2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Sevindim o zaman biz de sığdırabilirz herhalde. Peki kurulumunu yaptınz mı?

süpermiş çok teşekkür ediyorum. nerden almış.?

kızlar aranızda cleaxne kan sulandırıcı iğne kullanan var mı varsa tetanoz yaptırdılar mı

kizlar cocoonababy diye bi yatak varmis, cok iyi diyorlar, kullanan duyan bilen var mi?
azcıcık pahali biseymis :))

Merhaba kızlar ben bugün rahim kanalımdaki çentik sebebiyle ayrıntılıya gittiğim doktoruma kontrole gittim. Çentikçe yumuşa var ama tam geçmiş değil dedi. Tansiyon veya bebeğin gelişmiini engellemediği takdirde sorun oluşturmaz dedi. Onu öğrendikten sonra tuzu azaltıp ,cosaprine başlamıştım demekki faydası olmuş. Sadece ayak ölçüsünde 3günlük gerilik çıktı oda tam mmlik ölçümler olmuyor normal olabilir dedi.diğer değerleri normal ölmülerde. Gram olarak 764 gr dedi 31-32 cm dedi sizce nasıl?25+3 günlüğüz. Bu haftanın içindekiler gr veya boy ölçümleriniz nasıldı?

kizlar cocoonababy diye bi yatak varmis, cok iyi diyorlar, kullanan duyan bilen var mi?
azcıcık pahali biseymis :))
Sen nasıl atladın şimdiye kadar canım bunu, malum pahalı birşey dedin mi x2 den sen orda Tabi bilen biri var mı dedin mi pahalı şeylerde senden sonra ben orda

Kullanan bi arkadaşım var, fiyatı da 670 TL falan galiba. Bu yatak aslında zamanından erken doğan prematüre bebekler için üretilmiş. Bebeğin anne karnında cenin olarak duruş şeklini taklit ediyor. Böylece gelişimi anne karnında gibi devam ediyor ve dış dünyaya uyum sağlaması kolaylaşıyor. Yalnız Bebek içine gömülüyor ve yumuşacık bi yatak. Bence Normal zamanında doğan bebekler için hiç uygun değil. Zamanında doğan bir bebeğin omurilik gelişimi için yatağın bilakis hafif sertimsi düzlükte olması lazım.

Ben 300 TL ye falan casual activity rocker ev tipi ana kucağı aldım. Birde şimdi bunu alırsam saçma sapan bi maliyet çıkıcaktı, hem de sağlıklı gelmedi. Onun yerine 54,90 TL ye Baby Jem'in reflü yatağını aldım. Yan taraflarında cırt cırtlı destekleri var. Bebeğin kilosuna boyuna göre ayarlarsın. Büyüyünce çıkartır sadece yastığı kullanırsın. Baş kısmında da havalandırma delikleri var. Ahanda bitti gitti :) Gel sen de vazgeç bu sevdadan :)

Eklentiler

• IMG_1840.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 78
  • IMG_1839.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 80
Son düzenleme:
bende cumartesı gıttım kontrole 25 haftalıktım tam. sanırım ya 760 gr dedı ya 790 gr dedı boyu kilosu gebelik haftasına göre çok uygun dediği için aklımda tutmamışım aynı gebelik haftasındayız bence sizde de bi sıkıntı yoktur

Cordeliac paylaşmıştı, Tschibo'da var şu an ahşap park yatak

Paylastim da gelmiyooor! Siparis vereli 1 haftayi gecti. Cuma gunu mail attim, bugun aradim ulasamadim. Baglanmadi bir turlu.
Bekledim de gelmedi kargolarimdan biri. :/
Hatta tchibo'ya girersen organik pamuklu 4'lu kutulu bi' yenidogan bebek takimi var hediyelik diye geciyor. Gecen hafta 44.90'dan 26.90'a dusmustu. Tchibo'nun organikleri sertifikali geliyor genelde.

300'u gecti diye bluetooth'lu hoparlor hediye etmisler. Bebegin odasina muzikli zimbirti almayi dusunmuyordum. Bir nevi bu da iyi oldu. Koyarim odasina telefona baglar, normal bir seyler dinletirim cocuga.

Bi' de gelselerdi. :/

Bugun ilk kez instagram'dan da faturasi kesilmis bir sey geldi bana. Saskinliklar icindeyim su an.

Fatura diyosun! Vay arkadaş!

Umarım çabucak gelirler :)

bu reflü yastıklarından almak gerek mi? bilemedim ne yapacağımı. yatak almam gerek ve de yastık. ikeada bakarken incecik bi yatak verdiler bunu satıyoruz en çok diye. hava geçiriyormuş bilmem neymiş. içime hiç sinmedi çok ince geldi. yataştan baktım. visko bilmem ne yatak vardı. daha mantıklı geldi sanırım. ne almam gerek önerisi olan var mı?

nmine Tavsiye ettikleri yatağın fiyatını hatırlıyor musunuz ya da modelini? Merak ettm en çok satılan hangisiymiş acaba?

nmine Tavsiye ettikleri yatağın fiyatını hatırlıyor musunuz ya da modelini? Merak ettm en çok satılan hangisiymiş acaba?

yok hiç hatırlamıyorum yawf, sadece hava geçiriyor, ondan çok tercih ediliyor demişti. ama gerçekten çok inceydi. siteden de baktım da emin olamadım hangisi olduğunu.

Bende şuan için sadece bebekonforun beşiklerinden var canım. İçinin de dandik bi süngeri var. Açıkçası bebeğimi o dandik süngerin üzerinde yatırmam mümkün değildi. Bu beşiklerinde iç hacimleri malum, normal yatak yok onlara göre. Geriye sadece reflü yastığı seçeneği kaldı.

Sen eğer daha büyük olan parmaklıklı beşiklerden aldıysan onlara uygun yataşta falan çok güzel yataklar var. Benim henüz normal beşiğim olmadığı için yatak araştırmasına gelemedim. Ama Normal beşiği olan arkadaşlar ne yatak aldığını paylaşırsa benim de şimdiden bilgim olur :)

Yalnız bebeklerin ilk 1 yıl normal yastık kullanmaları yasak. Normal yastık alma derim. Yatağın bir şekilde baş kısmını alttan yükseltebilirsen reflü yastığı işi görür. Kusma ve boğulmalara karşı da yan yatırmak gerekiyor. Hem yukarı eğim hem yan yatış destekleri sebebiyle reflü yastığı çok mantıklı geldi bana işte. Çok maliyetli birşey de değil. Normal beşik ve yatağım olsaydı bile yüksek ihtimal ben reflü yastığı yine de alırdım gibime geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…