2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Emzirirken niye spor yapılmıyor yaa hemen zayıflamak hedefim 2yıl emzirsek spor yapmıcaz mı o arada hiç ?
sarra13 masmaviyim suda doğum yapın canım siz :))) ben antepte olsa yapıcam ama şimdiki araştırmalarıma göre yok daha

Valla yeni açıldı havuz ama bilemiyorum bence temiz :))

Bir de ben suya girince çıkamıyorum. Duşta bile bir saat kalıyorum suda doğacak bu gidişle çocuğum :)

Emzirme dönemini bir doktorlara sormak lazım
Yüzmeyi çok öneriyorlar özellikle doğumuda kolaylaştırıyormuş. Benim sitemde var enfeksiyondan giremiyorum.

Valla bende şaşırdım hiç araştırmamıştım.
Ben kilo almadım normal kilomdayım göbekte pek yok.Ama son aylarda ne olur bilemiyoruz.
Doğuma kadar yüzmek,fitnees salonunda kendimi yormadan yürümek istiyorum.
Gittiğim kurstta da 1gün yürüyün ya da yüzün 15 yada 30 dakika abartmadan,bir gün dinlenin dediler doğuma kadar yüzer,yürürüm dediydim.

Doğum sonrası 1-2 ay spora falan gidemem lohusalık falan derken de,2 aya yüzmeye başlar vücudum şekillenir diyordum bir araştırmak lazım şimdi

Valla ya suda doğum yapsam stresimde korkumda yarıya inerdi kesin ama onuda arayacaksın da bulacaksın çok yaygın değil hala.

Kızlar benim şu eşimin kankası yarın gidecekmiş.

Eşim sorun olmazsa hep beraber buluşalım mı bu akşam arayalım mı sorun olur mu sence dedi?

Bende hay senin arkadaşına da derken bakarız dedim.
Şimdi o tipsiz kız arkadaşı da olacak hiç gidesim yok ama adam eşimin en yakını zaten o gece selam bile vermedim.

Gidemeyiz desem ayıp olacak bi de aramızı bozmuş durumunda olacak. O gece herkesi payladım çünkü.

Gitsek bilemiyorum şu kızı yolmaktan korkuyorum

33/46 şu an. 8-10 sene öncesini düşün yani. Abla sen Pınar Altuğ değilsin demek isterdim ama. :) Geçen seneye kadar hâlen bizimkinin ablalarından telefon numarasını istiyormuş gördüğü yerde.

Bu rujlansa, ojelense neyse. Bizim bıcır da o yaşlardaydı. Bi' iş görüşmesi, toplantı oluyor toptancılarıyla bizimkinin ortasında "Cem ahahahaha" diye absürt patavatsızlıklar. Bizimkiyle kuzeni hariç herkes hanım, bey, abla, abi.
Bi' gün klinikçenek bize geldiler. Çay yapıyorum, bizimkine vermedim. "Cömö niye vermedin. " diyor. Sevmiyor diyorum.
"Aaay cöm müü içmiyor. Inaaanmıyorum. Benim yaptığımı her gün 20 bardak falan içiyor. " dedi. Içimden seni yapanı.... dedim ama. Boyle böyle elli tane falan oksijen israfı olaydan sonra menzili değiştirip kuzene kitlendi. Taktı nişanı. O da rahatladı, biz de. :) Bizimki de ödlektir. Bunlar ailecek böyle gerçi bi' abisi 30 diğeri 20 yıllık evli hâlâ karılarının korkusundan ağızlarının içinde yaşıyorlar resmen.

O falı yanlış okumuş yevrum o. Eşine yürüyen bir bıcır var demek istemiştir o yuva bükücü.

Valla yeni açıldı havuz ama bilemiyorum bence temiz :))

Bir de ben suya girince çıkamıyorum. Duşta bile bir saat kalıyorum suda doğacak bu gidişle çocuğum :)

Emzirme dönemini bir doktorlara sormak lazım
Doktora danismadan havuza girme derim. Evet yuzme tavsiye ediliyor ama havuzda degil :) icerisinde kulanilan ilaclar bilhassa sanirim klor falan enfeksiyon ve mantari tetikliyor cok yogun cunku. Kas yapayim derken goz cikartma :)

Ben de günlük yürüyüş yapıyorum şimdilik 15-30dakika arası oluyor dediğin gibi. havuzu oldum olası içim almaz benim pek uğramam en temiz havuz da olsa yapamıyorum tik oldu bende
Vücut şekillensin sıkılaşsın diye bi süre sonra başlarız spora artık bebişler saglıkla büyüsün de

Valla ya suda doğum yapsam stresimde korkumda yarıya inerdi kesin ama onuda arayacaksın da bulacaksın çok yaygın değil hala.
Sen de ankaradaydın Di mi? Bence artık yaygınlaşıyor bi sor araştır bazı devlet hastanelerinde bile var

kızlar 25. haftamızdayız şuan..ama bebişimin hareketleri daha da kuvvetlenceğine azaldı gibi..günde 1-2 kere anca hissediyorum oda çok hafif bir şekilde önceki haftalarda daha çok ve daha kuvvetli hissediyordum..sizce normal mi? bu haftada olan arkadaşların bebişleri nasıl acaba?

Benimkide azalmıştır bir kaç gündür. Doktor bu haftalarda olabilecegini söyledi. Bugün yine bi sertleşti hareketleri.benim kasilmam çok oluyor.kasilmayla beraber ağrıda tabi.magnezyum falanda alıyorum ama doktor erken doğum olabileceğini söyledi. Allahtan rahim boyu iyimis

Havuz enfeksiyon dan dolayı onerilmiyor melina.bende kayıt olmuştum ama doktor raporu olmadan almadılar. Doktorda izin vermedi

Girme bence,benım oturduğum sitede 6 ayda bı sıte sakınlerı olarak ıdrar tahlılı verıyoruz
Ona rağmen Dr ızın vermıyo
Hatta söyle soylıyım bıraz önce seker yuklumesı yaptırdım
Damar yolu ıkı saat takılı kaldığı ıçın orası delik suan normal kan almaya göre sular su aralar mıkroplu bugun banyo yapmayın dedıler

İkizcan depot iğne oluyorum 10 günde 1 ve şimdi yine progestan a başladık. İnternette bebekte tüylenme yapar diye okumuştum. Doğruluğu var mi sence

Benımkıde az bıkac gündür :/
Bışey sorucam kasılma oldugunu nasıl anlıyorsunuz yanı neler oluyo?
Bendekı şey kasılmamı acaba?

Karnın sertlesiyor ama taş gibi oluyor bildiğin. O anda bel ve karın çevresinde ağrı oluşuyor. Nefesi zor alıyorsun. Yada ben öyleyim:) doğum sancisida böyle başlıyor. İlk dogumumda sancıyı çok çektim.sendeki nasil:)

teşekkür ederim canım..insan gerçekten endişe ediyormuş..normalde çok güzel hissederken birden kesilince hareketleri..neler yiyorum hareketlensşn diye tık yok..inşallah dediğin gibi normaldir çarşamba randevum var zaten bide ben sorarım..Allah kolay ve sağlıklı doğumlar nasip etsin hepimize..

Karninda bir anda toparlaniyor tas gibi oluyor nefesini kesiyor 1~2 dk sonra cozuluyor o sanirim yani benim yasadigim bu sekilde :)

Aslında kasılmalar bu haftalarda normalmiş. Ama benimki hem sık oluyor hemde çok ağrılı. Bu yüzden yatacaksın dedi doktor.burda doktor imkanımız az 2 hafta sonra kayseriye hocaya gideceğim. Bakalım o ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…