ben öyle yapıyorum hiç şeker yüklemesi yaptırmadım.dr umla da konuştum olur dedi.evde sürekli ölçüm cihazıyla kontrol yapıyorum. hatta aldığım ölçümleri dün doktoruma gösterdim biraz yüksek dedi bi diyet verdi şuan için dikkatli besleniyorum.sende öyle yap istersen 100 gr şeker yükletmeKızlar fikirlerinize ihtiyacım var. Bugün 50 gr şeker yüklemesi yaptırdım. Açlık 84 çıktı ama tokluk 154 maalesefHenüz doktorumla görüşmedim ama internette okuduğum kadarıyla 140 üzeri çıkarsa 100 gramlık bi şeker yüklemesi daha yapılıyormuş. Ben ilkini bile istemeyerek bebeğime karşı kendimi kötü hissederek yaptırdım, şimdi ikinci bi yükleme yaptırmak istemiyorum. Doktorum 100 daha yapalım derse ne yapıyım? Ölçüm cihazı alsam da evde sıkı takip etsem, diyetisyenle görüşüp bolca da yürüyüş yapsam yeterli olmaz mı ki?
Canım ben de aynıyım hiç azalma yok hormonlarda arttı hatta :)) bide 4ay yapmadık biz bekledik kanamadan dolayı korktuk şimdi beklemiyoruz :)) ama ben çok araştırdım internette Bebek için olumlu bi şeymiş bu Mutluluk hormonu sonuçta çocuk hissetse bile güzel şeyler hissedecek yani :))))Cordi bir bende sorun var galiba,adam benden duygusala bağladı,çocuk hisseder moduna girdi. Yoksa dolanıyor arkasına hemen yine yapalım hamilelik ne güzel yakıştı diye niyeti bozdu ama korkuyor yanaşmaya,ben desen hormonlarım tavan hiç azalma yok
doktoruna danış önce tabi ama dediğin gibi dikkatli devam edersen sorun olmaz heralde bende yeni yaptırdım yüksek çıksa ikincisini yapar mıydım bilmiyorum ama kendi kendime bi diyet uygulamak çok zor gelir bana tatlıya düşkünüm çünkü sen diyetisyenle görüşüp ayarlarsan olur benceKızlar fikirlerinize ihtiyacım var. Bugün 50 gr şeker yüklemesi yaptırdım. Açlık 84 çıktı ama tokluk 154 maalesefHenüz doktorumla görüşmedim ama internette okuduğum kadarıyla 140 üzeri çıkarsa 100 gramlık bi şeker yüklemesi daha yapılıyormuş. Ben ilkini bile istemeyerek bebeğime karşı kendimi kötü hissederek yaptırdım, şimdi ikinci bi yükleme yaptırmak istemiyorum. Doktorum 100 daha yapalım derse ne yapıyım? Ölçüm cihazı alsam da evde sıkı takip etsem, diyetisyenle görüşüp bolca da yürüyüş yapsam yeterli olmaz mı ki?
Bende hafta basinda ayni videoyu izledim :) evde tabure yok camasir sepetim var o yukseklikte onu ters ceviriyorum esim gorse kesin benimlede dalga gecer :)
Bende hafta basinda ayni videoyu izledim :) evde tabure yok camasir sepetim var o yukseklikte onu ters ceviriyorum esim gorse kesin benimlede dalga gecer :)
Canım ben de aynıyım hiç azalma yok hormonlarda arttı hatta :)) bide 4ay yapmadık biz bekledik kanamadan dolayı korktuk şimdi beklemiyoruz :)) ama ben çok araştırdım internette Bebek için olumlu bi şeymiş bu Mutluluk hormonu sonuçta çocuk hissetse bile güzel şeyler hissedecek yani :))))
Sen hangi marka ölçüm cihazı kullanıyorsun canım bende alıp başlasam iyi olacak. Bi ara konusu geçmişti burda sanki ama o zamanlar şekerim var mı yok mu bilmediğimden çok dikkat etmemişim. Doktorun yüksek dediği ölçümlerin kaçtı, benimki gibi 150 üzeri falan mı?ben öyle yapıyorum hiç şeker yüklemesi yaptırmadım.dr umla da konuştum olur dedi.evde sürekli ölçüm cihazıyla kontrol yapıyorum. hatta aldığım ölçümleri dün doktoruma gösterdim biraz yüksek dedi bi diyet verdi şuan için dikkatli besleniyorum.sende öyle yap istersen 100 gr şeker yükletme
Sen hangi marka ölçüm cihazı kullanıyorsun canım bende alıp başlasam iyi olacak. Bi ara konusu geçmişti burda sanki ama o zamanlar şekerim var mı yok mu bilmediğimden çok dikkat etmemişim. Doktorun yüksek dediği ölçümlerin kaçtı, benimki gibi 150 üzeri falan mı?
