2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
İkizcan oldukça pahalı ve sadece 2 3 ay kullanılabilecek bir yatak.cocuk dönse pozisyon değiştirse rahat edemez.iki ay içinde değmez. Bende reflu yatagi düşünüyorum. Ama hangi marka karar veremedim.birde kiraz çekirdekli olanı var reflu yatağının ona ılımlı bakıyorum.derin o yan korumaliklarin yerleri değişebiliyor mu.istedigimiz yere cirtlayabiliyor muyuz

Anladım canım işte bendeki direnç kafamı karıştıryor oyuzden biraz tedirgin oldum ama sanırım normal sınırlarda seninle yakın olması biraz rahattlaattı beni cevabın için teşekkürler :):)

Anladım canım işte bendeki direnç kafamı karıştıryor oyuzden biraz tedirgin oldum ama sanırım normal sınırlarda seninle yakın olması biraz rahattlaattı beni cevabın için teşekkürler :):)

24 +2 de Benımkıde 710 gr di ama boyunu hiç söylemiyor doktor bende sormuyorum.haftasina göre oldukça iyi olduğunu söyledi. Bence seninkide iyi

E e9055 her bebeğin boyu kilosu değişiyor canım doktor iy dediyse takma hiç başka şeyi. Ben 24+0 da gittiğimde 32 cm 880 gramdı
Oyy maşallah kuzuya baya tosuncuk ozaman seninki desene :) evet her bebeğin değişiyormuş fakat benim rahim kanalımda direnç olduğu için biraz tedirgin oldum. şimdi bir arkadşta yazmış onunda o civarlarda sanırım normal , belki aynı gebelik haftasında olanlarda öyledir diyip biraz rahatlatmalıyım kendimi. Sen neler yiyip neler içiyorsun böyle bebiş almış maşşalh

Normalde yan destekler için yatağın sağında ve solunda belirlenmiş iki nokta var. Ama cırt cırtlar o kadar kuvvetli ki yatağın neresine koysan oraya yapışabiliyor. O yüzden de bebeğin boyuna kilosuna göre duracağı noktayı sen belirleyebilirsin.

Sağol canım. Bugünde baktım hatta internetten bu belirsizlikten dolayı sipariş vermemistim

geçmiş olsun Can'ım ben tam 25+1 de gitmiştim 785 gr dedi hemen hemen aynı sanırım

Ben de bu Baby jem reflü yastığından aldım ben park yatak alcam büyük ihtimal ilk başlarda bunu içine koyup yatırmak bana da mantıklı geldi bu arada kızlar bugün migrosta bebek bezlerinde 2. ye %40 indirim varmış almak isteyen varsa söyleyeyim

Güle güle kullansın bebiş :)

Valla anlamadım ki canım son kontrolde normal değerindeydi standartta bida ki kontrolde iki katına çıkmış kilosu. Doktor da tombik dedi :) muz vE peyniri normalden baya fazla tükettim sanırım o yaptı böyle

bu kaça kaç caniko?
benim oval besige sigar mi acaba?
yok sordum iyi biseyse alalim diye :))
yoksa 670 e 2 tane bundan alcama 1 tane 4moms alirim..
haftalar sonra eczaneye gittim bugun, hastalar gordu, aa hamile misin fln :)
kiz mi erkek mi dediler, kiz dedim..
"olsuuuuun, o da iyi" dedi bikac kisi..
o ne demekse

yooookkk illa erkek olunca kıymetli oluyor onların bakış açısına göre.benim de ilk hamileliğim de komşularım gelmişti kız diyince olsun ikinci erkek olur sinir olmuştum az daha kovacaktım.sanki kendi ne olarak doğdu

Bana da etrafımdaki çoğu insan "erkek mi aa neyse hayırlısı olsun" diyorlar millet ne desek tam tersini söylemeye odaklanmış sanki asli2434

İnternette ölçüleri 53cm*38cm - 9 cm kadar da baş kısmının reflü yüksekliği diye gözüküyor. Ama ben şimdi ölçtüm, 66cm*41cm - 12 cm kadar da reflü yüksekliği var. Benim beşik tam oval ve içine sığdı. Seninki benimkine göre daha diktörgenimsiydi kesin sığar bence.

Aynen dediğin gibi bundan alana kadar 4moms alırsın, hatta internetten ikinci elini daha bile ucuza alırsın.

Ay muhabbete gel benimde eşimin sülalesinde var aynı tepkiler. Malum doğulu olduklarından erkek çocuk çoğğ önemli :) Kız dediğim zaman "olsun, inşallah ikinci erkek olur" diyorlar. Resmen teselli ediyorlar beni o küçük akıllarıyla :) Bana hiç kız mı istiyordun erkek mi diye soran yok. Sanki kız diye karalar bağlamışım da üzülme diyecek utanmasa

Hay ağzını öpeyim, bunları babaları doğurdu sanıyorlar herhalde Hadi erkeklerin çocuklarının da erkek olmasını istemelerini bir nebze anlıyorum, herkes kendi hemcinsini istiyor olabilir. Ama bu kadın milletinin ille de erkekkkk olsun sevdasını, vah vahh kız mıymış durumlarını pek anlayamıyorum.

Kız evlat berekettır ilk bebeği kız olan annenin evi bereketle doğarmış peygamber efendımızınde kızları olmuş kızları hor görmeyiniz der benim kızım olucak ama evlat evlattır hayırlı evlat dilemek gerekir hayırsız olduktan sonra kız erkek fatketmez

ya bide ilk hamileliğim cinsiyet seçmem için bir sebep yok hani kızın olur oğlun olsun istersin,oğlun olur bi tanede kızın olsun istersin.o Zaman birazcık anlarım.ama ilk gebeliğim ne olursa başımla gözümle.benim eşimin bi lafı var.derki kız çocuğuna bi ev bırakırsın arkandan Allah razı olsun babamdan der,erkek çocuğuna 10 ev bırakırsın arkandan niye daha fazla bırakmamışsın der.tabiki bu bir genelleme herkes için geçerli değil.ama ben her zaman kız çocuğunun daha hayırlı olduğunu düşünenlerdenim.benim iki kızım var şimdiki erkek olacak.komşumu arayıp bu oğlan oldu, gözün aydın olsun diyesim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…