- 9 Şubat 2012
- 471
- 468
- 103
Ne yalan söyleyim ben de kızı çok istiyodum. İkinci olursa kız olur inşallah diye içimden geçiriyorum. Bugünkü günümüze çok şükür. Evlat sahibi olmak için epey uğraştık. O yüzden cinsiyet sececek durumda değilim ama insan bi kızı olsun istiyor.I ikizcan2016 sizinkiler yine iyiymiş. Burada millet yolda durdurup soruyor "cinsiyeti ne????", karnindan tahmin yapiyorlar falan. Ufuuu.
Cevap vermeyince "kesin kizdir" diyorlar.
Kufur gibi. Nevrim donuyor resmen.
Oyle ahlanan vahlanan bir tanesine "Niye sen gay misin?" dedim. Sustu.
Erkege benzetene erkek kiza benzetene, kiz ay nasil bildiiiin deyip geciyorum. :)
Kimse de kusura bakmasin 17. haftaya kadar k*cimi yirttim resmen kizim olsun kizim olsun diye. Nasip degilmis.
En sevdiklerimde hep kiz annişleri <3
Olmazsa da gider pgt'li tup bebek yaparim valla kiz icin!
Bana ne ben kiz istiyom. :'(
Bende arada kaldı. Çünkü geçen sene işyerinde bi kaza geçirdim o zaman tetanoz yaptılar fazla mı gelir diye endişem oldu tetanoz Sadece doğum anında korumuyor dünyanın binbirtürlü hali var bi kaza geçirsek tehlikeli bi durum olabiliyor topraktan bile alanilirmişiz tetanozu bende araştırıken öğrendimBilinen bi tehlikesi olsaydı ikimizin de doktoru uyarırdı diye düşünüyorum. Benim ki de sen bilirsin bence gerek yok demişti. Riskli olsa direk yaptırma derdi. Takma kafanı. Dediğim gibi ben de yaptırsam mı diye düşünüyorum.
ben aşı olurken yakın zamanda tetanoz oldun mu diye sordu hemşire..bir sormak lazım..belki de bir daha yapılmasına gerek yoktur sana..Bende arada kaldı. Çünkü geçen sene işyerinde bi kaza geçirdim o zaman tetanoz yaptılar fazla mı gelir diye endişem oldu tetanoz Sadece doğum anında korumuyor dünyanın binbirtürlü hali var bi kaza geçirsek tehlikeli bi durum olabiliyor topraktan bile alanilirmişiz tetanozu bende araştırıken öğrendim
Sevdirme kaynana o bebekleri o zaman madem erkek önemli:))
pipi önemli şey zira :))
"kaynanam da neyse bi dahaki erkek olur uzulme" dedi :)))
Ne yalan söyleyim ben de kızı çok istiyodum. İkinci olursa kız olur inşallah diye içimden geçiriyorum. Bugünkü günümüze çok şükür. Evlat sahibi olmak için epey uğraştık. O yüzden cinsiyet sececek durumda değilim ama insan bi kızı olsun istiyor.
Uns hastanesindeki Dr um rutinimizde böyle bi test yok dedi özeldeki Dr umda Cumartesi kontrolum vardı o yaptır ama tek doz yeter sana dedi. Benim bildiğim hamilelikte 2 doz yapılırsa koruyuculuğu var. Aman neyse 2. Doza daha bir ay var o zamana kadar netleştirim benim kafama takılan kan sulandırıcı ile bağlantısı var mı Dr um yaptır derken inşallah bunu dikkate alarak demiştirben aşı olurken yakın zamanda tetanoz oldun mu diye sordu hemşire..bir sormak lazım..belki de bir daha yapılmasına gerek yoktur sana..
Ben kendi odasına büyüyen beşik kendi odama da ufak katlanan portatif beşik düşünüyorum gündüz odasında gece benim yanımda uyurbenden başka oturma odasına beşik düşünen var mı aranızda:)
aldığım oda takımın beşiğini 6 ay için yanıma koydurtcam..bide küçük bir beşik alcam oturma odasına..yoksa gün boyu nerde duracak bebiş..sizler oturma odası için ne düşünüyorsunuz hanımlar..benim düşündüğüm beşik şu..
Eki Görüntüle 1893132
cahilliğin bu kadarınanpes doğrusupipisiz olmuyor demekki :))
mezun oldugumda ilk eczaneyi giresuna actik, babam ben eczanede takiliyoruz, ordan biri geldi guya ilac alicak, babamla oturdular masamin önüne..
adam "yaa mahmuuuut wah wahh senin oglun yok mu yoksaaa? bi bu kizin mi var?" dedi gozumun icine baka baka..
babam da "bi kizim bi oglum var" deyince adam
"haaa oh oh iyi bari" dedi..
guler misin aglar misin....
bende yaptırmadım Can'ım benim doktorumda gerek yok dedi zatenİkizcan valla bu aşıyı yaptırmayan birini bulduğuma sevindim. Beni arayıp soran da yok gel yaptır diye. Sadece herkes yaptırınca burdaki arkadaşlardan etkilenmiştim. Doktoruma da güveniyorum aslında. Çok gerekli olsa yaptır derdi sanırım.
