2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Benim hormonlarda da is yok
Kirk yılın başı biraz yanasacak olsam hayirdir insallah ne oldu diyor esim

Adam ürküyordur bunun altından ne çıkacak diye. E ama suç onlarda! Onların yanaşması sadece yanaşma olarak kalmayınca temassız seviyoruz adamları n'abalım.

Geçenlerde ayı belgeseli izliyoruz. Yavrusu çıktı ayının mağaradan. Anneymiş bu dedim.
Annesi değil o. Erkek ayı o. Yavru da erkek. Normalde erkek ayılar erkek yavrularını öldürür. Hem üreme döneminde rakip olacağı hem de dişi yavruyu büyüttüğü süre içinde çiftleşmeyeceği için yavrusunu öldürür ki dişi yeniden çiftleşsin dedi. Ben şok kaldım yaptığı benzetmeye.

Mariposa dışında da yara oluyor insanın.
Oda takımı konusunda Mariposa'yi da beğenmiyorum açıkçası. Mika Decor'la Mothercare'in oda takımı çok hoşuma gitti genel olarak. Onlarda burada malum. :/ Park yatağı çok hoşuma gitmişti. Asıl park yataklar bunlar zaten. Ben de tam şu an alsam, tekstillerini söküp Lili'ye yollasam aynı ölçülerde yapsa falan diye düşünüyordum. Bunu yanımda kullanmak için düşünüyorum ben de.

Bu yorganı zaten normal beşik için al. Normal beşik boyutu bu. Hatta Tchibo'da normal beşik yatağı da vardı. Ben epey alışveriş yaptım Tchibodan. Ürünleri çok güzel. O kuş tüyü takımında sertifikaları vardı 1. sınıf kuş tüyü olduğu onaylı. Ondan attım.

Bebekonfor'un besiginden memnun musun kuzum? Instagramda mağazaları var. Epey de uygunlar. Aslında sepet beşiğin içine uygun ölçülerde uyku tulumu ya da uyku torbası yaptirabilirsin. Altlı üstlü korur.

Valla aynen ağrı sızı herşey bizde biraz sabretsinler... Bende sürekli sakın başkasına gözün kaymasın oyarım diyorum. Ve kızımı üzerine salıyorum babayı parçalıyor

yok kiz kaymaz gozleri :)
kaysa da anca gozleri kayar, kariya kiza bakiyom senin yuzunden diyo bana :))))

koyun can derdinde, kasap et :))

anaaaam kiz ben bile korktum, sen bu adamcaaza şap map biseyler ver :)))))

Anneler ; artık göbekler büyüdü Nasıl ağda yapıyorsunuz ? Nasıl daha kolay yapabiliriz ya zaten üşengecim keşke hamile kalmadan lazere gitseymişim diyorum doğurunca gideyim bari çok sıkıldım bu işten hormonlar zaten benim tüyleri kılları çabuk çabuk çıkarır oldu

Kızlar bir şey sorucam hastane çıkışı seti ile zıbın setlerinin ne farkı var. 10 lu zıbın setleri var hastane çıkışı ina gerek var mı ayrıca? Tecrübem hiç yok

Kızlar bir şey sorucam hastane çıkışı seti ile zıbın setlerinin ne farkı var. 10 lu zıbın setleri var hastane çıkışı ina gerek var mı ayrıca? Tecrübem hiç yok
Aynı şey canım adını farklı söylemişler içinde aynı şeyler oluyor. 10lu zıbın seti diye aldıysan içinde zaten eldiveni battaniyesi fln vardır.

