Gardımı aldım 100 lük derse yok diycem :) Bi diyetislenle görüşüp dediğin gibi listeye başlıyım sonuçta faydası var zararı yok. Hem eşimde kilo vermek istiyordu ikimizi birden aradan çıkarayım :)50lik yuksek cikarsa 100luk uygulama rutin bir sey. Doktorun teklif edecektir. Sen yukleme yaptirmak istemediğini soyleyip dogrudsn diyete baslayabilirsin.
Verilen diyet oldukca faydali çünkü bir sey kaybetmis olmazsin:)
Hahaha ben ilk başlarda her zamanki şüpheci tavrımla ay yaptık bi iş ama bu çocuk kıpırdamıyor galiba hiç hoşuna gitmedi fln diyordum :))) sessiz sedasız bekliyor garibim :))) ama doğunca kıskanıyorlarmış zaten izin vermez kesin bırak ulen annemi diyebilir :))yaaaaww bunlar beni ne dürtüp duruyorlar diyorsa çocuk :)))
"hep kafama gözüme geliyo, naapiyonuz anlamiyom" diyorsa :)))
gebelikte bi sikinti yoksa cinsellikte sakinca yok tabi ama riskli gebeliklerde orgazm, rahim kaslarini kasarak uyardigi icin düşük tehlikesi yaratiyor..
Evet özellikle son haftalar cinsel ilişki öneriyor doktorlar. arkadaşımın da öyle oldu sancı az gelince açılmada az olunca yürüyüşün yanında birliktelik önermişti doktoru :) işe yaradı diyor :))Aslında oraya gidecektim ama yeni gittiğim hastane ve doktordan memnun kaldım fiyatta aynıydı burada gideyim dedim. Doktora muayene bitince ben daha uzun olacak sandım dedim bebek her yerini gösterdi uğraştırmadı dedi kimi bebek kapanıyor göstermiyor o zaman uzuyor dedi. Benim doktorun odasında büyük ekrandan biz bebeği izleyebiliyoruz bunda oda yoktu ben göremedim bebeği kardeşimle gitmiştik o videoya çekti oradan baktık artık. Eşimde bu sefer gelemedi zaten. Nasip sağlıklıymış gerisi çok önemli değil aslında.
Bizede CD filan vermedi bir tane ultrason resmi verdi raporla birlikte o kadar. Aynen artık doktorumuzda göreceğiz.
Bizim evde alaturka tuvalet var ama karnım acıyor ve sıkışıyor klozet takmayı düşünüyoruz.
Görümceme doktoru cinsel ilişkinin doğumu kolaylaştırdıgını söylemiş bilginize. Bizde baştan beri cinsellik beklemeye alındı hiç içimden gelmiyor doğrusu.
Yok hatta yaptığımız yaramazlıklardan bahsediyoruz :)))Kızlar merhabalar nasılsınız
Valla çok yazmışınız okuyamadım...
Bi yaramazlık yoktur inş
Maşallah bebişe :) Benim de yarın kontrolüm ay inşallah büyümüştür en son gittiğimde boyu azıcık kısaydı sanki sınırda şimdi çok merak ediyorumKızlar simdi doktordan geliyorum. Benim ufaklık 10 gün kadar önden gidiyormuş. Boyu 32 cm kilosu 880 gr tombik bi Bebek dedi. Şeker yüklemesi için kan verdim idrar tahlili falan aldı yarın öğlen whatsapdan konuşuruz sonuçları dedi. Bizde durum bu :)
tatlı yedikten sonra da ölçmek gerektiğini bilmiyodum. onu da yapayım. Bir de normal değerlerde çıktığı için genelde yazmadım hiç. Doktora göstermek için mantıklıymış. Düzenli yapap yazayım mı? hergün ölçmek gerekir mi? haftada 2-3 kere kendimde tuhaflık hissedersem önce tansiyon-sonra şeker ölçüyom.
