:) simdiden boyleyse gecsin uc ay bakalim. Bugune kadar ay oram ariyo oy suram ariyo modundan cikip gercek agrilarla bas etmenin yolunu nasil bulucam onu dusunuyorum. Kizimda son bir ay biran once dogsun diye yalvariyordum. Insallah bunda okadar cok agrim olmaz. Insallah hicbirimizin fazla agrisi olmaz da hayirlisiyla aliriz bebitolari kucagimiza.
Ecrin çatlak için kullandığını tüm vücuda yaymakta fayda var.zira saçma bir yerin bile catlayabiliyor.ben öyle yapıyorum henüz çatlagim yok.asli inşallah olabilirim canım sıkıntısız bir şekilde epidural.bu sefer gittiğimde tekrar söyleyeyim. Kızlar kaburga ağrısı karın kasik agrisina benzemiyor.onlari aldırmıyorum ama bu bayağı zorluyor.hangimiz yardımcı bir fikir duyarsak paylaşalım
Merhabaa sevgili annisler nasilsiniz??? uzuuuun süre giremedim bayram tatil derken 3 hafta olmus valla ...bebisler iyidir umarim herkes iyidir doguran oldumu
en son sali günü gittik kontrole bebisimiz 26+0 da 925 gram olmus herhalde 1 kiloyu bulmustur artik. seker yuklemesinide hallettim normal cikti.
bir kac gün önce kahve rengi lekelenmem oldu sabah uyandigimda bir sokla uyandim tekrar doktora gittik. rahimde bebisden bagimsiz bir yara var dedi 3 gün fitillendim neyse onuda atlattik.
ishal olmusum yine oda bu sefer havalardan oldu herhalde ayaklardan üsütüyorum-
eveeet Bbugza
gelelim hassas kilo konusuna isi birakmam yaradi tabiiki bana hemen +3 kilo almisim suan 63 kilo olmusum yani toplamda 9 kilo almisim... biraz cok geldi bana su son aldigim ama oda tatilden oldu....otelde sadece sabah kahvaltisinda yedigimi görseydiniz :))))
öpüyorumm hepiniyii iyi pazarlar
Bugün yeni haftamıza girdik,bizim oğlan sabahtan beri hiç kımıldamadı :/ bir de normalde 1-2 bardak çay içerken bugün 5-10 bardak abarttım bir günlük çılgınlık yaptım
Bugün yeni haftamıza girdik,bizim oğlan sabahtan beri hiç kımıldamadı :/ bir de normalde 1-2 bardak çay içerken bugün 5-10 bardak abarttım bir günlük çılgınlık yaptım
Cok olmus biraz ya :) ben 1 bardak icerken onu bile biraktim kanim 10 cikti sinirin baya altina düştü hic icmiyorum artik korunabildigim kadar korunuyorum kendimce :)
Birde hareket halindeyken bebeğin ve senin pozisyonu nedeniyle hareketleri hissetmemen normal sen bu korkuya surekli kapiliyorsun azicik sakin ol dinlen biraz baslar tepinmeye stres yapma lutfen.
Bu arada dun kizimizin besigi geldi aksam babasi kurdu benden heyecanliydi onu oyle gorunce daha cok mutlu oldum. Kız bunda rahat etmezse sorarim sana dedi bebekonfordan urun almayi dusunen varsa cekinmeden alabilir kaliteli ve şık ürünü çok begendik.
Bu arada dun kizimizin besigi geldi aksam babasi kurdu benden heyecanliydi onu oyle gorunce daha cok mutlu oldum. Kız bunda rahat etmezse sorarim sana dedi bebekonfordan urun almayi dusunen varsa cekinmeden alabilir kaliteli ve şık ürünü çok begendik.