Benim hormonlarda da is yok
Kirk yılın başı biraz yanasacak olsam hayirdir insallah ne oldu diyor esim
Ah mariposa içimde yara :) Ama bu senin bulduğun da çok iyiymiş, erkeği kızı olayı sadece içinin tekstilinde farketmiyor mu? Çubuklar beyaz zaten tekstilini kullanmaz başka alırsın sen kaçırma bu fiyata. Bende artık bebekonfor beşik var canım 5-6 ay kadar ona yatar sonrada oda takımının yan korumalıklı şekilde yatağına geçiririm diye düşünüyorum. Bunu da alsam 2 beşik 1 yatak olur oda gereksiz. Ama park yatak düşünen arkadaşlar mutlaka bu ürüne bi baksınlar derim..
Yorganı listeme ekliyorum hemen sağol canım :) 2 gündür hastane işlerinden ona bakamadım. Ama benim beşikten kullanan bi arkadaşımla görüştüm, yorganlar genelde 95cm*145cm ebatlarında oluyor bizim beşiklere çok büyük kalıyor dedi. Malum bebişin altında kalmamasına da dikkat etmek lazım. Bi ara gidip yakından inceliycem, içime sinmezse ben de sizin gibi tulumdu battaniyeydi bi şekilde çözmeye çalışıcam.
Valla aynen ağrı sızı herşey bizde biraz sabretsinler... Bende sürekli sakın başkasına gözün kaymasın oyarım diyorum. Ve kızımı üzerine salıyorum babayı parçalıyor
Adam ürküyordur bunun altından ne çıkacak diye. E ama suç onlarda! Onların yanaşması sadece yanaşma olarak kalmayınca temassız seviyoruz adamları n'abalım.
Geçenlerde ayı belgeseli izliyoruz. Yavrusu çıktı ayının mağaradan. Anneymiş bu dedim.
Annesi değil o. Erkek ayı o. Yavru da erkek. Normalde erkek ayılar erkek yavrularını öldürür. Hem üreme döneminde rakip olacağı hem de dişi yavruyu büyüttüğü süre içinde çiftleşmeyeceği için yavrusunu öldürür ki dişi yeniden çiftleşsin dedi. Ben şok kaldım yaptığı benzetmeye.
Aynı şey canım adını farklı söylemişler içinde aynı şeyler oluyor. 10lu zıbın seti diye aldıysan içinde zaten eldiveni battaniyesi fln vardır.Kızlar bir şey sorucam hastane çıkışı seti ile zıbın setlerinin ne farkı var. 10 lu zıbın setleri var hastane çıkışı ina gerek var mı ayrıca? Tecrübem hiç yok
Aynı şey canım adını farklı söylemişler içinde aynı şeyler oluyor. 10lu zıbın seti diye aldıysan içinde zaten eldiveni battaniyesi fln vardır.
Bizim ev şuan 2+1, salonumla oturma odam ayrı ayrı, burda oturmaya devam etsem çocuğa oda yok. Çocuk doğmadan 3+1 bi ev almanın derdindeyiz bakalım birkaç aya durum netleşecek. Ev ve ölçüler netleşince oda takımı bakmaya başlıycam, Mika Decor'da listemde :)Mariposa dışında da yara oluyor insanın.
Oda takımı konusunda Mariposa'yi da beğenmiyorum açıkçası. Mika Decor'la Mothercare'in oda takımı çok hoşuma gitti genel olarak. Onlarda burada malum. :/ Park yatağı çok hoşuma gitmişti. Asıl park yataklar bunlar zaten. Ben de tam şu an alsam, tekstillerini söküp Lili'ye yollasam aynı ölçülerde yapsa falan diye düşünüyordum. Bunu yanımda kullanmak için düşünüyorum ben de.
Bu yorganı zaten normal beşik için al. Normal beşik boyutu bu. Hatta Tchibo'da normal beşik yatağı da vardı. Ben epey alışveriş yaptım Tchibodan. Ürünleri çok güzel. O kuş tüyü takımında sertifikaları vardı 1. sınıf kuş tüyü olduğu onaylı. Ondan attım.
Bebekonfor'un besiginden memnun musun kuzum? Instagramda mağazaları var. Epey de uygunlar. Aslında sepet beşiğin içine uygun ölçülerde uyku tulumu ya da uyku torbası yaptirabilirsin. Altlı üstlü korur.
anaaaam kiz ben bile korktum, sen bu adamcaaza şap map biseyler ver :)))))
Bende polikistik over olduğu için lazer epilasyonu ne olur ne olmaz diye doğum sonrasına bırakmıştım. Şimdi doğumdan sonra ilk işim lazere gitmek diyorum :)Anneler ; artık göbekler büyüdü Nasıl ağda yapıyorsunuz ? Nasıl daha kolay yapabiliriz ya zaten üşengecim keşke hamile kalmadan lazere gitseymişim diyorum doğurunca gideyim bari çok sıkıldım bu işten hormonlar zaten benim tüyleri kılları çabuk çabuk çıkarır oldu
Senelerce lazer yaptirdim bitmedi malesef, ayrica su an horminal sebeplerden gidenlernde geri gelmeye basladi.Anneler ; artık göbekler büyüdü Nasıl ağda yapıyorsunuz ? Nasıl daha kolay yapabiliriz ya zaten üşengecim keşke hamile kalmadan lazere gitseymişim diyorum doğurunca gideyim bari çok sıkıldım bu işten hormonlar zaten benim tüyleri kılları çabuk çabuk çıkarır oldu
Bende de var o polikistik over dan malesefBende polikistik over olduğu için lazer epilasyonu ne olur ne olmaz diye doğum sonrasına bırakmıştım. Şimdi doğumdan sonra ilk işim lazere gitmek diyorum :)
Normalde de ağda işlerini kendim beceremem hep kuaföre gidiyorum, şuanda da kuaföre gitmeye devam ediyorum. Yalnız herkesin ağdasını yaparken spatulayı içine daldırdığı kutudan ağda yaptırmıyorum. En fazla iki kullanımlık küçük ağda kutuları var, kuaförüm ondan kullanıyor bana. Kutunun üzerine ismimi yazıyor, gideceğim zaman 15 dk önceden haber veriyorum benim kutuyu makineye koyup ısıtıyor. Kuaföre gitmeye başlayacaksan kesinlikle benim sistemi uygulanmanı tavsiye ederim canım.