Bizim ev şuan 2+1, salonumla oturma odam ayrı ayrı, burda oturmaya devam etsem çocuğa oda yok. Çocuk doğmadan 3+1 bi ev almanın derdindeyiz bakalım birkaç aya durum netleşecek. Ev ve ölçüler netleşince oda takımı bakmaya başlıycam, Mika Decor'da listemde :)

Ama odası nasıl olursa olsun tekerlekli, taşınabilir, sallanan bi beşiği de mutlaka olsun istedim. Görsel olarak zaten oldum olası çok beğeniyordum, kullanım açısından da avantajları olduğunu düşünüyorum. He belki en fazla 6 ay kullanırım o yüzdende 500 TL den fazla bi para harcamıyım dedim. Zaten benim ikinci çocuk olur mu olmaz mı belli değil, içimde ukte kalmadan bütçem elverdiğince ne varsa alıcam. Hepsinin de benden sonra vereceğim yerleri hazır, arkadaşlarımın çocuklarını da büyütecekler inş. Senin bu paylaştığın beşik yükseklik ayarı sebebiyle benimkinden bile fazla kullanılabilir, kaçırma sen bunu derim :) lili de tekstilini halleder al sana on numara beş yıldız beşik :)

anaaaam kiz ben bile korktum, sen bu adamcaaza şap map biseyler ver :)))))

Ben ne güzel duygulanmıştım orada. Annesi yavrusunu koruyor diye. Bilimsel kısmından girip içine etti resmen. Onun hormonları benimkinden daha fazla şaşırmış herhalde. Valla ben de aynısını düşünmüyor değilim kuzum. :)) Doğumdan sonra ayıya dönüşmesin sonunda.

Hamile kaldığım zaman bi' roman okumuştum. Erkek karakterin çocuğu doğduktan sonra anne-oğul bağını kıskanıp çok aşık olduğu karısını çocuğuyla paylaşamayarak içine dönüşünü adamın tarafından anlatıyordu. Hâlâ aklımda o zaten.
Bizimkiler de öyle oluyormuş.

Bende polikistik over olduğu için lazer epilasyonu ne olur ne olmaz diye doğum sonrasına bırakmıştım. Şimdi doğumdan sonra ilk işim lazere gitmek diyorum :)

Normalde de ağda işlerini kendim beceremem hep kuaföre gidiyorum, şuanda da kuaföre gitmeye devam ediyorum. Yalnız herkesin ağdasını yaparken spatulayı içine daldırdığı kutudan ağda yaptırmıyorum. En fazla iki kullanımlık küçük ağda kutuları var, kuaförüm ondan kullanıyor bana. Kutunun üzerine ismimi yazıyor, gideceğim zaman 15 dk önceden haber veriyorum benim kutuyu makineye koyup ısıtıyor. Kuaföre gitmeye başlayacaksan kesinlikle benim sistemi uygulanmanı tavsiye ederim canım.

Senelerce lazer yaptirdim bitmedi malesef, ayrica su an horminal sebeplerden gidenlernde geri gelmeye basladi.
Ilk dogumumda doguma gidene kadar kendim yaptim pek de zorlanmadim.
Ama bu sefer simdiden zorlaniyorum nasil olacak bilmiyorum.
Agda icin hic kuafore gitmedim ama sanirim ihtiyac dogacak yakin zamanda.

Bende de var o polikistik over dan malesef ben hep erteledim lazeri çok sıkıntı olmuyor diye ama hamilelikte zormuş bide benimkiler iyice aktifleşti :)) emzirirken sorun olmuyormuş gidelim hemen doğurunca :))
Benim şu an yaşadığım yer pek hijyen kurallarına uygun degil ya yemeklerde bile öyle kuaförleri de garip biraz hiç güvenemiyorum açıkcası ama kendi agdamı yanımda götürsem kabul ederler heralde..eşine aldıran kadınlar varmış ben de mi teklif etsem benimkine napsam :)))

Güvendiğin temiz kuaför varsa git bence de yoksa evde nerdeyse saatlerce uğraştırıyor benim göbek büyüdü biraz çünkü :)
Hormonlarda sorun varsa bitmiyor diyorlar. biten de hamilelikte çıkıyormuş dediğin gibi. Ama doğum sonrası gidecegim sanırım kafaya koydum :)

Şu çocuk bereketiyle gelir mevzusu var ya. Canı gönülden söylüyorum ben hiç inanmazdım ona. Çocuklarla ilgili haklı sebeplerden. Biz tam tüp bebeğe başlayacakken, doktoru falan her şeyi halletmiştik. Hiç beklemediğim anda hop hamile kaldım. Hep diyorduk başlamadan bizim normal yolla olursa çocuk sahibi olamayan birine faydamız dokunsun diye o da oldu şükür. Ya Allah onun rıskını veriyor gerçekten ya da onun geleceği için sorumlulukların farkına varıp daha çok azmetmenin meyvesini alıyorsun. Çocuk için niyetlendiğimiz ne olduysa oldu. Hiç ummadığımız şeyler oldu hatta. O ev işi de hallolur o yüzden.

