2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Aminnn insallah suan o agri disinda keyfim yerinde ama ilerleyen gunler icin hicbir ongorum yok ilk olunca :))

Ecrin çatlak için kullandığını tüm vücuda yaymakta fayda var.zira saçma bir yerin bile catlayabiliyor.ben öyle yapıyorum henüz çatlagim yok.asli inşallah olabilirim canım sıkıntısız bir şekilde epidural.bu sefer gittiğimde tekrar söyleyeyim. Kızlar kaburga ağrısı karın kasik agrisina benzemiyor.onlari aldırmıyorum ama bu bayağı zorluyor.hangimiz yardımcı bir fikir duyarsak paylaşalım

kızlar instagram da hobievimm diye yazın bakın özellikle kız doğuracak analar.mükemmel şeyler var

Merhabaa sevgili annisler nasilsiniz??? uzuuuun süre giremedim bayram tatil derken 3 hafta olmus valla ...bebisler iyidir umarim herkes iyidir doguran oldumu
en son sali günü gittik kontrole bebisimiz 26+0 da 925 gram olmus herhalde 1 kiloyu bulmustur artik. seker yuklemesinide hallettim normal cikti.
bir kac gün önce kahve rengi lekelenmem oldu sabah uyandigimda bir sokla uyandim tekrar doktora gittik. rahimde bebisden bagimsiz bir yara var dedi 3 gün fitillendim neyse onuda atlattik.
ishal olmusum yine oda bu sefer havalardan oldu herhalde ayaklardan üsütüyorum-
eveeet B bugza gelelim hassas kilo konusuna isi birakmam yaradi tabiiki bana hemen +3 kilo almisim suan 63 kilo olmusum yani toplamda 9 kilo almisim... biraz cok geldi bana su son aldigim ama oda tatilden oldu....otelde sadece sabah kahvaltisinda yedigimi görseydiniz :))))
öpüyorumm hepiniyii iyi pazarlar

Kızlar nasılsınız bakalım.

Eşimle kahvaltıya gidelim dedik gez gez yorulmuşum.

Belim ağrımaya başladı

Bugün yeni haftamıza girdik,bizim oğlan sabahtan beri hiç kımıldamadı :/ bir de normalde 1-2 bardak çay içerken bugün 5-10 bardak abarttım bir günlük çılgınlık yaptım

Cok olmus biraz ya :) ben 1 bardak icerken onu bile biraktim kanim 10 cikti sinirin baya altina düştü hic icmiyorum artik korunabildigim kadar korunuyorum kendimce :)

Birde hareket halindeyken bebeğin ve senin pozisyonu nedeniyle hareketleri hissetmemen normal sen bu korkuya surekli kapiliyorsun azicik sakin ol dinlen biraz baslar tepinmeye stres yapma lutfen.

Bu arada dun kizimizin besigi geldi aksam babasi kurdu benden heyecanliydi onu oyle gorunce daha cok mutlu oldum. Kız bunda rahat etmezse sorarim sana dedi bebekonfordan urun almayi dusunen varsa cekinmeden alabilir kaliteli ve şık ürünü çok begendik.

Eklentiler

• 20161002_174026-1.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 124

Ufak bir beşik bende istiyorum ya anne yanı gibi. Güzel duruyor aslında çok büyükte değil.Bende bir bakayım kaç güne geldi

Cok guzelmış sağlıkla uyusun

tühh..geç kalmamışımdır inşallah krem ve yağ süreyim artık..dün görünce şok oldum..annemin hiç bir yeri çatlamamış ona çekcem sanıyordum hep..
İlk gebeliğimde bende anneme çekecem diye düşünmüştüm. Hatun 4 doğum yapmış karnı kız karnı gibi maşallah... Benimkide dünya haritası oldu

Güle güle sağlıklı güzel günlerdr kullanaın inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…