canım, sanırım 2 yada 3 hafta önce aynı durumdaydım seninle, kabızlıktan basura döndüm. tüm gün ağladım. doktoruna söyle krem ve fitil verdi ve neredeyse 1 günde gitti basur. sakın çekinip de söylememezlik etme, çözümü basitmiş. kabızlık için de kötüyse şurup var rahatlatan çok işe yarıyor. ben çok zorda kalırsam kullanıyorum. çok da alışmak istemiyorum. Doktorum kayısıya çok yüklenme, şekerini fırlatır dedi. Kefir içmeye başladım. Hergün neredeyse çorba içiyorum. Kayısı da ye tabiki ama abartmadan. bi de bol bol su. kan değerlerin düşükse kesinlikle ilacı bırakmayı aklından geçirme!
uzun yazdım da çok iyi anlıyorum seni ondan, bozma moralini :)
sarra13 tatlım maalesef bazı gebeliklerde oluyormuş böyle, demir hapı çoğu kişilere kabızlık yapıyor, bazı kişilere de cırcır. ben 1 aydan fazladır kullanmıyorum. bi süre daha kullanmayı planlamıyorum. çok çok su içmeme rağmen kabızlık yaşıyorum maalesef. sanırım bağırsaklarımla ilgili sorun var. artık doğumdan sonra bi tur giderim doktora :/
Benimkide gece çok hareketliydi uyutmadı resmennur_84 nese sabah hareketlendı benımkı bıraz 2 gundur yatılı mısafırım vardı yoruldum baya ondan galıba kuzum sessızdı hamılelıkte tedırgınlık hıc bıtmıyormus onu anladım
Acaba boyasız ham ağaç mobilyalar nasıl fiyat olarak. Ben bitane park yatak alıcam sadece diğer herşey kızımda almıştım eşim sitelerde olduğundan istediğimiz gibi yaptırmıştık boyasını da kurşunsuz seçmiştik tabi ne kadar yaptılarsa bilemiyorum 3 yıl önce tam oda takımını 2.500 E yaptırmıştık gerçi benim ailem almıştı hediye olarak o takımı ama şimdi aynı takımı 4 :den aşağı yaptıramayız demek ki fiyatlar baya uçmuşGünaydın!
Benim gibi mobilyaların boyasının su bazlı olmasına ve kurşunsuz olmasına takanınız varsa hala bi şeyler bulmakta zorlanıyordur. O yüzden yazıyorum;
Su bazlı isteyince %40 daha fazla fiyat çekiyorlar (en az) o yüzden kaplama olmasına yönelmek zorunda kaldım.
Şu markalar var bir tek:
-Alfemo (kids and teens)
-mika dekor (istanbul avrupa yakasında var)
-çilek mobilya
-new joy
-ikea
Çilek ve Alfemo'nunkiler bana çok büyük geldi. Ben kendi başına kıyafetlerini alıp giyebilsin istiyorum, bu istek için baya hantal çilek ve alfemo(bir de dün kayyum atanmış. Tedarikte sorunlar yaşanabilir)
Ikea'dan yatağı aldım (sallanmayan, sallanma özelliği hiçbir şekilde olmayan, nispeten alçak, 3 kademeli bir tek orada bulabildim. Boya moya konusunu geçiyorum, o işte çok iyiler ab standartları sebebiyle) ama dolapları içime sinmedi.
Sanırım new joy'dan alacağım. İki model arasında kaldım :)
AMAN ÖLE OLSUNLAR YOKSA PARANOYAYA BAĞLIYORUZBenimkide gece çok hareketliydi uyutmadı resmen
Arkadaşlar bir de ikeadan çocuk odası alanlar vardı burda sanırım biri desarra13 . Diğerlerini hatırlayamadım. Eve nasıl ve neyle getirdiğiniz konusunda bana yardımcı olabilir misiniz? Acaba sığar mı arabaya bilemedim. 120 tl civarı nakliye istiyorlar internetten alındığından, yazık. Kurulum da olsa tamam da sadece nakliye için istiyor.
Valla öyle canım hele ben acayip durumdayım kızımda çok normaldim. Aralıkta babamı kaybettim ben psikolojik olarak düzelmeden hamile kaldım. O yüzden çok sıkıntılı geçiriyorum.AMAN ÖLE OLSUNLAR YOKSA PARANOYAYA BAĞLIYORUZ
Günaydın. Boyaya takanlardan biri de benim :)Günaydın!
