2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Maşallah güle güle yatsın içinde

merhaba cok güzel odası saglıkla büyüsün:)
önceden bu şekildemiydi beşiği? bizim beşik çıkınca sizinki gibi mi olcak?

allah yardımcın olsun canım cok zor allah sabır versın......benımde ılk bebegım gecen sene 9 haftalık bebısımın kalbı durmustu kurtaj oldum o yuzden kaybetme korkusu var ıcımde hep
Amin canım bende atamadım o kaybetme korkusunu mağazaya giriyorum hiçbir şey alamıyorum. Elim gitmiyor.

Bana da doktor bonocare verdi. O nasıldır?

Dialoglar aynen dediğin gibi :)) O yüzden de güvenlik ve kalite standartlarını belgeleyebilecek, boyasını ispat edebilecek bi üreticiden alışveriş yapmak lazım. E tabi bu da bereberinde firmaya kurumsallık getiriyor. Kurumsallıkla beraber de fiyatlar dediğin rakamlarda.. Çetin bir pazarlıkla senin dediğinden biraz daha aşağı bi fiyata bu işi bitireceğim inancındayım inş :)

Normalde sade ve şık mobilya severim ama nedense çiçekliden ziyade Zürafalı çok sevimli geldi. Ben oyumu Zürafalıdan yana kullanıyorum :) Sağlıcakla gelsin de kullansın kuzucuklar.

Amin canım. Senin kızın odası da tam pembik prenses odası :) 8 yıldır kullanıyoruz demişsin ya beşik hala beşik gibi duruyor onu büyütmedin öi Yen'i yatak mı aldın
Büyüttük canım 3 yaşından beri ama çok severek kullanıyor.

Sinirim bozulmaya başladı bu diyaloglardan. Bol şans size :)) umarım çabuk ve makul halledersiniz. Biz pazarlık kısmına geçemedik hiç.
Zürafaya 1 oy yazdım :)

Arkadaşıma yeni aldık ikeadan. Nakliye, internetten aljnca pahallı. Gidip alınca ucuz. Ara sor istersen emin ol. Hemen ertesi gün geliyo, çok rahat. Arabaya falan kasma hiç. @melina19900

Kızlar 2 gündür vajina üstünde tüylenme bölgemde bir ağrı var. İnternette baktım normal diyor ama

canım biz 3 parça birşey aldık..gayet rahat sığdı arabaya..ama kutunun biri çok ağırdı eşim biraz zorlandı arabaya koyarken..yanınızda bir arkadaşınızla giderseniz daha iyi olabilir..ama bizim araba biraz geniş..küçük arabalarada sığar mı bilmiyorum..daha kurmadık duruyorlar öyle..

Ya benim kız biraz deli :) o yüzden 2 yaşında çevirdim yatağa. Çünkü kendisi sağolsın yataktan atlama uzmanı :). Ama bu da söyle rahat oluyor uyanınca kendi kalkıp gelebiliyor iyi oluyor
Güle güle eskitsin, çok güzelmiş odası. Özellikle o pembiş masa ve sandalyelerde arkadaşımın kızı sayesinde bizzat resim ve puzzle çalışmaları yapmışlığım var :)) Ben de kızıma alıcam büyüyünce, bi sandalye de kendim için alıcam :)

Senin kız yine iyiymiş. Bu dediğim arkadaşımın kızı henüz 1 yaşında ya vardı ya yoktu, yatağın yan korumalıklarının üzerine basıp aşağı atlamıştı. Onun beşik büyümüyordu. hemen yere oldukça yakın, plastik yan korumalıkları olan yeni bi yatak sipariş edildi. Çok dikkat etmek lazım..

Aaaa benimde sandalyem var olmaz mı sabah almış götürmüş mutfak tezgahından bişey almak için oraya koymuş :) ne yapcaz bu delilerle bilmiyorum. 5 aylıkken yürüteçten indi kendi kendine yürüteçten kullanamadık nerdeyse hiç :) 6 ay biterken anne yanı beşikten atladı havada tuttum :) 2 yaşında da bu büyükten atlamaya kalktı :) bana diyorlar ki oğlan çocukları haylaz olur hazır mısın. Benim kızı bilmiyorlar ki :)

Ayy benim kızı gördüm valla... Moralini bozmak gibi olmasında hiç değişmeden hatta daha da hareketlenerek devam ediyor. Benimki 4.5 aylık emekledi emeklediği gün koltuğa çıkmaya çalıştı .

buda çok guzel hepsı guzel ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…