bu kaça kaç caniko?
benim oval besige sigar mi acaba?
yok sordum iyi biseyse alalim diye :))
yoksa 670 e 2 tane bundan alcama 1 tane 4moms alirim..
haftalar sonra eczaneye gittim bugun, hastalar gordu, aa hamile misin fln :)
kiz mi erkek mi dediler, kiz dedim..
"olsuuuuun, o da iyi" dedi bikac kisi..
o ne demekse
Hey allahım ya kız gibi malın olsun der benim annem... valla allahtan ailem öyle değil görümcemde 3 kız var birde bende kayınbabam buda kız olsun kızım kız mutluşuktur dedi.... Öyle diyenlerin ağzına kürekle girecenbu kaça kaç caniko?
benim oval besige sigar mi acaba?
yok sordum iyi biseyse alalim diye :))
yoksa 670 e 2 tane bundan alcama 1 tane 4moms alirim..
haftalar sonra eczaneye gittim bugun, hastalar gordu, aa hamile misin fln :)
kiz mi erkek mi dediler, kiz dedim..
"olsuuuuun, o da iyi" dedi bikac kisi..
o ne demekse
Kürek bide ıslak odunla sanki cahiliye devrinde yaşıyoruzHey allahım ya kız gibi malın olsun der benim annem... valla allahtan ailem öyle değil görümcemde 3 kız var birde bende kayınbabam buda kız olsun kızım kız mutluşuktur dedi.... Öyle diyenlerin ağzına kürekle girecen
Aminnn böyle şeyleri duyunca hemen ikinciye geçelim diye düşünüyorum belki kız olur diyerek :)))Bende kızda var oğlan da.ikiside canımdan bir parça elbet.ama herkeste 1 kız olmalı.erkek anaları kız olana kadar uğraşın bacım.maşallah 9 yasinda ama evladım,arkadaşım,sırdaşım. allah evlatlarımıza sağlık mutluluk versin
Ben kullanıyorum canım. Yaptırmadım ben tetanozu. Kan sulandırıcıyla alakalı bişey demedi doktor. Gerek yok dediği için yaptırmadım. Ama burda herkes yaptırdığı için yaptırsam mı diye düşünüyorum ama nedense içimden gelmiyo bir türlü.kızlar aranızda cleaxne kan sulandırıcı iğne kullanan var mı varsa tetanoz yaptırdılar mı
Bende bugün ysptırdım Dr um kan sulandırıcı kullandığımı biliyor bana sen bilirsin dedi yaptırdıktan sonra ishal oldum internette tetanoz ishal yapar mı diye aratınca kan pıhtılaşma sorunu olanlarda tehlikeli olabilir diye okudum ondan korktumBen kullanıyorum canım. Yaptırmadım ben tetanozu. Kan sulandırıcıyla alakalı bişey demedi doktor. Gerek yok dediği için yaptırmadım. Ama burda herkes yaptırdığı için yaptırsam mı diye düşünüyorum ama nedense içimden gelmiyo bir türlü.
töbe yarebbi, olsun mu? üzüldün sandılar heralde.yıllardır hep yaramazlıklarından dolayı erkek istediydim ama hamile olduğumu öğrendiğimde kız bekledim. erkek olduğunu öğrenince de bi burukluk oldu valla. fena bi kokoş yapardım, çok da tatlı oluyolar ki
yooookkk illa erkek olunca kıymetli oluyor onların bakış açısına göre.benim de ilk hamileliğim de komşularım gelmişti kız diyince olsun ikinci erkek olur sinir olmuştum az daha kovacaktım.sanki kendi ne olarak doğdu
İnternette ölçüleri 53cm*38cm - 9 cm kadar da baş kısmının reflü yüksekliği diye gözüküyor. Ama ben şimdi ölçtüm, 66cm*41cm - 12 cm kadar da reflü yüksekliği var. Benim beşik tam oval ve içine sığdı. Seninki benimkine göre daha diktörgenimsiydi kesin sığar bence.