Zaten ilk 4 ay kadar kusmaktan gözüm tatlı falan görmemişti. Tam kusmalar bitti iştah açıldı rahat rahat yemek yiyorum derken bu çıktı şimdi. Son bir aydır falan tatlı tüketiyordum zaten o da aşırı değil ama şimdi onlarla da vedalaşıcam galibadoktoruna danış önce tabi ama dediğin gibi dikkatli devam edersen sorun olmaz heralde bende yeni yaptırdım yüksek çıksa ikincisini yapar mıydım bilmiyorum ama kendi kendime bi diyet uygulamak çok zor gelir bana tatlıya düşkünüm çünkü sen diyetisyenle görüşüp ayarlarsan olur bence
Heh işte bende tam olarak böyle düşünüyorum. Yükleme yüklemee nereye kadar. Çözümü her durumda aynıysa neden yükleme yaptırıyoruz ki. Doğuma kadar evde takip ediyim güzelce, diyetisyenle görişiyim gerekirse versin elime listemi bende biraz nefsime hakim olayım hayırlısıyla bitsin şu 15 hafta. Doktoruma da ulaşamıyorum şuan için, sen biliyor musun İnsülin kullanımı hangi değerden yukarısı için başlanıyor?gecmis olsun canim, seker yuklemesinin vatana millete hicbi faydasi yok..
2.yi yaptirma bence..
kendin takip et, yuklemede bisey yapmiyolar ki, degerin yuksek cikti dikkat et diyor, ya da evde takip verip degerlerine gore ilaca ya da insuline baslatiyor..
sabah açken ölç, kaydet, kahvaltidan 1 saat sonra 2 saat sonra ölç onlari da kaydet..
tatli yiyorsan yedikten 1 saat sonra ölç kaydet..
bu degerleri doktoruna goster..
yani simdi yukleme yaptirdin, degerin 100 ciksaydi, ok bi sorun yok dicektin..
ama 3-4 hafta sonra da bozulabilir, 30.haftada bozulabilir, durmadan yukleme yaptiramicana gore kendin takip ediceksin..
doguma kadar takip edicez baska yolu yok..
Aslında oraya gidecektim ama yeni gittiğim hastane ve doktordan memnun kaldım fiyatta aynıydı burada gideyim dedim. Doktora muayene bitince ben daha uzun olacak sandım dedim bebek her yerini gösterdi uğraştırmadı dedi kimi bebek kapanıyor göstermiyor o zaman uzuyor dedi. Benim doktorun odasında büyük ekrandan biz bebeği izleyebiliyoruz bunda oda yoktu ben göremedim bebeği kardeşimle gitmiştik o videoya çekti oradan baktık artık. Eşimde bu sefer gelemedi zaten. Nasip sağlıklıymış gerisi çok önemli değil aslında.Keşke beniö gittiğim yere gitseydin ya bende burda bi arkadaşın tavsiyesiyle gitmiştim kadın 45 dakika herşeyi resmen ince ince anlatmıştı
Bizede CD filan vermedi bir tane ultrason resmi verdi raporla birlikte o kadar. Aynen artık doktorumuzda göreceğiz.İyi demiş doktor di mi? Biz de bayram oncesi girdik detayşıya ne resim ne cd alabildik cok yogundu. Carsamba fetal eko cekilince gittim goruntu alayım diye yine yogundu. bellek bıraktım atıverin bi bos zamanda diıe bu seferde ıkı gundur ben gıdemedım almaya. Oglum nasıl ben gordum de babası cok merak edio.