İşin daha kötüsü bana 12 de 13. Haftada kız dediIsin kotusu bize 13. haftanin icindeyken kiza benziyor dedi dr. Bizde bir bayram havasi. :) Onun travmasi da acaip oluyor.
Tabii ki oncelikle saglikli olsunlar ama insaniz neticede gonlumuzden gecen de olsun istiyoruz.
Bende ve birkaç arkadaşımızda daha var bu tarz beşiklerden. İçinin tekstilinde yatak diye bahsedilen bi süngeride oluyor. Ama ben süngeri dandik buldum biraz. O yüzden de Baby Jem'in reflü yastığından da aldım. Ölçü olarak beşiğin içine de sığıyor.benden başka oturma odasına beşik düşünen var mı aranızda:)
aldığım oda takımın beşiğini 6 ay için yanıma koydurtcam..bide küçük bir beşik alcam oturma odasına..yoksa gün boyu nerde duracak bebiş..sizler oturma odası için ne düşünüyorsunuz hanımlar..benim düşündüğüm beşik şu..
Eki Görüntüle 1893132
Benim çevrem mi garip anlamadım çoğu böyle ya senden erkek hiç beklemezdim diyor geçen biri çok kötü bi şey yaptım sanki bi de %50 ihtimali olan bi şeyi nasıl beklemiyorsa :)erkege aa neyse diyen hic duymamistim :))
amac sinir bozmak sanki...
evet bende reflü yatağını bu beşikte rahat kullanabilirim diye düşündüm..Bende ve birkaç arkadaşımızda daha var bu tarz beşiklerden. İçinin tekstilinde yatak diye bahsedilen bi süngeride oluyor. Ama ben süngeri dandik buldum biraz. O yüzden de Baby Jem'in reflü yastığından da aldım. Ölçü olarak beşiğin içine de sığıyor.
Kızlar böyle seylerde bende eksık degılım benı unutmayınSen nasıl atladın şimdiye kadar canım bunu, malum pahalı birşey dedin mi x2 den sen ordaTabi bilen biri var mı dedin mi pahalı şeylerde senden sonra ben orda
Kullanan bi arkadaşım var, fiyatı da 670 TL falan galiba. Bu yatak aslında zamanından erken doğan prematüre bebekler için üretilmiş. Bebeğin anne karnında cenin olarak duruş şeklini taklit ediyor. Böylece gelişimi anne karnında gibi devam ediyor ve dış dünyaya uyum sağlaması kolaylaşıyor. Yalnız Bebek içine gömülüyor ve yumuşacık bi yatak. Bence Normal zamanında doğan bebekler için hiç uygun değil. Zamanında doğan bir bebeğin omurilik gelişimi için yatağın bilakis hafif sertimsi düzlükte olması lazım.
Ben 300 TL ye falan casual activity rocker ev tipi ana kucağı aldım. Birde şimdi bunu alırsam saçma sapan bi maliyet çıkıcaktı, hem de sağlıklı gelmedi. Onun yerine 54,90 TL ye Baby Jem'in reflü yatağını aldım. Yan taraflarında cırt cırtlı destekleri var. Bebeğin kilosuna boyuna göre ayarlarsın. Büyüyünce çıkartır sadece yastığı kullanırsın. Baş kısmında da havalandırma delikleri var. Ahanda bitti gitti :) Gel sen de vazgeç bu sevdadan :)
Benim çevrem mi garip anlamadım çoğu böyle ya senden erkek hiç beklemezdim diyor geçen biri çok kötü bi şey yaptım sanki bi de %50 ihtimali olan bi şeyi nasıl beklemiyorsa :)
Bilmiyorum sinir bozmak mı amaç ama bozuyorlar gerçekten annem bile öyle erkek diye söylerken ağlayacak gibi hissettim herkes kız istiyordu sanırım işte bizim ailede kız çocuk düşkünlüğü var halbuki annem oğullarına çok düşkündür çok iyidir araları.erkek olur ikinci diye korkmaya başladım bu baskılardan
benden başka oturma odasına beşik düşünen var mı aranızda:)
Eki Görüntüle 1893132
Kaval kemıgı ölçüsü var ya onu 7 ıle çarp yaklaşık boyunu verıyo24 +2 de Benımkıde 710 gr di ama boyunu hiç söylemiyor doktor bende sormuyorum.haftasina göre oldukça iyi olduğunu söyledi. Bence seninkide iyi
Kızlar böyle seylerde bende eksık degılım benı unutmayın
Bunu sanırım yabancı bı Dr ozellıkle prematüreler için bulmuş derının dedıgı gıbı
Ama kullanım suresıde az gıbı gelmişti bana
Resmınde 8-9 aylıkbı bebek vardı yataktan taşmıştı
I ikizcan2016 bende yatak arayışındayım
Visko onermıyolar yarı ortopedik olmalıymış
Lateks ıyı dıye okudum kımı de o da ıyı degıl dedı
Henüz bulamadım :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?