Aynen dediğin gibi bundan alana kadar 4moms alırsın, hatta internetten ikinci elini daha bile ucuza alırsın.
Ay muhabbete gelbenimde eşimin sülalesinde var aynı tepkiler. Malum doğulu olduklarından erkek çocuk çoğğ önemli :) Kız dediğim zaman "olsun, inşallah ikinci erkek olur" diyorlar. Resmen teselli ediyorlar beni o küçük akıllarıyla :) Bana hiç kız mı istiyordun erkek mi diye soran yok. Sanki kız diye karalar bağlamışım da üzülme diyecek utanmasa
Hey allahım ya kız gibi malın olsun der benim annem... valla allahtan ailem öyle değil görümcemde 3 kız var birde bende kayınbabam buda kız olsun kızım kız mutluşuktur dedi.... Öyle diyenlerin ağzına kürekle girecen
Bana da etrafımdaki çoğu insan "erkek mi aa neyse hayırlısı olsun" diyorlar millet ne desek tam tersini söylemeye odaklanmış sanki @asli2434
Ben kullanıyorum canım. Yaptırmadım ben tetanozu. Kan sulandırıcıyla alakalı bişey demedi doktor. Gerek yok dediği için yaptırmadım. Ama burda herkes yaptırdığı için yaptırsam mı diye düşünüyorum ama nedense içimden gelmiyo bir türlü.
Ben kızıma hamileyken kadının biri neyse eli kolu tam olsun da demişti,bende Yok canım pipi olmadıktan sonra eli Kolu napayım demiştim en önemlisi orası Çünki demiştim. Şimdi oğlum olacak ama o kadını görünce yine kızım olacak dedim düşünsün dursun pipisi olmayacak diye :)))
Şaka ya : (( Allahın cezaları....pipisiz olmuyor demekki :))
mezun oldugumda ilk eczaneyi giresuna actik, babam ben eczanede takiliyoruz, ordan biri geldi guya ilac alicak, babamla oturdular masamin önüne..
adam "yaa mahmuuuut wah wahh senin oglun yok mu yoksaaa? bi bu kizin mi var?" dedi gozumun icine baka baka..
babam da "bi kizim bi oglum var" deyince adam
"haaa oh oh iyi bari" dedi..
guler misin aglar misin....
Bilinen bi tehlikesi olsaydı ikimizin de doktoru uyarırdı diye düşünüyorum. Benim ki de sen bilirsin bence gerek yok demişti. Riskli olsa direk yaptırma derdi. Takma kafanı. Dediğim gibi ben de yaptırsam mı diye düşünüyorum.Bende bugün ysptırdım Dr um kan sulandırıcı kullandığımı biliyor bana sen bilirsin dedi yaptırdıktan sonra ishal oldum internette tetanoz ishal yapar mı diye aratınca kan pıhtılaşma sorunu olanlarda tehlikeli olabilir diye okudum ondan korktum
İkizcan valla bu aşıyı yaptırmayan birini bulduğuma sevindim. Beni arayıp soran da yok gel yaptır diye. Sadece herkes yaptırınca burdaki arkadaşlardan etkilenmiştim. Doktoruma da güveniyorum aslında. Çok gerekli olsa yaptır derdi sanırım.ben de yaptirmadim, arayip duruyorlar saglik ocagindan..
"niye israr ediyorsunuz?
bebegi koruyorsa olmazsa olmaz diyorsaniz geliym yaptiriym" dedim.
ben oyle deyince geri adim atti dr,
"yani olmazsa olmaz diyemem ama sonraki dogumlar icin korur, bebek degil anneyi koruyor bu aşı" dedi..
bu doguma bile garanti veremiyor..
yok ben bi daha hamile kalmayi dusunursem kalmadan yaptiririm dedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?