2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

töbe yarebbi, olsun mu? üzüldün sandılar heralde. yıllardır hep yaramazlıklarından dolayı erkek istediydim ama hamile olduğumu öğrendiğimde kız bekledim. erkek olduğunu öğrenince de bi burukluk oldu valla. fena bi kokoş yapardım, çok da tatlı oluyolar ki

Hey allahım ya kız gibi malın olsun der benim annem... valla allahtan ailem öyle değil görümcemde 3 kız var birde bende kayınbabam buda kız olsun kızım kız mutluşuktur dedi.... Öyle diyenlerin ağzına kürekle girecen

Kürek bide ıslak odunla sanki cahiliye devrinde yaşıyoruz

Aminnn böyle şeyleri duyunca hemen ikinciye geçelim diye düşünüyorum belki kız olur diyerek :)))
Benim etrafımda herkes "sana kız çok yakışırdı çok iyi kız annesi olurdun" fln diye diye benim psikolojimi biraz bozuyorlar sanırım keşke öyle demeseler diyorum.
Evlat hasretiyle yanıp tutuşan yüzlerce insan varken cinsiyet ayrımı yapılıyor olması çok acı.

kızlar aranızda cleaxne kan sulandırıcı iğne kullanan var mı varsa tetanoz yaptırdılar mı
Ben kullanıyorum canım. Yaptırmadım ben tetanozu. Kan sulandırıcıyla alakalı bişey demedi doktor. Gerek yok dediği için yaptırmadım. Ama burda herkes yaptırdığı için yaptırsam mı diye düşünüyorum ama nedense içimden gelmiyo bir türlü.

Bende bugün ysptırdım Dr um kan sulandırıcı kullandığımı biliyor bana sen bilirsin dedi yaptırdıktan sonra ishal oldum internette tetanoz ishal yapar mı diye aratınca kan pıhtılaşma sorunu olanlarda tehlikeli olabilir diye okudum ondan korktum

toplumda boyle bi tepki var malesef..
ikiz kiz oldugunu duyanlar daha da garip davraniyolar:
aaa tuh bari birisi erkek olsaydi..
sanki kizlar evlat degil..

:))
pipi önemli şey zira :))
"kaynanam da neyse bi dahaki erkek olur uzulme" dedi :)))

onlar üzülüyor demekki kiz olunca, seni de uzulecek saniyolar :))
Allah evladin hayirlisini versin, benim icin gercekten onemli degil kiz erkek, hatta ikisinin kiz olmasina ben cok seviniyorum, 3kisi takim giyincez cok guzel olcak :))
iki kiz birbirlerine yoldas olcaklar insallah :)
biri erkek olsaydi da, guzel olurdu, ikisi erkek olsaydi birazcik uzulurdum, ama o da guzel olurdu..
evlat ya sonucta..
eli ayagi tam olsun, hayirli olsun, süt kokan evlat..

:))
peygamberimizin soyu kizlarindan devam ediyor, ogullari yasamamis..
bunda bi ibret var ama anlayana..
3 kiz cocugunu yetistirip yerlestirene cennet mujdeleniyor..

Ben kızıma hamileyken kadının biri neyse eli kolu tam olsun da demişti,bende Yok canım pipi olmadıktan sonra eli Kolu napayım demiştim en önemlisi orası Çünki demiştim. Şimdi oğlum olacak ama o kadını görünce yine kızım olacak dedim düşünsün dursun pipisi olmayacak diye :)))

ben de yaptirmadim, arayip duruyorlar saglik ocagindan..
"niye israr ediyorsunuz?
bebegi koruyorsa olmazsa olmaz diyorsaniz geliym yaptiriym" dedim.
ben oyle deyince geri adim atti dr,
"yani olmazsa olmaz diyemem ama sonraki dogumlar icin korur, bebek degil anneyi koruyor bu aşı" dedi..
bu doguma bile garanti veremiyor..
yok ben bi daha hamile kalmayi dusunursem kalmadan yaptiririm dedim :)

pipisiz olmuyor demekki :))
mezun oldugumda ilk eczaneyi giresuna actik, babam ben eczanede takiliyoruz, ordan biri geldi guya ilac alicak, babamla oturdular masamin önüne..
adam "yaa mahmuuuut wah wahh senin oglun yok mu yoksaaa? bi bu kizin mi var?" dedi gozumun icine baka baka..
babam da "bi kizim bi oglum var" deyince adam
"haaa oh oh iyi bari" dedi..
guler misin aglar misin....

Şaka ya : (( Allahın cezaları....

I ikizcan2016 sizinkiler yine iyiymiş. Burada millet yolda durdurup soruyor "cinsiyeti ne????", karnindan tahmin yapiyorlar falan. Ufuuu.

Cevap vermeyince "kesin kizdir" diyorlar.
Kufur gibi. Nevrim donuyor resmen.
Oyle ahlanan vahlanan bir tanesine "Niye sen gay misin?" dedim. Sustu.

Erkege benzetene erkek kiza benzetene, kiz ay nasil bildiiiin deyip geciyorum. :)

Kimse de kusura bakmasin 17. haftaya kadar k*cimi yirttim resmen kizim olsun kizim olsun diye. Nasip degilmis.
En sevdiklerimde hep kiz annişleri <3

Olmazsa da gider pgt'li tup bebek yaparim valla kiz icin!

Bana ne ben kiz istiyom. :'(

Bilinen bi tehlikesi olsaydı ikimizin de doktoru uyarırdı diye düşünüyorum. Benim ki de sen bilirsin bence gerek yok demişti. Riskli olsa direk yaptırma derdi. Takma kafanı. Dediğim gibi ben de yaptırsam mı diye düşünüyorum.

İkizcan valla bu aşıyı yaptırmayan birini bulduğuma sevindim. Beni arayıp soran da yok gel yaptır diye. Sadece herkes yaptırınca burdaki arkadaşlardan etkilenmiştim. Doktoruma da güveniyorum aslında. Çok gerekli olsa yaptır derdi sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…