sen de kendi doktorunda gorursun iyice canım
Bizim evde alaturka tuvalet var ama karnım acıyor ve sıkışıyor klozet takmayı düşünüyoruz.kızlar garip bi soru olcak ama hangi tuvaleti kullanıyosunuz klozet enfeksyon yapıo diye korkuyorum doktor önerisi olan varmı yada bilgisi
Görümceme doktoru cinsel ilişkinin doğumu kolaylaştırdıgını söylemiş bilginize. Bizde baştan beri cinsellik beklemeye alındı hiç içimden gelmiyor doğrusu.Canım ben de aynıyım hiç azalma yok hormonlarda arttı hatta :)) bide 4ay yapmadık biz bekledik kanamadan dolayı korktuk şimdi beklemiyoruz :)) ama ben çok araştırdım internette Bebek için olumlu bi şeymiş bu Mutluluk hormonu sonuçta çocuk hissetse bile güzel şeyler hissedecek yani :))))
Ne güzel seninkinde her biri için referans aralığı vermiş. Şimdi laboratuvarı aradım, 60.dakika için sınırımız 140 dedi. Ama sizin durumunuzu yaşınıza, kilonuza falan bakarak doktorunuz değerlendirmeli sizin durumunuz için bu değer çokta yüksek olmayabilir dedi. Doktorum çıkmış hastaneden cebide meşgul bir daha arıycam bakalım ne diyecek. Cevap için çok teşekkür ederim canım.
gecmis olsun canim, seker yuklemesinin vatana millete hicbi faydasi yok..
2.yi yaptirma bence..
kendin takip et, yuklemede bisey yapmiyolar ki, degerin yuksek cikti dikkat et diyor, ya da evde takip verip degerlerine gore ilaca ya da insuline baslatiyor..
sabah açken ölç, kaydet, kahvaltidan 1 saat sonra 2 saat sonra ölç onlari da kaydet..
tatli yiyorsan yedikten 1 saat sonra ölç kaydet..
bu degerleri doktoruna goster..
yani simdi yukleme yaptirdin, degerin 100 ciksaydi, ok bi sorun yok dicektin..
ama 3-4 hafta sonra da bozulabilir, 30.haftada bozulabilir, durmadan yukleme yaptiramicana gore kendin takip ediceksin..
doguma kadar takip edicez baska yolu yok..
oy maşallah :)Kızlar simdi doktordan geliyorum. Benim ufaklık 10 gün kadar önden gidiyormuş. Boyu 32 cm kilosu 880 gr tombik bi Bebek dedi. Şeker yüklemesi için kan verdim idrar tahlili falan aldı yarın öğlen whatsapdan konuşuruz sonuçları dedi. Bizde durum bu :)
50lik yuksek cikarsa 100luk uygulama rutin bir sey. Doktorun teklif edecektir. Sen yukleme yaptirmak istemediğini soyleyip dogrudsn diyete baslayabilirsin.Sen hangi marka ölçüm cihazı kullanıyorsun canım bende alıp başlasam iyi olacak. Bi ara konusu geçmişti burda sanki ama o zamanlar şekerim var mı yok mu bilmediğimden çok dikkat etmemişim. Doktorun yüksek dediği ölçümlerin kaçtı, benimki gibi 150 üzeri falan mı?
Ay evet ölçüm cihazını I ikizcan2016 la sen konuşmuştun değil mi neydi markasıbence senin dediğin şekilde kontrollü diyet ve evde şeker talibiyle mantıklı geldi bana 100'lüğü yaptırmamak. bende de çıkarsa 50'likte yükseklik 100'lüğü ben de istemem. Aldım şeker ölçme cihazını ölçüp duruyorum zaten. (sağolsun I ikizcan2016 :) ) Tabiki doktorun önerirse. en önemlisi onun ne önerdiği
Hey maşallah subhanallahKızlar simdi doktordan geliyorum. Benim ufaklık 10 gün kadar önden gidiyormuş. Boyu 32 cm kilosu 880 gr tombik bi Bebek dedi. Şeker yüklemesi için kan verdim idrar tahlili falan aldı yarın öğlen whatsapdan konuşuruz sonuçları dedi. Bizde durum bu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?