onlarda çok pahalı yaa:) neyse ben onu kayınvalideye felan göstereyim..belki alası tutarr:)"senden hic erkek beklemezdim" de ilginc bi yorum olmus :))
sanki biz belirliyoruz cinsiyeti :)
cahillik...
ben bunu yatak odasina aldim, salona da 4moms alicam insallah, yanimizda sallanir dururlar :))
İkizcan valla bu aşıyı yaptırmayan birini bulduğuma sevindim. Beni arayıp soran da yok gel yaptır diye. Sadece herkes yaptırınca burdaki arkadaşlardan etkilenmiştim. Doktoruma da güveniyorum aslında. Çok gerekli olsa yaptır derdi sanırım.
I ikizcan2016 sizinkiler yine iyiymiş. Burada millet yolda durdurup soruyor "cinsiyeti ne????", karnindan tahmin yapiyorlar falan. Ufuuu.
Cevap vermeyince "kesin kizdir" diyorlar.
Kufur gibi. Nevrim donuyor resmen.
Oyle ahlanan vahlanan bir tanesine "Niye sen gay misin?" dedim. Sustu.
Erkege benzetene erkek kiza benzetene, kiz ay nasil bildiiiin deyip geciyorum. :)
Kimse de kusura bakmasin 17. haftaya kadar k*cimi yirttim resmen kizim olsun kizim olsun diye. Nasip degilmis.
En sevdiklerimde hep kiz annişleri <3
Olmazsa da gider pgt'li tup bebek yaparim valla kiz icin!
Bana ne ben kiz istiyom. :'(
Ne gereksız tıpler yaa bana ooo erkekmiş havalara uçmuşsunuzdur dıyen oldubu kaça kaç caniko?
benim oval besige sigar mi acaba?
yok sordum iyi biseyse alalim diye :))
yoksa 670 e 2 tane bundan alcama 1 tane 4moms alirim..
haftalar sonra eczaneye gittim bugun, hastalar gordu, aa hamile misin fln :)
kiz mi erkek mi dediler, kiz dedim..
"olsuuuuun, o da iyi" dedi bikac kisi..
o ne demekse
insallah kizin da olur dicem ama, boyle zor hamilelik gecirince bi daha cesaret edilir mi bilmiyorum
hayirlisi olsun..
benim karnimi da erkek karnina benzetiolar, öne dogru sivri gibi, kiz bebekte daha yayvan oluyomus :)
bugun biri "aaa hic kilo almamissin" dedi
hosuma gitti ama tam 10kg aldim :))
Ben Odasını alıcam,ılk altı ay ıçın odamda park yatakta yaptırıcambenden başka oturma odasına beşik düşünen var mı aranızda:)
aldığım oda takımın beşiğini 6 ay için yanıma koydurtcam..bide küçük bir beşik alcam oturma odasına..yoksa gün boyu nerde duracak bebiş..sizler oturma odası için ne düşünüyorsunuz hanımlar..benim düşündüğüm beşik şu..
Eki Görüntüle 1893132
Ne gereksız tıpler yaa bana ooo erkekmiş havalara uçmuşsunuzdur dıyen oldu
Bız saglıklı oldugunu duydukça havaya uçuyoruz dedim
Akıl yok ya bunlarda ya
Bi' dahakinde direkt hastane odasi kiralayacagim. Dogurana kadar kalacagim..
