2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
"senden hic erkek beklemezdim" de ilginc bi yorum olmus :))
sanki biz belirliyoruz cinsiyeti :)
cahillik...

ben bunu yatak odasina aldim, salona da 4moms alicam insallah, yanimizda sallanir dururlar :))
onlarda çok pahalı yaa:) neyse ben onu kayınvalideye felan göstereyim..belki alası tutarr:)

ben de cumartesi gittigimde yine sordum :)
yine gerek yok dedi, yani maliyeti de yokki, gerek olsa yaptir derdi..
ha yaptirana zarari var mi, hayir..
ben bugun grip aşımı oldum :) kışa hazırız :))

insallah kizin da olur dicem ama, boyle zor hamilelik gecirince bi daha cesaret edilir mi bilmiyorum

hayirlisi olsun..
benim karnimi da erkek karnina benzetiolar, öne dogru sivri gibi, kiz bebekte daha yayvan oluyomus :)
bugun biri "aaa hic kilo almamissin" dedi
hosuma gitti ama tam 10kg aldim :))

Ne gereksız tıpler yaa bana ooo erkekmiş havalara uçmuşsunuzdur dıyen oldu
Bız saglıklı oldugunu duydukça havaya uçuyoruz dedim
Akıl yok ya bunlarda ya

Bi' dahakinde direkt hastane odasi kiralayacagim. Dogurana kadar kalacagim..
Saka maka ikinci gebelikler daha kolay oluyormus, ona siginiyorum. :)

Bu arada dun picabo'da mamaroo 1230'a dusmustu. Arada picabo'nun ekstra %10 indirimleri de oluyor. Sen dogurana bayagi tasarruf edeceksin bu gidisle. :)

Ben Odasını alıcam,ılk altı ay ıçın odamda park yatakta yaptırıcam
Gunduzlerı Yanımda olması içinde baby nest aldım
Baya büyük bışey denız yatağının az küçüğü gıbı (89 TL )
Bı de tıny love anakucagı alıcam full yatakta oluyo(400tl)

derinn83 maskoya gıtmıştın sende bıze maskoda bebishroom da istendiğimiz gıbı bişeyler bulduk
Fıllıboya su bazlı kullanıyorlar,bı bak istersen

Ne gereksız tıpler yaa bana ooo erkekmiş havalara uçmuşsunuzdur dıyen oldu
Bız saglıklı oldugunu duydukça havaya uçuyoruz dedim
Akıl yok ya bunlarda ya

erkek dogurmak bi ayricalikmis gencler :)
kiymetini bilin :))
benim yakin bi arkadasim 2 sene once dogum yapti, bir oglu oldu, masallah tosunn :)
ama kiz bi triplere girdi bi simardi, allahimmmm
nasi uyuz oluyorum buna.. bana bisey demiyor ama kocasina nasi davraniyorrr, bize oturmaya geliolar, adama benim yanimda "kalk bana cay getir" fln diyor...
dayanamadim simarikligina iliskimi kestim kizla :)

ben 2.gebeligi hic dusunmuyorum walla, bunlari bi hallediym de :)

belki bi magaza iflas eder de zararina satis baslar diye pusuya yattim beklemedeyim canim :)
2.el de bakiyorum ama pek ucuza veren yok, garantisi devam ediyor diyor,1000tl istiyor..
e sifiri zaten 1200kusur burda babymallda..
bana giren girmis zaten,200tl icin niye 6ay kullanilmisini aliym..

stokke var daa..
arabayi da dogumdan sonraya birakicam galiba., bahara dogru.. ocakta nereye gitcem 2bebeyle..

Dün bizde ilk kez babymall gittik baya büyükmüş ben küçük bi mağaza sanıyordum ama hala araba beğenemedik birde bize sanki minicity oradan ucuz gibi geldi canım haberin olsun.

derinn83 maskoya gıtmıştın sende bıze maskoda bebishroom da istendiğimiz gıbı bişeyler bulduk
Fıllıboya su bazlı kullanıyorlar,bı bak istersen
Gitmez olur muyum ohoo ilk girdiğim mağazalardan biriydi :) Hani ilk girişte kurdele kabartmalı falan bi oda takımı vardı 18 bin tl cik onu çok beğendim :)) kedili takımı da çok beğendim 20 bin TL cik :) ama tabi sadece uzaktan beğendim adamlar Mariposanın beşiğini birebir kopyalamışlar, tekstiliyle beraber ne kadar dedim 2.900 TL dedi. Mariposada bile daha ucuz :)) Yalnız tekstil ve aksesuar konusunda hakikaten çok iyilerdi. Yurtdışından ithal ediyorlarmış ve sadece mobilya alırsan tekstilini de satıyor. Tek başına ben şu beşiğin cibinliğini ya da uyku setini alıyım desen vermiyor. Eşim bi tane takım beğendi aslında, daha olağan bi modeldi 3 kapılı dolap + şifonyer 4.500 TL falandı galiba. Ama sonra başka bi mağazada aynı kalitede, yine mdf filli kurşunsuz boyalı çok daha güzel bi takım bulduk. Bakalım gezmediğim birkaç mağaza daha kaldı orda, onları da gezelim bi karar vericez inş.

Siz hangi modeli beğendiniz? Fiyatı ne kadar?

Ben de senin gibi bazı şeyleri doğumdan sonraya mı bıraksam diyorum, hem altın falan da gelir bozdurur bozdurur alırız ne lazımsa :) eşimde şimdiden yavrumun altınlarına mı göz diktin diyor :) Zaten bi doğsun koyucam önüne faturaları ahanda bunlar hamile kalana kadar harcadıklarım, bunlarda kaldıktan sonra harcadıklarım :)))

Ecrin bende çocukların yattığı karyolayi kullanicam.3 sene rahat yatar.ama seninde düşündüğün gibi kolay taşınacak bişey bakıyorum. Her odada kullanabileceğim.tiny love tarzı bişey almayı düşünüyorum bende.

İkizcan diyorsun ya bi kız bir erkek olabilir diye.emin ol o zamanda kizima bacı olsa fena olmaz diyeceksin bu hamileligimde kız olsa diyordum.ama hayırlısı erkekmis

Ben oturma odasına mecbur bi park yatak koyucakların ki ben odadan çıkınca kızım kardeşini aşırı sevmeye kalkmasın die. Bide benim ev dubleks üst kata götürüp yatıramam mecbur o yüzden

aynen altın candır :))
napiym canim altinlari kendime harcamicam ya, onlara harcanicak :)
2 araba 5-6bin, ben de insanim yani :))

hangimiz olmuoruz ki :) hiç yoktan iyidir hareketlerini hissetmen.bazı günler hiç hissetmediğim oluyor maalesef. strese sokma kendini
aynen canım dunden berı yıne costu benımkı=) kalabalıgı sevmıyor sıpa ne zaman kalabalık ortama gırsek sesı cıkmıyor evde yanlız olunca sov yapıyor=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…