Bi şey olmaz canım sen bir gün abartmışsın ben her gün içiyorum 3-5 bardak.doktor da sorun degil diyor zaten çok açık içiyorum kahve hiç tüketmiyorum kansızlık yapar derler bende yok çok şükürKızlar nasılsınız bakalım.
Eşimle kahvaltıya gidelim dedik gez gez yorulmuşum.
Belim ağrımaya başladı
Bugün yeni haftamıza girdik,bizim oğlan sabahtan beri hiç kımıldamadı :/ bir de normalde 1-2 bardak çay içerken bugün 5-10 bardak abarttımbir günlük çılgınlık yaptım
Bi şey olmaz canım sen bir gün abartmışsın ben her gün içiyorum 3-5 bardak.doktor da sorun degil diyor zaten çok açık içiyorum kahve hiç tüketmiyorum kansızlık yapar derler bende yok çok şükür
Kızlar bebekler mutluluktan mı oynuyor içimizde yoksa stresten mi geçen burdan bi arkadaş stresliydim hiç durmadı fln yazmıştı ee benimki de uzandığımda hiç durmuyor genelde hatta okuldayken de öyle acaba stresli mi yoksa rahat mı?
Aynısını ben sinemada hissettim tekmeledi durdu ne izlediğimi anlamadım bir an önce çıksak diye bekledim gürültülü ortam sevmiyor mu korkuyorlar mı bilemiyorum doktora da hiç sormak gelmedi aklımaValla onu bende merak ediyorum. Geçen akşam canlı müzik olan bir yerdeydik.1 saat oturduk.
Bangır bangır müzik vardı. Bizim oğlan delirdi aşırı tekmeledi beni ilk kez hiç durmadan kesintisiz. Çıktık bizde bir saate oturamadık,korktum bende o kadar kuvvetli vurdu ki bi de
Açık içtikten sonra 10bardagı 5bardak say ben kendimi öyle avutuyorum :)))Ya bende kahve,sigara tüketmiyorum sevmem.
Çay günde 1-2 bardak.
Haftasonu 3-4 oluyor.
Bugün bir 10 olmuştur,sohbet ortamında.
Bende açık içebiliyorum çayı demli içemiyorum zaten. Açık,şekersiz içiyorum
Ama bilemedim çok içince ne yaptım ben ya dedim.
Valla onu bende merak ediyorum. Geçen akşam canlı müzik olan bir yerdeydik.1 saat oturduk.
Bangır bangır müzik vardı. Bizim oğlan delirdi aşırı tekmeledi beni ilk kez hiç durmadan kesintisiz. Çıktık bizde bir saate oturamadık,korktum bende o kadar kuvvetli vurdu ki bi de
yawf sorma,mrs_aysel , biz d bi çılgınlık edip dün konsere gittik, dumanın konseriydi, ondan önce de bi kaç grup vardı. bağırış çağırış çok tabim. eşim dedi, çocuk korkuyo mudur acaba çok sesten, o andan itibaren bi stres oldum ben de ses aşırı yüksekti ve bizim sıpa sürekli hareket halindeydi. umarım korkmamıştır.
vicdan yaptım çok. okudum bir sürü konserde, çok yüksek sesi de fazla duyamaz. anne stres olursa o zaman bebel de strese girer yazıyordu. umarım öyledir.
Kizlar birsey soracam ben ilk hamileligimde catlamadim ama her banyodan sonra zeytinyagi suruyordum bu hamileligimde catlarmiyim acaba yine sursemmi zeytinyagindan dolayimi catlamamisimdir acaba
Basur olduğunu zannettiğim bişey geldi elime.. hayatımda ilk defa! : ( çok tırstım. Ağlıyom bi saattir. Demir hapı kabızlığından mı acaba.. üff yaa..
Basur olduğunu zannettiğim bişey geldi elime.. hayatımda ilk defa! : ( çok tırstım. Ağlıyom bi saattir. Demir hapı kabızlığından mı acaba.. üff yaa..
Oğlum bugun çok az hareket ettı tekmelemıo ama içimde dönuo hıssediyorum bundan bıle tedırgin oluyorm ya
Bugün bendr aynı durumdayım canım az hissettim ister istemez telaş oluyor insan...Oğlum bugun çok az hareket ettı tekmelemıo ama içimde dönuo hıssediyorum bundan bıle tedırgin oluyorm ya
Bende bildiğin hemoroid var artık tuvaletim gelecek diye kotkuyorumcanım, sanırım 2 yada 3 hafta önce aynı durumdaydım seninle, kabızlıktan basura döndüm. tüm gün ağladım. doktoruna söyle krem ve fitil verdi ve neredeyse 1 günde gitti basur. sakın çekinip de söylememezlik etme, çözümü basitmiş. kabızlık için de kötüyse şurup var rahatlatan çok işe yarıyor. ben çok zorda kalırsam kullanıyorum. çok da alışmak istemiyorum. Doktorum kayısıya çok yüklenme, şekerini fırlatır dedi. Kefir içmeye başladım. Hergün neredeyse çorba içiyorum. Kayısı da ye tabiki ama abartmadan. bi de bol bol su. kan değerlerin düşükse kesinlikle ilacı bırakmayı aklından geçirme!
uzun yazdım da çok iyi anlıyorum seni ondan, bozma moralini :)
sarra13 tatlım maalesef bazı gebeliklerde oluyormuş böyle, demir hapı çoğu kişilere kabızlık yapıyor, bazı kişilere de cırcır. ben 1 aydan fazladır kullanmıyorum. bi süre daha kullanmayı planlamıyorum. çok çok su içmeme rağmen kabızlık yaşıyorum maalesef. sanırım bağırsaklarımla ilgili sorun var. artık doğumdan sonra bi tur giderim doktora :/
Teşekkür ederim ilgine. Eet bol su içiyorum. Aynada gördüm, ondan tırstım iyce. : (Demir hapı kabız mı yapıyor?
Bende gebelikte hiç gaz,kabızlık olmadı şuana kadar. Bol su tüketiyor musun?
Doğumdan sonra olan çok varda,gebelikte de basur oluyor mu yaay bilemedim.
Bende dün duşta sanki aşağıya inmiş bişey var gibi sert bir şey hissettim o an bu ne ya diye titremiştim,doğuruyorum paniğine girdim kasıklarımda ağrıyordu :/
Hemen telaşa kapılma ya emin olmak gerek ayna gibi bir şeyle baksaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?