2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Folik asit bebekleri diye boşuna demiyorlar :)) Biz 5 aylıkken annemiz nereye koysa orda duruyorduk, şimdi yürüteçten indi diyorsun Allah yardımcımız olsun işimiz zor gözüküyor

Ayy benim kızı gördüm valla... Moralini bozmak gibi olmasında hiç değişmeden hatta daha da hareketlenerek devam ediyor. Benimki 4.5 aylık emekledi emeklediği gün koltuğa çıkmaya çalıştı .
Ne diyorsunnn 4,5 aylık mı emekledii çok erken değil mi yaa şimdikilerin hepsi mi böyle acaba? Benim kızda 16.haftadan beri halay çekiyor içeride, eşim de kız bebekler çok atak ve hareketli oluyorlar diyo gözüm korkmaya başladı yahu.

Mothercare'e bakabilirsin masif mobilyalar için. Pek model yok ama :/ olanlar da bence ikea'nın aynısı

Merhaba kızlar kardeşim 22 haftalık hamile krampları var. Kramptan çok rahatsız. Sizde de oldu mu? Yaşadınız mı?

Merhaba kızlar kardeşim 22 haftalık hamile krampları var. Kramptan çok rahatsız. Sizde de oldu mu? Yaşadınız mı?
Magnezyum eksikliğinden canım, bende de olmuştu. Tabi mutlaka bi tahlil de yaptırıp değerlerine baktırsın ama yüksek ihtimal sebebi magnezyum eksikliği. İlacını alsın, doğal yollardan da soda-süt-yoğurt tüketimine özen göstermiştim bana çok iyi gelmişti.

Ayy canım neler çektim valla kreşe başladığımızda sınıfta 9 erkek 1 kızdı öğretmenimiz 9 erkek bir tarafa ilayda bir tarafa derdi. Hala çok hareketliyiz. Gittiğimiz bir yerde en sinir olduğum ay her zaman mı böylr Allah yardımcınız olsun diyorlar bende diyorum benim çocuğum hasta değil şükür sağlığı yerinde sadece hareketli

Ya benim kız biraz deli :) o yüzden 2 yaşında çevirdim yatağa. Çünkü kendisi sağolsın yataktan atlama uzmanı :). Ama bu da söyle rahat oluyor uyanınca kendi kalkıp gelebiliyor iyi oluyor
benimkide 20 aylık suan. oda öyle inmeye calısıyor. bende ceviriyim diyorum ama korkuyorum gece cok dönüyor düşer mi diye:/

Çok hareketsiz durağan çocuktan bende korkarım, Allah korusun bi sağlık sorunu mu var acaba diye düşünürüm. Hareketli çocuk dediğin gibi gelişimi enerjisi yerinde ki hareketli yani.. Ama işte onun peşinde koşacak enerjide de bi ana lazım, neyse artık bu vesileyle Doğumdan sonra kolay kilo veririz :)

Folik asit bebekleri diye boşuna demiyorlar :)) Biz 5 aylıkken annemiz nereye koysa orda duruyorduk, şimdi yürüteçten indi diyorsun Allah yardımcımız olsun işimiz zor gözüküyor
Sen beniö yaşadığım şoku görmeliydin :) çocuğu koydum yürütece tuvalete gittim. Geldim baktım ki çocuk yürüteçte değil kanım dondu. Dedim aha evde biri var :)) sonra koydum tekrar yürüteçe baktım yan demirne basıp çıktı :)))

Çok teşekkür ederim canım:)

:) maşallah diyeyim, senin yerinde olsam aklım çıkardı heralde :) ben de pek severim hareketli çocuğu. böyle cin cin baksın, yaramazlık yapsın ama şımarık olmasın. hayırı bilsin isterim. :) doğunca görücez bakalım nasıl olcak bizimki :)

benimkide 20 aylık suan. oda öyle inmeye calısıyor. bende ceviriyim diyorum ama korkuyorum gece cok dönüyor düşer mi diye:/
Ya bende çok korkmuştum. Acayip deli yatıyor nerde yatırıyorum nerde kalkıyor :) parmaklıkları sökünce bi kaç ay yere yorgan serdim düşerse yumuşak düşsün diye ama hiç düşmedi. Yatağın ucuna kadar dönüyor sonra sanırım hissediyor boşluğu geri dönüyor. Sadece yorganı artık kaldırdığım gün düştü :) aksilik yapacak ya :)

Bir gün namaz kılıyorum kızı da beşiğe koydum. Namazı kıldım selamı verirken bir baktım çocuk yanımda bana bakıyo çarpışmışsa döndüm şok oldum :))) bi gittim baktım ki eşşek sıpası vura vura iki parmaklığı yerinden sök aradan çık :)))

süper ozaman kuvvet aldım deneyeceğim:))

hahahahçok şeker yaawf, ahahhaaha . sürekli tedirginlik yaratmış :)

süper ozaman kuvvet aldım deneyeceğim:))
Benim yatağa geçen arkadaşım ekte fotoğrafını gönderdiğim yan korumalıktan kullanıyor, çokta memnun. Tam baş kısmından hizladı, ayak kısmında açıklık kaldı. Uyurken mümkün değil düşemez, uyanınca da ayak kısmına gidip kendi inip çıkabiliyor yatağına. Düşünürsen tavsiye edebilirim sana da.

Eklentiler

• IMG_1842.webp
    8 KB · Görüntüleme: 96
aynısını bende yaşamıştım.bi gün gece yatırdım uyku saati gelince ben oturma odasına geçtim ni baktım arkamdan geldi.ben şok eşime sen mi indirdin beşikten dedim yooo dedi.ben bi daha koydum beşiğe sonrada kapının arasından farkettirmeden izledim bi baktım ki sen beşiğin korumasından bi tanesini sök o aradan kaç kaç çık.hemde elleri üzerinde yüzüstü iniyor beşikten.bunu yaptığında ortalama 13-15 aylık filandı.benim kız da çok haşere.şimdi koltuklardan atlıyor atlarkende beeeennn süper kahramanııımm diye bağırıyor birde.oğlan çocukları halt etmiş yaramazlıkta valla benim Kızın yanında

evet bunu bende büyük kızımda kıllanmıştım çokta memnun kalmıştım.hemde nevresim değiştireceğin Zaman filan aşağıya doğru katlanıyor çok kullanışlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…