2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Ne yalan söyleyim ben de kızı çok istiyodum. İkinci olursa kız olur inşallah diye içimden geçiriyorum. Bugünkü günümüze çok şükür. Evlat sahibi olmak için epey uğraştık. O yüzden cinsiyet sececek durumda değilim ama insan bi kızı olsun istiyor.

Bende arada kaldı. Çünkü geçen sene işyerinde bi kaza geçirdim o zaman tetanoz yaptılar fazla mı gelir diye endişem oldu tetanoz Sadece doğum anında korumuyor dünyanın binbirtürlü hali var bi kaza geçirsek tehlikeli bi durum olabiliyor topraktan bile alanilirmişiz tetanozu bende araştırıken öğrendim

kızlar bu reflü yatakları ufak boy olmuyor mu..beşiğe koyunca yarısı boş kalır..altta başka yatak mı almak lazım..

Kızlar bu beşikler kullanışlı mıdır?
Anne yanı olarak da kullanılabilir 6 ay beşikte yatıcak bebek.

Rahat mıdır?

Eklentiler

• Screenshot_2016-10-03-23-06-45.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 90
ben aşı olurken yakın zamanda tetanoz oldun mu diye sordu hemşire..bir sormak lazım..belki de bir daha yapılmasına gerek yoktur sana..

Isin kotusu bize 13. haftanin icindeyken kiza benziyor dedi dr. Bizde bir bayram havasi. :) Onun travmasi da acaip oluyor.

Tabii ki oncelikle saglikli olsunlar ama insaniz neticede gonlumuzden gecen de olsun istiyoruz.

ben aşı olurken yakın zamanda tetanoz oldun mu diye sordu hemşire..bir sormak lazım..belki de bir daha yapılmasına gerek yoktur sana..
Uns hastanesindeki Dr um rutinimizde böyle bi test yok dedi özeldeki Dr umda Cumartesi kontrolum vardı o yaptır ama tek doz yeter sana dedi. Benim bildiğim hamilelikte 2 doz yapılırsa koruyuculuğu var. Aman neyse 2. Doza daha bir ay var o zamana kadar netleştirim benim kafama takılan kan sulandırıcı ile bağlantısı var mı Dr um yaptır derken inşallah bunu dikkate alarak demiştir

benden başka oturma odasına beşik düşünen var mı aranızda:)
aldığım oda takımın beşiğini 6 ay için yanıma koydurtcam..bide küçük bir beşik alcam oturma odasına..yoksa gün boyu nerde duracak bebiş..sizler oturma odası için ne düşünüyorsunuz hanımlar..benim düşündüğüm beşik şu..

Ben kendi odasına büyüyen beşik kendi odama da ufak katlanan portatif beşik düşünüyorum gündüz odasında gece benim yanımda uyur

cahilliğin bu kadarınanpes doğrusu

bende yaptırmadım Can'ım benim doktorumda gerek yok dedi zaten

Isin kotusu bize 13. haftanin icindeyken kiza benziyor dedi dr. Bizde bir bayram havasi. :) Onun travmasi da acaip oluyor.

Tabii ki oncelikle saglikli olsunlar ama insaniz neticede gonlumuzden gecen de olsun istiyoruz.
İşin daha kötüsü bana 12 de 13. Haftada kız dedi
16da göstermedi ve göstermeyince de Kıza yorumladı herkes:kesin kız, senin karnın kız karnı diyip durdu.tüm hamilelik boyu ekşi yedim öyle canım çekti.herkes kız yakıştırması yaptı isim bile düşünür oldum 20.haftada erkek olduğunu öğrendim tabi ben baya zor alıştım bu fikre detaylı kesin erkek diyince emin oldum artık. hala da çevremdekiler senden çok iyi kız annesi olur dedikçe biraz buruluyorum.şimdi oğlum demek çok hoşuma gidiyor..yine de kızı olanları içten içe kıskanıyorum :)

Bende ve birkaç arkadaşımızda daha var bu tarz beşiklerden. İçinin tekstilinde yatak diye bahsedilen bi süngeride oluyor. Ama ben süngeri dandik buldum biraz. O yüzden de Baby Jem'in reflü yastığından da aldım. Ölçü olarak beşiğin içine de sığıyor.

erkege aa neyse diyen hic duymamistim :))
amac sinir bozmak sanki...
Benim çevrem mi garip anlamadım çoğu böyle ya senden erkek hiç beklemezdim diyor geçen biri çok kötü bi şey yaptım sanki bi de %50 ihtimali olan bi şeyi nasıl beklemiyorsa :)
Bilmiyorum sinir bozmak mı amaç ama bozuyorlar gerçekten annem bile öyle erkek diye söylerken ağlayacak gibi hissettim herkes kız istiyordu sanırım işte bizim ailede kız çocuk düşkünlüğü var halbuki annem oğullarına çok düşkündür çok iyidir araları.erkek olur ikinci diye korkmaya başladım bu baskılardan

evet bende reflü yatağını bu beşikte rahat kullanabilirim diye düşündüm..

Kızlar böyle seylerde bende eksık degılım benı unutmayın
Bunu sanırım yabancı bı Dr ozellıkle prematüreler için bulmuş derının dedıgı gıbı
Ama kullanım suresıde az gıbı gelmişti bana
Resmınde 8-9 aylıkbı bebek vardı yataktan taşmıştı
I ikizcan2016 bende yatak arayışındayım
Visko onermıyolar yarı ortopedik olmalıymış
Lateks ıyı dıye okudum kımı de o da ıyı degıl dedı
Henüz bulamadım :/

"senden hic erkek beklemezdim" de ilginc bi yorum olmus :))
sanki biz belirliyoruz cinsiyeti :)
cahillik...

ben bunu yatak odasina aldim, salona da 4moms alicam insallah, yanimizda sallanir dururlar :))

24 +2 de Benımkıde 710 gr di ama boyunu hiç söylemiyor doktor bende sormuyorum.haftasina göre oldukça iyi olduğunu söyledi. Bence seninkide iyi
Kaval kemıgı ölçüsü var ya onu 7 ıle çarp yaklaşık boyunu verıyo
Bı Dr soyledı

6 ay bile kullanilamiyormus, 3-4ay diyorlar yorumlarda.. o kadar kisa sure icin 600-700 verilmez yazik gunah..
derinin aldigindan alicam galiba, fiyati da uygun gibi..
yine de bisey duyar gorurseniz haber edin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…