Bi de biz hamilelik boyunca ne kavgalar ne kavgalar ona rağmen böyle. Geçmiş olsun kuzucum inşallah ağrıların hafifler. Bazen biran evvel geçse diyorum bazen de böyle rahat hala istediğim gibi takılıyorum diyorum kafalar karışık
Bizimki bebeğin de mutlu olduğunu öğrenince bi garipsedi olmaz öyle şey falan dedi ama sonra baktım çabuk benimsedi bu fikriKavga hormonları yükseltiyor kuzum. O zaman daha ateşli şey oluyor.Ten uyumu bir de. O da yüksek olunca uhu.
Gerçi hamilelik döneminde erkeklerin hepsi bi' farklı psikolojiye giriyor. Bi' bizimki çocuğa zarar veririz psikolojisine giremedi diye düşünüyordum bdv'de okudukça. Bizimki hâlen beylee
Uzun zamandır yazmıyorsun sen de. Yeniden gördüğüme sevindim.
Ooo derin mevzulara girilmiş. Valla bizde de yok benim sürekli ağrılarım olunca adam yaklaşmıyor bile yanıma...
Erkek ya annesine dokunacam diye sancı yapıyor eşek sıpası diyordu bi ara. Şimd senin bir yerin ağrımasında ben yapmamaya razıyım diyor
ben de ilaç mümessilliği yapan arkadaşlardan biliyorum maalesef ondan güvenemem çok kimseye. ille tüm prospektüsünü baştan aşağı okur, internetten de bakar öyle kullanırım. Millet söyleniyoe bana, çok kurcalıyorsun herşeyi, bu kadar okuma diye. Ama huy oldu artı napayım. :/
Bizimki bebeğin de mutlu olduğunu öğrenince bi garipsedi olmaz öyle şey falan dedi ama sonra baktım çabuk benimsedi bu fikriÇok tadım olmadı uzun zaman işler baya karışmıştı havalarda güzel olunca kendimi dışarlara vurmuştum. Bende özlemişim burayı herkesin derdinin aynı olması iyi geliyor bazen uzaylı değilim ben dedirtiyor
Ne kadar tatlı konuşmuşşş... :) sevinceğine üzülüyosun.. çok romantik bence : )Canım konuştuk,aslında daha da çekici geliyor böyle ama korkuyorum bir şey olursa hissediyorum sanki diye tırsıyormuş.
@dgulkts canım hamileyim diye hiç salmadım kendimi,yemem kilom ölçülü,giyimim makyajım bakımım hep yerinde iş gereği de.Ben kendimi beğenmemezliğe vurdum sanırım. Hala aynı yüzüm gözüm.
Az önce konuştum sakin sakin.Noldu birden diye.
Sorun olmadığını fiziksel açıdan çekici gelmiyorsun diye bir şey yok sarılınca bile aklıma geliyor ama ya zarar verirsem diye korkuyorum. Hissediyorum sanki dedi.
Duygusal oldum iyice bebeği düşününce hayal kurdukça duygulanıyorum. Her önüme gelene baba olucam diye söylüyorum dedi. Sana karşı daha da şefkatli oldum farkındasın zaten,istek umrumda olmuyor ki daha çok sizi koruyayım mutlu olalım diye düşünür oldum,bu kadar duygusallaştığımı bilmiyordum başka bir şey düşünmüyorum emin ol hatta sana çok yakıştı hamilelik iki üç tane daha yapalım diye düşünür oldum dedi beyimiz.
