etmezse acile giderim.
Caninm magnezyum ve de calsiyum olcuyorlar bildigim kadariyla. Olctur mutlaka. Kramplar fenabi de sonuc cikana kadar gunde bi tane naden suyu cok faydali. Midene dokunursa icine limon at, asidi cikana kadar beklet bence.
Tesekkurler tatlim. Gece bayaa korktum da iyiyim simdi. Panik olmak cok kotu valla. Sakinlesemeyince mantikli dusunemiyor insan. Bi de pimpirik ben :/ gece gece gidiyoduk acile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?