2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Çok şükür.. ohh. Ha gayret, bütün iyi dileklerimiz seninle. Çok sevindim! casamaa

amin insallah :)
soyadimiz 3 harfli, isimleri biraz uzun olsun 3 harfli olmasin diyorum :)))
3 harfli deyince de toooobe toobe :))))
Ozaman olmasın hakkaten İkiz kızlar hep hayalimdir benim imrendim ama maşallah demeden geçmedim. Tekrar sağlıkla kavuşmanızı diliyorum Can'ım oğlum sağlıkla doğsun sonra Çifter Çifter kızlar darısı başıma

İlk defa oldu Esra'cim, tesekkurler cevap icin, accayip korktum. Tek degilsem vajinaya bu kadar yakin tekme yiyen sorun yok bi de sadece hareketlerini asagida hissetseydim bu kadar korkmazdim da agri olunca bi panik yaptim. Randevularin hepsi doluydu bugune. En yakin sali gunu bostu. Artik sakin sakin ok sali gelirim dedim. En olmadi icim rahat etmezse acile giderim.

Caninm magnezyum ve de calsiyum olcuyorlar bildigim kadariyla. Olctur mutlaka. Kramplar fena bi de sonuc cikana kadar gunde bi tane naden suyu cok faydali. Midene dokunursa icine limon at, asidi cikana kadar beklet bence.

Günaydın kızlar... nmine canım bebekler sürekli pozisyon değiştiriyor. Benimkinin ayakalarda aşağıda olunca süreklimvajinama vuruyor gibi sıkıntı yapma
Tesekkurler tatlim. Gece bayaa korktum da iyiyim simdi. Panik olmak cok kotu valla. Sakinlesemeyince mantikli dusunemiyor insan. Bi de pimpirik ben :/ gece gece gidiyoduk acile

Valla bende acayip paniğim normalde çok sakinken bu hale geldim. Bi panikledim mi sakinleşmenin mümkünü yok

canım benim de gece uyurken gerildiğimde diz kapaklarımın arkasındaki kaslara kramp giriyor çok ağrıyor uykudan uyandırıyor yarım saat geçmesini bekliyorum bu kontrolde soracam doktora

Çok sevindim canım. Asla umutsuzluğa kapılma. Olumsuz şeyler aklına geldiğinde kendini zorla ve başka seyler düşünmeye çalış. Allah isterse olur de. İnşallah sağlıkla bebeğine kavuşacaksın.

Program güzelmiş gerçekten.!Teşekkürler paylaşım için

Canım sende de olan ağrı bende biraz şiddetlendi acaba sen ağrıyı azaltacak bişey bulabildin mi magnezyum içiyorum ama işe yaramıyor Drum Bayram tatilinde

Canım her gün bi muz bi sade soda içiyorum mutlaka.ve suda eriyem magnezyum günde bi tane.az da olsa hafifletti bunlar.eskiye göre daha iyi ama geçmiyo maalesef hep çekicem bu ağrıları.normalde son ayda başlayan pelvik ağrılar bende çok erken başlamış çözümü de yok çok dr.lara gittim ama maalesef.işe de gitmiyrm hep dinleniyorum artık.Allah yardımcımız olsun.

KIZLAR YA BENIM SIRTIMIN ALTINDA GALIBA BÖBREKLERIME BIRDEN BIR SANCI GIBI ICTEN BI AGRI GIRIYO BGUN ARA ARA YINE NOLUYOR ANLAMIYORUM YA=(

Aynısı bende de oldu bu gece. Uykudan uyandırdı. Kasılma geçti ama sağ bacak hala çok ağrıyor. Topallıyorum resmen. Hamilelikte olabilen bişeymiş. Ben tekrar olursa ve sıklaşırsa doktora gitmeyi düşünüyorum ama şu an için magnezyum içeren besinleri daha fazla tüketsek faydası olur belki.

arkadaşlar gunaydın ben de allah ızın verırse aralıkda dogum yapcam bebek odası dusunuoruz ıcınızde ınternetten bebek odası alan varmı varsa lutfen hangı sayfadan aldıgınızı belırtebılırsınız bızede fıkır olsun sımdıden allah razıolsun

B bugza tartıldım hemen rapor veriyorum an itibariyle 74.5 kilo ile devam 22+1 haftadayız yarında ayrıntılı ultrasonumuz var inşallah.
İyi demiş doktor di mi? Biz de bayram oncesi girdik detayşıya ne resim ne cd alabildik cok yogundu. Carsamba fetal eko cekilince gittim goruntu alayım diye yine yogundu. bellek bıraktım atıverin bi bos zamanda diıe bu seferde ıkı gundur ben gıdemedım almaya. Oglum nasıl ben gordum de babası cok merak edio.

sen de kendi doktorunda gorursun iyice canım

amin canim cok saol, saglikla kavusalim insallah :)
ikiz de bana hep korkunc gelmistir ama kader :))
rabbim isteyen herkese versin, saglikli sihhatli hayirli evlatlar...

Teşekkür ederim canım :)

Kızlar günaydın.

Özel bir şey olacak ama sormak istiyorum.
Bizim eşimle cinsel birlikteliğimiz iyiydi
Hamilelikte de düzenli devam ettik

Ama şu bayram dönemi derken bir de benim göbek büyüyünce,adamın daha çok aman oğlum demeleri başladı. Tek yaptığımız şey bebeğin tekmelerini saymak,göbeğimi öpüp canım oğlum diye sevmek.
Çocuğunu sevsin tabi ama adam cinsellikten kaçar oldu.

Akşam ağzından aldım lafı napayım bebek var dedi daha çok şefkat doluyum dedi.Sinirlerim gerildi iyice duygusal olarak iyi değildim zaten çirkinleşiyor hissediyorum kendimi. Böyle deyince beni beğenmiyor mu der oldum.

Daha bundan bir ay önce korksakta dikkat ederek yapabilirz derdi,şimdi adam korkar mı oldu,beni mi beğenmez oldu anlamadım ben mi farklı algılıyorum

Maden suyuda aldik canim. Oyleymis evet tesekkur ederim. Hastaneye gittigimde olcturucem simdilik içiyorum fazlasinin zarari yokmus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…