Benim gibi mobilyaların boyasının su bazlı olmasına ve kurşunsuz olmasına takanınız varsa hala bi şeyler bulmakta zorlanıyordur. O yüzden yazıyorum;
Su bazlı isteyince %40 daha fazla fiyat çekiyorlar (en az) o yüzden kaplama olmasına yönelmek zorunda kaldım.
Şu markalar var bir tek:
-Alfemo (kids and teens)
-mika dekor (istanbul avrupa yakasında var)
-çilek mobilya
-new joy
-ikea
Çilek ve Alfemo'nunkiler bana çok büyük geldi. Ben kendi başına kıyafetlerini alıp giyebilsin istiyorum, bu istek için baya hantal çilek ve alfemo(bir de dün kayyum atanmış. Tedarikte sorunlar yaşanabilir)
Ikea'dan yatağı aldım (sallanmayan, sallanma özelliği hiçbir şekilde olmayan, nispeten alçak, 3 kademeli bir tek orada bulabildim. Boya moya konusunu geçiyorum, o işte çok iyiler ab standartları sebebiyle) ama dolapları içime sinmedi.
Sanırım new joy'dan alacağım. İki model arasında kaldım :)
Biz sadece yatağı oradan aldık. Arka koltukları öne doğru yatırdık. Koltukların üzerine sığdı. Bagaja sığmadı. İki kutu halindeydi. Yatağın fotosunu koyuyorum gözünde canlansın diyeArkadaşlar bir de ikeadan çocuk odası alanlar vardı burda sanırım biri desarra13 . Diğerlerini hatırlayamadım. Eve nasıl ve neyle getirdiğiniz konusunda bana yardımcı olabilir misiniz? Acaba sığar mı arabaya bilemedim. 120 tl civarı nakliye istiyorlar internetten alındığından, yazık. Kurulum da olsa tamam da sadece nakliye için istiyor.
Arkadaşlar bir de ikeadan çocuk odası alanlar vardı burda sanırım biri desarra13 . Diğerlerini hatırlayamadım. Eve nasıl ve neyle getirdiğiniz konusunda bana yardımcı olabilir misiniz? Acaba sığar mı arabaya bilemedim. 120 tl civarı nakliye istiyorlar internetten alındığından, yazık. Kurulum da olsa tamam da sadece nakliye için istiyor.
allah yardımcın olsun canım cok zor allah sabır versın......benımde ılk bebegım gecen sene 9 haftalık bebısımın kalbı durmustu kurtaj oldum o yuzden kaybetme korkusu var ıcımde hepValla öyle canım hele ben acayip durumdayım kızımda çok normaldim. Aralıkta babamı kaybettim ben psikolojik olarak düzelmeden hamile kaldım. O yüzden çok sıkıntılı geçiriyorum.
Kurşun konusunu filliyle çözmüş herkes :) fakat su bazlı olmasında sıkıntı yaşadık. Bir dolap (3 kapılı) ve 1 şifonyer 9.000 dendi. Başka bi yer %60 daha fazla ücret alırım dedi. Bir yerle de şöyle bir diyalog yaşadık:Günaydın. Boyaya takanlardan biri de benim :)
Daha önce ben de bununla ilgili fikirlerimi paylaşmıştım, piyasadaki kurşun bakımından en sağlıklı boyayı Filli Boya üretiyor. Biz eşimle mdf mobilyada karar kıldık, Filli Boya ile çalıştığını sözleşme ya da mal alış faturaları ile ispat etmeyen hiçbir mobilyacıdan alışveriş yapmayı da düşünmüyoruz.
Suntalam kaplamadan belki biraz daha pahalıya gelebilir. Buna da şöyle bir çözüm buldum, iyice bebek odası gibi değil de üzeri daha bi oymalı işçilikli en azından liseye kadar rahatlıkla modası geçmeden kullanabileceği bir model beğendim. Bana kalsa evlenene kadar kullanır da :))) Mdf nin bi güzel yanı da istendiğinde boyası tazelenebilir ya da komple farklı bi renge boyanabilir. Uzun vadede verdiğim parayı çıkarırım diye düşündüm.
Çilek mobilyaya mı kayyum atanmış?? Bi kere işin içine kayyum girdiyse dönüşü biraz zor, en fazla bi seneye iflasını ilan eder o zaman.. Sipariş vermek riskli olabilir.
Suntalam için karar verdiysen sana nacizane tavsiyem, hangi Güvenlik ve Kalite standartlarında üretim yaptıklarınına dair belgeleri talep et. Pedagog onaylı falan derlerse yine aynı şekilde..
Sen arasında kaldığın modellerin fotoğrafı varsa paylaş biz hemen bi topik oylamasıyla sana yardımcı olalım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?