Güvendiğin temiz kuaför varsa git bence de yoksa evde nerdeyse saatlerce uğraştırıyor benim göbek büyüdü biraz çünkü :)Senelerce lazer yaptirdim bitmedi malesef, ayrica su an horminal sebeplerden gidenlernde geri gelmeye basladi.
Ilk dogumumda doguma gidene kadar kendim yaptim pek de zorlanmadim.
Ama bu sefer simdiden zorlaniyorum nasil olacak bilmiyorum.
Agda icin hic kuafore gitmedim ama sanirim ihtiyac dogacak yakin zamanda.
Bizim ev şuan 2+1, salonumla oturma odam ayrı ayrı, burda oturmaya devam etsem çocuğa oda yok. Çocuk doğmadan 3+1 bi ev almanın derdindeyiz bakalım birkaç aya durum netleşecek. Ev ve ölçüler netleşince oda takımı bakmaya başlıycam, Mika Decor'da listemde :)
Ama odası nasıl olursa olsun tekerlekli, taşınabilir, sallanan bi beşiği de mutlaka olsun istedim. Görsel olarak zaten oldum olası çok beğeniyordum, kullanım açısından da avantajları olduğunu düşünüyorum. He belki en fazla 6 ay kullanırım o yüzdende 500 TL den fazla bi para harcamıyım dedim. Zaten benim ikinci çocuk olur mu olmaz mı belli değil, içimde ukte kalmadan bütçem elverdiğince ne varsa alıcam. Hepsinin de benden sonra vereceğim yerleri hazır, arkadaşlarımın çocuklarını da büyütecekler inş. Senin bu paylaştığın beşik yükseklik ayarı sebebiyle benimkinden bile fazla kullanılabilir, kaçırma sen bunu derim :) lili de tekstilini halleder al sana on numara beş yıldız beşik :)
Yani iyiyiz bu ara ama bizim evde ya hep ya hiç kuralı geçerli o yüzden güvenemiyorum. Ya beni hep bu kitaplar yaktı ilk 3.5 ay falan gayet iyiydim zaten gaza gelip daha huzurlu olmalıyım hiç üzülmemeliyim moduna girince böyle oldu. Ondan sonra bıraktım zaten birşeyi ne kadar önemsersem o kadar ters tepiyor. Doğumdan sonrası ayrı bir mesela valla gözüm korkmuyor değil yaşayıp göreceğizDoğum zamanı özellikle çok işe yarayacaklar bu konuda. Nasıl benimsemesin erkek canlısı.
Son durumlarını düzelttiniz mi?
Doğumdan sonra otomatik olarak hormonların esaretinden kurtulunca çok farklı olacak her şey. Hamilelik bende ters tepti. Çok sakinleştim normalde problem edeceğim şeyler dâhi olağan karşılıyorum. Kendim bana acaip geliyor bu yüzden. Doğumdan sonra içimden bir cadı çıkmaz inşallah.
Ay eşimi bana ağda yaparken düşünemiyorum bileeBende de var o polikistik over dan malesefben hep erteledim lazeri çok sıkıntı olmuyor diye ama hamilelikte zormuş bide benimkiler iyice aktifleşti :)) emzirirken sorun olmuyormuş gidelim hemen doğurunca :))
Benim şu an yaşadığım yer pek hijyen kurallarına uygun degil ya yemeklerde bile öyle kuaförleri de garip biraz hiç güvenemiyorum açıkcası ama kendi agdamı yanımda götürsem kabul ederler heralde..eşine aldıran kadınlar varmış ben de mi teklif etsem benimkine napsam :)))
Ben ne güzel duygulanmıştım orada. Annesi yavrusunu koruyor diye. Bilimsel kısmından girip içine etti resmen. Onun hormonları benimkinden daha fazla şaşırmış herhalde. Valla ben de aynısını düşünmüyor değilim kuzum. :)) Doğumdan sonra ayıya dönüşmesin sonunda.
Hamile kaldığım zaman bi' roman okumuştum. Erkek karakterin çocuğu doğduktan sonra anne-oğul bağını kıskanıp çok aşık olduğu karısını çocuğuyla paylaşamayarak içine dönüşünü adamın tarafından anlatıyordu. Hâlâ aklımda o zaten.
Bizimkiler de öyle oluyormuş.
Ay eşimi bana ağda yaparken düşünemiyorum bileeadam kendi sakalını evde kesmekten aciz doğru düzgün beceremiyorum berberde kestiriyor birde gel bana ağda yap desem arkasına bakmadan kaçar herhalde aynı zamanda pek bi yufka yüreklidir, bana bile ağda çok acıtıyorsa boşver yaptırma jilet falan yap istersen diyor, bezi çekemez bile eli titrer kıyamam yaa :) sen bi teklif et bakalım seninki ne diycek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?