grubumuzun en bilgilisi önerin varsa seve seve dinlerim valla, sağlıkla ilgili ne varsa önce senin önerdiklerini alırım hertürlü
Olsun canım az kaldı aslında hafta olarak sayınca. bebişler için azıcık boğazımızdan keseriz nolcak saglıklı olsunlar da hem kendi sağlığın için de böylesi daha iyiZaten ilk 4 ay kadar kusmaktan gözüm tatlı falan görmemişti. Tam kusmalar bitti iştah açıldı rahat rahat yemek yiyorum derken bu çıktı şimdi. Son bir aydır falan tatlı tüketiyordum zaten o da aşırı değil ama şimdi onlarla da vedalaşıcam galiba
Hahaha ben ilk başlarda her zamanki şüpheci tavrımla ay yaptık bi iş ama bu çocuk kıpırdamıyor galiba hiç hoşuna gitmedi fln diyordum :))) sessiz sedasız bekliyor garibim :))) ama doğunca kıskanıyorlarmış zaten izin vermez kesin bırak ulen annemi diyebilir :))
Ayy çok güzel gör bakalım kuzucuğu benimkide bugün dönüp duruyor.Yok hatta yaptığımız yaramazlıklardan bahsediyoruz :)))
Yarın doktor randevum var 5haftadır görmediğim için bi heyecan oldu bugün bende bekliyorum merakla :)
kiskanicak kesin :)
dogumdan sonrayi dort gozle bekliyor bizim koca ama anca cocuklar uyicak, arada derede :)))
o da ikiz cocuktan hal kalirsa...
depresyona girmesin, ustume kari almasin diye dogumdan sonra bol bol yapariz diyorum :)))
walla ben hergun ölçmüyorum :))
haftada 1-2 gun yapiyorum,bi de ağırlık çökerse, erken uykum gelirse, acikinca çok düsersem arada ölcuyorum..
bi terslik farkedersen kaydet, yoksa gerek yok..
e canim hergun onlarca insan geliyor eczaneye, yillardir ne hikayeler duyuyoruz..
kesin teshis koymak disinda gerekli yonlendirmeleri yapacak sekilde egitim aliyoruz..
tedavide kullanilan ilaclari doktorlardan daha ayrintili ögreniyoruz..
benim bicok doktora zerre guvenim yok..
neye gore ilac yazdiklarini biliyorum, firmaci once doktora gidiyor, iste hediye adi altinda biseyler veriyor, adi da "biz bu ilaci doktora calistik eczacim, doktor bey yazacak bol bol, siz de yuklu alim yaparsaniz iyi olur" oluyor..
sonra doktor hastaya diyor ki
"bak bu dedigimi alacaksin, baska ilac olmaz"
hasta geliyor, "doktorun dediginin aynisi olsun"
:))))
eczane sanki dandik ilaci vericek, hastayi kandiracak gibi bi imaj veriyor doktor..
Yazık şimdiden hayalleri yıkılmasın tabi sen öyle söyle nasılsa doğunca gerçeklerle yüzleşir :))kiskanicak kesin :)
dogumdan sonrayi dort gozle bekliyor bizim koca ama anca cocuklar uyicak, arada derede :)))
o da ikiz cocuktan hal kalirsa...
depresyona girmesin, ustume kari almasin diye dogumdan sonra bol bol yapariz diyorum :)))
ımc diye bir marka.fiyatıda çok uygun cihaz 40 lira aparatlarıda 40 lira.ballı reçelli yaptım hep kahvaltılarımı şekeri anlamak için bi kere 158 çıktı diğer günler 130 larda çıktı dr dikkatli olmak gerek dediSen hangi marka ölçüm cihazı kullanıyorsun canım bende alıp başlasam iyi olacak. Bi ara konusu geçmişti burda sanki ama o zamanlar şekerim var mı yok mu bilmediğimden çok dikkat etmemişim. Doktorun yüksek dediği ölçümlerin kaçtı, benimki gibi 150 üzeri falan mı?
Benimki hareketli son zamanlarda baya sanki sağ kaburgamın altına kaçıyor gibi oralarda hissediyrum bi haftadır. yarın gidince soracağım gerçekten de hissettiğim yerde mi diyeAyy çok güzel gör bakalım kuzucuğu benimkide bugün dönüp duruyor.
Siz ciddi misiniz ya eee ben hamilelikte herkesin hormonları Coşar zannediyordum. çok rencide oldum şuan. Aykut'lu tavuklu bi karikatür vardı çocuk beddua ediyordu babasına o geldi şimdi aklıma
Bi de biz hamilelik boyunca ne kavgalar ne kavgalar ona rağmen böyle. Geçmiş olsun kuzucum inşallah ağrıların hafifler. Bazen biran evvel geçse diyorum bazen de böyle rahat hala istediğim gibi takılıyorum diyorum kafalar karışıkAğrıdan sızıdan benimki coşmuyor Goji'cim. Hatta coşacağı zamanlar bile ağrı aklıma gelince içime kaçıyor gerçi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?