2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Kızlar merhabalar nasılsınız
Valla çok yazmışınız okuyamadım...
Bi yaramazlık yoktur inş

50lik yuksek cikarsa 100luk uygulama rutin bir sey. Doktorun teklif edecektir. Sen yukleme yaptirmak istemediğini soyleyip dogrudsn diyete baslayabilirsin.
Verilen diyet oldukca faydali çünkü bir sey kaybetmis olmazsin:)
Gardımı aldım 100 lük derse yok diycem :) Bi diyetislenle görüşüp dediğin gibi listeye başlıyım sonuçta faydası var zararı yok. Hem eşimde kilo vermek istiyordu ikimizi birden aradan çıkarayım :)

Hahaha ben ilk başlarda her zamanki şüpheci tavrımla ay yaptık bi iş ama bu çocuk kıpırdamıyor galiba hiç hoşuna gitmedi fln diyordum :))) sessiz sedasız bekliyor garibim :))) ama doğunca kıskanıyorlarmış zaten izin vermez kesin bırak ulen annemi diyebilir :))

Evet özellikle son haftalar cinsel ilişki öneriyor doktorlar. arkadaşımın da öyle oldu sancı az gelince açılmada az olunca yürüyüşün yanında birliktelik önermişti doktoru :) işe yaradı diyor :))

Kızlar merhabalar nasılsınız
Valla çok yazmışınız okuyamadım...
Bi yaramazlık yoktur inş
Yok hatta yaptığımız yaramazlıklardan bahsediyoruz :)))
Yarın doktor randevum var 5haftadır görmediğim için bi heyecan oldu bugün bende bekliyorum merakla :)

Maşallah bebişe :) Benim de yarın kontrolüm ay inşallah büyümüştür en son gittiğimde boyu azıcık kısaydı sanki sınırda şimdi çok merak ediyorum

walla ben hergun ölçmüyorum :))
haftada 1-2 gun yapiyorum,bi de ağırlık çökerse, erken uykum gelirse, acikinca çok düsersem arada ölcuyorum..
bi terslik farkedersen kaydet, yoksa gerek yok..

e canim hergun onlarca insan geliyor eczaneye, yillardir ne hikayeler duyuyoruz..
kesin teshis koymak disinda gerekli yonlendirmeleri yapacak sekilde egitim aliyoruz..
tedavide kullanilan ilaclari doktorlardan daha ayrintili ögreniyoruz..

benim bicok doktora zerre guvenim yok..
neye gore ilac yazdiklarini biliyorum, firmaci once doktora gidiyor, iste hediye adi altinda biseyler veriyor, adi da "biz bu ilaci doktora calistik eczacim, doktor bey yazacak bol bol, siz de yuklu alim yaparsaniz iyi olur" oluyor..
sonra doktor hastaya diyor ki
"bak bu dedigimi alacaksin, baska ilac olmaz"
hasta geliyor, "doktorun dediginin aynisi olsun"
:))))
eczane sanki dandik ilaci vericek, hastayi kandiracak gibi bi imaj veriyor doktor..

Olsun canım az kaldı aslında hafta olarak sayınca. bebişler için azıcık boğazımızdan keseriz nolcak saglıklı olsunlar da hem kendi sağlığın için de böylesi daha iyi

kiskanicak kesin :)
dogumdan sonrayi dort gozle bekliyor bizim koca ama anca cocuklar uyicak, arada derede :)))
o da ikiz cocuktan hal kalirsa...
depresyona girmesin, ustume kari almasin diye dogumdan sonra bol bol yapariz diyorum :)))

dogumdan sonrayi dort gozle bekliyor bizim koca ama anca cocuklar uyicak, arada derede :)))
depresyona girmesin, ustume kari almasin diye dogumdan sonra bol bol yapariz diyorum :)))

Ooo derin mevzulara girilmiş. Valla bizde de yok benim sürekli ağrılarım olunca adam yaklaşmıyor bile yanıma...
Erkek ya annesine dokunacam diye sancı yapıyor eşek sıpası diyordu bi ara. Şimd senin bir yerin ağrımasında ben yapmamaya razıyım diyor

ben de ilaç mümessilliği yapan arkadaşlardan biliyorum maalesef ondan güvenemem çok kimseye. ille tüm prospektüsünü baştan aşağı okur, internetten de bakar öyle kullanırım. Millet söyleniyoe bana, çok kurcalıyorsun herşeyi, bu kadar okuma diye. Ama huy oldu artı napayım. :/

Yazık şimdiden hayalleri yıkılmasın tabi sen öyle söyle nasılsa doğunca gerçeklerle yüzleşir :))

ımc diye bir marka.fiyatıda çok uygun cihaz 40 lira aparatlarıda 40 lira.ballı reçelli yaptım hep kahvaltılarımı şekeri anlamak için bi kere 158 çıktı diğer günler 130 larda çıktı dr dikkatli olmak gerek dedi

Siz ciddi misiniz ya eee ben hamilelikte herkesin hormonları Coşar zannediyordum . çok rencide oldum şuan. Aykut'lu tavuklu bi karikatür vardı çocuk beddua ediyordu babasına o geldi şimdi aklıma

Ayy çok güzel gör bakalım kuzucuğu benimkide bugün dönüp duruyor.
Benimki hareketli son zamanlarda baya sanki sağ kaburgamın altına kaçıyor gibi oralarda hissediyrum bi haftadır. yarın gidince soracağım gerçekten de hissettiğim yerde mi diye

Siz ciddi misiniz ya eee ben hamilelikte herkesin hormonları Coşar zannediyordum . çok rencide oldum şuan. Aykut'lu tavuklu bi karikatür vardı çocuk beddua ediyordu babasına o geldi şimdi aklıma

Ağrıdan sızıdan benimki coşmuyor Goji'cim. Hatta coşacağı zamanlar bile ağrı aklıma gelince içime kaçıyor gerçi.

Ağrıdan sızıdan benimki coşmuyor Goji'cim. Hatta coşacağı zamanlar bile ağrı aklıma gelince içime kaçıyor gerçi.
Bi de biz hamilelik boyunca ne kavgalar ne kavgalar ona rağmen böyle. Geçmiş olsun kuzucum inşallah ağrıların hafifler. Bazen biran evvel geçse diyorum bazen de böyle rahat hala istediğim gibi takılıyorum diyorum kafalar karışık

Ahhh kizlar ahhhh.hic giremiyorum buraya.benim oglan 11 aylik oldu yaramazmi yaramaz.ayni zamanda calisiyorum.iş cikisi oglani bakicidan aliyom onunla ilgileneyim derken vakit nasil geciyor anlamiyorum.suan bunlari zor yaziyorum teli elimden almaya calisiyor.dogum iznine ayrikdigimda bil vaktim olur girerim o zaman simdilik beni mahsur gorun.

Ahhh kizlar ahhhh.hic giremiyorum buraya.benim oglan 11 aylik oldu yaramazmi yaramaz.ayni zamanda calisiyorum.iş cikisi oglani bakicidan aliyom onunla ilgileneyim derken vakit nasil geciyor anlamiyorum.suan bunlari zor yaziyorum teli elimden almaya calisiyor.dogum iznine ayrikdigimda bil vaktim olur girerim o zaman simdilik beni mahsur gorun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…