2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

Kavga hormonları yükseltiyor kuzum. O zaman daha ateşli şey oluyor. Ten uyumu bir de. O da yüksek olunca uhu.

Gerçi hamilelik döneminde erkeklerin hepsi bi' farklı psikolojiye giriyor. Bi' bizimki çocuğa zarar veririz psikolojisine giremedi diye düşünüyordum bdv'de okudukça. Bizimki hâlen beylee

Uzun zamandır yazmıyorsun sen de. Yeniden gördüğüme sevindim.

Bizimki bebeğin de mutlu olduğunu öğrenince bi garipsedi olmaz öyle şey falan dedi ama sonra baktım çabuk benimsedi bu fikri Çok tadım olmadı uzun zaman işler baya karışmıştı havalarda güzel olunca kendimi dışarlara vurmuştum. Bende özlemişim burayı herkesin derdinin aynı olması iyi geliyor bazen uzaylı değilim ben dedirtiyor

annelik duygusu fln diyoruz ya babalara da bi haller oluyo.. baya duygusallasiyorlar :))
benimki arada sapitiyo huysuzlaniyo, bak hamile halimle beni uzuyorsun... diye basliyorum hemen donuyo evet haklisina :)))
benim istegim de yok zaten, bulantidan da firsat olmadi.. simdi de karnim iyice sisti :)
beklesin biraz daha :)
bi ara biraz kudurur gibi olduydum,
ruyalarimda sevgililerim oluyodu fln burdan kovulduk ruyalar yuzunden :))))
bi daha da gormedim bisey

yoo ben de gozum kapali doktorun her dedigini yapamam, bakar arastiririm, mantikli gelirse yaparim..
gelmezse baska doktora giderim :)))
battim bu yuzden ya zaten :)

Doğum zamanı özellikle çok işe yarayacaklar bu konuda. Nasıl benimsemesin erkek canlısı.

Son durumlarını düzelttiniz mi?
Doğumdan sonra otomatik olarak hormonların esaretinden kurtulunca çok farklı olacak her şey. Hamilelik bende ters tepti. Çok sakinleştim normalde problem edeceğim şeyler dâhi olağan karşılıyorum. Kendim bana acaip geliyor bu yüzden. Doğumdan sonra içimden bir cadı çıkmaz inşallah.

Ne kadar tatlı konuşmuşşş... :) sevinceğine üzülüyosun.. çok romantik bence : )

Aklını çeldim zaten korkma diye

Bebişlerimiz iyi olsun da canm bi şekilde idare ediyruz işte biz baksana bu haftalara geldk Allah yardm ediyo.
Ayaklarımı kaldırıp yatiyim ben de bakiyim iyi gelcek mi bana da.ben öyle yatmıyorm hiç.

Valla aynen ağrı sızı herşey bizde biraz sabretsinler... Bende sürekli sakın başkasına gözün kaymasın oyarım diyorum. Ve kızımı üzerine salıyorum babayı parçalıyor

cordeliac kuzum senin yüzünden ananas suyuna dadandım ortada krizlere giriyorum.

Eşim gidip bulmuş dimes 5-10 tane almış gelmiş iyi alıştım

Amin canim benim Allah razı olsun bakalım testler falan derken geçiyor günler inş takip edelim biraz seni dediler

Amin canim benim Allah razı olsun bakalım testler falan derken geçiyor günler inş takip edelim biraz seni dediler

Canım sağlıkla gelecek kuzun hiç moralini bozma...
Elini karnına koy bol bol dua oku özellikle rabbişrahliyi niliyorsan onu ve ayetel kürsi yi çok oku... 16. Haftada bebeğin kesesi aşağıda diye hastaneye yattım sürekli okudum 2 günde kesem yukarı çıktı rabbime şükür...

Benim hormonlarda da is yok
Kirk yılın başı biraz yanasacak olsam hayirdir insallah ne oldu diyor esim

Ah mariposa içimde yara :) Ama bu senin bulduğun da çok iyiymiş, erkeği kızı olayı sadece içinin tekstilinde farketmiyor mu? Çubuklar beyaz zaten tekstilini kullanmaz başka alırsın sen kaçırma bu fiyata. Bende artık bebekonfor beşik var canım 5-6 ay kadar ona yatar sonrada oda takımının yan korumalıklı şekilde yatağına geçiririm diye düşünüyorum. Bunu da alsam 2 beşik 1 yatak olur oda gereksiz. Ama park yatak düşünen arkadaşlar mutlaka bu ürüne bi baksınlar derim..

Yorganı listeme ekliyorum hemen sağol canım :) 2 gündür hastane işlerinden ona bakamadım. Ama benim beşikten kullanan bi arkadaşımla görüştüm, yorganlar genelde 95cm*145cm ebatlarında oluyor bizim beşiklere çok büyük kalıyor dedi. Malum bebişin altında kalmamasına da dikkat etmek lazım. Bi ara gidip yakından inceliycem, içime sinmezse ben de sizin gibi tulumdu battaniyeydi bi şekilde çözmeye çalışıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…