Saka maka ikinci gebelikler daha kolay oluyormus, ona siginiyorum. :)
Bu arada dun picabo'da mamaroo 1230'a dusmustu. Arada picabo'nun ekstra %10 indirimleri de oluyor. Sen dogurana bayagi tasarruf edeceksin bu gidisle. :)
Dün bizde ilk kez babymall gittik baya büyükmüş ben küçük bi mağaza sanıyordum ama hala araba beğenemedik birde bize sanki minicity oradan ucuz gibi geldi canım haberin olsun.ben 2.gebeligi hic dusunmuyorum walla, bunlari bi hallediym de :)
belki bi magaza iflas eder de zararina satis baslar diye pusuya yattim beklemedeyim canim :)
2.el de bakiyorum ama pek ucuza veren yok, garantisi devam ediyor diyor,1000tl istiyor..
e sifiri zaten 1200kusur burda babymallda..
bana giren girmis zaten,200tl icin niye 6ay kullanilmisini aliym..
stokke var daa..
arabayi da dogumdan sonraya birakicam galiba., bahara dogru.. ocakta nereye gitcem 2bebeyle..
Gitmez olur muyum ohoo ilk girdiğim mağazalardan biriydi :) Hani ilk girişte kurdele kabartmalı falan bi oda takımı vardı 18 bin tl cik onu çok beğendim :)) kedili takımı da çok beğendim 20 bin TL cik :) ama tabi sadece uzaktan beğendimderinn83 maskoya gıtmıştın sende bıze maskoda bebishroom da istendiğimiz gıbı bişeyler bulduk
Fıllıboya su bazlı kullanıyorlar,bı bak istersen
Ben de senin gibi bazı şeyleri doğumdan sonraya mı bıraksam diyorum, hem altın falan da gelir bozdurur bozdurur alırız ne lazımsa :) eşimde şimdiden yavrumun altınlarına mı göz diktin diyor :) Zaten bi doğsun koyucam önüne faturaları ahanda bunlar hamile kalana kadar harcadıklarım, bunlarda kaldıktan sonra harcadıklarım :)))ben 2.gebeligi hic dusunmuyorum walla, bunlari bi hallediym de :)
belki bi magaza iflas eder de zararina satis baslar diye pusuya yattim beklemedeyim canim :)
2.el de bakiyorum ama pek ucuza veren yok, garantisi devam ediyor diyor,1000tl istiyor..
e sifiri zaten 1200kusur burda babymallda..
bana giren girmis zaten,200tl icin niye 6ay kullanilmisini aliym..
stokke var daa..
arabayi da dogumdan sonraya birakicam galiba., bahara dogru.. ocakta nereye gitcem 2bebeyle..
Ben oturma odasına mecbur bi park yatak koyucakların ki ben odadan çıkınca kızım kardeşini aşırı sevmeye kalkmasın die. Bide benim ev dubleks üst kata götürüp yatıramam mecbur o yüzdenbenden başka oturma odasına beşik düşünen var mı aranızda:)
aldığım oda takımın beşiğini 6 ay için yanıma koydurtcam..bide küçük bir beşik alcam oturma odasına..yoksa gün boyu nerde duracak bebiş..sizler oturma odası için ne düşünüyorsunuz hanımlar..benim düşündüğüm beşik şu..
Eki Görüntüle 1893132
Ben de senin gibi bazı şeyleri doğumdan sonraya mı bıraksam diyorum, hem altın falan da gelir bozdurur bozdurur alırız ne lazımsa :) eşimde şimdiden yavrumun altınlarına mı göz diktin diyor :) Zaten bi doğsun koyucam önüne faturaları ahanda bunlar hamile kalana kadar harcadıklarım, bunlarda kaldıktan sonra harcadıklarım :)))
ıkızde zor arkadas bız sımdı tek bebısın malzemelerı ıcın zor dıyoruz maddı olarak yandı valla=)aynen altın candır :))
napiym canim altinlari kendime harcamicam ya, onlara harcanicak :)
2 araba 5-6bin, ben de insanim yani :))
aynen canım dunden berı yıne costu benımkı=) kalabalıgı sevmıyor sıpa ne zaman kalabalık ortama gırsek sesı cıkmıyor evde yanlız olunca sov yapıyor=)hangimiz olmuoruz ki :) hiç yoktan iyidir hareketlerini hissetmen.bazı günler hiç hissetmediğim oluyor maalesef. strese sokma kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?