Son 2-3 aydır açtığım zararları anlatsam buradan boğaza köprü olur herhalde. En son yeni arabanın ön camını bile becerdim. :) Hepsi bir şekilde halloldu. Oluyor.

Ya bi'de takmamaktan mı, vücudun alismasindan mi nedir. Tüp bebekten sonra kendiliğinden ikinci çocuğu olan o kadar çok insan var ki mucize gibi. Hiç içini karartma o yüzden.

Bizimki gelmedi daha ona gösterir göstermez alacağım hemen. Zor tutuyorum şu an kendimi. Bedava geliyor kalitesine göre gözüme. Pembe korumaları falan da ölçü aldıktan sonra veririm ihtiyacı olan birine.

Bebekonfor'un da epey referansı var instagram'da. Bi' iki kişiyle konuşmuştum çok memnun kalmış onlarda mobilya kalitesinden. Zaten ben de çok uzun kullanmayacağım şeyleri ya ikinci elden alacağım ya da uygununa gideceğim senin gibi.

Yani iyiyiz bu ara ama bizim evde ya hep ya hiç kuralı geçerli o yüzden güvenemiyorum. Ya beni hep bu kitaplar yaktı ilk 3.5 ay falan gayet iyiydim zaten gaza gelip daha huzurlu olmalıyım hiç üzülmemeliyim moduna girince böyle oldu. Ondan sonra bıraktım zaten birşeyi ne kadar önemsersem o kadar ters tepiyor. Doğumdan sonrası ayrı bir mesela valla gözüm korkmuyor değil yaşayıp göreceğiz

Ay eşimi bana ağda yaparken düşünemiyorum bilee adam kendi sakalını evde kesmekten aciz doğru düzgün beceremiyorum berberde kestiriyor birde gel bana ağda yap desem arkasına bakmadan kaçar herhalde aynı zamanda pek bi yufka yüreklidir, bana bile ağda çok acıtıyorsa boşver yaptırma jilet falan yap istersen diyor, bezi çekemez bile eli titrer kıyamam yaa :) sen bi teklif et bakalım seninki ne diycek

ya evet bu entel dantel babalar türedi son yillarda :)) bizimbabalarimiz boyle miydi..
oglum oldu diye sevincinden ölürdü millet :))
belki aradaki dengeyi kuramayan kadinlar yuzunden oluyodur, eskiden anneler de boyle degildi..
annem kardesim dogunca gormus oglan oldugunu :))
garibim evde benden kalan ne varsa giymis yemis icmis..
teknoloji bozdu insanlari :)))

derinn83 ben lazere gittim kuzum hamile kalınca tüy gibi de olsa hortladılar. Geçen kış ben hamile kaldıktan sonra eşim Braun Silk Expert Ipl aldı hediye doğumdan sonra vaktin olmaz kullanırsın evde diye. Daha kendimde kullanamadım ben. Eşim bayağı esmer olmasına rağmen onda kullandığımız yerlerde 4 seansta inanılmaz sonuç verdi. %80 bitti. Çıkanlar da çok geç tüy gibi çıkıyor. Lumea kullanan esmer bir arkadaşım vardı o hiç memnun değildi. Ben söyleyince o da aldı bunu. Inanılmaz memnun. Tutuşu, atış hızı, pratikligi falan mükemmel. Bi' bak istersen. Biz aldığımız zaman yeni çıkmıştı. Şimdi daha düşük fiyatı.

ben dedim gecen gün,
"yürü git, yok daha neler" dedi :))))
ciddi problem ya, goremiyorum ben de..
lazerliyim ben ama tamamen bitmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…