2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
ben öyle yapıyorum hiç şeker yüklemesi yaptırmadım.dr umla da konuştum olur dedi.evde sürekli ölçüm cihazıyla kontrol yapıyorum. hatta aldığım ölçümleri dün doktoruma gösterdim biraz yüksek dedi bi diyet verdi şuan için dikkatli besleniyorum.sende öyle yap istersen 100 gr şeker yükletme

Canım ben de aynıyım hiç azalma yok hormonlarda arttı hatta :)) bide 4ay yapmadık biz bekledik kanamadan dolayı korktuk şimdi beklemiyoruz :)) ama ben çok araştırdım internette Bebek için olumlu bi şeymiş bu Mutluluk hormonu sonuçta çocuk hissetse bile güzel şeyler hissedecek yani :))))

doktoruna danış önce tabi ama dediğin gibi dikkatli devam edersen sorun olmaz heralde bende yeni yaptırdım yüksek çıksa ikincisini yapar mıydım bilmiyorum ama kendi kendime bi diyet uygulamak çok zor gelir bana tatlıya düşkünüm çünkü sen diyetisyenle görüşüp ayarlarsan olur bence

yaaaaww bunlar beni ne dürtüp duruyorlar diyorsa çocuk :)))
"hep kafama gözüme geliyo, naapiyonuz anlamiyom" diyorsa :)))
gebelikte bi sikinti yoksa cinsellikte sakinca yok tabi ama riskli gebeliklerde orgazm, rahim kaslarini kasarak uyardigi icin düşük tehlikesi yaratiyor..

Sen hangi marka ölçüm cihazı kullanıyorsun canım bende alıp başlasam iyi olacak. Bi ara konusu geçmişti burda sanki ama o zamanlar şekerim var mı yok mu bilmediğimden çok dikkat etmemişim. Doktorun yüksek dediği ölçümlerin kaçtı, benimki gibi 150 üzeri falan mı?

gecmis olsun canim, seker yuklemesinin vatana millete hicbi faydasi yok..
2.yi yaptirma bence..
kendin takip et, yuklemede bisey yapmiyolar ki, degerin yuksek cikti dikkat et diyor, ya da evde takip verip degerlerine gore ilaca ya da insuline baslatiyor..
sabah açken ölç, kaydet, kahvaltidan 1 saat sonra 2 saat sonra ölç onlari da kaydet..
tatli yiyorsan yedikten 1 saat sonra ölç kaydet..
bu degerleri doktoruna goster..
yani simdi yukleme yaptirdin, degerin 100 ciksaydi, ok bi sorun yok dicektin..
ama 3-4 hafta sonra da bozulabilir, 30.haftada bozulabilir, durmadan yukleme yaptiramicana gore kendin takip ediceksin..
doguma kadar takip edicez baska yolu yok..

Zaten ilk 4 ay kadar kusmaktan gözüm tatlı falan görmemişti. Tam kusmalar bitti iştah açıldı rahat rahat yemek yiyorum derken bu çıktı şimdi. Son bir aydır falan tatlı tüketiyordum zaten o da aşırı değil ama şimdi onlarla da vedalaşıcam galiba

Heh işte bende tam olarak böyle düşünüyorum. Yükleme yüklemee nereye kadar. Çözümü her durumda aynıysa neden yükleme yaptırıyoruz ki. Doğuma kadar evde takip ediyim güzelce, diyetisyenle görişiyim gerekirse versin elime listemi bende biraz nefsime hakim olayım hayırlısıyla bitsin şu 15 hafta. Doktoruma da ulaşamıyorum şuan için, sen biliyor musun İnsülin kullanımı hangi değerden yukarısı için başlanıyor?

Keşke beniö gittiğim yere gitseydin ya bende burda bi arkadaşın tavsiyesiyle gitmiştim kadın 45 dakika herşeyi resmen ince ince anlatmıştı
Aslında oraya gidecektim ama yeni gittiğim hastane ve doktordan memnun kaldım fiyatta aynıydı burada gideyim dedim. Doktora muayene bitince ben daha uzun olacak sandım dedim bebek her yerini gösterdi uğraştırmadı dedi kimi bebek kapanıyor göstermiyor o zaman uzuyor dedi. Benim doktorun odasında büyük ekrandan biz bebeği izleyebiliyoruz bunda oda yoktu ben göremedim bebeği kardeşimle gitmiştik o videoya çekti oradan baktık artık. Eşimde bu sefer gelemedi zaten. Nasip sağlıklıymış gerisi çok önemli değil aslında.

Bizede CD filan vermedi bir tane ultrason resmi verdi raporla birlikte o kadar. Aynen artık doktorumuzda göreceğiz.

kızlar garip bi soru olcak ama hangi tuvaleti kullanıyosunuz klozet enfeksyon yapıo diye korkuyorum doktor önerisi olan varmı yada bilgisi
Bizim evde alaturka tuvalet var ama karnım acıyor ve sıkışıyor klozet takmayı düşünüyoruz.
Görümceme doktoru cinsel ilişkinin doğumu kolaylaştırdıgını söylemiş bilginize. Bizde baştan beri cinsellik beklemeye alındı hiç içimden gelmiyor doğrusu.

bence senin dediğin şekilde kontrollü diyet ve evde şeker talibiyle mantıklı geldi bana 100'lüğü yaptırmamak. bende de çıkarsa 50'likte yükseklik 100'lüğü ben de istemem. Aldım şeker ölçme cihazını ölçüp duruyorum zaten. (sağolsun I ikizcan2016 :) ) Tabiki doktorun önerirse. en önemlisi onun ne önerdiği

Bu arada alışveriş yaptığım sitelerden usamarkabebe kargosunu aldım bugün sorunsuz elime ulaştı alışveriş yapmak isteyenler için. Diğer kargoda yolda o gelince onu da söylerim :)

tatlı yedikten sonra da ölçmek gerektiğini bilmiyodum. onu da yapayım. Bir de normal değerlerde çıktığı için genelde yazmadım hiç. Doktora göstermek için mantıklıymış. Düzenli yapap yazayım mı? hergün ölçmek gerekir mi? haftada 2-3 kere kendimde tuhaflık hissedersem önce tansiyon-sonra şeker ölçüyom.
grubumuzun en bilgilisi önerin varsa seve seve dinlerim valla, sağlıkla ilgili ne varsa önce senin önerdiklerini alırım hertürlü

50lik yuksek cikarsa 100luk uygulama rutin bir sey. Doktorun teklif edecektir. Sen yukleme yaptirmak istemediğini soyleyip dogrudsn diyete baslayabilirsin.
Verilen diyet oldukca faydali çünkü bir sey kaybetmis olmazsin:)

Ay evet ölçüm cihazını I ikizcan2016 la sen konuşmuştun değil mi neydi markası

Hey maşallah subhanallah Benim kızımda 32 cm ama 665 gramcık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…