Canım ben de aynıyım hiç azalma yok hormonlarda arttı hatta :)) bide 4ay yapmadık biz bekledik kanamadan dolayı korktuk şimdi beklemiyoruz :)) ama ben çok araştırdım internette Bebek için olumlu bi şeymiş bu Mutluluk hormonu sonuçta çocuk hissetse bile güzel şeyler hissedecek yani :))))
Ne kadar tatlı konuşmuşşş... :) sevinceğine üzülüyosun.. çok romantik bence : )
Allah yardımcımız olsun benimde sütüm muzum magneztyumum eksık olmaz ama dr normal dedi vucut kendını normal doğuma hazırlıyormus bılmıyorkı bu kız sezeryan olmak zorunda neyse gecmış olsun sana tekrardam ben malesef calısıyorum olaganustu halden dolayı drlar bu durumda dahı rapor vermıyorlar ben ayaklarımı yuksege uzatarak yattım bıraz rahatladım
Büyümez olur mu benim ki bir ayda iki katına çıkmış :) sende bi gör de hasret gider :)Maşallah bebişe :) Benim de yarın kontrolüm ay inşallah büyümüştür en son gittiğimde boyu azıcık kısaydı sanki sınırda şimdi çok merak ediyorum
annelik duygusu fln diyoruz ya babalara da bi haller oluyo.. baya duygusallasiyorlar :))
benimki arada sapitiyo huysuzlaniyo, bak hamile halimle beni uzuyorsun... diye basliyorum hemen donuyo evet haklisina :)))
benim istegim de yok zaten, bulantidan da firsat olmadi.. simdi de karnim iyice sisti :)
beklesin biraz daha :)
bi ara biraz kudurur gibi olduydum,
ruyalarimda sevgililerim oluyodu fln burdan kovulduk ruyalar yuzunden :))))
bi daha da gormedim bisey
Ne işe yarıyor kız ananas suyu ben çok severimcordeliac kuzum senin yüzünden ananas suyuna dadandım ortada krizlere giriyorum.
Eşim gidip bulmuş dimes 5-10 tane almış gelmiş iyi alıştım
Amin canim benim Allah razı olsun bakalım testler falan derken geçiyor günler inş takip edelim biraz seni dedilerBen yazmıştım canım, yazdıktan sonra farkettim Balıkesir'deymişsin. Ama olsun şuan için hastaneye yatmış olman bile çok iyi, emin ol senin için en iyisi doktor gözetiminde olman. Hem psikolojik olarakta orada kendini daha güvende hissedersin sitresin azalır. Suyun gelmeye devam da etmiyormuş çok iyi bir haber bu. Arkadaşların önerdiği gıdaları tüketip suyunu arttırmaya ve yatmaya devam canım, Allah'ın izniyle riskli zamanları da geride bırakırsın. Şehirlerarası seyahat şuan için belki riskli olabilir, inşallah herşey yolunda giderde erken doğum falan olmaz yoğun bakıma da ihtiyaç kalmaz. Dualarımdasın canım.
Amin canim benim Allah razı olsun bakalım testler falan derken geçiyor günler inş takip edelim biraz seni dediler
Benim hormonlarda da is yokKavga hormonları yükseltiyor kuzum. O zaman daha ateşli şey oluyor.Ten uyumu bir de. O da yüksek olunca uhu.
Gerçi hamilelik döneminde erkeklerin hepsi bi' farklı psikolojiye giriyor. Bi' bizimki çocuğa zarar veririz psikolojisine giremedi diye düşünüyordum bdv'de okudukça. Bizimki hâlen beylee
Uzun zamandır yazmıyorsun sen de. Yeniden gördüğüme sevindim.
Benim hormonlarda da is yok
Kirk yılın başı biraz yanasacak olsam hayirdir insallah ne oldu diyor esim
Ah mariposa içimde yara :) Ama bu senin bulduğun da çok iyiymiş, erkeği kızı olayı sadece içinin tekstilinde farketmiyor mu? Çubuklar beyaz zaten tekstilini kullanmaz başka alırsın sen kaçırma bu fiyata. Bende artık bebekonfor beşik var canım 5-6 ay kadar ona yatar sonrada oda takımının yan korumalıklı şekilde yatağına geçiririm diye düşünüyorum. Bunu da alsam 2 beşik 1 yatak olur oda gereksiz. Ama park yatak düşünen arkadaşlar mutlaka bu ürüne bi baksınlar derim..derinn83 yavrucan buna bir bak istersen.
https://www.tchibo.com.tr/m/kus-tuyu-cocuk-yastigi-ve-yorgani-p400072783.html
Bunları gezerken bunu buldum. Tam aradığım şeydi resmen masif ağaç bi' de. Erkeği bitmiş. Mariposa benzerine mdf halde 2000'e yakın istemişti tekstilleri hariç.
Ciğerim yanıyor şu an resmen. Hep kızlar için her şey zaten.
https://www.tchibo.com.tr/m/bebek-oyun-parki-p400060306.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?